Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli zaklada sie wątek, to chyba po to, żeby dyskutować a nie po to, żeby działać jak bolszewicki cenz

nie przesadzajmy ...nie daje rady a i tak ledwie dycha.To mu sie pruje na dole, a to w rosporku...wyraznie go zal.Jako ze mnie nie widzi co podkresla na kazym kroku to jednak wyraznie wie a nie widzi.Dajmy spokoj czlowiekowi bo i tak lekko nie ma.

a moze to jedyna radosc przy jego pomyslunku.

Swoja droga zdumiewa ze w sytuacji kiedy goni sie takiego z pomyslunkiem chlopka rozstropka w tym np jak wypadku Jaro 747 ktory pogonił irlandzkiego chlopka za wpisy na temat Prezydenta Komorowskiego sam dostał bana. Moze chwila zadumy sie przyda ..nad moderatorami.

Jak się ma moderatora za darmo, który ochrania faszystowskich trolli to co się dziwić. Krakowiak pracujący za darmo, to musi gdzieś być haczyk.

A forum jak nie działało tak nie działa. Nadal nie działają przyciski pod postami w dodatku wywala czasem komunikat o jakimś błędzie serwera SQL. Może hosting też krakowski ?

Czy da się wyrzucić z zawartości użytkownika wybrany temat, w którym kiedyś brałem udział lub zwyczajnie nie mam ochoty dalej się tam wypowiadać i tylko mi śmieci? Mam 2 takie tematy, które uważam za zbędne, aby egzystowały w moim profilu niestety dalej aktywne.

Dlaczego nie działa "cytuj selektywnie"?

Znowu forum chodzi jak ruski czołg w ruskim gównie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy

Jak się ma moderatora za darmo, który ochrania faszystowskich trolli to co się dziwić. Krakowiak pracujący za darmo, to musi gdzieś być haczyk.

A forum jak nie działało tak nie działa. Nadal nie działają przyciski pod postami w dodatku wywala czasem komunikat o jakimś błędzie serwera SQL. Może hosting też krakowski ?

Czy osoby, którym nie działają przycisku mogą coś więcej napisać. Jaki macie system operacyjny, jaką przeglądarkę, jaką wersję przeglądarki?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Co żeśta koledzy popierniczyli, że nie można dodać odpowiedzi.

Udaje się jedynie, gdy w trybie rozszerzonym wykasuje się jakieś znaczki z przodu i z tyłu ....

Ale nie można dodać żadnych załączników. Wywala Błąd500

Po wyłączeniu Adblocka jest tak samo .... gówniano :)

• Administratorzy

No dobrze, ale nadal nie uzyskałem żadnej odpowiedzi na moje pytanie. Prosimy o dokładnie opisanie problemu i podanie na jakiej konfiguracji (system, przeglądarka wraz z wersją) występuje. Czy na innych przeglądarkach na tym samym komputerze jest tak samo?

Wista, IE9 oraz Firefox (16.0.2) też

czy na obu przeglądarkach nie działa cytowanie selektywne ?

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

• Administratorzy

A inne rzeczy też Wam nie działają? Może to znów problemy z Javascriptem. Np. te menu rozwijane, które jest na górze pod wyszukiwarką postów? Powinno się rozwijać po kliknięciu na Wasz nick.

czy na obu przeglądarkach nie działa cytowanie selektywne ?

To był firefox - cytowanie selektywne

Dodaję zwykły post - firefox

Nic nie mozna dodać - IE

Spod IE nie można zacytować selektywnie ani dodać posta.

Po wybraniu "Więcej opcji" robi się takie coś:

<p>Nic nie mozna dodać - IE</p>

Uppsss, cos poszło nie tak i całkiem mnie wywaliło :)

Menu rozwijane działa w IE i Firfefox

• Administratorzy

test

Grzecznie się zapytuje, gdzie jest wątek "na-ile-to-wycenic" ??

Nie pytam dlatego, że temat mnie interesuje, ale do jasnej ciasnej, jeśli już coś wylatuje do kibla, to przynajmniej przez 24h powinien temat jeszcze pozostać na forum do wglądu!!! tok aby mógł sobie przeczytać ostatnie wpisy!!

Pozdrawiam

Tomasz

A teraz?

No proszę, działa pod IE.

I co to było?

Popsuli, a ? A taki był ładny... Mam podobnie, jak jar1. U mnie cytowanie selektywne nie loto. Od tygodnia. Chyba "przycisku" wina.

A teraz u mnie loto.

Zapytam raz jeszcze :) Jak pozbyć się niechcianych tematów z zawartości użytkownika? Może napiszę o jakie chodzi:

1 Hyuna Kim artystka wszechczasów - Temat tak debilny, że irytuje już od patrzenia na samą nazwę.

2 Wyroby Pana Kuleszy - Cyrk na kółkach same ch**e muje dzikie węże.

Przydałaby się taka opcja pozwalająca uporządkować sobie zawartość tematów użytkownika.

Dawno pisałem, że przydałaby się opcja ignorowania tematów jak rzewniej za Lukara było...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A teraz?

No proszę, działa pod IE.

I co to było?

A teraz u mnie loto.

Prawdopodobnie u mnie na telewizorku Wisła i ZX Spectrum - też loto. Się postarali.

Zapytam raz jeszcze :) Jak pozbyć się niechcianych tematów z zawartości użytkownika? Może napiszę o jakie chodzi:

1 Hyuna Kim artystka wszechczasów - Temat tak debilny, że irytuje już od patrzenia na samą nazwę.

Przydałaby się taka opcja pozwalająca uporządkować sobie zawartość tematów użytkownika.

malikali - typ od Hujni - zawsze Ci wlezie w paradę, gdziekolwiek byś był:) A - kwestia "środy"... - Przynajmniej nie wczytuje się dziesięć minut. A i zbanowani mają satysfakcję!:)) PS - @ Fox : drzewiej :))

Ja jednak myślałem, że kolega malikali nic nie ma do użytkowników HQ150 czy 747, a jedynie do wpisów w wątkach

na które już mu się nie chce patrzyć( czytać ) w swoich zawartościach;)

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.