Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

My mordujemy ich -od lat wspierajac krwawe rezimy a w razie czego posylajac eskadre F16 zebysmy mogli w spokoju zatankowac litr wielokrotnie przedrozonej bezolowiowej -oni morduja nas . O czym tu dyskutowac?

A wyobrażasz sobie sytuację gdy ze względów politycznych czy światopoglądowych czy Stany czy Europa rezygnują z ropy od arabów? Przedrożoną ropę w Polsce to mamy niemal w 100% z Rosji. W Stanach nieprzedrożona jest bodaj w połowie arabska...

Nie narzekajcie tak na tych Arabów i innych sniadych jak sie wzmocnią to może jakieś walki antylichwiarskie zapoczatkuja. My biali za slabi na walkę z lichwa jesteśmy.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

zwłaszcza ci, którzy uciekli spod ruskich bomb! cmoknij sie Włodziu w czółko.

Nowa teoria lansowana przez maistream - Rosja jest winna wszystkiemu w Syrii.

Amerykanie oskarżyli kiedyś Rosję na konferencji prasowej w Dep. Stanu o zbombardowanie szpitala w Syrii. Uczestnicząca w tej konferencji dziennikarka udowodniła, że ten szpital istnieje i nie był bombardowany. Wówczas prowadząca uchyliła się od dalszych odpowiedzi.

Przed kilku latu modne były aranżacje rzekomych skutków użycia broni chemicznej przez reżim Asada. Potem były one nagłaśniane przez współpracowników brytyjskich służb w Londynie jako autentyczne dowodu zbrodni wojennych w Syrii, a następnie szeroko publikowane przez światowe media z taka sama legendą.

Arabia Saudyjska daje terroryzmowi radykalna ideologię i pieniądze. Turcja też aktywnie rozgrywa terrorystów i migrantów, aby wymusić na UE haracz finansowy i polityczny. Zachód udaje, że nic takiego nie ma miejsca.

A "spod ruskich bomb" podobno mało kto ucieka, więc skąd ci uciekinierzy?

Sam jesteś żenujący kwestionując tą zasadę!Każdy kto wsiada po spożyciu alkoholu lub środków odurzających to potencjalny zabójca.Kropka.

Jakbyś nie wiedział to środki transportu w zamian za samochód,takie jak tramwaje,autobusy i taksówki a nawet furmanki czy dorożki.

Można z nich skorzystać a do domu szczęśliwie dowiozą.

Ale za zagrożenie życia dzieciom powinien dostać z 15lat odsiadki to inni może poszli by po rozum do głowy.

Porównujesz pijanego kierowce do terrorysty wysadzającego bombę w tłumie...kolego bez urazy,ale lecz się.

A wyobrażasz sobie sytuację gdy ze względów politycznych czy światopoglądowych czy Stany czy Europa rezygnują z ropy od arabów? Przedrożoną ropę w Polsce to mamy niemal w 100% z Rosji. W Stanach nieprzedrożona jest bodaj w połowie arabska...

USA z arabskiej ropy mogłyby pewnie zrezygnować bez wielkich perturbacji.

W roku 2014

Net imports accounted for 27% of the petroleum consumed in the United States, the lowest annual average since 1985.

The top five source countries of U.S. petroleum imports in 2014 were Canada, Saudi Arabia, Mexico, Venezuela, and Iraq. The country rankings vary based on gross petroleum imports or net petroleum imports (gross imports minus exports).

In 2015, about 24% of the petroleum consumed by the United States was imported from foreign countries, the lowest level since 1970.1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

USA z arabskiej ropy mogłyby pewnie zrezygnować bez wielkich perturbacji.

A Europa Zachodnia? Bo to Europa ma problem z arabskimi imigrantami niepomiernie większy jak Stany...

Ma problem z imigrantami na własne życzenie. Ale nie z ropą. Arabowie potrzebują petrowaluty co najmniej tak samo, jak Europejczycy ropy z importu. A Arabowie nie przejmują się nadmiernie Syryjczykami i innymi nieszczęśnikami.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Co to za prezydent co biega na sznurku prezesa partii?

Na szczęście ja na chłopca na posyłki nie glosowałem.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A tu wstyd nie mniejszy. Kolejny zasłużony Polak, który odmawia przyjęcia należnego mu odznaczenia z rąk Andrzeja D.:

http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,19797341,prof-turko-rzady-pis-to-dyktatura-ciemniakow-i-lizusow.html#BoxLokKrajImg

Jego słowa walą w pislam bez litości:

,,Twierdzenie o rządzącej nami klasie ciemniaczej jest jak najbardziej na miejscu. O dyktaturze również. A stopnia lizusostwa PiS-owców wobec prezesa, to Bareja by nie wymyślił - mówi prof. Ludwik Turko, opozycjonista za PRL-u, który odmówił przyjęcia odznaczenia od Andrzeja Dudy.''

,,rządy PiS to dyktatura ciemniaków i lizusów''

,,Gdybym go przyjął, nie mógłbym na siebie spojrzeć. W gruncie rzeczy była to sprawa smaku.''

Panie profesorze brawo!

Terroryści mordują, a Europa dba o ich prawa.

zwłaszcza ci, którzy uciekli spod ruskich bomb! cmoknij sie Włodziu w czółko.

Znaczy się, że mordują tylko terroryści spoza Syrii?

Czy o co chodzi...?

Andrzeju pseudonim prezydent. Trochę wstyd, co nie?

Ukryta Zawartość

Z ostatniej chwili IPN szuka haków na Obame podobno za informacje o wspólpracy tego człeka z SB ;) dużo dają ( pieniądze wypłacane z wycinki Puszczy Białowieskiej )

Co to za prezydent co biega na sznurku prezesa partii?

Na szczęście ja na chłopca na posyłki nie glosowałem.

Nie jestes sam

mogę w lustro spojrzeć bez wstydu .....

A tu wstyd nie mniejszy. Kolejny zasłużony Polak, który odmawia przyjęcia należnego mu odznaczenia z rąk Andrzeja D.:

Ukryta Zawartość

Jego słowa walą w pislam bez litości:

,,Twierdzenie o rządzącej nami klasie ciemniaczej jest jak najbardziej na miejscu. O dyktaturze również. A stopnia lizusostwa PiS-owców wobec prezesa, to Bareja by nie wymyślił - mówi prof. Ludwik Turko, opozycjonista za PRL-u, który odmówił przyjęcia odznaczenia od Andrzeja Dudy.''

,,rządy PiS to dyktatura ciemniaków i lizusów''

,,Gdybym go przyjął, nie mógłbym na siebie spojrzeć. W gruncie rzeczy była to sprawa smaku.''

Panie profesorze brawo!

Piękne słowa wyrażające zdanie dużej części Polaków ( oczywiscie tych z najgorszego sortu)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rybiński. Taaa....

Niewątpliwie medialny miszcz autokreacji. Zawsze z zainteresowaniem słuchałem jego opinii bo były interesujące, ale nadzwyczaj rzadko się z nimi zgadzałem.

Tym, którzy uważają, że ma jest ekonomicznym geniuszem proponuje rozmowę z tymi, którzy uwierzyli w jego proroctwa i pomysły i zainwestowali w fundusz Eurogeddon jego autorstwa.

Ukryta Zawartość

W tej chwili wartość JU to ok. 45% ceny wyjściowej, czyli inwestor stracił 55% zainwestowanego kapitału. Ekonomiczne miszczostwo, dowód geniuszu Rybińskiego.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

No właśnie, ale debilny pomysł Rybińskiego niektórym tu bardzo się podoba...

Najlepiej, jak każdy będzie pisał za siebie, a nie za niektórych.

Mnie nie podoba się Europa, która zatraca swoją tożsamość. Hołubi biednych emigrantów z kieszeniami wypchanymi euro. Toleruje obcych na swoim terytorium obcych świeżo przybyłych i tych w entym pokoleniu, którzy nie szanują europejskich praw. Namaszcza nowe wzorce zachowań społecznych i kreuje gender, związki partnerskie i inne takie LGBTQ - a tradycyjnie pojmowaną rolę rodziny spycha do zaścianka. Europa, w której chrześcijan musi ukrywać swoja wiarę, bo uraża uczucia religijne Muzułmanina czy ateisty - a katolicki papież wykonuje głupie medialne gesty wobec migrantów. Wreszcie nie podoba mi się Europa, która destabilizuje świat i okolicę, prowadząc agresywne wojny, a niszcząc inne państwa, skazuje ich ludność na los gorszy niż pod rządami dyktatorów. Twierdząc przy tym obłudnie, że niesie pokój, wolność, demokracje i lepszy los. I dlatego nie wstydzę się, że jestem z polskiego zaścianka, a eurofilom nic do tego.

Znaczy się, że mordują tylko terroryści spoza Syrii?

Czy o co chodzi...?

To jest nowy lans - mordują tylko zasiedziali terroryści, a przyjezdni są ok.

Tymczasem wśród zamachowców w Belgii byli przyjezdni z Syrii, a w Niemczech aresztowano czeczeńskiego uchodźcę, który w Polsce tworzył struktury ISIS. Czeka on obecnie na ekstradycję do Polski. Tu zapewne zostanie potraktowany ulgowo - jako prowadzący walkę narodowowyzwoleńczą z Rosją.

Rybiński. Taaa....

Niewątpliwie medialny miszcz autokreacji. Zawsze z zainteresowaniem słuchałem jego opinii bo były interesujące, ale nadzwyczaj rzadko się z nimi zgadzałem.

Tym, którzy uważają, że ma jest ekonomicznym geniuszem proponuje rozmowę z tymi, którzy uwierzyli w jego proroctwa i pomysły i zainwestowali w fundusz Eurogeddon jego autorstwa.

http://natemat.pl/77187,to-koniec-legendy-prof-krzysztofa-rybinskiego-jego-eurogeddon-mial-zarabiac-na-kryzysie-a-sam-w-nim-jest

W tej chwili wartość JU to ok. 45% ceny wyjściowej, czyli inwestor stracił 55% zainwestowanego kapitału. Ekonomiczne miszczostwo, dowód geniuszu Rybińskiego.

Kaczyńskie też nie miał wiedzy ekonomicznej. Miał za to wystarczające umiejętności polityczne, aby zniszczyć Platformę Obywatelską.

A mnie się nie podoba,że w Polsce to ateista musi ukrywać swoje poglądy,że kobiety mają równe prawa tylko teoretycznie,że panoszy się KK utrzymywany przez państwo,że toleruje się patologie w rodzinie pod hasłem jej "tradycyjności",że państwo chce decydować o tym kto z kim i jak chce żyć.To właśnie jest polski zaścianek czyli hipokryzja i kołtuneria podpierająca się pseudonarodową ideologią.I tego się wstydzę a eurofobom nic do tego.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A mnie się nie podoba,że w Polsce to ateista musi ukrywać swoje poglądy,że kobiety mają równe prawa tylko teoretycznie,że panoszy się KK utrzymywany przez państwo,że toleruje się patologie w rodzinie pod hasłem jej "tradycyjności",że państwo chce decydować o tym kto z kim i jak chce żyć.To właśnie jest polski zaścianek czyli hipokryzja i kołtuneria podpierająca się pseudonarodową ideologią.I tego się wstydzę a eurofobom nic do tego.

Boisz się demonstrować swoje poglądy? Widocznie brakuje Ci odwagi. Skoro brakuje Ci odwagi więc pewnie nie występujesz przeciwko patologiom.

Hipokryta i kołtun siedzi zapewne w większości z nas. Bo nie chcemy odróżnić często we własnym postępowaniu kolesiostwa od prawdziwego koleżeństwa, spraw w urzędach nie załatwiamy zgodnie z przepisami tylko po tzw. znajomości, nie napiętnujemy patologii społecznych i zawodowych, etc. A potem dziwimy się państwu i rządzącym, że jest takie, a nie inne.

,że toleruje się patologie w rodzinie pod hasłem jej "tradycyjności",

To jest zwykły rachunek zysków i strat. Lepiej tolerować patologię w rodzinie jednej na 1000, niż niszczyć pozostałe 999 ingerencją nawiedzonych urzędniczek socjalnych jak w Skandynawii. Ciekawe zresztą że owe urzędniczki zostawiają w spokoju rodziny imigranckie z kierunków tropikalnych, bo wiedzą że dostaną nożem po gardle gdyby próbowały się wtrącać. Tak więc niechcący Skandynawia dorównała do polskiego zaścianka.

że państwo chce decydować o tym kto z kim i jak chce żyć.

Niby jak polskie panstwo to robi? Komu zakazuje żyć z inną osobą?

To nie jest tak pięknie jak piszesz,że jedna na tysiąc.Tych patologii jest mnóstwo(instrumentalne traktowanie dzieci,przemoc wobec dzieci i kobiet,patologie seksualne).Osobny rozdział u nas to powszechny mobbing w pracy.

Co do ostatniego to chodzi o równość wobec prawa.To wszystko nas wyróżnia na minus z Europy.

Chyba mijasz się z prawdą:

Ukryta Zawartość

(to do Wojciecha)

Ukryta Zawartość

A'propos euro-poprawnej propagandy - związki homo wcale nie są wolne od przemocy. Jest wręcz przeciwnie, jak to doskonale opisał Nagły Atak Spawacza w jednej ze swoich kultowych piosenek. Mobbing w pracy ze strony szefów homoseksualistów to też oddzielna historia, gdzie zamiatanie pod dywan osiąga rekordowe poziomy.

Wydaje mi się, że to zaściankowe podejście, w którym kobieta jest płcią "słabszą" trochę jednak chroni ją przed przemocą - bo dla faceta zwyczajnie wstyd być "damskim bokserem". Jeśli jednak uwierzymy w absolutną równość płci...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.