Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

widac mulsik

i nie po desce.jak u siebie w domu.

autopsja?:)

no nie martw sie, wiek uprawnia:)

ale juz koncz, bo znowu temat nie tyle zasz.., co to grubsze, rozumiesz?

widze, ze tobie mulsik, jak sie nie da kopa w d..., to nie rozumiesz

A w temacie, zaczyna sie przelewac:

Niemieckie miasto mówi uchodźcom "stop". Przyjadą pod jednym warunkiem

Salzgitter w Dolnej Saksonii jest pierwszym niemieckim miastem, które ze względu na zbyt dużą liczbę uchodźców ograniczyło do minimum ich napływ - poinformował w piątek premier Dolnej Saksonii Stephan Weil.

Nowi migranci będą przyjmowani tylko w wyjątkowych przypadkach. Władze landu rozważają wprowadzenie podobnych ograniczeń w dwóch innych miastach - Delmenhorst i Wilhelmshafen.

W liczącym 100 tys. mieszkańców Salzgitter mieszka ponad 5 tys. uchodźców z prawem stałego pobytu w Niemczech. 3,3 tys. z nich pochodzi z Syrii.

Władze miasta od dawna domagały się ograniczenia napływu migrantów, wskazując na brak kwater i trudności finansowe. Premier Weil obiecał pomoc w wysokości 11 mln euro.

Od 2015 roku do Niemiec przyjechało blisko 1,5 mln obcokrajowców z zamiarem ubiegania się o azyl. Dolna Saksonia należy obok Nadrenii Północnej-Westfalii i Bawarii do landów z największą liczbą azylantów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Masz rację, zapomniałem o tym, że u nas dozwolone prawnie są stosunki z osobami powyżej 15 roku życia. Ale u Szwedów chyba też? Czy tam jest inaczej?

"European laws regarding minimum age for lawful homosexual relationships:

...

...

Sweden - legal at 18.

Poland - legal at 15.

Hungary - legal at 10.

...".

Źródło : Bronski Beat 'The age of consent'

London Records '1984. Winyl, first press.

:))

ale moze jednak cos w temacie

Najpierw odpowiedz na zaległe posty, przed którymi uciekłeś z podkulonym ogonem, tchórzu.

to emigranty mogom byc.

W '84? Te z Polski?

plotek.pl :)

Ile zarobiliście z kumplami, którzy Cię lajkują?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dojna zmiana w natarciu na dojenie ;-).

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dojna zmiana w natarciu na dojenie ;-).

Koduj 24, zrodlo Wyborcza:)

A daj mu cos z Niezalezna albo np Sieci, zaraz krzyknie, ze to samo zlo i nieprawda:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Koduj 24, zrodlo Wyborcza:)

A daj mu cos z Niezalezna albo np Sieci, zaraz krzyknie, ze to samo zlo i nieprawda

Co to jest "Koduj 24", co to jest "Niezależna" albo to drugie ?

W moim przypadku kieruję się własną wiedzą i rozumem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Na pewno, a czerpiesz ja z prozni:)

Próżnia to PiS. Zacofana próżnia. Nastawiona tylko na trwanie i dojenie.

Proznia to PO/KOD/Opozycja. Zacofana proznia

Mam nadzieje, ze wiesz dlaczego taka odp.(i nie chodzi o moje lub twoje poglady)

Podpowiem, chodzi o wartosc twojego wpisu

- Pobitym Włochom i zgwałconym Włoszkom wytłumaczono by, że lepiej nie zaczynać awantury, bo to pachnie rasizmem. Przecież trudno będzie udowodnić, że mężczyzna nie używał mowy nienawiści, poniżając gwałcicieli, a kobieta nie prowokowała do gwałtu, np. mając odkryte ramiona. I być może pobici i zgwałceni Włosi by ulegli, nie chcąc mieć kłopotów w pracy i szkole jako rasiści, faszyści, islamofoby

- zwraca uwagę publicysta.

Ukryta Zawartość

komentarz: I byby to kolejny przyklad zaciemniania zla w imie bardzo zle rozumianego humanitaryzmu

Ps.cos mi sie za duzo skasowalo i wyszlo, ze to top wrzucil, moze i dobrze, bedzie zabawniej:)

Ukryta Zawartość

Rozwala mnie sposób "dyskusji" PiSowców - mają przed sobą fakty, ale te fakty dla nich nie istnieją, bo pojawiły się np. w Wyborczej.

Nieważne jest, że to fakty - ważne, że pisze się o nich w gazecie która wpędza ich w kompleksy.

Jestem Europejczykiem.

Czy to samo napisalbys o faktach z innych zrodel, bedacych w opozycji do GW?

Czy moze zrodla bedace w opozycji do GW nigdy nie podaja faktow?

Nie rozumiesz, ze tak naprawde liczy sie odp.interpretacja, lub odp. sposob podawania faktow?

I nie wydaje ci sie, ze masz juz obsesje pisowska?

Proznia to PO/KOD/Opozycja. Zacofana proznia

Najlepiej gdyby opozycja w ogóle nie istniała. Jak w ZSRR. Dla PiS to ideał i wzór do naśladowania.

Podpowiem, chodzi o wartosc twojego wpisu

Kuriozalne stwierdzenie w ustach kogoś kto wyłącznie powtarza bezwartościowe slogany otrzymane z Nowogrodzkiej.

Trzeba umieć odróżniać ziarno od plew, papu od g.. na, a fakty od propagandy.

Najlepiej gdyby opozycja w ogóle nie istniała. Jak w ZSRR. Dla PiS to ideał i wzór do naśladowania.

Kuriozalne stwierdzenie w ustach kogoś kto wyłącznie powtarza bezwartościowe slogany otrzymane z Nowogrodzkiej.

Trzeba umieć odróżniać ziarno od plew, papu od g.. na, a fakty od propagandy.

A ty czyje slogany powtarzasz? Czy na Nowogrodzkiej zaakceptowanoby chociazby, cytat:

" Nie rozumiesz, ze tak naprawde liczy sie odp.interpretacja, lub odp. sposob podawania faktow?"

lub "jestem przeciwny 500 plus"

Co do opozycji, to ona tak naprawde wspomaga Pis swoja nieudolnoscia, patrz np dzialania takiego jarusia na tym forum, myslisz, ze on, ze swoja obsesja, jest w stanie kogokolwiek od Pisu odciagnac?

Nawet jesli ma jakies argumenty, to tak czesto ta obsesja z niego wychodzi, ze nikt go na powaznie nie wezmie. To samo w polityce. Tam jeszcze dochodzi calkowity brak programu/alternatywy

Widzę, że PiSowcy najbardziej lubią dyskutować ze swoimi własnymi myślami.

A do do tej całej gówno-propagandy za nasze pieniądze to im nie wystarcza, trzeba jeszcze przy okazji skręcić kasę dla swojaków.

No ale jak się ma i prawo i sprawiedliwość w nazwie to nie trzeba się niczym przejmować.

Jestem Europejczykiem.

Widzę, że PiSowcy najbardziej lubią dyskutować ze swoimi własnymi myślami.

A do do tej całej gówno-propagandy za nasze pieniądze to im nie wystarcza, trzeba jeszcze przy okazji skręcić kasę dla swojaków.

No ale jak się ma i prawo i sprawiedliwość w nazwie to nie trzeba się niczym przejmować.

I kogo ty chcesz tym komentem przekonac, Bobcata, jego nie musisz:) Twoja dzialalnosc jest calkowicie kontrproduktywna, nie widzisz tego, ze pisowcy sa ci w pewien sposob wdzieczni?

Im wiecej takich jak ty na zewnatrz, tym wieksze poparcie dla Pisu.

Jeszcze nikt swoja obsesja nie przekonal myslacych. Trzeba miec sensowna alternatywe, zrozum to.

A ty czyje slogany powtarzasz?

Proszę o wskazanie.

Czy na Nowogrodzkiej zaakceptowanoby chociazby, cytat:

" Nie rozumiesz, ze tak naprawde liczy sie odp.interpretacja, lub odp. sposob podawania faktow?"

lub "jestem przeciwny 500 plus"

Koncesjonowane słowa krytyki za pełną aprobatą przełożonych celem zmylenia drugiej strony i udawania, że się nie jest tym, kim jest.

W referacie wygłoszonym na XVIII zjeździe WKP(b) Żdanow skrytykował niektóre posunięcia Stalina. Wszystko odbyło się za wiedzą i zgodą tego ostatniego, tekst referatu był również przezeń uprzednio zaakceptowany, gdyż trzeba było stworzyć pozory jaka to u nich (panie dziejaszku) demokracja wewnątrzpartyjna i swoboda wypowiedzi.

Co do opozycji, to ona tak naprawde wspomaga Pis swoja nieudolnoscia

Pobożne życzenia.

Nie rozumiesz, ze tak naprawde liczy sie odp.interpretacja, lub odp. sposob podawania faktow?

I nie wydaje ci sie, ze masz juz obsesje pisowska?

Próbowałem czytać i oglądać prorządowe pisma i tv. Na zasadzie zobaczyć co ma do powiedzenia druga (albo pierwsza, bo w końcu rządowa, czyli nie opozycyjna) strona. Tylko, że tego nie da się czytać.

Nawet nie raził mnie inny punkt widzenia, inna interpretacja faktów. Za każdym razem odrzucał mnie ton wypowiedzi Ton i przekaz który nie zostawiał żadnego pola na własną interpretację tekstu. Forma, która atakowała czytelnika z każdej strony, często poparta jakimiś uprzedzeniami autora. Traktowanie każdego oponenta, jako komunistę, czerwoną hołotę, żydów itp po prostu odrzuca.

Typowe propagandowe postawienie "kto nie z nami ten przeciwko nam". Ja nie jestem z Wami, nie godzę się na ograniczanie mojej wolności, na dzielenie i obrażanie innych ludzi ze względu na inne poglądy polityczne, etyczne czy etniczne. Na tworzenie świata czarno-białym, bo takim nie jest i nie będzie. Dlatego trudno cokolwiek mi znaleźć w tych mediach. Trudno traktować je jako źródło wiarygodnych informacji.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

No coz masz Bob napisac, nie masz argumentow, to sobie jakas kncesje wymyslasz, hehe

Co do pytania, powtarzasz slowa szeroko rozumianej opozycji. I tez moglbym ci zarzucic, ze dostales koncesje.

Trzeba miec sensowna alternatywe, zrozum to.

Skoro PiS uważa, że ma rację z definicji to każda opozycja jest (również z definicji) bezsensowna. Towarzysze radzieccy rozumowali identycznie.

No coz masz Bob napisac, nie masz argumentow, to sobie jakas kncesje wymyslasz, hehe

Co do pytania, powtarzasz slowa szeroko rozumianej opozycji. I tez moglbym ci zarzucic, ze dostales koncesje.

Mam argumenty wobec których jesteś bezsilny. Stąd taki wpis.

Próbowałem czytać i oglądać prorządowe pisma i tv. Na zasadzie zobaczyć co ma do powiedzenia druga (albo pierwsza, bo w końcu rządowa, czyli nie opozycyjna) strona. Tylko, że tego nie da się czytać.

Nawet nie raził mnie inny punkt widzenia, inna interpretacja faktów. Za każdym razem odrzucał mnie ton wypowiedzi Ton i przekaz który nie zostawiał żadnego pola na własną interpretację tekstu. Forma, która atakowała czytelnika z każdej strony, często poparta jakimiś uprzedzeniami autora. Traktowanie każdego oponenta, jako komunistę, czerwoną hołotę, żydów itp po prostu odrzuca.

Typowe propagandowe postawienie "kto nie z nami ten przeciwko nam". Ja nie jestem z Wami, nie godzę się na ograniczanie mojej wolności, na dzielenie i obrażanie innych ludzi ze względu na inne poglądy polityczne, etyczne czy etniczne. Na tworzenie świata czarno-białym, bo takim nie jest i nie będzie. Dlatego trudno cokolwiek mi znaleźć w tych mediach. Trudno traktować je jako źródło wiarygodnych informacji.

I tu sie z toba zgodze, druga strona umie to robic duzo subtelniej, chociaz wg mnie bardziej odnosi sie to do TV, mniej do slowa pisanego

Skoro PiS uważa, że ma rację z definicji to każda opozycja jest (również z definicji) bezsensowna. Towarzysze radzieccy rozumowali identycznie.

Mam argumenty wobec których jesteś bezsilny. Stąd taki wpis.

A ja napisze, ze ty wobec moich jestes bezsilny, i tak se bedziemy przerzucac, nie zachowuj sie jak dzieciak. Przeciez niczego nie udowadniasz.

A ja napisze, ze ty wobec moich jestes bezsilny, i tak se bedziemy przerzucac, nie zachowuj sie jak dzieciak. Przeciez niczego nie udowadniasz.

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Pozdrowienia od tow. Żdanowa.

No to może przypomnimy parę faktów:

PiS stworzył agencję która miała polepszyć obraz Polski w świecie. Teoretycznie, bo tak naprawdę chodziło o poprawienie wizerunku reżimu. Ale nawet tego nie robią.Nie wytrzymali i jak mają kasę to uprawiają za nią partyjną propagandę w najgorszym, populistyczno-bolszewickim stylu. Jeszcze raz przypomnę - za nasze pieniądze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

My też wobec Twojej PiS-owskiej indoktrynacji jesteśmy bezsilni. Prawie.

Jeszcze raz przypomnę - za nasze pieniądze.

Czyli "Dojna Zmiana".

wracajac do glupoty.Bucus do dzisiaj nie odniosles sie do tego ze to Wyborcza jako pierwsza rozpracowała i oglosiła dzika prywatyzacje w-wy.Do roboty bucus ...wymysl cós.

pierwsza bucus.Pierwszy to jest jak jeden.Pierwszy to jeden ...na poczatku bucus.Nie na koncu. Do roboty.Ani od zeczy ani w sieci prawdy prawdy nie ujawniono.No to sie bierz.

Chłopaki z PIS-owcami nie da się rozmawiać na argumenty, to nigdy nie poskutkuje, ponieważ to nie są osoby stojące po stronie tej partii a zwykli szkoleni propagandyści. Zauważyliście przecież, że oni wyłącznie posiłkują się swoją, reżimową prasą, innej nie honorują w całości. Tak normalna osoba nigdy nie postępuje.

Identycznie postępują propagandyści KK, szkoleni i umieszczeni na forach służbowo.

Koszą za to kasę, niestety naszą kasę, ponieważ są opłacani z subwencji partyjnych , a te pochodzą z budżetu państwa.

Każdy argument zostanie zmanipulowany i zafałszowany. Następny krok to wyśmiewanie i szydzenie.

To prawdziwa i profesjonalna propaganda rządowa. Zmieniają się z klucza gdy ktoś z nich zostanie zbanowany.

Zaraz oczywiście zostanę przez nich wyśmiany i obrzucony łajnem, bo czują się bezkarni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.