Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jako użytkownik mam jakieś narzędzie czy pstryczek by wyłączyć oglądanie jakiegoś wątku?

By nie pokazywał mi się na liście w danej zakładce?

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

po to aby wyciąć wyzwiska i kolejny raz próbowac ocalic jeden ze starszych watków tego forum

pomyślunku najlepiej jak będziesz życzył drogówce

Wszystkim życzę, drogówce i sobie też. Ile z blokady wątku winyl/cd powstało dziś forków? 2 w analogu, 2 w bocznicy, 3 w klubach? Wątek ocalony, forum rozwalone jeszcze bardziej, nie można było zwyczajnie zbanować na 24h wyzwiskowych do ochłonięcia, gratulacje dla modery, robota wykonana.

O, jest już 3 fork w bocznicy, czyli w sumie 8 nowych wątków z jednej blokady :) Zamykajcie losowo popularne tematy to znacznie poprawicie statystyki forum, hehe.

ale tym, że artykuły są dostępne tylko dla klubowiczów, AS strzela sobie w kolano

wielu młodych chętnie by poczytało bez jakichś "klubowych" zobowiązań

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziś ten temat wyleciał tak szybko w kosmos, że nawet nie wiem, o co chodziło tam :)

Ktoś może wyjaśnić czemu został unicestwiony?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ktoś może wyjaśnić czemu został unicestwiony?

Obraza hi-endu. Ktoś wrzucił zdjęcia. Na podłodze leżały cedeki, zapytał czy audiofile winylowi też tak płyty traktują i oecnił, że kanapa w pokoju jest ohydna.

Odpisałem mu, że winyle się szanuje, bo to tak jak byś kładł stówki na wycieraczce. I że poznałem rok temu wielkiego audiofila, co miał ponad 2 m wzrostu.

Chyba też obraziłem hi-end. ;)

Jakoś nie boję się bana za trolling (jak obiecał cir w zamkniętym temacie). A interesuje mnie jedna kwestia. Tematy dotyczące accu/discomaniac71.

Czy faktycznie użytkownik discomaniac71 miał/ma wiele kont?

Konto accu zostało założone/było aktywne w trakcie aktywności konta discomaniak71 kilka lat.

Proszę o informacje na temat powiązań pomiędzy kontami użytkowników; kto pod jakimi nickami występuje/występował skoro mogą być/są wielokrotne. Bardzo to ułatwi mi rozumienie postaw/przyjaźni/interesów na forum.

Bez urazy, z harcerskim pozdrowiem.

Kazek

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Jakoś nie boję się bana za trolling (jak obiecał cir w zamkniętym temacie). A interesuje mnie jedna kwestia. Tematy dotyczące accu/discomaniac71.

Czy faktycznie użytkownik discomaniac71 miał/ma wiele kont?

Konto accu zostało założone/było aktywne w trakcie aktywności konta discomaniak71 kilka lat.

tak discomaniac71 i Accu, to to samo, klon - potwierdził to oficjalnie na forum jeden z moderatorów - aktualnym kontem jest ponoć wyłącznie Accu.

tak discomaniac71 i Accu, to to samo, klon - potwierdził to oficjalnie na forum jeden z moderatorów - aktualnym kontem jest ponoć wyłącznie Accu.

Być może jest jak mówisz, wierzę Tobie (na razie :) - prawda bywa różna). Pytam moderację, czy tak ma być, czy to norma, lub zależność. Pytam, czy mam się spodziewać klonów, wzmacniaczy, towarzystw wzajemnej adoracji, pożytecznych idiotów itp... Ja sobię z tym poradzę. SERIO! Żal młodych, jak to się mówi - pelikanów.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Pytam, czy mam się spodziewać klonów, wzmacniaczy, towarzystw wzajemnej adoracji, pożytecznych idiotów itp...

Tak, właśnie. Trafiłeś w dziesiątkę, ale o tym się nie mówi głośno! ;)

Netykieta forum AudioStereo

17. Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta zostaną zablokowane lub całkowicie usunięte.

Wiec jak to jest, bo nie czaje ta netykieta coś znaczy czy tylko sobie pisze?

Są też przypadki odwrotne.

Ja nadaję z przynajmniej 2 (dwóch) IP. Bywa i trzeci...

Każdy powinien we własnym sumieniu rozstrzygać takie kwestie.

Jeśli jedno konto uległo "awarii" może konieczne jest ponowne zarejestrowanie, wówczas jednak należy to oznajmić na Forum i usunąć jedno z kont...

...ta netykieta coś znaczy czy tylko sobie pisze?

Nic nie znaczy. Nasze sumienia znaczą...

A netykieta to taki wyraz często używany przez Paltona...

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Netykieta forum AudioStereo

17. Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta zostaną zablokowane lub całkowicie usunięte.

Wiec jak to jest, bo nie czaje ta netykieta coś znaczy czy tylko sobie pisze?

ktoś mógłby zapewne się wypowiedzieć... na temat: Grupy Krakowskiej Trzymającej Władzę na AS - ale czy jest to prawda?

bo, faktem jest że discomaniac71 nadawał z Krakowa, a Accu nadaje z Warszawy - po za tym, inny sprzęt... i naprawdę trudno to komentować bez narażania się.

PS. oczywiście, że my zwykli użytkownicy, nie mamy dostępu do IP.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ty też jakiś oblatany jesteś jak na nowicjusza? Nie jesteś aby klonem?

To, że ja napiszę, że piszę z Katmandu to jedno, to co wpiszę sobie w profil to to samo jedno. Drugie zaś, że disco zniknął i nagle pojawił się ktoś o identycznych poglądach identycznie wyrażanych, tym samym zasobem słów i tą samą składnią. To oczywiście może być zbieg okoliczności :)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Zbanowane chyba za trollowanie?

A drugie konto założone jako zapas- na wszelki pożarny- w czasie gdy funkcjonowało pierwsze- czyli sorry Winetou.

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Ty też jakiś oblatany jesteś jak na nowicjusza? Nie jesteś aby klonem?

frywolny, a kto powiedział że ja jestem nowicjuszem? - ale nie korzystam jednocześnie z różnych kont (jak Accu/discomaniac71) i tyle.

PS. ja jestem starym emailowym/usenetowym użytkownikiem - i nie potrzeba zbyt długiego szukania aby odkryć moje Imię i Nazwisko - bo jeszcze nie tak aż dawno temu, były inne standardy.

Pozdrawiam, usenetowo ze starego pl.rec.audio ;)

Zbanowane chyba za trollowanie?

A drugie konto założone jako zapas- na wszelki pożarny- w czasie gdy funkcjonowało pierwsze- czyli sorry Winetou.

Nie wiedziałem, że winyl vs CD rodzi najkrwawsze boje i najgłębsze podziały. Howgh!

Czy ktoś coś mówił o mnie czy mi się przesłyszało ? :-). Przemyłem uszy i zrobiłem się nadwrażliwy na dźwięki. Chyba spróbuję posłuchać kabli ;-). Muszę te uszy częściej serwisować a nie raz na 20 lat ;-).

Witam i pozdrawiam !

Wszystkich głuchych, ślepych, tych ze śmieciowym sprzętem z niemieckiej wystawki i tych z kablami za 7000 ojro i oczywiście kolegę SzuB-a ("sorry" za wcześniejsze uszczypliwości).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Administratorzy

Już wkrótce duże zmiany w Magazynie Audiostereo. Szczegóły w temacie:

http://www.audiostereo.pl/magazyn-audiostereopl-nowe-otwarcie_105458.html

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.