Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pier**l, Likorzu i nie odwracaj kota zadem. Płosieł się zwyczajnie nachlał jak wór - to akurat pojąć mogę - i wydawało mu się , że jest nietykalny i prawie biskup. Tego już nie pojmuję :)) A jakieś tam stowarzyszenie "sralis mazgalis" wydali z siebie "oświadczenie"... Już Wam powiem, jakie : "Jabłek się nawpieprzał". Prawaki japka lubjejo...:) Mam nadzieję, że gdy jego wysoka poselskość Wipler wydobrzeje i wróci do roboty, czyli do pieprzenia debilizmów - sala sejmowa gromkie brawa mu przygotuje.

To były tylko ćwiczenia przed 11 listopada ;-).

A co do Wiplera - rzeczywiście gdy wypowiadał sie jako poseł ile razy go widziałem był przygotowany i gadal na temat, co obecnie jest coraz większą rzadkością.

Jestem Europejczykiem.

No patrzaj - zaś spisek!:) Kto mu lał i czemu znowuż za wraże ruble, hę?:) A o gadaniu na temat: Kilka dni temu, awantura o sześciolatki . Patrzę cija , słucham ,ważę za i przeciw... Jako ostatnia na trybunę wtargnęła Pani posłanka Wróbel. Polazłem do kuchni (kitchen dla Likorza) zrobić sobie kawę , myśląc- ... sami wiecie , co. I co się okazało?:) ta Pani mówiła - najmądrzej !!!!

Co Wipler robi po pracy: z kim pije, ile pije, czy w ogóle pije - mało mnie obchodzi. Facet pije za swoje - jego dobre prawo.

Natomiast ważne jest, że ten JEDYNY libertarianin w polskim Sejmie sprawuje swój mandat na najwyższym poziomie, czego nie da się powiedzieć o reszcie parlamentu.

Aha - okazuje się, że palikociarze umyli ręce, w większości wstrzymując się od głosu. Nie mieli jednak odwagi głosować przeciw.

Jak wgląda dzisiaj sytuacja?

Ano wystarczy znaleźć się za kratkami - za palenie trawki, za jadę rowerem po 2 piwach, za przejście na czerwonym świetle i niezapłacenie mandatu...nieważne w sumie za co.

Pretekst zawsze się znajdzie. Ważne aby warunek pobytu za kratkami po prawomocnym wyroku został spełniony a o to w dzisiejszej Polsce nietrudno - wszak w więzieniach brak miejsc.

I od tej pory ZNAJDUJESZ SIĘ CAŁKOWICIE NA ŁASCE I NIEŁASCE PAŃSTWA!

Wystarczy, zgodnie z nowym prawem, podstawiony dyspozycyjny sędzia i dwóch przekupionych bądź zastraszonych psychiatrów i JUŻ NIGDY NIE WYJDZIESZ NA WOLNOŚĆ.

Nieważne że Twój wyrok opiewał na, powiedzmy, 5 lat. ONI uznają, że stanowisz zagrożenie i na tej podstawie BEZ ŻADNEGO ORGANU BRONIĄCEGO TWOICH INTERESÓW do końca życia siedzisz w więzieniu, zwanym dla niepoznaki Ośrodkiem Terapeutycznym (czy jakoś tak).

Welcome to Poland!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kolejna afera podsłuchowa z udziałem Protosa ciekawe co na to stary Bąk ojciec (Michała ).

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

faktycznie , pijany agresywny poseł nadzieją

PiS-u w ofercie za poparcie nikt nie przebije . Sejm miał się składać na kasę dla chętnych wsparcia prezesa .

tylko przypominam , że alternatywa jeszcze większym .ównem

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nic nie usprawiedliwia zachowania posła Wiplera. Był najebany albo naćpany utrudniał interwencje policjantom. Do tego zachował się jak Melańczuk w 2009 roku w Opolu, a broni sie jak Jan (bez Marii) Rokita - Policja mnie pobiła! http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14866777,Wipler_zaatakowal_policje__Posel_odpowiada__To_ja.html

Szkoda, że nie wystartował do dwóch chłopców z miasta. Wówczas nie wydawałby żadnych oświadczeń co najmniej przez 6 miesięcy, o ile jego wyczynu nie upamiętniono by nekrologiem.

W II RP za taki czyn trafiłby do Berezy Kartuskiej - bo atakując policjantów, naruszył majestat Najjaśniejszej. W III RP atakując policjantów, słusznie doj**ał dwom niedouczonym psom.

Na miejscu wielkiej, parlamentarnej nadziei białych powiedziałbym tylko: Przepraszam. Zrobiłem źle. Jestem tylko człowiekiem. Postaram się poprawić.

Co Wipler robi po pracy: z kim pije, ile pije, czy w ogóle pije - mało mnie obchodzi. Facet pije za swoje - jego dobre prawo.

OK, tylko jak się już napije, to szwędając się po knajpach, niech nie macha immunitetem, gdy we krwi ma prawie 2 promile i nie podejmuje osobistych interwencji. Jesli ma słaby łeb i gdy sobie za bardzo łyknie, to niech nie stanowi wówczas prawa, niech nie zamienia się w Szeryfa, niech nie walczy z Policją, bo przez przypadek może dostać i kulkę. A wtedy zostałby bohaterem a Bronek znowu musiałby ogłosić jednodniową żałobę narodową.

Pretekst zawsze się znajdzie......

Doktorku - dramatyzujesz :-) Przepis dotyczyć ma zbrodniarzy, szczególnie niebezpiecznych przestępców, nie tych co sobie łykną dymka czy walną dwa browce po robocie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nic nie usprawiedliwia zachowania posła Wiplera. Był najebany albo naćpany utrudniał interwencje policjantom. (...)

W II RP za taki czyn trafiłby do Berezy Kartuskiej - bo atakując policjantów, naruszył majestat Najjaśniejszej. W III RP atakując policjantów, słusznie doj**ał dwom niedouczonym psom.

Na miejscu wielkiej, parlamentarnej nadziei białych powiedziałbym tylko: Przepraszam. Zrobiłem źle. Jestem tylko człowiekiem. Postaram się poprawić.

Mam tylko nadzieję, że Policja nie wystraszy się Wiplera i nie odpuści.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ma słaba głowę BXz_vs5CAAAuSCO.jpg - musi mieć kaca:

https://pbs.twimg.com/media/BXz_vs5CAAAuSCO.jpg

Policja niewątpliwie była zbyt brutalna - aż niespełna siedem godzin l badań i leczenia po ciężkim pobiciu,

Ma słaba głowę - musi mieć kaca:

Policja niewątpliwie była zbyt brutalna - aż niespełna siedem godzin l badań i leczenia po ciężkim pobiciu,

Siedem godzin na kacu bez choćby jednego browca?!?!?!?!?

Co za zwyrodnialcy!

Ja bym od razu to zgłosił do Sztrasburga ;-).

Jestem Europejczykiem.

i te chodniki , które bohatera poharatały też oskarżyć .

" Świadek zajścia zaznacza, że uspokojenie agresora nie było dla policjantów łatwe. - Musiało go obezwładniać chyba osiem osób, w tym jedna policjantka. Ona została najbardziej poszkodowana, bo ją kopnął kilka razy. Wytrącił też policjantom radiostację i pałkę - mówi pan Tomasz.

I dodaje: - Ten człowiek był naprawdę agresywny, teraz przedstawia wersję, że to on jest ofiarą. A tak naprawdę to policjanci i tak mieli do niego dużo cierpliwości, słyszałem, jak mówili: "Uspokój się, bo zaraz użyjemy gazu!". A on dalej rzucał się, krzyczał... Teraz jest niby pobity. A tak naprawdę to on się o te płyty chodnikowe i asfalt poobijał, kiedy go próbowali obezwładnić. Policjanci naprawdę nie użyli wobec niego siły."

I okazało się, że to jednak był spisek. Pan poseł powiedział :

- W dniu wczo­raj­szym po­sta­no­wi­łem spo­tkać się z kil­ko­ma przy­ja­ciół­mi. Mia­łem co świę­to­wać. Oka­za­ło się, że bę­dzie­my mieli z żoną piąte dziec­ko. Umó­wi­łem się z żoną, że pod­czas jej ciąży nie będę pił al­ko­ho­lu w ra­mach so­li­dar­no­ści z nią - po­wie­dział poseł. Za­zna­czył, że obie­cał żonie, że w cza­sie jej ciąży nie bę­dzie już pił al­ko­ho­lu.

Skoro mówi to poseł, to mówi prawdę (zawsze!): dowiedział się, że żona jest w ciąży, tak więc obiecał, że gdy w niej będzie- pił nie będzie; w geście solidarności. Więc nie pił, czyli był trzeźwy. Skąd wzięły się te promile? CIA?

Nie twierdzę, że rzucanie się w pijanym widzie na Policję jest słuszne.

Przeciwnie: do słuszności takiemu postępowaniu daleko.

Zgadzam się, że Wipler powinien po prostu przeprosić i obiecać poprawę.

On sam na konferencji prasowej twierdził, że był tak na*ebany że nie odróżniał Policji od ochroniarzy - a jakie to ma znaczenie? Awanturować się w ogóle nie powinien.

Linia obrony jest głupia - brakuje wyznania grzechów, pokuty i deklaracji poprawy.

Nie zmienia to jednak faktu, że to bardzo dobry i merytoryczny niezależny poseł.

Z dwojga złego wolę posła pijaka i awanturnika niż złodzieja.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale pieprzysz , więc za napad na funkcjonariuszy słuszny poseł ma tylko przeprosić a zwykły obywatel do pierdla ..... doktorku dzisiaj mocno bredzisz

xniwax

nie ośmiu na jednego tylko jeden na ośmiu ...taki pojeb a miał być nadzieją co niektórych PiS znudzonych

" Policjanci przyjechali pod klub nad ranem, ale do zupełnie innego zajścia, do jakichś innych mężczyzn - zaznacza pan Tomasz. Jak dodaje, w pewnym momencie interwencją zainteresował się mężczyzna, który pijany spał pod drzwiami lokalu. - Tak się domyślam, że był bardzo pijany. Wszystko na to wskazywało, bo tam kucnął i zasnął - zaznacza świadek."

Ukryta Zawartość

Zgadzam się, że Wipler powinien po prostu przeprosić i obiecać poprawę.

Z dwojga złego wolę posła pijaka i awanturnika niż złodzieja.

Pokaż mi polityka, który w takich sytuacjach przeprosił, przyznał się do winy? Będzie szedł w zaparte, będzie składał zawiadomienia do prokuratury. Ma zaplecze, ma znajomości, na pewno paru gliniarzy utopi. A potem i tak sprawa się rozmyje.

A w tym drugim jedno drugiemu nie przeszkadza.

:-)

~sittek - przecież mówiłem, że spisek:) Tak sobie dumam, aby pijaczyna Wipler - tym razem w ramach solidarności z obywatelami, gdy dowie się o szóstej ciąży małżonki - pierwej jakiś anons umieścił! A poza wszystkim - tak jak przypuszczałem - trotuar winien...:)) No i japka.

ale pieprzysz , więc za napad na funkcjonariuszy słuszny poseł ma tylko przeprosić a zwykły obywatel do pierdla ..... doktorku dzisiaj mocno bredzisz

A przepraszam - co ja na to poradzę? Czy to ja wymyśliłem posłom immunitet?

Tak to jest: ty czy ja pójdziemy na udry z Policją przed knajpą to pójdziemy siedzieć.

A jak Wipler czy Niesiołowski znajdą się w tej samej sytuacji to pozostaną bezkarni bo mają immunitet.

Nie moja wina.

KAC WAWA :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Koniec Schetyny?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak dotąd mało było słychać o tym polityku. Ale czego się nie robi dla sławy.

Czasami trzeba zaliczyć i wp***dol, aby gęba w mediach się opatrzyła.

Ukryta Zawartość

Teraz są wywiady, możliwość łatwego przedstawienia własnych poglądów, może wyląduje się u Lisa, albo co najmniej u Wojewódzkiego.

I kto teraz powie, że alkohol szkodzi?

Ukryta Zawartość

Czy wam też w tym temacie wszystko wyświetla się pogrubioną czcionką? Mam tak od wczoraj, nawet na smartfonie.

Co ciekawe, po dodaniu wpisu wygląda normalnie ale po odświeżeniu strony samoczynnie ulega pogrubieniu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy wam też w tym temacie wszystko wyświetla się pogrubioną czcionką?

Wczoraj tak miałem, dzisiaj już nie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przygody nadziei naszej prawicy i narodowców:

"- Policjanci przyjechali pod klub nad ranem, ale do zupełnie innego zajścia, do jakichś innych mężczyzn - zaznacza pan Tomasz. Jak dodaje, w pewnym momencie interwencją zainteresował się mężczyzna, który pijany spał pod drzwiami lokalu. - Tak się domyślam, że był bardzo pijany. Wszystko na to wskazywało, bo tam kucnął i zasnął - zaznacza świadek.

Według jego relacji, mężczyzna od początku był wobec policjantów agresywny. - Podszedł do nich, najpierw zaczął przeszkadzać, później ich obrażał i wyzywał. Policjanci absolutnie nie byli wobec niego agresywni. On krzyczał: "wy k...rwy!", "wy ch...je, pedały!". Później zaczął ich szarpać i kopać. Był tak pijany, że kiedy próbowali go obezwładnić, to krzyczał "Policja! Pomocy!". Oni mu powiedzieli, że przecież są policjantami, ale on chyba nie kontaktował za dobrze... - opowiada pan Tomasz."

Ponoć Bracia Karnowscy już mają zdjęcie na którym widać, że ów pan Tomasz to w rzeczywistości Tomasz Wołek ;-).

Jestem Europejczykiem.

a ja nie jestem pewien co do tego Wiplera. Z początku myslałem że rzeczywiście, narąbał się, nawyzywał i skuli go. Ale pojawiają się już głosy za tym że mogła to być jakas prowokacja, może Wipler komuś zaszkodził.

Podam Wam ciekawy link - co tvn podaje w swoich wiadomościach:

Ukryta Zawartość

Wg zeznać tego niby "taksówkarza", wyszedł ze swojego mercedesa.

I tu moje zastrzeżenia:

1 - ubiór taksiarza - wsiadłby ktoś z Was to taksówki z koksem w bluzie z kapturem ?

2 - samochód - to nie jest żaden mercedes taksiarza. Wiadomo - na filmie można oprócz głosu taksiarza, zamazać numery taksówki.

A tak - taksiarz siedzi jako kierowca ale nie swoim aucie, tylko w aucie TVN - to nie jest mercedes tylko skoda octavia.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.