Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Lekarza!

Jaro, wybory mogły zostać sfałszowane, nie było nadzoru podczas liczenia głosów, to już nie jest kompromitacja, po prostu płonę ze wstydu za nich !!!

hejterze!

RODO - mówi ci to coś..?

W szpitalu nie odwiedzisz członka rodziny jeśli nie wpisze Cię na listę uprawnionych Kolego hejterze.

kpisz czy o drogę pytasz

Dawaj dane co i gdzie studiował Pan redaktor, zobaczymy ile rocznie absolwentów wypuszczają te uczelnie prześledzimy losy prymusów, jak przyczynili się do ogólnego rozwoju szeroko pojętego.

Wiesz ile jest w tzw Polsce tzw naukowców ?

Wiesz co robią na przestrzeni życia i kariery ?

A może słyszałeś o ich odkryciach ?

Naukowych ?

Włączonych do dziedzictwa światowego ?

Zostałeś trafiony(wielokrotnie) i zatopiony... aż dziw, ze jeszcze piszesz!

Dawaj dane co i gdzie studiował Pan redaktor, zobaczymy ile rocznie absolwentów wypuszczają te uczelnie prześledzimy losy prymusów, jak przyczynili się do ogólnego rozwoju szeroko pojętego.

Wiesz ile jest w tzw Polsce tzw naukowców ?

Wiesz co robią na przestrzeni życia i kariery ?

A może słyszałeś o ich odkryciach ?

Naukowych ?

Włączonych do dziedzictwa światowego ?

Ty chyba naćpany jesteś, szukasz kwitów na redaktora?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Skakaniem z tematu na temat nie zmylisz czytelnika...

Tematem było zarządzanie naszym krajem, sugerowałeś że czyni to Jarosław Kaczyński, ja przekierowałem to na ambasadę USA.

Dodałem że jeden człowiek niewiele może w zderzeniu z machiną i że setki lat temu to my byliśmy mocarstwem.

Mamy więc fantastyczne geny i warto to wiedzieć, dobrze jest rozwijać się bez żadnych kompleksów w stosunku do kogokolwiek innego.

Mamy trudności w tym rozwoju, gdyż inni piszą nam prawa.

Nie możemy teraz tego w żaden sposób zmienić, musimy trwać i starać się przetrwać biologicznie.

To tak w skrócie.

musimy trać i starać się przetrwać biologicznie.

Ja mam dwóch synów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jaki pożytek ma z Ciebie Kraj?

Rad jest:))))

Poświęciłem trochę czasu aby znaleźć definicję, czym, lub kim ten kraj w rzeczywistości jest.

Nie wygląda to dobrze, jeśli taki twór mafijny w swej istocie miałby coś ze mnie mieć, nie świadczyłoby to o mnie dobrze.

Polacy woleli wyjechać i poniżać się na zmywaku niż oddawać mafii państwowej piękne lata swojego życia.

Do tego jakoś nie wracają.

To symptomatyczne.

I owszem. Nie należy mi się.

Każde dziecko powinno dostać świadczenie.

Skoro jesteśmy w Eurokołchozie, to prawa powinny być równe.

Przecież te środki natychmiast wracają do obiegu gospodarczego i napędzają wewnętrzną konsumpcję.

Wijesz się jak piskorz! Nie chciałbym żeby jak wąż...Mam dwójkę dzieci i nie mam ani złotówki +

Dobrze, że choć kosiniakowe...

Nawet nie ma cie jak obrazić, skończ już 747. Moje dzieci mają prawo do Polski wolnej od Pisu!

Wijesz się jak piskorz

Polska potrzebuje silnego męskiego przywództwa.

Kogoś w sile wieku, posiadającego niezbędną wiedzę umiejętności i charyzmę.

Źle to widzę, wojsko przejmie władzę jeśli nikt taki się nie pojawi w danym jeszcze czasie.

Nawet nie ma cie jak obrazić, skończ już 747. Moje dzieci mają prawo do Polski wolnej od Pisu!

Już kończę, wybory za nami.

Wszystko potoczyło się jak zwykle, zawiódł czynnik ludzki, jak coś może zawieść, to najczęściej zawodzi.

Nie no - ręce i wszystko opada przy wypowiedziach 747:(

Włodek>>>

Gdzie te perełki u Twojego chrześniaka? Napisz coś, bo beznadzieja mnie dopada.

Co prawda, jestem na Bocznicy dopiero od kilku miesięcy.

Może więc dawno temu 747 coś sensownego napisał? Może to było przed Chrystusem?

Cóż? Sam powinieneś jasno zauważyć, że mój kochany "bomboiwiec" wylewa swą gorycz wynikającą ze zrozumienia prawdy, że jego idol kierując perfidnie swymi sługusami po raz kolejny sperdzielił wszystko i znów straci władze dana mu przez populizm swołoczy i okupanta watykańskiego.

Mnie nie dziwi że aż tak bardzo sie uruchomił.

Prosze tylko abyście go tak bezlitośnie nie gnietli i dołowali, bo zwyczajnie boje sie o niego.

Bardzo Was proszę, pozwólcie mu rozładować stress, ale dbajcie aby był z nami jak najdłużej na tym Forum.

Hyuna została wywalona z agencji na zbity pysk, po 10 latach współpracy.

Bardzo ci współczuję. Nie żartuje.

Ja tak przezywałem koniec zespołu ABBA :-(

A to był w porównaniu z Twoja Huna prawdziwie światowej klasy zespół. Ileż zatem moja rozpacz musiała być dotkliwsza? A jak sam widzisz poradziłem sobie z nią i teraz mogę Ciebie bez wzgledu na wszystko wspierać na tym Forum.

teraz mogę Ciebie bez wzgledu na wszystko wspierać na tym Forum.

Ale tylko tak samo jak my wszyscy!

Psychoterapeutyka to chyba nie ten adres?

Nie do końca nie ten adres.

@747 jest z nami od bardzo dawna w skali życia tego Forum. Zatem zrozumienie, ludzka postawa miłości bliźniego, pozytywna energia i zwykła lojalność wobec naszej forumowej społeczności, powinny być postawą całkowicie naturalna wśród nas?

Czy jednak sie mylę i według Ciebie Jacku każdy, kto z takim uporem jak mój kochany "samolocik", trwa w swoim własnym hermetycznym świecie i nie przyjmuje Twojego punktu widzenia obserwowanych zjawisk, jest dla Ciebie tutaj niepożądanym osobnikiem?

Ale tylko tak samo jak my wszyscy!

Oczywiście.

A nawet gorliwiej i bardziej świadomie.

A nawet gorliwiej i bardziej świadomie.

Jeśli nie rozwiniesz to sam wiesz co....

jeden człowiek niewiele może w zderzeniu z machiną i że setki lat temu to my byliśmy mocarstwem.

A po jaką cholerę nawracasz do czasów prawie prehistorycznych?

Kiedyś, w swoim czasie, omalże wszystkie kraje w Europie były potęgą. Chiny się nie liczyły, bo nawet o nich nie starano się dowiedzieć. Azja i Afryka były nieważne. A Amerykę dopiero odkryto.

Kiedy Rzeczypospolita i Wlk. Księstwo Litewskie rządziło w Europie, to Stany Zjednoczone Ameryki Płn. jeszcze nie istniały. I do kogo amerykanie mają mieć pretensje?

Takie są koleje losu i Twój żal tego nie zmieni. W każdym razie - nie klapanie w klawiaturkę i uświadamianie innych.

W tej kwestii jesteś jak Prezes JK:)

Jak to mówią. Wyżej sra, jak d...ę ma...

Obce wywiady działają wszędzie, w każdym kraju (o tym również wspominasz cały czas). W każdym kraju są zależności, interesy i naciski - to dziś oczywiste.

W innych wywodach piszesz w kółko, że Polacy są tacy wyjątkowi.

Też mi to pachnie PiS-em i ideologią JK.

O co Tobie chodzi?

Vlado>>>

Dzięki Tobie trochę wyhamowałem:)

W rzeczywistośc,i o wiele bardziej toleruję wszelkiej maści odmieńców (bo sam jestem:).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.