Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a w jury zasiadali by tacy jak rzeplinski,gersdorf,HGW,kopacz,

W jury zasiadłby prawdomówny Antoni smoleński z lepszego sortu. Prawdomówny inaczej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tomuś zamula internet farmazonami a tu wkrótce Komisja Wenecka wyda opinię na temat zmian w polskim sądownictwie. Ciekawe co tam będzie, pewnie same pochwały ;-).

Jestem Europejczykiem.

Nęcąca propozycja. Jednak trzeba by na taki wateczek ogólnej zgody, bo Regulamin zabrania zakładania wątków przeciw użytkownikom.

A taki z nominowanymi cytatami no i z wyłonionym zwycięzcą, raczej ma charakter stygmatyzujacy laureata :-(

Można np usunąć autora zabawnego wpisu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I złotą czcionkę mu.

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ponieważ moderacja arbitralnie skasowała mój wątek "Dziennikarze-szmaciarze" napiszę tutaj.

Niejaki Lisicki publicznie robi z siebie szmatę kłamiąc i robiąc dzikie wykręty tłumacząc słowa Pawłowicz, że projekt ustawy PiS jest ewidentnie niekonstytucyjny, ale ona będzie głosować za, bo taki jest układ.

Przecież aż takie otumanienie jest chyba niemożliwe, a facet w oczywistych sprawach kręci, kłamie i odwraca kota ogonem. (wpis obraźliwy)

Jestem Europejczykiem.

Ponieważ moderacja arbitralnie skasowała mój wątek "Dziennikarze-szmaciarze" napiszę tutaj.

Niejaki Lisicki publicznie robi z siebie szmatę kłamiąc i robiąc dzikie wykręty tłumacząc słowa Pawłowicz, że projekt ustawy PiS jest ewidentnie niekonstytucyjny, ale ona będzie głosować za, bo taki jest układ.

Przecież aż takie otumanienie jest chyba niemożliwe, a facet w oczywistych sprawach kręci, kłamie i odwraca kota ogonem.Zaraz mi maju przyszedł do głowy.

Lożę prasową Małgorzaty Łaszcz chyba chętniej oglądam od Kawy... Właśnie przez Lisickiego, który wije się jak piskorz, przekręca fakty i kłamie jak najęty. Kurna - ile mu płacą za tę błazenadę???

Jest jeszcze jedna dziennikarka/wariatka z Biełsatu, ale dzisiaj jej nie ma...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Buc Lisicki zapienił się, bo dobrze wie że kłamie jak pies a tu ktoś śmie go przyszpilić. Zwykła szmata i tyle.

Jest jeszcze jedna dziennikarka/wariatka z Biełsatu, ale dzisiaj jej nie ma...

Hihihi...

Przecież to młoda Romaszewska, ona jest po prostu szurnięta a Lisicki kłamie dla pieniędzy i kariery. Taki dziennikarski Obatel.

Jestem Europejczykiem.

Przecież aż takie otumanienie jest chyba niemożliwe,

W sektach jest możliwe.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Buc Lisicki zapienił się, bo dobrze wie że kłamie jak pies a tu ktoś śmie go przyszpilić. Zwykła szmata i tyle.

Szkoda, że nie ma starszego Stasińskiego. Ten to wali prosto z mostu...

To brat, kuzyn tego, co dziś zaproszono?

Lisicki nic nie widzi! Niczym Jurand... Kurna, czy facet słucha swojego p...a?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Lisicki nic nie widzi! Niczym Jurand... Kurna, czy facet słucha swojego p...a?

Widziałem z udziałem Jego- komentującego 11 listopada bardzo dosadnie i bez owijania w bawełnę, jeszcze co niektórzy dziennikarze ( Romanowski np)nie przewidują się że następni będą oni w kolejce np.tzw reformie środków przekazu?

Nie mam pojęcia, nie oglądałem tylko słuchałem. Słuchałem obok bo żona wścieka się na moje dosadne komentarze :-))).

Jestem Europejczykiem.

Nie mam pojęcia, nie oglądałem tylko słuchałem. Słuchałem obok bo żona wścieka się na moje dosadne komentarze :-))).

Mam lepiej:)

Zona jest duchem i ciałem (to nawet ważniejsze!) ze mną:)

Zona jest duchem i ciałem (to nawet ważniejsze!) ze mną:)

Moja żona też.

dziwnie to zabrzmiala Lechu,oj dziwnie.

ciekawe,czy o taka UE wam chodzilo,

niemcy znowu ,na cenzurowanym,

NIEMCY: RODZICE Z POLSKI POSZUKIWANI LISTEM GOŃCZYM

ŚWIAT 21 minut temu

Niemiecka policja poszukuje listem gończym rodziców z Polski, którzy zabrali ze szpitala swoje nowo narodzone dziecko. Wcześniej szpital poinformował Polaków, że dziecko musi zostać na oddziale i zgłosił ich sprawę do Jugendamtu. Polacy są podejrzewani o porwanie noworodka.

O sprawie piszą niemieckie media. Według ich informacji, rodzice z Polski zabrali w tym tygodniu swojego 2-dniowego syna ze szpitala w Krefeld w Nadrenii Północnej-Westfalii, gdyż obawiali się, że zostanie im odebrany. Szpital miał poinformować Jugendamt o tym, że zagrożone jest dobro dziecka.

List gończy wystawiony za Polakami pojawił się w sobotę wieczorem w lokalnej prasie i na twitterze policyjnym. Część niemieckich mediów ("Westdeutsche Zeitung", "Rheinische Post") pisze o nadgorliwości organów ścigania. Nie ma bowiem oficjalnych informacji o odebraniu rodzicom praw rodzicielskich. Możliwe jednak, że sąd na wniosek Jugendamtu pozbawił rodziców tych praw zaocznie.

Jeżeli jednak oficjalnie sąd nie odebrał Polakom praw rodzicielskich, to zdaniem wielu prawników policja nie może prowadzić przeciwko nim sprawy o porwanie. Ewentualne podejrzenia mogą dotyczyć jedynie narażenia zdrowia noworodka. To jest zupełnie inny kwalifikator czynu, przy którym wystawianie listów gończych jest uznawane za kontrowersyjne.

Poszukiwana jest 18-letnia kobieta i 24-letni mężczyzna. W ich rysopisach podano znaki szczególne. "Rodzice z Polski są poszukiwani listem gończym jak zwykli przestępcy" - stwierdziła w rozmowie z Polskim Radiem Beata Pokrzeptowicz, która jest tłumaczem i jako pełnomocnik pomaga przed sądami polskim rodzinom w takich przypadkach.

Jak dowiedziało się Polskie Radio - ten sam Jugendamt uzyskując informacje z tego samego szpitala w Krefeld w lutym tego roku odebrał najpierw jedno, a później kolejnych dwoje dzieci innej polskiej rodzinie. Po mozolnej batalii sądowej dzieci wróciły do domu dopiero przed kilkoma dniami.

Urzędy ds. Młodzieży - Jugendamty - w założeniu mają dbać o dobro dzieci i młodzieży. Często jednak są krytykowane za to, że bardzo głęboko ingerują w życie setek rodzin i nie podlegają kontroli państwa i organów wykonawczych.

Krytykowane są też między innymi za to, że odbierają dzieci ze względu na biedę rodziców

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

NIEMCY: RODZICE Z POLSKI POSZUKIWANI LISTEM GOŃCZYM

Proponuję wyjść z Unii i wypowiedzieć Niemcom wojnę. Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. A tak na marginesie co ci patrioci robili we wrogim kraju ?

Cóż za propagandowy PiS-bełkot.

ciekawe,czy o taka UE wam chodzilo,

Na pewno nie o taką jaka jest w głowie Prezesa i ciemnogrodzian, ale trudno przetrwaliśmy komunę przetrwamy i ciemnogród.

raczej musicie pogodzic sie z trwalymi zmianami,"to se ne wrati".

ale coz,mozecie zyc przeszloscia,przekretami,"kreceniem lodow",bidna sawicka,zegarkiem nowaka,biedna HGW,atlasem Prezesa sie ekscytowac,to jest wlasnie wolnosc slowa,ktorej na tym forum nie ma.

wiadomo dlaczego.

Władku, odnośnie "wymęczonych intelektualnie wpisów":

Ukryta Zawartość

post-48501-0-21540800-1512323759_thumb.jpg

Litości!

Toż to musowo trza taki wątek utworzyć, bez podpisu autorów oczywiście, no chyba że starczy honoru i sami podpiszą się pod tymi wypocinami z trocin.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.