Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem ten OT chcę też (dla "lubiących to" a niecnie wykorzystanych przez @sittek jako dawców laików) zakończyć,

Tobie chyba coś dziś na łeb padło.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Jak ktoś jeszcze nie zauważył; synonim "papki na Nowogrodzkiej" to wszystkie fakty niewygodne dla @Bobcat i TWA.

Rzecz w tym, że nie przedstawiasz faktów, a wyłącznie wspomnianą papkę. Jako ofiara prania mózgów bierzesz ją za rzeczywistość.

Sądząc po laiku dla mnie to raczej tobie się coś po....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dziś ? :-))))

Jako ofiara prania mózgów

Charakterystycznego dla sekt

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Charakterystyczne jest jak w dyskusji z wami szybko z jako takiej argumentacji przechodzicie do umiłowanego traktowania przeciwników jak wyżej.....dajcie sobie upust swojemu "poczuciu humoru", daję wam wolną rękę i nie przeszkadzam - do jutra.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dyżur przy klawiaturze się skończył?

Nie sposób poważnie traktować kogoś, kto na argumenty że 2 x 2 = 4 uparcie twierdzi, że nieprawda, bo 5 i wyzywa powstałych od kłamców, manipulantów i czego tam jeszcze.

Po kilku wypadach na tzw. prowincję wynik PiS kompletnie mnie dziwi.

Od zawsze twierdziłem, ze przeciętny obywatel takie rzeczy jak demokracja, praworządność, trójpodział władzy, autonomia instytucji ma głęboko w dupie bo ich po prostu nie rozumie.

Bo też niby jakim cudem ma je rozumieć - w szkole się nie nauczy, od księdza nie usłyszy, w telewizji nie zobaczy bo wolą puszczać matkę Madzi.

Dopóki w gospodarce nie pierdyknie reżim może spać spokojnie, następną kadencję ma w kieszeni.

Jestem Europejczykiem.

Odbiegając od dyskusji.

Pomysł zgłaszania kandydatów na sędziów (których potem zaakceptują posłowie, czyli politycy) przez grupy, składające się z min. 2000 osób (za którym optuje Kukiz 15 - dla mnie kolejni pseudodemokraci), uważam za bezsensowny i cokolwiek poroniony. Oprócz tego, że 2000 osób niezwykle łatwo zmanipulować i namówić (byłby niezły bałagan i spora ilość kandydatów wszelkiej maści).

To najważniejszym argumentem jest fakt, że .... wyobraźcie sobie sytuację, gdyby to ludzie (czyli zupełni laicy w temacie) wybierali kandydata na generała w wojsku lub biskupa (a może nawet i papieża:) w kościele, bo,... im się ten podoba bardziej.

Zupełna paranoja...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Odbiegając od dyskusji.

Pomysł zgłaszania kandydatów na sędziów (których potem zaakceptują posłowie, czyli politycy) przez grupy, składające się z min. 2000 osób (za którym optuje Kukiz 15 - dla mnie kolejni pseudodemokraci), uważam za bezsensowny i cokolwiek poroniony. Oprócz tego, że 2000 osób niezwykle łatwo zmanipulować i namówić (byłby niezły bałagan i spora ilość kandydatów wszelkiej maści).

To najważniejszym argumentem jest fakt, że .... wyobraźcie sobie sytuację, gdyby to ludzie (czyli zupełni laicy w temacie) wybierali kandydata na generała w wojsku lub biskupa (a może nawet i papieża:) w kościele, bo,... im się ten podoba bardziej.

Zupełna paranoja...

Jest jeszcze śmieszniej, bo przecież to będą tylko kandydaci a właściwego wyboru i tak dokonywać będą posłowie. Jak dla mnie to czysto populistyczne zawracanie dupy i robienie ludziom wody z mózgów.

Jestem Europejczykiem.

Prawie milion podpisów przeciwników ustawy MEN olali, a teraz udają wielką demokrację, bo będą akceptowali kandydatów wysuniętych przez 2 tys .ludzi (czyli 50 razy mniej!). To śmierdzi na kilometr:(

Paranoja jest goła:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

wybierali kandydata na generała w wojsku

Po wybraniu Antoniego na ministra obrony wszystko już można sobie wyobrazić w wykonaniu PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

W liczbie jeden.

Generalnie rządzącej koalicji, co jest bez sensu, o niezgodności z Konstytucją nie wspomnę, bo tym już kompletnie się nie przejmują.

Jestem Europejczykiem.

Dobre podsumowanie ostatnich działań Dudy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dobre podsumowanie ostatnich działań Dudy.

Czyżby Duda był odwetowcem ? ;-)

Coś jakby. Dziś wpadł na chwile do Szczecina żeby napyskować na Unię oraz dać odpór wiadomym siłom.

"– Szerzy się fałszywą i zupełnie zdumiewającą tezę o zagrożeniu demokracji w naszym kraju – mówił. – Jak nazwać ingerowanie w wewnętrzny porządek państwa członkowskiego i działania demokratycznie wybranych władz tego państwa, nie mając samemu czytelnej demokratycznej legitymacji – podsumował w ostrych słowach."

W świetle posunięć PiSowskiego reżimu tezy rzeczywiście zdumiewające ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy

Jak emigrant blokował samochód z Polakami:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Było, było. Ależ wy macie źródła. Pudelki, portal chińskiej sekty, hamburska bulwarówka, teraz to. Ta "prawda obiektywna" całkiem niezła, szczególnie jak się sobie zada odrobinkę trudu i zobaczy co jej wydawca czyli krakowska firemka pod jakże bezpretensjonalnym tytułem Global Elite Group Sp. z o.o. wydaje jeszcze.

Dyżur przy klawiaturze się skończył?

Nie sposób poważnie traktować kogoś, kto na argumenty że 2 x 2 = 4 uparcie twierdzi, że nieprawda, bo 5 i wyzywa powstałych od kłamców, manipulantów i czego tam jeszcze.

Składasz (na wzór swoich przytaczanych tu często idoli) samokrytykę?? :))

Z powodu takich właśnie nic z tematem i z poważną argumentacją nie mających wspólnego wpisów nigdy nie traktowałem ciebie zbyt poważnie.

Składasz (na wzór swoich przytaczanych tu często idoli) samokrytykę?? :))

Z powodu takich właśnie nic z tematem i z poważną argumentacją nie mających wspólnego wpisów nigdy nie traktowałem ciebie zbyt poważnie.

Wypisz wymaluj obserwuje Twe wpisy od jakiegoś czasu ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.