Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy druga odsłonę Sztukmistrza z Londynu. Czy nowy Sztukmistrz zlikwiduje gotówkę w Polsce?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niejaki Hołownia chce zostać Dudą. Chyba z kosmosu spadł. ?

holow.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ministerstwo Obłędu Klimatycznego. Ktoś jeszcze ma wątpliwości, czym jest PiS?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Takim Dudą to każdy może być.

Każdy, kto wygra wybory. Jaruzelski może być Dudą, Wałęsa może być Dudą, Komoruski i Kwach też mogą.

Jaruzelski wygrał nie wybory tylko głosowanie sejmowe, bo Zawisza zamknął się w kiblu. I dzisiaj dobrze mu się wiedzie.

Ministerstwo od klimatu ma tylko przykryć fakt postępującej degradacji klimatu za rządów PiS.Takie ministerstwo oczywiście do niczego nie jest potrzebne ( poza synekurami dla swoich).

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

fakt postępującej degradacji klimatu za rządów PiS

Ja tam żadnej degradacji klimatu nie zauważyłem, ale co ja tam wiem, bywając w PL raz czy 2x w roku...

Zresztą to zupełnie bez znaczenia.  Zaraz klimat będzie cudny. WIZY ZNIEŚLI! ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, fox733 napisał:

Po co tu przylazłeś?

A ty po co?

32 minuty temu, toptwenty napisał:

On stąd nie wychodzi - 24/7 - taka praca.

34 minuty temu, fox733 napisał:

Po co tu przylazłeś?

Godzinę temu, fox733 napisał:

Idź sobie nikt cię tu nie lubi.

Nie będziesz mi mówił co mam robić.

56 minut temu, Mysza 13 napisał:

Oj tam - 23 godziny go nie było...Już się stęskniłem..

I wice wersal. 

A co tam w polityce?

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ministerstwo od klimatu ma tylko przykryć fakt postępującej degradacji klimatu za rządów PiS.Takie ministerstwo oczywiście do niczego nie jest potrzebne ( poza synekurami dla swoich).

Jak PiS porządzi jeszcze ze 4 lata, to lodowców już nie będzie. Tak to szybciutko idzie PiS-owi.

---------------------------------

Szukanie winnych pasma swoich porażek platfusom łatwo nie przychodzi.

Mozna się pokusić o stwierdzenie, ze się troch pogubili:

Cytat

Ostra dyskusja. "Media publiczne zniszczyły Donalda Tuska"

Ostra dyskusja w studiu po decyzji szefa Rady Europejskiej. - To media publiczne zniszczyły Donalda Tuska - powiedziała posłanka PO Joanna Mucha w programie "Kawa na Ławę". To wywołało emocje po drugiej stronie stołu.

Rezygnacja Donalda Tuska z kandydowania na prezydenta cały czas jeszcze budzi emocje. - Wiedzieliśmy, że Donald Tusk się waha. To nie było dla nas zaskoczenie. Znając Donalda Tuska, wiem, że podejmował tę decyzję w trosce o państwo - powiedziała w programie "Kawa na Ławę" posłanka PO Joanna Mucha.

Stwierdziła jednocześnie, że "to media publiczne zniszczyły Tuska". Powiedziała, że spotykając się z ludźmi, oni mówią tekstami z TVP. - To wynik tej nagonki, która została rozpętana w mediach publicznych - na nas i na Donalda Tuska - dodała.

- Celowe działanie mediów publicznych nastawione na zniszczenie Donalda Tuska przyniosło efekt - uznała. - Ale my wygramy te wybory - zapewniła jednocześnie Joanna Mucha, choć nie ma jeszcze ogłoszonej decyzji, kto będzie kandydatem PO

No tak. Kandydata nie mają, ale na pewno wygra.

Nie boja się, że TV publiczna go zniszczy? Brak tu konsekwencji w rozumowaniu, albo liczą na przerośnięte IQ ich elektoratu ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

8 godzin temu, Jacchusia napisał:

Jak PiS porządzi jeszcze ze 4 lata, to lodowców już nie będzie. Tak to szybciutko idzie PiS-owi.

Powoływanie ministerstwa od klimatu przez rząd który uparcie stawia na węgiel i działa przeciw odnawialnym źródłom energii to działanie pozorne. To tak jak gdyby w ramach zapobiegania skutkom powodzi umieścić nad brzegiem rzeki napis "Powódź surowo wzbroniona" i uważać że "zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy". 

Oczywiste że chodzi o wyłącznie stworzenie nowych synekur dla swoich.

Twój wpis nie jest więc niczym innym jak tylko kolejnym wygłupem na obstalunek.

13 godzin temu, il Dottore napisał:

Ja tam żadnej degradacji klimatu nie zauważyłem, ale co ja tam wiem, bywając w PL raz czy 2x w roku...

Zresztą to zupełnie bez znaczenia.  Zaraz klimat będzie cudny. WIZY ZNIEŚLI! ?

Ukryta Zawartość

Zryłem się jak norka tym obrazkiem. ;)

Ukryta Zawartość

Francuzów porąbało już do końca.

W ostatnich latach we Francji islamiści zamordowali 263 osoby. Niektóre zginęły straszną śmiercią.

Tymczasem masoni i islamiści zorganizowali ostatnio w Paryżu marsz przeciwko... islamofobii! No gdzie tu logika? To ja pytam: ilu Francuzi zamordowali w tym czasie islamistów, że trzeba robić takie marsze?

Przecież w świetle liczby ofiar i zwykłej logiki, to tu się prosi o marsz przeciwko francuzofobii. ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fobia to strach. Islamistów się boją. Ten strach istnieje i jest przeciwko czemu protestować.

Francuzów (etnicznych) natomiast nikt się nie boi, więc protest przeciwko czemuś, co nie istnieje, nie miałby sensu.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

14 godzin temu, Bobcat napisał:

Twój wpis nie jest więc niczym innym jak tylko kolejnym wygłupem na obstalunek.

Wpierw przeczytaj wpis wojciecha, dopiero później mój.

I o ile dostrzeżenie ironii nie przekracza twoich możliwości intelektualnych, doznasz uczucia - BINGO !!

Aa, nawiąże jeszcze do twojego innego wyznania - nie wystarczy przeczytać, trzeba jeszcze zrozumieć ?

Przeczytaj całe zdanie, nie trzy wyrazy.

Nie chodzi o "wyznanie" sensu stricto, a o to co wyznałeś, napisałeś, do czego się przyznałeś się (dobrać to zrozumiałe) w innym wątku.

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5 godzin temu, Less napisał:

Ten strach istnieje i jest przeciwko czemu protestować.

Ale przecież strach w takim układzie jest czymś zdrowym i uzasadnionym. Tak samo boimy się bandytów, Rosjan itp...

Takie rzeczy publikuje Sikorski na swoim Twitterze.

Na szczęście Polacy nie są idiotami i o dowożeniu pizzy przez BOR przy pomocy rządowego Audi A8 do Pałacu Prezydenckiego Radzio może sobie tylko pomarzyć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, il Dottore napisał:

o dowożeniu pizzy przez BOR przy pomocy rządowego Audi A8 do Pałacu Prezydenckiego Radzio może sobie tylko pomarzyć.

Rozumiem że Długopis to praktykuje?

W dniu 10.11.2019 o 11:33, il Dottore napisał:

WIZY ZNIEŚLI! ?

A co, do tej pory nie mogłeś dostać? Dla nikogo oprócz takich jak ty i tych paru z Podhala i Podkarpacia którzy wiz nie dostawali bo na kilometr było widać, słychać i czuć, że do azbestu na czarno jadą, to jest zupełnie bez znaczenia. Wizy albo mają, albo dostaliby bez żadnego problemu. Co więcej, że jak to u was prawaków z tym co pod berecikiem mocno różnie, to oczywiście do małego łebka nie dociera, że o tym czy się wjedzie czy nie do USA i tak jednoosobowo, arbitralnie i nieodwołalnie decyduje urzędniczyna na lotnisku. Różnica z wizami czy bez będzie tylko taka, że ci którzy do tej pory ich nie dostawali robili sobie na darmo wycieczkę do ambasady czy konsulatu, a teraz zrobią sobie bez porównania droższą lotniczą. I tylko taka różnica z czy bez wiz...

W dniu 10.11.2019 o 11:26, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Takim Dudą to każdy może być.

Tobą też, ale nie ma chętnych. Przynajmniej ja takich nie znam. Może top19, ale nie mam pewności.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Wiza $160 za dziesięć lat.
Aktualnie $14 za dwa lata - czyli $70 za dziesięć lat.

Nie demonizowałbym tego jakoś szczególnie.

A i tak możesz się odbić od gościa na bramce na lotnisku.

W dniu 10.11.2019 o 11:29, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

..postępującej degradacji klimatu za rządów PiS. 

Za platfusów powietrze cokolwiek nieświerze było. Teraz jest zdecydowanie lepiej. A to, że Wojciesław pokasłuje, to ..Tczaskowski, przepraszam, nic mi się nie rymuje!

W dniu 10.11.2019 o 11:36, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie widzę związku.

Okulary?

W dniu 10.11.2019 o 11:59, fox733 napisał:

Idź sobie nikt cię tu nie lubi.

Gdyby o to chodziło, to całe to forum audiostereo nazywało by się audioplatfus.com.pl albo audiomorele.isr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.