Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)

Jeżeli chcesz podjąć jakakolwiek krytykę Kościoła Katolickiego co czynisz nagminnie i cały czas , najpierw zrób porządki na swoim pro-te-st-sta-n-ckim podwórku poczynając od Lutra.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Luter#%C5%BBydzi

https://www.salon24.pl/u/nick/539714,a-jak-jest-u-protestantow-i-judaistow

https://www.salon24.pl/u/nicko/397365,pastorzy-pedofile-wedle-badan-jest-ich-wiecej-niz-ksiezy

W kulturze dyskusji wyrobione 250 % normy.

Zaiste, prawdziwy stachanowiec :)

I co tu wymagać od człowieka który mierzy czas stawianiem kloca i ma godnego siebie patrona w swoim herbie na audiostereo.

Jeżeli chcesz podjąć jakakolwiek krytykę Kościoła Katolickiego co czynisz nagminnie i cały czas , najpierw zrób porządki na swoim pro-te-st-sta-n-ckim podwórku poczynają

nie widze zwiazku bo kosciol katolicki powinien tak samo.A ja nie mam zadnego podworka.Po co krytykowac kosciol ..jego nalezy zlikwidowac.

Co kogo obchodzi kościół protestancki? Jest jednym ze związków wyznaniowych, w Polsce marginalnym, nie wtrąca się do polityki, prawodawstwa i nie nie uzurpuje sobie przejętej po PZPR roli kierowniczej siły narodu.

[...]

I co tu wymagać od człowieka który mierzy czas stawianiem kloca i ma godnego siebie patrona w swoim herbie na audiostereo.

No i widać pierwsze efekty amnestii moderacyjnej - chamstwo powróciło ze zdwojoną siłą ...

Gość glazior

(Konto usunięte)

Kiedy ja chcę być chamski to zawsze jestem PRZYNAJMNIEJ dowcipny.

A Ty i język którym się posługujesz to po prostu czyste chamstwo , bez żadnych przypraw i dodatków.

No cóż - bycie sztandarowym poj..em forum jakoś zobowiązuje.

trzeba trzymać poziom - denny, bo denny, ale równy :)

Przypomnij sobie bluzgi, jakie wylewaliście na Niego już po Jego śmierci, prawackie kanalie ...

W kampanii wyborczej pisdzielcom nie idzie tak dobrze

Powiem to raz i dobitnie .

Jako CZYNNY członek innej kongregacji nie masz prawa pisać w taki sposób jak do tej pory na temat Kościoła Katolickiego.

I przestań rozglądać się za swoim patronem, którego już nie ma na forum.

chamstwo

Chamami są osoby, które sądzą że oddanie suwerenności do Berlina to koniec polskiej państwowości, czy tacy, którzy uważają że Żydzi z Nowego Jorku chcą zbyt dużo pieniędzy od Polski ?

PZPR

Nie rób z ludzi idiotów w tak czytelny sposób.

Chamami są osoby, które sądzą że oddanie suwerenności do Berlina to koniec polskiej państwowości, czy tacy, którzy uważają że Żydzi z Nowego Jorku chcą zbyt dużo pieniędzy od Polski ?

To nie chamy, to biedacy otumanieni propagandą być może z powodu niedostatków intelektualnych. Wizja Berlina czyhającego na naszą suwerenność jest nieaktualna od jakichś 50 lat, w to może wierzyć pokolenie pamiętające wojnę i PRLowską propagandę. A Żydzi z Nowego Jorku? Może by i chcieli kasy, ale od czego mamy rząd który wstał z kolan?

Jestem Europejczykiem.

Nie rób z ludzi idiotów w tak czytelny sposób.

Z niektórych nie muszę robić.

Kiedy ja chcę być chamski to zawsze jestem PRZYNAJMNIEJ dowcipny.

Pierwsza część: chcesz i jesteś. Druga: tak Ci się tylko wydaje.

nie masz prawa pisać w taki sposób jak do tej pory na temat Kościoła Katolickiego.

Ty będziesz ustalał innym zakres praw i co oraz jak mają pisać? Masz jeszcze coś śmiesznego do powiedzenia?

dy ja chcę być chamski to zawsze jestem PRZYNAJMNIEJ dowcipny.

a jakis przykladzik moze bo ten humorek to moze byc jakis taki kurduplowaty.Tak na twoj poziom i jeszcze nikt sie nie zorientował..

Dzieje się. W PiS miesza Ojciec Dyrektor - nową partią o nazwie Ruch Prawdziwa Europa. W Koalicji Obywatelskiej łączenie przez dzielenie. Wielka i silna .Nowoczesna podzieliła się na wyrzuconych, zwolenników i przeciwników wspólnego klubu z PO. Nie można tez zapominać o partii Petru -Teraz. Trwa tu polityczny spektakl jednego amatora i dwóch amatorek, którego reżyser nie ma dobrego scenariusza.

a masz cos nowego czego jeszcze NIE WIEMY?Generalnie ojciec dyrektor pisze sie z malej no chiba ze sie czołga taki na kolanach to widzi ...wielkosc.Zyzolku.Denokracja tak ma ze sie dzieli i laczy.U kurdupla to niemozliwe.Ale widze ze zajales sie ..demokracja.Czyzby kurdupel był w opalach?

masz cos nowego

Dobrze że CBA aresztowało kolejnego szefa KNF et cons. / byłego /.

Tak dla równowagi..

Ciekawe czy albo kiedy dołączy do nich aktualnie nadzorujący..?

Tak dla równowagi..

Fajne to PiS-prawo, aresztują dla równowagi. Niestety obserwatorzy myślący widzą że równowagi nie ma, tylko ciemnogród można nabrać na takie propagandowe zagrania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dobrze że CBA aresztowało kolejnego szefa KNF et cons. / byłego /.

Tak dla równowagi..

Ciekawe czy albo kiedy dołączy do nich aktualnie nadzorujący..

A kiedy zamkniecie Tuska?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wojciech Kwaśniak jest JEDYNYM urzędnikiem państwowym wysokiego szczebla, na którego po 1989 r. przestępcy SKUTECZNIE ZORGANIZOWALI ZAMACH. 16 kwietnia 2014 r. został brutalnie pobity – aż do zagrożenia życia – przez gangsterów wynajętych przez zarząd SKOK-u Wołomin. Zamach zlecili, bo o nadużyciach w SKOK-ach zawiadomił prokuraturę.

Kwaśniak z ciężkim uszkodzeniem czaszki wiele tygodni spędził w szpitalu. Nie udzielał wywiadów, nie skarżył się, nie grał bohatera. Wrócił do pracy, gdzie robił swoje aż do 2016 r., kiedy to PiS wyczyścił KNF ze wszystkich urzędników, którzy tropili nieprawidłowości w SKOK-ach.

Cztery lata po tym zamachu CBA wpada do Kwaśniaka o 6 rano z nakazem prokuratorskim. Zatrzymują go, rewidują dom, byłego wiceszefa KNF wiozą na przesłuchanie do Szczecina. Ma tam dostać zarzuty za rzekome niedopełnienie obowiązków... w sprawie SKOK-u Wołomin.

No nie wiem czy nawet najgłupsi PiSowcy uwierzą w taką kombinację pana Zbyszka, kumpla Glapińskiego.

Jestem Europejczykiem.

Tak dla równowagi..

Nie dla żadnej równowagi, a tylko i wyłącznie by próbować "przykryć" to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z tym tylko, że poprzedni szefowie KNF po tym "przesłuchaniu" sobie pójdą i na tym się "sprawa" skończy, ale afera KNF nie tylko nie ucichnie, ale będzie się na pohybel pisiątkom rozwijać w najlepsze.

Dla równowagi to powinny być komisje śledcze w sprawie SKOKów i KNF.

Będą, będą, to tylko kwestia czasu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozbyc sie tylko idiotow

Trwa pozbywanie się Katarzyny Lubnauer.

A jakie te interesy są co nie są?

Nawet sadów nie możemy mieć takich jakie chcemy.

Co dopiero prawdziwe interesy ekonomiczne..

Polska powinna wyjść z Unii Europejskiej.

Nie wziąłeś pod uwagę że wtedy pogorszy się twoja opieka lekarska. Może nawet zabiorą ci internet.

Jestem Europejczykiem.

Nawet sadów nie możemy mieć takich jakie chcemy.

A jakich sadów chcemy?

Się pytam się bo mam sad ale nie wiem czy taki jak kcemy?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie martw się, po tym co pokazał PiS, po tej parodii demokracji i skuteczności, nie mamy tam w EU czego szukać, kto jak kto, ale Ty Jaro doskonale sobie z tego zdajesz sprawę, lesz wiesz to i zachowujesz dla siebie, podanie publicznie, nie byłoby poprawnie politycznie, a hołdujesz zasadzie poprawności jak nikt na forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.