Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość passer

(Konto usunięte)

ludzie zrobcie cos w reszcie z tym gownianym silnikiem zakladki otwieraja sie po pol minucie, tyle lat a tu dalej kila jak za czasow 64kb

Nie mam problemów z prędkością działania.

( Być może dlatego, że go tak nie wyzywam :) )

Nie mam problemów z prędkością działania.

JEST tylko trzeba pomyśleć, że się nie jest jedynym.

Po co to lizusowanie.i utwierdzanie adminów w poprawności działania czegoś co funkcjonuje stałym, równym, złym poziomie technicznym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czy jest możliwość dodania do tapatalka funkcji "zgłoś"?

Też jestem za poszerzeniem funkcjonalności dla tapatalka bo często z niego korzystam. Proponowałbym założyć nowy wątek, albo poczekać z propozycjami dopóki nie zostaną rozwiązane obecne problemy z wydajnością

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Kilka dni byłem nieobecny na forum, jednak niecierpliwie czekałem na ogłoszenie owych zmian w prowadzeniu i administrowaniu forum. Dzisiaj wreszcie odczytałem zaległości i powiem tak, sama Wasza polemika na temat "nowych zasad" moderacji i zmian w silniku forum, wystraszyła mnie w stopniu tak porażającym, że boje się przeczytać ów regulamin.

Nie przeczytam go również dla tego, że nie watro. Znając już opinię wielu z Was którym ufam, wierzę że nic on nie zmienia, a moderacja wciąż będzie prowadzona uznaniowo.

Nigdy nie myślałem, że po trzydziestu latach walki o wolność wypowiedzi przyjdzie mi się bać wyrazić swoje zdanie na forum, które odwiedzam dla rozrywki i dla kontaktu z ludźmi których tutaj poznałem, polubiłem i szanuję.

Czy czasami nie zaginał gdzieś sens dalszego uczestnictwa na tych łamach?

Ps.

Mój Boże, za cholerę nie wiem ile punktów karnych mi się należy za to co napisałem? :-(

Włodek.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Nigdy nie myślałem, że po trzydziestu latach walki o wolność wypowiedzi przyjdzie mi się bać wyrazić swoje zdanie na forum, które odwiedzam dla rozrywki i dla kontaktu z ludźmi których tutaj poznałem, polubiłem i szanuję.

Trudno winić 30-latków o to, że nie pamiętają komuny. Ale moderatorzy już tak młodzi nie są.

Inną sprawą jest, że tzw. buntownicy, wichrzyciele i cykliści mają po 50-60 lat :)

Audio Stereo to jest niesamowicie specyficzne miejsce, gdzie moim skromnym zdaniem, moderacja jest generalnie zbędna.

Owszem, zakładka Start - SlawekR? Dlaczego nie, inżynier z pozytywnym nastawieniem do tzw. nowych. Jak ich wychowa, tak będziemy mieli.

Ktoś chce przejrzeć bocznicę? Ok, ale to musi być stary mod.

So. Mam jeszcze trochę pomysłów, ale zacznijmy od początku :)

Pozdrawiam pozytywnie.

• Redaktorzy

Nigdy nie myślałem, że po trzydziestu latach walki o wolność wypowiedzi przyjdzie mi się bać wyrazić swoje zdanie na forum, które odwiedzam dla rozrywki i dla kontaktu z ludźmi których tutaj poznałem, polubiłem i szanuję. Czy czasami nie zaginał gdzieś sens dalszego uczestnictwa na tych łamach? Ps. Mój Boże, za cholerę nie wiem ile punktów karnych mi się należy za to co napisałem? :-(

Włodku, jeśli komuś znudziło się to forum, to stąd pójdzie na jakieś nowe niezależnie od wytłumaczeń, jakie uzna za stosowne podać lub nie. Nie wierzę (przykro mi) że boisz się wyrazić swoje zdanie na forum. A za to co napisałeś, nie nalezą ci się żadne punkty karne, bo wpis nie jest ani obelżywy ani jakoś szczególnie nie na temat.

Panowie, nie rozumiem histerii niektórych kolegów. Nie zmieniło się nic poza tym, że nieco trudniej będzie prowadzić moderację na forum. W czym leży problem dla niektórych forumowiczów nie wiem, ale jeśli ktoś myśli, że znajdzie forum tematycznie niemoderowane, to chyba uwierzy we wszystko. Emigranci z AS założyli już przynajmniej dwa fora, gdzie miało być demokratycznie i bez ucisku człowieka przez człowieka (czyli moderacji). Rzeczywistość zweryfikowała to błyskawicznie.

zakladka analog jest zabita prez obecnych moderatorow, ktorzy czuja się z tym świetnie

Z tego co widziałem, zakładka analog w znacznym procencie założyła sobie własne forum, gdzie mogą moderować się we własnym zakresie w mniejszym gronie. Skoro tak się dobrze orientujesz w tej kwestii, to może powiesz mi wyraźnie, co moderacja tym kolegom zrobiła konkretnie, bo rzeczywiście jestem ciekaw. Może być na PW żeby nie offtopować wątku.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Włodku, jeśli komuś znudziło się to forum, to stąd pójdzie na jakieś nowe niezależnie od wytłumaczeń, jakie uzna za stosowne podać lub nie. Nie wierzę (przykro mi) że boisz się wyrazić swoje zdanie na forum. A za to co napisałeś, nie nalezą ci się żadne punkty karne, bo wpis nie jest ani obelżywy ani jakoś szczególnie nie na temat.

Panowie, nie rozumiem histerii niektórych kolegów. Nie zmieniło się nic poza tym, że nieco trudniej będzie prowadzić moderację na forum. W czym leży problem dla niektórych forumowiczów nie wiem, ale jeśli ktoś myśli, że znajdzie forum tematycznie niemoderowane, to chyba uwierzy we wszystko. Emigranci z AS założyli już przynajmniej dwa fora, gdzie miało być demokratycznie i bez ucisku człowieka przez człowieka (czyli moderacji). Rzeczywistość zweryfikowała to błyskawicznie.

Z tego co widziałem, zakładka analog w znacznym procencie założyła sobie własne forum, gdzie mogą moderować się we własnym zakresie w mniejszym gronie. Skoro tak się dobrze orientujesz w tej kwestii, to może powiesz mi wyraźnie, co moderacja tym kolegom zrobiła konkretnie, bo rze

czywiście jestem ciekaw. Może być na PW żeby nie offtopować wątku.

Pw, nie będzie. Brudy pieprzem y tu. Jozwo, problem jest w tym, ze zakladke analog rozlozyli admini, moderatorzy, popierajacy dzislania trola, bylo na to ogólne przyzwolenie. I Proszę Cię, nie wciskaj kitu, oki? Jest

Zajebiście pisze się z tabletki, sorki :)

Emigranci z AS założyli już przynajmniej dwa fora, gdzie miało być demokratycznie i bez ucisku człowieka przez człowieka (czyli moderacji). Rzeczywistość zweryfikowała to błyskawicznie.

To prawda, a biorąc pod uwagę fakt, że rzekomy największy demokrata okazał się największym zamordystą i cwaniakiem potrafiącym bez mrugnięcia wymanewrować z interesu swego partnera, należy zawsze uważać z podejmowaniem pochopnych decyzji.

Ostrzegałem was chłopaki żeby nie iść za StaryM!! To ....................... Wykorzystał was, żeby na waszych plecach zbudować sobie swoje forum, gdzie to On jest cenzorem i to on na wzór ............................. Uprzedzałem was, że on nas wszystkich mocno nienawidzi i tylko na chwilę jak malowany lis przybrał postać króliczka. W gruncie rzeczy gardzi nami a najbardziej tymi, których udało mu się podejść i wmanewrować w swoją gierkę. I tu wyjątkowo podzielam pogląd kolegi Wiesław 119, że trzeba to nasze forum naprawić.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

To prawda, a biorąc pod uwagę fakt, że rzekomy największy demokrata okazał się największym zamordystą i cwaniakiem potrafiącym bez mrugnięcia wymanewrować z interesu swego partnera, należy zawsze uważać z podejmowaniem pochopnych decyzji.

E tam, pieprzyć i do przodu :}

polecam :)

Oczywiście to nie jest prawda, jak było naprawdę każdy może sprawdzić w archiwalnych wpisach (tam nic nie ginie)

GratefullDe - rozumiem emocje ale uważaj proszę na język, byłem blisko.

Co do działu Analog - to wymaga nieco cierpliwości i wysokiej kultury wypowiedzi, a jego popularność wróci sama.

Sam co prawda nie mogę pochwalić się dużą kolekcją winyli i wypasionym gramofonem - ale powoli zmierzam w tym kierunku i za jakiś czas też postaram się tam zaglądać i skorzystać z cennych rad doświadczonych kolegów. I jestem przekonany że nie tylko ja tak postąpię.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Czy będzie ankieta w której ocenimy działanie moderatorów a co poniektórym w związku z tym zafundujemy wycieczkę na bambus?Postuluje o to duża grupa osób. [Wycięto. Atak personalny. To nie Salon24]

k**wa nac, pipatrzcie kto pisze w Analogu ja, robiz, momentami ahaja, i jozwa. WALI was to?

Wybacz przyjacielu, pisałem tam i nadal piszę, a że rzadko z powodu nieogarnięcia zasad przez właścicieli, trudno poczekam. :-) Jednak w magnetofonach, kasetach i audio, nie porzucę przyjaciół.

Jak słusznie zauważył Alek, nie boję się wyrażać własnych opinii ani na tym forum, ani w żadnych innych mediach czy instytucjach.

W.

• Redaktorzy

Jozwo, problem jest w tym, ze zakladke analog rozlozyli admini, moderatorzy, popierajacy dzislania trola, bylo na to ogólne przyzwolenie

Trudno mi uwierzyć, że administracja czy moderacja wspierała działanie trolla. Osobiście trollom kręciłbym łby jak kurczakom. Ale trolle są hodowane przez forumowiczów i to na wszystkich forach. Jeśli znajdzie się grupa ludzi, którzy idą tańczyć z trollem, to później są skutki. To forum widziało to już kilka razy. Więc nikt mi teraz nie wmówi, że był tam sobie jeden troll, którego wszyscy lekceważyli i tylko zła administracja go popierała (ciekawe w jaki sposób?). Gdyby tak było, to troll by zdechł. Pożarliście się panowie, nic w tym nadzwyczajnego. A teraz zapewne powoli dojdziecie ze sobą do ładu.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Jozwa Maryn proszę podać konkretne powody usunięcia mojego ostatniego posta??inaczej zgłaszam sprawę Administracji,nie było tam NIC co podlegałoby takiej restrykcji.

• Redaktorzy

Komentarz był niegrzeczny i osobisty. Jako taki podlega usunięciu. Proszę po prostu panować nad sobą, Audiostereo to nie Salon24, gdzie podobne rzeczy owszem przechodzą. Dalsza dyskusja na ten temat będzie offtopowa. Oczywiście może kolega zgłosić zastrzeżenia do administracji portalu.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Komentarz był niegrzeczny i osobisty. Jako taki podlega usunięciu. Proszę po prostu panować nad sobą, Audiostereo to nie Salon24, gdzie podobne rzeczy owszem przechodzą. Dalsza dyskusja na ten temat będzie offtopowa. Oczywiście może kolega zgłosić zastrzeżenia do administracji portalu.

To jest twoje widzimisię, zgłosiłem to Adminowi, rozmowa z tobą jest bezpodstawna na każdej płaszczyźnie.Nie potrafisz wskazać powodu, bo go nie było.Łamiesz regulamin.

EOT

@jamówię,

mam ciężkie mdłości, jak czytam Twoje posty. Nic nie piszesz konstruktywnego.

[Edycja: poniżanie dyskutanta]

Napisz chociaż jedno zdanie, zgodne z tematem wątku!!!

mam ciężkie mdłości, jak czytam Twoje posty. Nic nie piszesz konstruktywnego.

Po tej wypowiedzi kolega powinien na nowo zdefiniować słowo "konstruktywny"

Ja widzę w tym zdaniu chęć destrukcji, czy też dekonstrukcji poprzez skłócanie.

, zgodne z tematem wątku!!!

Poza tym każdy wpis w tej zakładce mieści się w zakresie "uwagi dotyczące forum".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Każde, ale chyba pod warunkiem, że nie jest ciągłym szukaniem dymu (dla czepialskich chodzi o prowakcje w celu doprowadzenia do awantury) niestety większość z Waszych postów ma taki właśnie charakter. Propozycji żadnych, tylko żądania, strasznie sądami i obrażanie innych.

Widzę, że zmiany są takie, że dalej jest tak jak było. Skład moderacji się nie zmienił. Wątki Elberotha istnieją nadal. Nie można zatem liczyć na jakąkolwiek poprawę.

trzeba to nasze forum naprawić.

Jeszcze wierzysz, że to możliwe?

Ostrzegałem was chłopaki żeby nie iść za StaryM!! To ....................... Wykorzystał was, żeby na waszych plecach zbudować sobie swoje forum, gdzie to On jest cenzorem i to on na wzór ............................. Uprzedzałem was, że on nas wszystkich mocno nienawidzi i tylko na chwilę jak malowany lis przybrał postać króliczka.

Napiszę tak. Nie wypowiadaj ostatecznych sądow na temat rzeczy, z którymi nie miałeś do czynienia. Nie słuchałeś? Nie pisz.

Mylisz się w tym wypadku dokładnie tak samo jak w przypadku Elberotha.

• Redaktorzy

Widzę, że zmiany są takie, że dalej jest tak jak było. Skład moderacji się nie zmienił. Wątki Elberotha istnieją nadal. Nie można zatem liczyć na jakąkolwiek poprawę.

Tak. Administracja nie zmieniła dla twojej satysfakcji składu moderatorów i dla twojej satysfakcji nie usunęła jednych z najpopularniejszych wątków na forum. Jak żyć, panie premierze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.