Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

i co i co krzysiu...Finansuje Tauron jak wiadomo.

jakies 200tys.bedzie.Maestro ma byc zaowolony.

To naprawdę tak wygląda, bo ciemny lud nie może mieć aż tyle kasy. Nie no, przecie to efekt 500+:)

Tymczasem Duduś podczas wywiadu z Rymanowskim p....y, że Jego projekty ustaw ws, sądów i KRS są konstytucyjne!

Chyba dla ciemnego luda...

Zresztą, p...i tak, że widać, iż Jarek podczas "konsultacji", skierował Go do swojej roli... długopisu:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

To naprawdę tak wygląda, bo ciemny lud nie może mieć aż tyle kasy. Nie no, przecie to efekt 500+:)

Tymczasem Duduś podczas wywiadu z Rymanowskim p....y, że Jego projekty ustaw ws, sądów i KRS są konstytucyjne!

Chyba dla ciemnego luda...

"Odwołanie profesor Gersdorf nie będzie łamać konstytcji gdyż nie będzie ona już czynnym sędzią (dopisek: wg ustawy przejdzie w stan spoczynku w momencie uchwalenia ustawy, gdyż skończyła już 65 lat)"

Czyli zamydlaniem oczu było że miał "chęć" Ją pozostawić na obecnym stanowisku ?

Niech takie bam-buki sprzedaje ciemnemu ludowi który go wybral

Liczy sie zabawa.

To chyba jedyne rozwiązanie tej "zagadki". Dobre!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Nowy numer "Sieci": Ujawniamy, dlaczego Tusk szczuje na Polskę! "Bez Tuska w Brukseli trudno byłoby sobie wyobrazić tak ostre ataki na nasz kraj"

Jako przewodniczący Rady Europejskiej Donald Tusk całkiem otwarcie przyznał instytucjom UE prawo ingerowania w polskie sprawy, np. 19 stycznia 2016 r. w wystąpieniu w europarlamencie. Była to zapowiedź niekończącej się antypolskiej kampanii w instytucjach Unii, uzasadnianej m.in. tym, że opowiada się za nią najdłużej urzędujący premier III RP i formalnie najwyższy rangą urzędnik UE pochodzący z Polski. Przynajmniej od początku 2016 r. Donald Tusk stał się jednym z najważniejszych narzędzi antypolskiej polityki forsowanej przez część państw Unii, głównie przez Niemcy, Francję i Holandię, oraz przez Komisję Europejską czy europarlament. Bez Tuska w Brukseli trudno byłoby sobie wyobrazić tak ostre ataki na Polskę wiceprzewodniczącego Komisji Europejskiej Fransa Timmermansa czy szefa frakcji liberałów w europarlamencie Guya Verhofstadta

Ja rozumiem Krzysiu, że ty wierzysz w propagandę skierowaną do kretynów, ale już ci tłumaczyłem że tutaj wielu odbiorców nie znajdzie.

Jestem Europejczykiem.

Mocna ta irlandzka whisky, oj mocna!

Nie wiem jak Irlandzkie, ale próbowałem szkockiej o "mocy" ("napięciu") ponad 60 "volt" (%). Fajna, ale trzeba uważać ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja rozumiem Krzysiu, że ty wierzysz w propagandę skierowaną do kretynów, ale już ci tłumaczyłem że tutaj wielu odbiorców nie znajdzie.

Problem w tym, że nie on jeden ufa ludziom, których opinie sobie ceni. Zwłaszcza, gdy są to opinie "prawdziwych" Polaków.

A, że prawda jest zupełnie inna... Cóż poradzisz na ograniczenia mózgowo-komórkowe:)

Cóż poradzisz na ograniczenia mózgowo-komórkowe

To chyba jest cecha wszystkich fanów PiS, ale na szczęście to nie jest cecha trwała. Kiedyś przyjdzie przesilenie, wystarczy poczekać. Niestety od momentu przesilenia znów wszystko trzeba zaczynać od nowa. A świat pędzi do przodu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

To chyba jest cecha wszystkich fanów PiS, ale na szczęście to nie jest cecha trwała. Kiedyś przyjdzie przesilenie, wystarczy poczekać. Niestety od momentu przesilenia znów wszystko trzeba zaczynać od nowa. A świat pędzi do przodu.

Nie byłbym z tym przesileniem taki pewien ;)

no chyba że "Włatca Kotuw"odejdzie(nieśmiertelnym nie jest ) ale to se wybiorą inna statuę chodz tu niezły burdel sie otworzy....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ale to se wybiorą inna statuę chodz tu niezły burdel sie otworzy..

Np. posłankę Pawłowicz ? ;-)

Dlaczego łone takie wszystkie som brzydkie i bezczelne?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie byłbym z tym przesileniem taki pewien

Zobaczymy jak nasza hojna gospodarka poradzi sobie z kryzysem na świecie, który prędzej czy później nastąpi. Gospodarki Grecji, Hiszpanii i Portugalii słabo sobie dały radę, ale miały zabezpieczenie w postaci Euro i dlatego mają szansę wyjść z tego wyjść obronną ręką

a tu dla porownania

On był wtedy jednym z nas, a teraz się okazuje, że ten sam hipis wspiera te łyse, faszystowskie hordy i tego mu nigdy nie wybaczę - powiedział muzyk Maciej Maleńczuk o wicemarszałku Sejmu Ryszardzie Terleckim.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) przypomniał o przeszłości wicemarszałka Sejmu Ryszarda Terleckiego. - On był guru dla nas młodych hipisów. I nie mogę uwierzyć, bo tych hipisów biednych bez przerwy gitowcy, ogoleni na łysi bandyci prali po pysku, gdzie się tylko pojawili, poniżali ich, pluli na nich itd. On był wtedy jednym z nas, a teraz się okazuje, że ten sam hipis wspiera te łyse, faszystowskie hordy i tego mu nigdy nie wybaczę - mówił muzyk.

- Kiedyś spotkałem "Psa" [hipisowski pseudonim Terleckiego - red.] w przejściu podziemnym, wyszedł takim bocznym halsem z jakimś drugim jeszcze z pociągu. Ewidentnie byli naprani, k***a, równo. Szli tak boczkiem, obydwaj w garniturkach. Jak mnie zobaczył, jak przyspieszył. Obiecałem sobie, że jak jeszcze raz go spotkam, to mu właśnie to powiem. - "Pies", byłeś kiedyś hipisem. Lali nas tacy, jakich ty dzisiaj wspierasz. I co ty na to? - opowiadał.

Samuel Pereira nie znajdzie roboty"

Maleńczuk mówił też o Telewizji Polskiej i propagandzie, którą tam obserwuje. - Mam poczucie jakby oglądał TVP w latach 70., czysta propaganda (...) tego się za długo nie da oglądać. Zastanawiam się, co się z tymi ludźmi stanie? Mówię o młodych ludziach. Bo rozumiem, że jest coś takiego, jak skrajna prawica, jacyś rasiści, jacyś faszyści, jacyś ciężcy katole, którzy próbują nam wszystkim tego Boga wcisnąć. Rozumiem, że ktoś jest stary, tak jak Terlecki czy Kaczyński, ale im wszystkim pomagają ludzie w wiieku 30-40 lat, nawet młodsi - dziwił się.

- I ci ludzie zrobią wszystko, żeby ta władza się utrzymała, bo oni walczą o życie. W momencie, kiedy ta władza padnie, ktoś taki jak Samuel Pereira nie znajdzie roboty - stwierdził Maleńczuk.

"Banda pijanych faszystów"

Muzyk nawiązał też do Marszu Niepodległości. Jego zdaniem trzeba być "niespełna rozumu", żeby na taką demonstrację przyjść z dziecko. - Oni mówią "przecież to były rodziny z dziećmi". Nikt przy zdrowych zmysłach w takie miejsce nie wziąłby dziecka, ja bym nie wziął. Ktoś, kto bierze dziecko w takie miejsce, moim zdaniem jest nieodpowiedzialny - mówił oburzony.

- Banda pijanych faszystów, która może komuś zrobić krzywdę - mówił, a prowadzący rozmowę Jacek Nizinkiewicz zaznaczał, że niedozwolone hasła wznosiły tylko pomniejsze grupki. - Jeśli chodzi o rasistowskie hasła, to z tego co wiem, cała prawica odżegnała się od rasizmu. To mamy postęp. Znaczy, że już nie jesteście rasistami? Hura! Za chwilę cofniemy "zakaz pedałowania" - odpowiadał Maleńczuk

- Nie można poniżać kogoś z powodu tego, gdzie się urodził, w jakiej rodzinie się urodził, jaki ma kolor skóry, jakiej jest narodowości. Widzę hasło "biała krew, trzeźwy umysł". Z tym trzeźwym umysłem, to bym u nich nie przesadzał. Ale jeśli mają taki trzeźwy umysł, to niech do nich dojdzie pewna logiczna fraza - nikt sobie tego nie wybiera - stwierdził.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie byłbym z tym przesileniem taki pewien ;)

no chyba że "Włatca Kotuw"odejdzie(nieśmiertelnym nie jest ) ale to se wybiorą inna statuę chodz tu niezły burdel sie otworzy....

Ukryta Zawartość

Gdy tylko wyciągnie kopyta (oby jak najrychlej*) - pisdractwo rzuci się sobie do gardeł.

I to będzie koniec tej podłej zgrai.

*Że co? Że niby mu źle życzę?

Ależ oczywiście, że mu źle życzę.

A nawet jeszcze gorzej.

Sam mnie do tego upoważnił rozpieprzając moją Ojczyznę.

PS - znaczy, że Maleńczuk już wytrzeźwiał.

Gdy tydzień temu byłem na jego koncercie - ledwo stał.

Ale, jak to on - dawał radę!

Ukryta Zawartość

On był wtedy jednym z nas, a teraz się okazuje, że ten sam hipis wspiera te łyse, faszystowskie hordy i tego mu nigdy nie wybaczę - powiedział muzyk Maciej Maleńczuk o wicemarszałku Sejmu Ryszardzie Terleckim.

Prorocy z gniewnych lat obrastają w tłuszcz, choć w przypadku w/w to taki bardziej "tłuszcz" polityczny.

ba... jak tu nie pic?

Całe szczęście że pozostaje picie choć sekta (PiS) też już przy tym zaczyna kombinować.

Nie wiem jak Irlandzkie, ale próbowałem szkockiej o "mocy" ("napięciu") ponad 60 "volt" (%). Fajna, ale trzeba uważać ;-).

Ja wolę szkockie od irlandzkich. Wczoraj Lagavulin. Miooooooodzio! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja wolę szkockie od irlandzkich. Wczoraj Lagavulin. Miooooooodzio! :)

Kolega często jeździ do Szkocji i przywozi stamtąd zawsze dwie, trzy butelki szkockiej kupowanej bezpośrednio u producenta. Ma w domu ponad 200 butelek. Sam nie przepada za tym trunkiem, woli wino. Koledzy jak go odwiedzają to mają uciechę przy degustacji. Nie ma u niego ani jednej butelki która by się dublowała. Takie hobby ;-).

Kolega często jeździ do Szkocji i przywozi stamtąd zawsze dwie, trzy butelki szkockiej kupowanej bezpośrednio u producenta. Ma w domu ponad 200 butelek. Sam nie przepada za tym trunkiem, woli wino. Koledzy jak go odwiedzają to mają uciechę przy degustacji. Nie ma u niego ani jednej butelki która by się dublowała. Takie hobby ;-).

Mam takiego kumpla w Warszawie, co z racji zawodu (handel drewnem egzotycznym) podróżuje dużo po całym świecie. No i on z kolei kupuje w sklepach wolnocłowych koniaki. Ale nie byle jakie, tylko takie z najwyższej półki za zupełnie chore pieniądze. Też ma tych flaszek od metra. Bywając u niego i degustując przekonałem się, że nie ma w zasadzie koniaku, który by mi smakował. Niezależnie od ceny. :) Whisky to zupełnie inna sprawa! :D Ale ja kupuję żeby pić a nie do kolekcji. Teraz w domku Lagavulin ("piję" tą butelkę od Sylwestra) i nienaruszony (chyba kupiony w maju na wolnocłówce) Glenfiddich. Dziś kolega wieczorkiem przychodzi, to może w końcu Lagavulin zniknie. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Dlaczego łone takie wszystkie som brzydkie i bezczelne?

http://crowdmedia.pl/obnazamy-ekspert-tvp-spraw-reformy-sadow/

Redakcja portalu CrowdMedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść artykułów nadesłanych przez użytkowników.

Redakcja portalu CrowdMedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść artykułów nadesłanych przez użytkowników.

Prezes nie ponosi odpowiedzialności za decyzje które z jego poleceń podejmuje rząd Szydło.

Lech i Dottore patrzcie ile macie wspólnego. Tylko inni was dzielą. Nie. Nie politycy a media z lewa i prawa. Odłóżcie to na bok i mamy miły wieczór. Postarałbym się wprosić na ten wieczór z buteleczką Noah's Mill. Wolę burbon niż whisky. Wszyscy mamy więcej wspólnego niż nam się wydaje. Jacka też bym zaprosił. Pluje na mnie ale dobrze mu życzę. W najgorszym przypadku mógłbym się czegoś od niego nauczyć. On mi się kojarzy z koniakiem. Ale takim dobrym jak Léopold Gourmel, a nie blichtr typu hennessy.

Zostaje temat muzyki...

Wszyscy mamy więcej wspólnego niż nam się wydaje

I to nas właśnie dzieli.

Zostaje temat muzyki...

Zaraz, zaraz. A Twoje zachłyśnięcie się wnukami dziadków z Wehrmachtu, żyjącymi wokół Ciebie?

Pokazujesz im zgliszcza Warszawy '44?

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Internauci żyją Nowoczesną. #TeamMisiło zdruzgotany żąda wyjaśnień: "Czy w ogóle będzie jutro? Nigdy nic nie będzie normalne". ZOBACZ komentarze

https://wpolityce.pl/polityka/368862-internauci-zyja-nowoczesna-teammisilo-zdruzgotany-zada-wyjasnien-czy-w-ogole-bedzie-jutro-nigdy-nic-nie-bedzie-normalne-zobacz-komentarze

I to nas właśnie dzieli.

Zaraz, zaraz. A Twoje zachłyśnięcie się wnukami dziadków z Wehrmachtu, żyjącymi wokół Ciebie?

Pokazujesz im zgliszcza Warszawy '44?

Zachłyśnięcie?

Wytłumaczy mi to proszę.

Internauci żyją Nowoczesną

A jak!

Zachłyśnięcie?

Wytłumaczy mi to proszę.

Wybrałeś właśnie ich towarzystwo wśród narodów świata.

Może sam miałeś babcię w Hitlejugend?

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

- Nie możemy się godzić na traktowanie Polski w sposób, który prezentuje Parlament Europejski. Nie jesteśmy krajem drugiej kategorii, wobec którego stosuje się inne kryteria oceny. Nie zgadzamy się na dyktat i ingerencję Brukseli w to, co i jak mamy robić we własnym kraju, oraz na narzucanie oceny subiektywnej, nieprawdziwej i opartej na kłamliwych relacjach europosłów z Platformy Obywatelskiej – mówi w rozmowie z „Codzienną” wiceszef Klubu „GP” w Paryżu Andrzej Woda.

http://niezalezna.pl/209625-w-obronie-krzyza-i-honoru-polski-demonstracja-klubu-gp-w-paryzu

Kto to jest Andrzej Woda?

Argumentacja przedstawiona przez tego jegomościa jest kserokopią wypowiedzi ludzi radzieckich w rozmowach z przedstawicielami Zachodu, gdy ci ostatni zarzucali, że w ZSRR nie ma swobód obywatelskich i łamane są prawa człowieka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.