Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Mimo wszystko ks. Popiełuszkę zamęczono na śmierć. I wielu innych.

(...)

Wypadek przy pracy nieudolnych SB-ków. Jak związali Popiełuszkę to się udusił, jakby zwiazali worek kartofli, to by im się wysypały. Tak to jest jakf aceci zza biurka odstawiaja brudna robotę w stylu CIA czy KGB.

W jednym masz racje. W latach 1970/80 SB mordowali niemal seryjne. Na pewno znasz nazwiska wielu innych.

Hejt będzie się hejtem odciskał. Monopol tutejszych hejterów się skończył.

Ile Ty hejtu wlałeś na Bocznicę, tyle wleję teraz ja. Otrzyj łzy.

Mało inteligentny hejter jesteś, skoro nie zrozumiałeś aluzji. Zresztą ten groźnie brzmiący wpis tez to potwierdza.

Na pewno znasz nazwiska wielu innych.

Zych, Suchowolec, Niedzielak... to tylko sami księża.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ujediesz ty dalieko...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy ktoś widział, żeby po tych wyborach coś zmieniło się na lepsze ?

Jak się wpierw psuło osiem lat to nie oczekuj zmian w tydzień po wyborach.

ps: Widzę, że po deszcz... to znaczy po wyborach wpisy w typie "sfrustrowanym" rosną jak grzyby. Ale co się dziwić. Nawet Kopacz ma z tym problem. Podejrzewam, że dopiero teraz w życiu politycznym i codziennym zaczną się cyrki na całego. A sugerowałem dla zaawansowanych wariant japoński...

Nie, że mus, ale inni chcą spać, rano trza do pracy...

Nie po lewicy tylko po Palikocie... apage satanas! Z tymi egzorcyzmami to był żart z ich strony, albo taki "pergormance". Bo jeśli inaczej, to powinni założyc własny parlamentarny klub iditów.

Podejrzewam, że dopiero teraz w życiu politycznym i codziennym zaczną się cyrki na całego

Już się zaczęły. Czeka nas okres zabawy i skrętów ze śmiechu.

Moim zdaniem zrobili słusznie.

Po Palikocie trzeba pomieszczenie okadzić.

Nie mam wątpliwości.

A na poważnie to jest oczywiste że cała akcja dla hecy, żeby powcurfiać lewactwo.

I jak widać - udało się! :)

DO BIAŁOŚCI! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Im więcej egzorcyzmów, tym lepiej! Nowa świecka tradycja polityczna ;-).

Ale były już modły o deszcz, więc te egzorcyzmy jakoś mnie nie ruszaja, może dlatego, że wkrótce spodziewam się zdecydownie większych atrakcji.

Jeżeli np. jakiś oszołom wyskoczy z kolejnym podejściem do intronizacji nieboszczyka (sympatycznego skądinąd) na króla Polski, to co zrobi PiS i przystawki?

Jestem Europejczykiem.

Już się zaczęły. Czeka nas okres zabawy i skrętów ze śmiechu.

Przewidziałem to, ale do tego nie trzeba być prorokiem.

Problem w tym, że z pewnością nie wszystkim będzie do śmiechu.

Prawdę mówiąc jestem za tym, żeby PiS jak najmocniej przykręcił śrubę w obszarze światopoglądowo-obyczajowym.

Niech młodzi idioci którzy na nich głosowali odczują skutki swojego wyboru na własnej skórze.

Jestem Europejczykiem.

czyli np trójki kościelne na ulicach? Prezydent nie dotrzymał obietnicy umowy z frankowiczami, którzy dziś demonstrowali.miał być projekt ustawy,a jest g.....czyli jak zwykle. dajcie mi głos skamlał przed wyborami, a po wyborach kopa w dupę społeczenstwu. świat wg pis.

czyli np trójki kościelne na ulicach? Prezydent nie dotrzymał obietnicy umowy z frankowiczami, którzy dziś demonstrowali.miał być projekt ustawy,a jest g.....czyli jak zwykle. dajcie mi głos skamlał przed wyborami, a po wyborach kopa w dupę społeczenstwu. świat wg pis.

Zaraz trójki. Jak podpalony gówniarz czy gówniara nie będą mogli kupić środków antykoncepcyjnych to może jakaś klapka im się we łbie otworzy.

O flaszce w niedziele nie wspomnę, ten temat też na pewno wróci.

Frankowicze już widzą, co się dzieje, teraz czas na następnych jelonków.

Jestem Europejczykiem.

Widzisz Kolego - sam z siebie robisz w tym momencie idiotę nakręcanego PiSowską propagandą.

Plus jest taki, że przynajmniej się do tego przyznajesz.

Drogi Kolego, nie zauważyłem, żeby całą sprawę nagłaśniał PiS, wręcz przeciwnie histerii dostają propeowskie media i premier, ta od metra wgłąb. Słuchając ich narracji można dojść do wniosku, że świat się zawali bez naszego udziału w nieformalnym szczycie EU. Jakoś Cameron nie sugeruje Elce wyjazdu na tak ważną imprezę. Można też odebrać, że drogi Kolega poddał się także tej fali emocji, co nawet może być zrozumiałe.

Malta czeka na prezydenta:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Widzisz Kolego Tomku!

Odwracasz kota ogonem nie mówiąc o istocie problemu, tylko o tym, co kto o tym mówi.

Ale jeżeli już to poruszyłeś, to PiS miał 8 (słownie: osiem) wersji w tej sprawie.

Nie wystarczyła jedna?

Moje emocje nie mają tu znaczenia, chociaż traktowanie przez PiSowskich polityków wyborców jak idiotów trochę mnie wkurza. Aczkolwiek z tego, co widzę na niektórych to działa.

Widzę, że powtarzasz te pierdoły o nieformalności szczytu. Słowo "nieformalny" nie oznacza nieważny, lub mało ważny.

Jestem Europejczykiem.

Drogi Kolego Jarku!

Skoro na szczycie nie będzie kilku delegacji, chociażby z UK czy Portugalii ważność jego jest więc dyskusyjna. Prawdopodobnie jest on niezwykle ważny dla Angeli, która po bezmyślnym zaproszeniu ,,uchodźców,, do Niemiec raczej się już nie podniesie.

Polskie społeczeństwo do dziś nie wie ile to pani Premier ,,wynegocjowała,, nam uchodźców, 2tyś, 7tyś, 12tyś a może grubo więcej. W dobrym tonie więc jest, żeby dokończyła ten deal osobiście.

Droki Tomeczku!

Albo jesteś lemingiem łykającym najgłupsze hasła PiSowskich propagandzistów, albo sam jesteś takim propagandzistą.

Przecież sprawa jest jasna jak słońce - gdyby Duda wyznaczył datę posiedzeniua np. na 16 listopada nie byłoby żadnego problemu. A tak sa same problemy.

Gadanie, że szczyt jest mało ważny jest dorabianiem głupich uzasadnień post factum.

Mieliśmy być obecni, mieliśmy być aktywni, a co mamy na początek?

Niepoważną wpadkę tłumaczoną w kompletnie debilny sposób obrażający inteligencję tych, którzy ją mają.

Jestem Europejczykiem.

Drogi Jarku!

Jak wcześniej pisałem data nie jest przypadkowa, chociaż może być tak, że zbieżność tych dwóch wydarzeń podsunęła taki plan. Dlaczego P. Duda ma ułatwiać Kopacz życie.?!

Niech się baba pomęczy. Wyobrażasz sobie odwrotną sytuację? Bo ja tak.

Drogi Jarku!

Jak wcześniej pisałem data nie jest przypadkowa, chociaż może być tak, że zbieżność tych dwóch wydarzeń podsunęła taki plan. Dlaczego P. Duda ma ułatwiać Kopacz życie.?!

Ale tak jakos nieladnie kopac lezaca kobiete (chocby taka co sama Kopacz) a juz dwie (z Andzela M) to zupelnie nie przystoi-nie elegancko i nie za bardzo dyplomatycznie .Moim zdaniem pan Duda ma kiepski sztab doradczy.Zycze mu dobrze, tylko zeby nie wyszedl na dude a Polska razem z nim ...W koncu jest po to zeby reprezentowal wiec niech robi swoje .Kazdy dzwiga jakis krzyz.

I on robi swoje. Można by wymieniać wiele nieprzyzwoitych działań rządzącej jeszcze ekipy, w stosunku do prezydenta włącznie. Obecna sytuacja jest, według mnie początkowo nie zamierzona. Zbieg wydarzeń podsunął pewnie myśl, że można upiec kilka pieczeni na jednym ogniu.

Polityka zagraniczna ulega zmianie i to zasadniczej. To także wiadomość dla kanclerz Merkel.

Drogi Jarku!

Z prostego, banalnego powodu. Mianowicie dlatego, że Kopacz jest premierem tego kraju i reprezentuje Polskę, którą tak chętnie i często PiSowscy politycy wycieraja sobię gęby.

Niestety i Duda, i jego ludzie i ty Tomciu podnieceni politycznymi napierdalankami zapomnieliście o Polsce.

Jestem Europejczykiem.

Znamiennym jest to, że Kopacz jak do tej pory z ochotą brała na siebie różne szczytowe trudy, teraz gdy jest jeszcze urzędującą ale schodzącą "gwiazdą" polskiej polityki owa ochota

stała się dla niej udręką. Zamiast być może pięknie zakończyć swe rządy chowa głowę w dudowy tyłek.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jeden z nich podobno miał donośny głos, jak przyjeżdżał do niego znany ekspert opery i operetki z wizytą, to pól parafii nie spało przez całą noc. Lubił hazard i był nie do końca zorientowany.

Znamiennym jest to, że Kopacz jak do tej pory z ochotą brała na siebie różne szczytowe trudy, teraz gdy jest jeszcze urzędującą ale schodzącą "gwiazdą" polskiej polityki owa ochota

stała się dla niej udręką. Zamiast być może pięknie zakończyć swe rządy chowa głowę w dudowy tyłek.

Żeby nie być jej dłużnym Duda chowa głowę w tyłek Kopaczowy ...

To raczej pytanie, dlaczego tow. Tusk zwołał na ten dzień radę, poza tym nawet tuby z własnej szczekaczki nie potraficie czytać ze zrozumieniem, ech POpaprańcy.....

To jest mega głupota pisowców!! Gdy zwoływano szczyt to nie było jeszcze wiadomo kto będzie w Polsce prezydentem. Poza tym wtedy nie było jeszcze kryzysu emigracyjnego i nie było wiadomo, że szczyt będzie musiał być dłuższy. Ale pisowcy wiedzą, że to Tusk zrobił im na złość!! W sumie nie dziwie się, że na całym świecie generalnie nie lubi się Polaków i polskości...tego rodzaju polskości.

Jeden z nich podobno miał donośny głos, jak przyjeżdżał do niego znany ekspert opery i operetki z wizytą, to pól parafii nie spało przez całą noc. Lubił hazard i był nie do końca zorientowany.

Czyli chcesz powiedzieć, że komando śmierci SB zamordowało go na zlecenie Glempa, żeby uniknąć skandalu jak z Charamsą? :)

Tymczasem na grobie Kiszczaka, 20 minut po pogrzebie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.