Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze jedno, nie wydaje się wam czasami, że te wszystkie pomieszane szczątki w trumnach ze Smoleńska nie musi być do końca prawdą? Grzebią w trumnach od dłuższego czasu a tu nagle bęc, codziennie nowe informacje. Czyżby była to kolejna manipulacja, aby poprawić sobie słupki? Nie wierzę pisowcom, i wiem, że w swej propagandzie są zdolni do wszystkiego. Czy poza nimi ma ktoś dostęp do tych trumien? Przecież wszędzie mają swoich zaufanych prawników, naukowców, po co potrzebni są inni?

Znamienne jest co innego - badanie szczątków wydobytych z każdej ekshumowanej trumny z osobna trwa nawet około miesiąca, zanim przebadają każdy znajdujący się tam fragment, po katastrofie na wszystkie ciała było kilka dni na badania, a i tak utyskiwano że pogrzeb się opóźnia. I ktoś się jeszcze dziwi że szczątki w niektórych trumnach są przemieszane?

Nie, cienkopis nie jest od tego, żeby uznawać kogoś winnym.

Od tego jest tylko i wyłącznie sąd.

Nawet największe autorytety prawnicze nie maja prawa wpływu na wyroki sądowe w Polsce.

SN jako najwyższej instancji Sąd Rzeczpospolitej wydał konkretne orzeczenie w w/w sprawie o której piszemy i nikt nie ma prawa odrzucać tego orzeczenia oraz nie może go kwestionować.

SN to w PL najwyższa instancja sądowa i po niej bez względu na wyrok pozostaje jedynie przyjąć orzeczenie/wyrok.

W tym przypadku - to co robi rząd, kancelaria prezydenta i zapewne za chwilę sam Duda - to prosta droga do anarchii prawnej.

Nie wspominając o tym, że podpieranie się zdaniem innych prawników w tym przypadku nie wnosi nic poza pustosłowiem.

Po decyzji SN nie ma mozliwości wnieść o ponowne rozpatrzenie orzeczenia do wyższej instacji.

Jest jeszcze jedna opcja - Duda sam siebie "na zapas" ułaskawi.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Jest jeszcze jedna opcja - Duda sam siebie "na zapas" ułaskawi.

I tę całą PiSowską szajkę. I jeszcze Wolfgangowa klepnie wszystko na wszelki wypadek.

Jestem Europejczykiem.

Nie, cienkopis nie jest od tego, żeby uznawać kogoś winnym.

Wiem, ale musiał mieć taką obawę. Teraz będzie im łatwiej po cofnięciu sprawy do sądu bo sądy są już prawie w ich rękach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

I ktoś się jeszcze dziwi że szczątki w niektórych trumnach są przemieszane?

W sumie jak się dobrze zastanowić to oni robią te ekshumacje bez niezależnej kontroli. Nietrudno wyobrazić sobie manipulacji w samych protokołach w celu kontynuacji zamieszania. Oczywiście to tylko hipoteza, ale nie nieprawdopodobna.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Tak, Mexicano wrócił ze Szwecji, nie zawiódł i przywiózł dokumentację filmową. Moją uwagę przykuł przysklepowy "puszkomat" - rewelacja. No i brak płotów, pełen luz, alleluja i do przodu i trzy kroki w bok. I szwedzkie flagi wszędzie. Luz i patriotyzm, fajne połączenie. I w lesie kamieni kupa ogółem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I teraz pytanie co dalej. Pytanie jak żyć jak wierzyć a Pana, Panie Prezydencie? Jak przyjmować kłamstwa, że to wszystko dla dobra szarego obywatela uciśnionego przez macki SB i wszechogarniający układ mafijny?

Jak Panu ufać? Jaki z Pana Prezydencie autorytet prawcniczy, skoro jednych traktuje pan podmiotowo, a innym każe po prostu bujać się - stosując dwie różne wykładnie prawa obejmujące te samo zagadnienie prawne?

Katolicka uczciwość? I jak Pan czuje się klęcząc przed tymi wszystkimi krzyżami, pomnikami i przedstawicielami kleru?

Akt łaski zastosował Pan wobec politycznego cwaniaka, a odmówił Pan tego samego człowiekowi, któremu nie zostaje na chleb w życiu codziennym?

To jest to Prawo i Sprawiedliwość?

I gdzie ci wszyscy wyborcy broniący Dudę, ze postępuje zawsze słusznie i zawsze zgodnie z prawem?

Czy ktoś widział, żeby po tych wyborach coś zmieniło się na lepsze ?

Ja. Przeniosłem jedna z firm poza Pl. I jest lepiej.

P.s.

Wiem, ze stare - ale nie mogłem się powstrzymać ;)

Ukryta Zawartość

Katolicka uczciwość? I jak Pan czuje się klęcząc przed tymi wszystkimi krzyżami, pomnikami i przedstawicielami kleru?

Wyspowiada się i też zostanie ułaskawiony ;-).

"Ciamajdanik, czyli młodzieżowa żenada w sejmie

Dziś w sejmie odbył się jeden z tych głupkowatych spektakli, jakich w sejmie niestety nie brakuje. Przepraszam, co bardziej wrażliwych, ale w corocznej zabawie w dziecięcy parlament nie widzę nic poważnego, mądrego i edukacyjnego. Znam takie igrzyska z własnego dzieciństwa, kiedy to córki i synowie miejscowych notabli dostawali dyplomy „za zwycięstwo”. W sejmie zebrały się młodzieżówki partyjne, nie było tam żadnego przypadku, tandetnie wyreżyserowana tragifarsa, która pokazuje, że jabłka padają przy jabłoni. Na starcie młodym ludziom się pokazuje, że przynależność do lepszego towarzystwa pozwala szpanować w sejmie i przed kamerami, by potem pokazać słodkie fotki na profilach internetowych."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Słucham tych debilnych specjalistów . Chyba nie trafia do nich że nie mozna ułaskawić niewinnego. Bo i po co go ułaskawiać skoro niewinny..

Idac ich tokiem myślenia mozna z gory ułaskawic wszystkich za wszystko -tak na zapas.. Skoro twierdzą że konstytucja tego nie precyzuje.

Skoro miał żydowskie korzenie to dlaczego sam się nie unicestwił w Oświęcimiu?

A może był słaby i zakompleksiony i zwyczajnie chciał wyeliminować konkurencję?

Jeden mosiek potrafi wydać na śmierć setkę innych mośków tylko po to żeby ratować siebie.

,,Profesor przypomniał, że był zaprzyjaźniony z Dudą, zanim ten został prezydentem. - Kiedy to wszystko się zaczęło, wiele razy mu mówiłem, że źle robi, ostrzegałem. Niestety zablokował mój telefon, nie przyjmuje maili, zerwał kontakt. Wbrew temu, co mówił na swojej inauguracji, że tak wiele mi zawdzięcza - ujawnił.''

Kolejny TW któremu pomachali jakimś kwitem?

A fotka Misiewicza gdzie?

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

W sumie jak się dobrze zastanowić to oni robią te ekshumacje bez niezależnej kontroli. Nietrudno wyobrazić sobie manipulacji w samych protokołach w celu kontynuacji zamieszania. Oczywiście to tylko hipoteza, ale nie nieprawdopodobna.

Aha czyli taka jest narracja. Ewa " 2 metry w dół" Kopacz nie kłamała tylko Ci manipulują.

To tak jakby napastnik pozwał ofiarę, że mu szczęka pięść złamała.

W sumie jak się dobrze zastanowić to logiczne nawet. Tak to mam sens.

Nie twierdzę, że politycy nie wykorzystują smoleńska do robienia polityki, nie wiem tego, ale w/ teoria jest tak samo błędna jak teoria ewolucji Darwina.

Nie. Próbował być kimś więcej.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Brakuje Ci Go?

Masz jakiś pęd?

Takich Misiewiczów, Nowaków etc. pełno nie tylko w polityce.

O sejmie i posłach mowa była..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Holandia nie inwestuje ani w kościoły ani w czołgi i ten depresyjny kraj po trzeciej wojnie światowej zniknie z mapy razem z innymi i stanie się to na pewno nie z powodu braku czołgów.

Oby nie. Szkoda cuuudownych sklepów z płytami. I 1szy zamawiam którekolwiek dzieło Van Gogha z jego muzeum.

Oni nie są depresyjni. Spójrz tylko na kolekcję butów Van Bommel. Jakie wzory. I oni w tym chodzą. Bardzo wygodne i trwałe buty.

Amsterdam trwaj wiecznie. Po Rzymie dla mnie najpiękniejsze miasto.

Nie wspominając o tym, że podpieranie się zdaniem innych prawników w tym przypadku nie wnosi nic poza pustosłowiem.

Jak widać PIS ma wszędzie takich "ekspertów", czy to od prawa, czy wybuchów w puszkach. Murowana kompromitacja. Dziwi mnie tylko jedna sprawa, ponoć po stronie PIS w sprawie orzeczenia SN stanął ponoć niewątpliwy autorytet prawniczy, czyli prof. Lech Gardocki.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nadal nikt mi nie odpowiedział kiedy Duda postąpił zgodnie z prawem. Kiedy odmówił prawa łaski bo nie mógł tego prawa zastosować w przypadku braku wyroku prawomocnego, czy kiedy zastosował prawo łaski pomimo faktu, ze nie doszło do uprawomocnienia wyroku.

Oczywiście jak wiemy wszyscy po uprawomocnieniu wyroku i nawet akcie łaski - Kamiński stałby się przestępcą wiec musiałby pożegnać się ze wszelkimi funkcjami publicznymi dotyczącymi funkcji posła czy pracy w służbach.

Kiedyś musiał przyjść kryzys umysłu i w tej instytucji.

Sugerujesz, że prof. Gardocki zwariował?

Kamiński stałby się przestępcą wiec musiałby pożegnać się ze wszelkimi funkcjami publicznymi dotyczącymi funkcji posła czy pracy w służbach.

Nie ma szans, Kamiński i inni reżimowcy z PIS bez względu na wszystko do końca swojej kadencji pozostaną na stanowiskach, a to dlatego, że niegdyś Kaczyński powiedział "ani kroku w tył". Inaczej przyznaliby się do swojej słabości. Od tego są sztaby propagandystów, od tego jest TVPiS i ambony w całej Polsce.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie, nie zwariował.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.