Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Logowanie jest normalne - kontem z forum. Logowanie kontem z facebooka to opcja dodatkowa i pojawia się właśnie po naciśnięciu przycisku "login with facebook". Można też połączyć obecne konto z facebookiem.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie mam możliwości zrzucenia ekranu. Ale moim zdaniem nie ma okienka do normalnego logowania. Na starym silniku były przynajmniej dwa miejsca, z których można było się normalnie zalogować. A tak to nie wiem - po kiego diabła muszę logować się przez Facebook!!???

• Administratorzy

Masz zwykłe logowanie takie jak było. "Login with facebook" to przycisk, którego nie musisz używać. Po co logować się kontem z facebooka? Nie każdemu chce się zakładać nowe konto na kolejnym portalu.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Cały czas używam Firekoxa i po aktualizacji silnika błędy już nie są podkreślane. Na innych forach słownik działa.

U mnie też przestała działać kontrola błędów. Wcześniej działała i na każdej innej stronie oprócz audiostereo działa w dalszym ciągu więc to nie jest kwestia samych ustawień przeglądarki.

OK, już sobie poradziłem.

Ręcznie trzeba włączyć j.polski do sprawdzania pisowni na tej stronie. Nie załapał z automatu.

Kiedy będzie można ustawić ilość postów na stronie - wielokrotnie już o to pytano ale odpowiedzi nie widzę.

Kiedy wysokość pojedynczego postu będzie dopasowana do jego zawartości - to było sygnalizowane również wiele razy z takim samym skutkiem.

Co zrobić żeby tło okna było ciemniejsze, poprzednio w tym samym stylu (classic neomammut) było o wiele strawniejsze. Nie chodzi o zmianę stylu. To też nie pierwszy sygnał i oczywiście bez odpowiedzi.

Wojtek

Nie mogę znaleźć opcji pozwalających na zmianę ilości wyświetlanych tematów na stronie oraz ilości wpisów w temacie. Wcześniej to było w ustawieniach profilu - teraz jakoś tego nie widzę :/

W chwili kiedy odpowiadam na post i korzystam z opcji odpowiedz, po wysłaniu wiadomości cytat rozmówcy jest zdublowany. Przykłady to post # 31 w zakładce Hi-end - opowiadanie w temacie Audio Aero Japitole mk2 czy Mark Levinson 39, oraz post #11 /Bocznica/ rysy na lakierze. Zjawisko występuje od dzisiaj.

Pozdr, M.

Parker's Mood

witam.mam problem z opcją wyszukiwanie jest jakoś dziwnie przemieszczona w górę ekranu i nie reaguje na wyszukaj,a funkcje powiadomienia,komunikator i logowaniwe wyglądają na przerośnięte i są nie na swoich miejscach.cała góra jest lekko rozepchana w dół a napisy się nakładają.

Masz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) takie jak było. "Login with facebook" to przycisk, którego nie musisz używać. Po co logować się kontem z facebooka? Nie każdemu chce się zakładać nowe konto na kolejnym portalu.

No wreszcie! Chociaż to co podałeś wcale nie było takie łatwe.Wiedz, ze nie wszyscy są tacy bystrzy jak Ty.No, ale pogłówkowałem i teraz wiem o co chodzi. Dzięki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

Fakt, opcja chyba zniknęła. Najprawdopodobniej IPB usunęło ją z tej wersji silnika. Nie wiem czemu, bo była przydatna. Jeszcze poszukamy, a jeśli jej nie będzie to nasi programiści spróbują ją dodać.

• Administratorzy

A po co ta statystyka watku po prawej stronie. Niepotzrebnie zajmuje miejsce i bez pomniejszenia nie widać ostatniej kolumny

Daj jakiś zrzut ekranu, bo nie bardzo wiem o co chodzi.

Kiedy będzie można ustawić ilość postów na stronie - wielokrotnie już o to pytano ale odpowiedzi nie widzę.

Fakt, opcja chyba zniknęła. Najprawdopodobniej IPB usunęło ją z tej wersji silnika. Nie wiem czemu, bo była przydatna. Jeszcze poszukamy, a jeśli jej nie będzie to nasi programiści spróbują ją dodać.

Kiedy wysokość pojedynczego postu będzie dopasowana do jego zawartości - to było sygnalizowane również wiele razy z takim samym skutkiem.

To zostało poprawione już wczoraj. Wysokość postów powinna być teraz taka jak poprzednio. Jeszcze bardziej nie możemy tego ścisnąć.

Co zrobić żeby tło okna było ciemniejsze, poprzednio w tym samym stylu (classic neomammut) było o wiele strawniejsze. Nie chodzi o zmianę stylu. To też nie pierwszy sygnał i oczywiście bez odpowiedzi.

O które okno chodzi? Kolory zostały przeniesione z CSSów, więc powinny być identyczne.

witam.mam problem z opcją wyszukiwanie jest jakoś dziwnie przemieszczona w górę ekranu i nie reaguje na wyszukaj,a funkcje powiadomienia,komunikator i logowaniwe wyglądają na przerośnięte i są nie na swoich miejscach.cała góra jest lekko rozepchana w dół a napisy się nakładają.

Przeglądarka wraz z wersją, rozdzielczość ekranu, a najlepiej zrzut ekranu.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

OK, teraz nawet z panelem reklam z prawej strony lista wątków wygląda normalnie, tytuły tematów nie są już ściśnięte, a "ostatni post" zajmuje tyle miejsca, ile powinien.

Dziękuje Staffowi za bieżące usuwanie bolączek.

przy pierwszym wejściu na forum po zmianach opcja zwiększania ilości pozycji na stronie była i nawet działała

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Administratorzy

Wchodzisz na profil, klikasz po prawej stronie "Edytuj profil", potem znajdujesz sekcję Informacje o profilu i tam klikasz "Edytuj stronę 'O mnie'".

• Administratorzy

Obserwowane tematy faktycznie zniknęły.

Dajcie znać czy już wróciły, bo nigdy tego nie używałem i nie mam jak sprawdzić.

Proszę o przewrócenie wyłączania reklam po prawej stronie w Firefoxe .

Dodam jeszcze że po zainstalowaniu Adblock Plus reklamy już nie nałażą na Avatary i napisy .

Dzieje się to na każdej stronie forum .

Przeglądarka jest dobrze ustawiona , gdyż po niedawnej zmianie silnika na HDTV wszystko poprawnie działa ..

• Administratorzy

Proszę o przewrócenie wyłączania reklam po prawej stronie w Firefoxe .

Dodam jeszcze że po zainstalowaniu Adblock Plus reklamy już nie nałażą na Avatary i napisy .

Dzieje się to na każdej stronie forum .

Przeglądarka jest dobrze ustawiona , gdyż po niedawnej zmianie silnika na HDTV wszystko poprawnie działa ..

http://www.audiostereo.pl/lubicie-to-nowe-forum_92440.html/page__view__findpost__p__2415698

arnipl,

audioM wysłał wiadomość zatytułowaną 'struss r150 na forum'.

audioM napisał:

======================================================================

Witam, pojawił się ciekawy wątek na forum - struss r150, zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam

zróbcie coś z tym gównem

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Dwie sprawy: W wątku z ankietą po oddaniu głosu pojawia się strzałka sugerująca nowy post w temacie, a powinna się tylko podświetlić ikona tematu co oznacza nowe wydażenie ale brak nowej odpowiedzi. Jest to nieco wkurzające.

Druga sprawa to pusty pasek nawigacyjny z zakładkami forum , poza tematycznymi zakładkami, tzn. jeśli przeglądamy profile, korzystamy z wyszukiwarki etc. Utrudnia to nieco nawigację.

Nie wiem czemu nie widzę załączenego pliku graficznego po jego dodaniu ani przy edycji posta w edytorze.

Btw nie wiem czemu nie sprawdza mi pisowni mimo ustawienia w przeglądarce FF(najnowsza stabilna wersja, windows 7 HOME 64bit) sprawdzania oraz języka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jeszce jeden szczegół, w ustawieniach profilu jest opcja braża w której można sie zdeklarować, na próbę wpisałem "producent" a mimo to nie zrobiłem się niebiski. Po co to w takim razie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.