Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa rozmowa Piaseckiego z Zybertowiczem. Przyciśnięty Zybertowicz wił się jak piskorz, w końcu machnął ręką na tłumaczenia i stwierdził, że ma być tak, jak chce tego PiS, jest rewolucja i ch...j tam z sądami i z prawem

To ciekawe, oglądałem ten program i odnoszę wrażenie że oglądałem coś innego niż ty. ;)

Zybertowicz nie musiał tłumaczyć myślącym jak w sprawie Kamińskiego sądy do tej pory się skompromitowały, to że ścigający dostaje wyższy wyrok (odsiadkę) od łapówkarzy a w ich procesie stwierdzono że działanie CBA jest legalne świadczy o służalczości jednej opcji i upolitycznieniu sądu skazującego Kamińskiego. Taki sąd ma orzekać o tym czy konstytucja została złamana?? Żarty się niektórych trzymają....sąd po takich obserwowanych w ostatnim czasie politycznych "występach"!

Zybertowicz dał do zrozumienia prowadzącemu że znajduje się w telewizji w której bardzo musi uważać (ważyć słowa) by one nie były opacznie zinterpretowane i nie zostały wykorzystane do tego co TVN24 czyni 24 godz. na dobę - podsycania nagonki na wiadomą opcję czy prezydenta, pewnie dlatego nie powiedział tego co powinien.....ja mu się nie dziwię, widać choćby tu jak można odwrócić kota ogonem, a co dopiero w TVN-nie. :)))

Zybertowicz wyglądał na zdegustowanego czepianiem się takich drobiazgów, jak poszanowanie prawa, czy przestrzeganie Konstytucji.

Dało mi to wiele do myślenia, bo po raz pierwszy od dawna widziałem jakiegoś inteligentnego PiSowca.

Facet kompletnie odjechany, z olbrzymim poczuciem spełnianej misji, przekonany o istnieniu spisku przeciwko tej misji i konieczności podjęcia działań w rewolucyjnym stylu, bez oglądania się na prawo, demokrację i takie tam drobne pierdoły.

O jakim prawie mówisz....w państwie gdzie wydaje się polityczne wyroki by niewygodnych ludzi odsunąć od pełnienia funkcji publicznych na 10 lat?

Gdzie w jednej w sumie sprawie gdzie nie stwierdzono złamania prawa (akcja CBA legalna) sprawcy dostają wyroki w zawieszeniu a ścigający z urzędu dostaje 3lata odsiadki bo uznano sprawę za nielegalną.....aż czekać jak nie daj Boże PO wróci do rządów i łapówkarze dostaną odszkodowanie, to nic dziwnego, przecież takie kuriozalne wyroki o odszkodowania już u nas zapadały.

Cóż Piaseckiemu za to płacą by rozbijać rzeczową argumentację przeciwników ideologicznych....wywiązał się z tego na medal, może jakaś premia od szefostwa mu skapnie. :))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju

Rzeczowa argumentacja ?

Bomba termobaryczna, szopa, broń elektromagnetyczna, mgła, okręty za 1$, Rydzyk, Pawłowicz, Piotrowicz,

puszki po coca-coli, pękające parówki, 27:1, wycinka drzew, spółka srebrna, prokurator Pssionek, medal dla Blaszczaka Kempa dostająca orgazmu na widok Dyrektora, San Eskobar: Misiewicz, tchórzliwie uciekający że Smoleńska Macierewicz: i tak można bez końca. Sama Rzeczowa argumentacja i jej autorzy

Haniebne odwołanie z Haniebną argumentacji- sędziny która osmielila się nałożyć karę na wszechmogącego Ziobro !

Ilość bełkotu obłudy zakłamania i prymitywizmu PISu i jego wyznawców jest niewyobrażalny.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Maju

Rzeczowa argumentacja ?

Bomba termobaryczna, szopa, broń elektromagnetyczna, mgła, okręty za 1$, Rydzyk, Pawłowicz, Piotrowicz,

puszki po coca-coli, pękające parówki, 27:1, wycinka drzew, spółka srebrna, prokurator Pssionek, Kempa dostająca orgazmu na widok Dyrektora, San Eskobar: Misiewicz, tchórzliwie uciekający że Smoleńska Macierewicz: i tak można bez końca. Sama Rzeczowa argumentacja i jej autorzy

Ilość bełkotu obłudy zakłamanie i prymitywizmu PISU i jego wyznawców jest niewyobrażalny.

Świetne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale ale czekaj Maju juz dzwoni na Nowogrodzką po wytyczne......

panowie cokolwiek wielbicielom tzw dojnej zmiany napiszemy to i tak jak woda po kaczce spłynie

ale jest świetny pomysł który idąc tokiem myślenia ( Boże te słowo z Nimi......)pis-u i ich klęczników

1452015088365848_1996665460567472.png

Ukryta Zawartość

Znów ta kościelno-pisowska menda nadaje? Miało toto być zbanowane!

I jest. Ale tylko w Kościelnym. Chwała Moderacji!!!

Dawaj, Majucha, dawaj!

Nie udało ci się interlokutorów przekonać, coby zboczeńców w czarnych sukniach jednak jakoś pokochać; może ci wyjdzie z k**ewską telewizją.

Ile ci Rydzyk odjął, żeś nieudolny?

ale ale czekaj Maju juz dzwoni na Nowogrodzką po wytyczne......

Ciekawa choroba.....napisz coś co jest tu politycznie czy ideologicznie niepoprawne a odzywają się zaraz tacy co ci wmówią od obrony pedofilów po współpracę z PiS...wymyślcie coś nowego, nudne to się stało.

Maju zajął się najpierw chamskim wpisem, ale przy takim odzewie może nie nadążyć z ich zgłaszaniem... ;(

Maju

Rzeczowa argumentacja ?

puszki po coca-coli, pękające parówki, 27:1, wycinka drzew, spółka srebrna, prokurator Pssionek, medal dla Blaszczaka Kempa dostająca orgazmu na widok Dyrektora, San Eskobar: Misiewicz, tchórzliwie uciekający że Smoleńska Macierewicz: i tak można bez końca. Sama Rzeczowa argumentacja i jej autorzy

Haniebne odwołanie z Haniebną argumentacji- sędziny która osmielila się nałożyć karę na wszechmogącego Ziobro !

Ilość bełkotu obłudy zakłamania i prymitywizmu PISu i jego wyznawców jest niewyobrażalny.

Widzę że TVN24 jest oglądane na bieżąco.....może z małą domieszką "Superstacji" i Polsatu. :))))

Ps. Nic o "wspaniałej" pracy sądów w sprawie Kamińskiego.....można się tego było spodziewać. ;

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Widzę że TVN24 jest oglądane na bieżąco.....może z małą domieszką "Superstacji" i Polsatu. :))))

Ja nie musze nic oglądać by mieć odrobinę zdrowego rozsądku. Czy masz jakieś rzeczowe argumenty na fanatyzm i szaleństwo PISu

Jeśli sąd wyda wyrok niezgodny z oczekiwaniami PISu to wtedy sądownictwo to kasta układ korupcja i niekompetencja. Jak sąd wyda wyrok niezgodny z oczekiwaniami ludzi gorszego sortu to Ci ludzie go uznają. Tu jest cały dramat haniebnej postawy PIS. Ale ty tego i tak nie zrozumiesz skoro dla ciebie źródłem informacji jest Kurski i Rydzyk

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To jest smaczne.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21906206,prof-letowska-punktuje-palac-prezydencki-powoluja-sie-na-prawnika.html#BoxNewsImgZ39&a=66&c=61

,,Łętowska: kancelaria cytuje profesora, który zmarł w 1959

Sprawę na antenie TVN24 skomentowała także była Rzeczniczka Praw Obywatelskich i sędzia Trybunału Konstytucyjnego prof. Ewa Łętowska.

Łętowska zwróciła uwagę, że część przywołanych publikacji “nie dotyczy sytuacji po 1997 roku, po konstytucji, która rozważa kwestię prawa łaski”. - Ja przejrzałam te publikacje. Na pierwszym miejscu jest Stanisław Śliwiński. On umarł w 1959 roku - przypomniała. - Proszę zwrócić uwagę, monografia prof. Murzynowskiego, to są lata sześćdziesiąte - skomentowała inną z wymienionych publikacji.''

Jak Duda, Szydło i Macierewicz nie staną, przy zmianie władzy za dwa lata, przed Trybunałem Stanu to PO, Nowoczesna, KUKIZ'15, PSL sie totalnie skompromitują.

Ludzie narzekają na sądy ??????

ZAWSZE od istnienia sądownictwa 50% osób narzeka na sądy.

P.S Facet który na sali sądowej Sądy Najwyższego ( sic !!!) chciał wyciągnąć pistolet z kabury policjantowi w USA zostałby zastrzelony.

Nawet nie zdajemy sobie sprawy w jaką przepaść gospodarczą, prawną, prowadzi nas fanatyzm i obłęd PISu.

Takie teksty lubię. Krótko, węzłowato. Dodam tylko, że nie tylko w USA gnoja by odstrzelono. We Francji - też.

Ale, skoro już o tej dziwnej, niezrozumiałej Polsce mowa...

Wczoraj przeczytałem o gnidzie, która wywaliła 300 worków że śmieciami, tak sobie, byle gdzie.

Chichot pod nazwą Straż Miejska "ukarała" go sążnistym mandatem 500 złotych.

Informuję Kolegów, że we Francji kara za taki postępek wynosi ~ 20000 euro. (Dwadzieścia tysięcy. To dla pisiatych jest).

I aż przyjemnie iść do lasu...

Pozdrawiam, babatular. Dobrze, że są tacy ludzie, jak Ty.

Jacek.

Ja nie musze nic oglądać by mieć odrobinę zdrowego rozsądku. Czy masz jakieś rzeczowe argumenty na fanatyzm i szaleństwo PISu

Fanatyk i rzeczowe argumenty w dziedzinie jego fanatyzmu to sprzeczność.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Panie Maju!

Prezydent powinien ze swoim ułaskawieniem poczekać na prawomocny wyrok sądu. Tylko tyle i aż tyle.

Dlaczego tego nie zrobił?

Jestem Europejczykiem.

Panie Jaro_747.

Miał takie prawo, miał czekać 10 lat czy liczyć na to że praworządny sąd się w 8 uwinie. :)))))

Tu to pojechałeś! :)

Wspomniałem o NORMALNYCH parach homoseksualnych.

Wg. statystyk (Hetero) rozchodzi się co 3 para żyjąca w związku niezalegalizowanym i rozchodzi się/rozwodzi średnio co 4 małżeństwo, co stanowi ogromną liczbę.

I jeszcze jedno - nigdzie nie promuję żadnych zachowań. Każdy wg. potrzeb na miarę swoich mozliwości.

Bardziej chodzi mi o to by nie demonizować wszystkiego i w ten sposób nie robić sobie z tego rzekomej karty przetargowej udowadniającej jakieś z góry założone tezy.

Nic więcej. Po prostu od zawsze wśród rożnych gatunków żyjących na ziemi były i nadal są jednostki homoseksualne.

Nasze niezrozumienie tego zjawiska i brak akceptacji nie oznacza, że mamy prawo do negowania wszystkiego i demonizowania.

I o to słowo mi chodzi - nie demonizowania tego zjawiska bo widzimy, ze sa w tych srodowiskach całkiem normalni ludzie (społecznie w wymiarze politycznym, prawnym - bo o tym piszemy w tym temacie).

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Panie Jaro_747.

Miał takie prawo, miał czekać 10 lat czy liczyć na to że praworządny sąd się w 8 uwinie. :)))))

To i ja również proszę o uniewinnienie przez prezydenta. To że nie jestem skazany zadnym prawomocnym wyrokiem, nie jest dla niego żadna przeszkodą :-))))

Debilizm fanatyków pisowskich sięga już zenitu!!! A buta i histeria, dawno osiągnęły poziom chorobowy!

Włodek.

Człeku???Maju.

NIE da się ułaskawić niewinnego.

Czy to takie trudne?

Następna władza powinna znieść działanie prawa wstecz i całą Picuniową bandę uznać za organizację przęstepczą i z automatu unieważnić wszystkie decyzje i polityczne i personalne za niebyłe . .

To tylko takie pitolenie moje

Miał takie prawo,

Nie miał. Sam je sobie przyznał bo jest słabym prawnikiem. O ile w ogóle po ostatnich występach można nazwać go prawnikiem. Nawet jego nauczyciele wyrażają zażenowanie.

miał czekać 10 lat czy liczyć na to że praworządny sąd się w 8 uwinie.

Jeżeli tak działa aktualne prawo to tak, miał czekać. Nie przesadzajmy że 10 lat, ale cóż były wybory i PiS nie chciał stracić zasłużonego aparatczyka partyjnego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

To i ja również proszę o uniewinnienie przez prezydenta. To że nie jestem skazany zadnym prawomocnym wyrokiem, nie jest dla niego żadna przeszkodą :-))))

Debilizm fanatyków pisowskich sięga już zenitu!!! A buta i histeria, dawno osiągnęły poziom chorobowy!

Włodek.

Histeria i pociąg do darmowego szmalu. Vide - choćby Edgarowe baby, które (przyznaję), mylą mi się permanentnie.

Ożesz....Tu zakończę, bo zaś te punkty za przekleństwa...

Pytanie tylko co potem gdy okaże się, że Polska potrzebować będzie pomocy. Zostanie jedynie "święty obrazek" od proboszcza i wojewoda katecheta.

Ew. spęd na miesięcznice, bo reszta świata będzie miała nas gleboko w 4 literach.

Świetnie napisane. Wszystko.

Pozdrawiam.

Lat temu z milion, z moją ówczesną dziewczyną, zostaliśmy zaproszeni na maleńką imprezkę pod Paryżem. On - szef czegoś, ona - cosik w Air France.

Wieczorem przychodzi dwóch facetów. Jeden - pilot właśnie w AF, drugi - w liniach australijskich.

Są razem i kochają się do dziś.

Co do islamistow, gdzie trzeba miec oczy, zeby niedostrzegac, ze powoli sytuacja robi sie arcychora, zamachy, odwolane imprezy, coraz wieksza roszczeniowosc, strach w wielu miejscach, zupelnie inny arcynietolerancyjny system wartosci itd itp, czy naprawde dopiere gdy stracimy kogos bliskiego, to otworza sie oczy, czy wtedy tez bedziemy szukac usprawiedliwienia?

Co do homosexualistow, to moze zapytajmy o zdanie wyznawcow allacha.

I co to w ogole jest, zeby Europa tolerowala pedofilie, patrz Szwecja i zgoda na 14 letnie malzonki

A moze pogadamy na temat tak lubianego pana Hartmana:

filozof i bioetyk podkreśla, że nie jest zwolennikiem legalizacji związków kazirodczych, ale "warto rozpocząć dyskusję na ten temat". W jego opinii upada najsilniejsze tabu ziemskiego globu i zaczynają się na ten temat dyskusje w krajach Zachodu. – Być może piękna miłość brata i siostry jest czymś wyższym niż najwznioślejszy romans niespokrewnionych ze sobą ludzi? – pyta retorycznie prof. Jan Hartman.

Czemu nie, pogadajmy, a moze i brat z bratem, mama z corka, itd itp

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Są razem i kochają się do dziś.

Rozbawiło mnie to, bo zobaczyłem w tle naszych bardzo smutnych PiS-owców najczęściej klęczących na kolanach.

Tak się zastanawiam, jak będzie wyglądał kraj za kilka lat, no może za 10 lat. Kaczyński, Rydzyk i Macierewicz prawdopodobnie pożegnają się z tym światem. Naród umęczony chaosem i pisowskim upodleniem kraju pewnie odda głos na inną opcję. Większości ludzi z PO czy SLD też już nie będzie w polityce. Pozycja Polski na arenie światowej będzie marginalna. Nie wiadomo z czym nowa władza będzie musiała się mierzyć w polityce zagranicznej.

UE może już nie istnieć lub być w mniejszej formie bez realnego udziału Polski, los Ukrainy wydaje się być przesądzony. USA odsuwają się od Europy w stronę Azji. Rosja może być coraz bardziej agresywna, bo zasoby złóż kopalnych nie są nieskończone, a gospodarka Rosji nie rozwija się, nie jest innowacyjna, a do tego niż demograficzny wybija naród równie mocno jak masowy alkoholizm Rosjan. Konkurencja rozwijających się Chin może zmusić Rosję do walki na śmierć i życie na terenie Europy. Azję muszą odpuścić, bo tam nie mają szans z Chinami.

Wyniszczona przez Macierewicza armia nie jest zdolna do powstrzymania sowieckiej inwazji nawet przez 24h. Prawdopodobnie za lat 10 nie będzie można liczyć na szybkie lub jakiekolwiek wsparcie NATO. Trump co prawda też już będzie poza polityką, ale to będzie już inny świat. Nikt w Paryżu, Londynie czy NY nie będzie chciał ginąć za Warszawę, Kraków czy Gdańsk.

Zapewne pomniki Kaczyńskich, których powstanie kilka tysięcy będą burzone i wywożone na śmietnik. Naprawa szkód jakie PIS spowodował i dalej będzie czynił w państwie potrwa 20-30 lat. Do tego czasu ilość Polaków spadnie wyraźnie poniżej 30 mln. Fatalne relacje z UE, a szczególnie z Niemcami, które zawdzięczamy kompleksom pisowskiej poskomunistycznej nomenklatury, a jednocześnie wrogość Rosji, w świetle znanych od wieków sojuszy Rosji z Niemcami, postawi Polskę w tragicznej sytuacji osamotnienia. Polska będzie wrogiem zarówno Niemiec jak i Rosji i jej położenie pomiędzy tymi mocarstwami może oznaczać kolejne zabory i rozpad państwa, szczególnie że do tego czasu instytucje państwa będą w rozpadzie na skutek pisowskiej destrukcji oraz braku zaufania ze strony społeczeństwa. W skutek tego co Kaczyński obecnie wyprawia, za 10-30 lat ludzie w Polsce w ogóle nie będą mieć zaufania do jakichkolwiek instytucji państwowych, prawnych, ustawodawczych, urzędowych itd. Anarchia, którą pis dziś tworzy będzie zbierać żniwa nawet po śmierci pisowskich aparatczyków.

Głupota, kompleksy i nienawiść ludzi tzw katoprawicy,a tak na prawdę katokomuny zwanej PIS będzie niszczyć Polskę i Polaków przez kilkadziesiąt lat, a jeśli dojdzie do rozbioru kraju to definitywnie przekreśli przyszłość tego narodu.

Ludzie PISu będą mieć status zbrodniarzy politycznych. Trudno ocenić czy Kępa, Duda, Ziobro, Kamiński, Piotrowicz staną przed sądami i Trybunałem Stanu. Na pewno Kaczyński, Macierewicz jak i Rydzyk nie będą w Polsce osądzeni. Staną przed Boskim Trybunałem. Słabe rządy AWS, PO, SLD, i tragiczne rządy PISu doprowadzą Polskę do unicestwienia. To proces na wiele lat, ale tak już było w historii. Trzykrotne zabory w historii Polski były poprzedzone wieloma latami chaosu w państwie i wyniszczeniem zaufania oraz struktur państwowych. Teraz dzieję się dokładnie to samo.

Ogromną cenę za romans z polityką Kaczyńskiego zapłaci polski kościół. Cały dorobek epoki Wyszyńskiego i Wojtyły jest niszczony przez PIS i głupotę obecnych purpuratów. Za 20 lat kościół w Polsce będzie miał znaczenie marginalne. Być może zostanie wypowiedziany konkordat przez nowe władze. Szkoda tego zmarnowanego dorobku, bo jakby nie było, w epoce komuny Kościół w Polsce pełnił pozytywną rolę i do śmierci Karola Wojtyły był dobrze postrzegany. Dziś pisowski kościół jest duchowym bankrutem, tylko jeszcze o tym nie wie. Za wszystko będzie wystawiony rachunek, bo wszystko w życiu jest na kredyt. Wojtyła, Wyszyński, Hlond i Sapieha przewracają się w grobach widząc co Kaczyński uczynił Polsce i ich kościołowi.

Ciekaw jestem też jak będą się wtedy czuli ci forumowi obrońcy Kaczyńskiego i jego aroganckiej świty. Jak będą się czuli ci wszyscy, którzy tak bojowo dziś bronią uprawiania polityki w kościołach, miesięcznic, bomb termobarycznych itd. Szczególnie jak będą się czuli ci młodzi, którzy dziś tak kochają katokomunę?

Maju

Jak skomentujesz usunięcie ze strony Kacelarii Prezydenta słowa "prawomocny" w wyjasnieniu kiedy prezydent może skorzystać z instytucji "Prawa łaski".

W listopadzie 2016 było wprost napisane że prezydent ma prawo do łaski w przypadku osób PRAWOMOCNIE skazanych. Dzisiaj już wykasowano słowo "prawomocny"

Co za bezczelność obłuda i zaklamanie.

Jeszcze masz Maju cos do powiedzenia???

Ciekawe czy Kurski pokaże w TV Narodowej to zniknięcie słowa PRAWOMOCNY ?

Rozbawiło mnie to, bo zobaczyłem w tle naszych bardzo smutnych PiS-owców najczęściej klęczących na kolanach.

A wiesz ilu jest wyjatkowo nieszczesliwych homosexualistow, ciagle zmieniajacych partnerow, i nie mogacych znalezc sobie miejsca. Czy takie przypadki bierzesz pod uwage, czy moze one po prostu nie istnieja?

Padlo slowo demonizowanie, tego tez nie nalezy demonizowac?:

Ukryta Zawartość

Jeśli nawet przyjąć argument mówiący, że kazirodztwo zagraża poczęciem dziecka z wadami genetycznymi (jest to zresztą argument niewygodny, bo ściśle eugeniczny), to w dobie skutecznej antykoncepcji czas postawić sobie pytanie: co właściwie może dziś służyć za usprawiedliwienie zakazu kazirodztwa? – pyta prof.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Etyk przekonuje, że "wszystko, co mamy na podorędziu, jest natury religijnej i obyczajowej. Ale to, że obyczaje wszędzie tego zakazywały, to wiemy aż nadto dobrze i wiemy też, jakie było praktyczne źródło tych zakazów".

– W wolnym społeczeństwie nie wymagamy już od nikogo, aby w życiu prywatnym praktykował takie czy inne obyczaje, a od tego czy owego się powstrzymywał. Zgorszenie możliwe jest tylko co najwyżej publicznie – podkreślił Hartman. Na koniec swojego wpisu na blogu "Polityki" Hartman zdradził, że "nie jest za legalizacją

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kazirodczych". – Twierdzę tylko, że warto rozpocząć dyskusję na ten temat – zaznacza bioetyk.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Już kiedyś pisałem, ale powtórzę:

Kilka lat temu wydumaliśmy se z małżonko, coby na jakiesik wakacje... Jednak czasem trzeba...

Komu dać klucze, bo to i kotek i kwiaty? Opcje były dwie: albo Polakom katolom znaprzeciwka (jak to się pisze?) , albo - parze facetów z domu obok?

Bez głębszego namysłu - daliśmy tym drugim.

Po przyjeździe z obesranej Portugalii - wszystko miodzio, nieruszone. Nawet płyty!

No niebywale, mamy dowod na to, ze homosexualisci sa uczciwsi niz katole:)

Ja bym to powtarzal zawsze i wszedzie, to jest b. mocny argument:)

Przeciez katol na pewno by cos zaj...., przynajmniej te plyty:)

A wiesz ilu jest wyjatkowo nieszczesliwych homosexualistow, ciagle zmieniajacych partnerow, i nie mogacych znalezc sobie miejsca. Czy takie przypadki bierzesz pod uwage, czy moze one po prostu nie istnieja?

Nie wiem, nie jestem z tej grupy ludzi, ale znam takich co są hetero i są bardzo nieszczęśliwi i nie mogą sobie znaleźć miejsca. Nie dotyczy to też mnie ;-). Jak myślisz których jest więcej ?

No niebywale, mamy dowod na to, ze homosexualisci sa uczciwsi niz katole

To jest bardzo prawdopodobne.

Lechu, to jest pewne

ps jajca ogolic i do piaskownicy:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.