Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś (nieznanego) czasu całe menu edycji mam wyszarzone/nieaktywne. Wszelkie boldy i italiki muszę sobie z palca wstawiać. Any ideas???

Witam, powtórzę to jak mantrę - proszę sprawdzić czy próba wyczyszczenia cache'a przeglądarki coś zdziała?

pozdrawiam

Napisano dziś, 11:58

Sławek,...

Napisano dziś, 13:04

i ma być pusty, chrzanić taka edycję, a miały się dodawać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Sławek,...

Ukryta Zawartość

Witam,

co dokładnie jest nie tak z edycją?

ciężko zidentyfikować problem na podstawie tego posta...

a mimo że były niedawno Andrzejki, to szklana kula mi nic nie podpowiada ;)

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Sławek,...

http://www.audiostereo.pl/jak-zainstalowac-drabinke-rezystorowa_98841.html/page__st__30?do=findComment&comment=2654516

Czy chodzi o łączenie postów? Jeśli tak, to informuję że posty są łączone do godziny czasu, a tutaj wystąpiła dłuższa przerwa.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Czy chodzi o łączenie postów? Jeśli tak, to informuję że posty są łączone do godziny czasu, a tutaj wystąpiła dłuższa przerwa.

przed ostatnią modyfikacją posty łączyły się jeszcze i nad ranem, byle nie było pomiedzy nimi obcego wpisu

łączęukłony

• Administratorzy

A jak jest zmiana czasu na letni, albo zimowy?

W ustawieniach najlepiej zaznaczyć opcję "Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego".

przed ostatnią modyfikacją posty łączyły się jeszcze i nad ranem, byle nie było pomiedzy nimi obcego wpisu

łączęukłony

Godzina była ustawiona dużo wcześniej. Możemy ustawić dowolną wartość, ale łączenie postów napisanych po zbyt długim czasie chyba nie ma sensu. Założeniem funkcji jest dołączenie treści, która mogła pojawić się w głowie użytkownika kilka minut po dodaniu postu. Jeśli nowa treść pojawi się po kilku godzinach, to chyba lepiej by stanowiła oddzielny post.

W

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) najlepiej zaznaczyć opcję "Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego".

Moje pytanie dotyczyło, jak ta godzinna mozliwośc dodawania do posta działa w momencie zmiany czasu.

Ukryta Zawartość

Nie bardzo wiem gdzie umieścić poniższą uwagę, więc robię to tutaj.

Cytowany post jest następną, powtarzającą się prowokacją jednego z moderatorów, coś co doskonale znamy z przeszłości podmiotu, z jego zachowania. Otóż informacje dotyczące moich rzekomych wpisów pod adresem moderatora, moja domniemana obecność gdziekolwiek - są chamskim łgarstwem i prostacką prowokacją. Nic nie pisałem, mam podmiot z racji jego osobowości w dupie, nie jestem nim zainteresowany, jest mi on obojętny i obcy i to ile i co chleje jest nie moją sprawą i też mam to w dupie.

Jednocześnie, nietrudno zauważyć, że faktycznie widoczne są pewne zaburzenia i patologia, gdzie tak naprawdę w kontynuowanym tekście podmiotu widzimy oskarżenia wobec osób trzecich, które dotoczą jego samego!!!! WTF! Tutaj odpowiednie osoby powinny wyciągnąć równie odpowiednie wnioski.

Palton:

Napisano 26.11.2012 - 01:37

"Pisałem o drużynie "A" i zwracałem Twoją uwagę na metody. Poczytaj wpisy panów Electro, Grynia, Jazza i oczywiście Twojego znajomego. Świadomie i planowo rozsiewają na forum plotki o moim rzekomym pijaństwie, żeby mnie zdyskredytować. Nie mają merytorycznych argumentów, więc sięgają po tak niskie i żenujące metody socjotechniczne. Jak widać osiągnęli jeden z celów, wdałem się w tą "dyskusję", uznałem jednak, że warto uzmysłowić Ci i kilku jeszcze osobą, o co tu chodzi.

O ile się nie mylę, wszyscy wymienieni byli na wystawie, jednak tam nie mieli tej odwagi. Wolą zza węgła rzucać cichcem oskarżenia, kolejne bez żadnego dowodu o rzekomych "brudnych interesach", widzisz powyżej. Obojętnie kim są Ci panowie z wykształcenia (którym tak lubią epatować), to zachowują się podle, a to jak wiadomo nie jest przypisane do danej grupy społecznej. Zauważ, że niemal nie ma ich merytorycznych wpisów, ich hobby, to polowanie na potknięcie moderatora. Prosty chłop może być uczciwym i godnym człowiekiem. Takiego będę szanował, przeciwnie do wywyższającego się buraka ubranego w kitel doktora.

Ludzie obserwujący uważnie forum, już to dawno zauważyli. Mam co jakiś czas wiadomość na PW, przykładowo takiej treści :"

01.12.2012

Palton (do electro):

Jesteś przykładem perfidnego manipulatora, który jeśli istnieje sprawiedliwość (ta prawdziwa, a nie urzędnicza) powinien gnić w pierdlu za pomówienia. Czekałem dość długo, na jakiekolwiek dowody słów, które wypowiadasz o rzekomych "brudnych interesach". Nie otrzymałem odpowiedzi, bo nie mogłem jej otrzymać. Przyczyna jest prosta, wyssałeś to z palca, tak jak inne rzeczy na mój temat. Mnogość inwektyw i wrednych wpisów, przekroczyła próg krytyczny. Odblokowałem Twoje konto w ramach amnestii, ale ponownie pokazałeś jaki jesteś podły. Na forum powinny panować koleżeńskie relacje, jednak Ty nie jesteś do tego zdolny, więc żegnam bezpowrotnie.

Godzina była ustawiona dużo wcześniej. Możemy ustawić dowolną wartość, ale łączenie postów napisanych po zbyt długim czasie chyba nie ma sensu. Założeniem funkcji jest dołączenie treści, która mogła pojawić się w głowie użytkownika kilka minut po dodaniu postu. Jeśli nowa treść pojawi się po kilku godzinach, to chyba lepiej by stanowiła oddzielny post.

a mnie się wydaję, że piszący lepiej wie co chce zmienić, dodać, przeredagować,poprawić

nową treść można oddzielić choćby wolną linią lub akapitem

LOL. Wg. AS 20+3=25! 3 karniaki siędzą sobie u mnie od kilku lat, dwadzieścia otrzymałem w prezencie za powyższy wpis i okazuje się, że końcowo mam dwadzieścia pięć punkciaków. Genialne!

Mogę wiedzieć za co Stary Audiofil został zbanowany? Palton, nie Ciebie pytam......

Ooooo, widzę, że Jazz także został zbanowany..

Czy nikt tego nie widzi co to za prywata się tutaj urządza!!!???!!!????

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Redaktorzy

Mogę wiedzieć za co Stary Audiofil został zbanowany? Palton, nie Ciebie pytam......

Ooooo, widzę, że Jazz także został zbanowany..

Czy nikt tego nie widzi co to za prywata się tutaj urządza!!!???!!!????

Ban Staremu Audiofilowi został zdjęty - sprawa jest w trakcie wyjaśniania. Jeśli zaś chodzi o Jazza ... najwidoczniej pomysłodawca abolicji doszedł do wniosku, że eksperyment się nie powiódł.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>>Fr@ntz

Dziękuję za udzielenie wyjaśnień! Czekam spokojnie na rozwój wydarzeń.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ja mam bardzo proste pytanie- jakimi kryteriami kieruje się "serwis" forum cenzurując na nim określone tematy? Ostatnio byłem (i pewnie nie tylko ja) świadkiem cenzury w wydaniu iście Orwellowskim. Wyczyszczono całość (ponad 50 postów, jeśli dobrze pamiętam) tematu zawierającego dyskusję na temat pewnego właściciela sklepu płytowego. Co więcej- usunięto bardzo gorliwie i szybko również nowy temat, pytający o zasadność tego działania. To jest normalna i często stosowana praktyka dla innych forów tego typu na świecie, czy jednak ewenement? Pytam, bo sam, nie wiem.

Gdzie się podziała opcja wyboru skinu?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

• Administratorzy

Proszę o dokładniejsze opisanie problemu, u nas wybór skórek działa.

Pytanie było "gdzie jest ten guzik" ale kolega chyba już znalazł:)

Ja mam problem z obserwowanymi tematami, używam tej opcji od niedawna(może miesiąc, dwa) i już kilka razy zdarzyło się, że jakiś temat wyskoczył samoistnie z listy obserwowanych.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kategorycznie żądamy przywrócenia wątku o simonie84 do działu stereo, forum - bocznica jest dostępny tylko dla osób zalogowanych ! Nikt tam nie zagląda ! Przeniesienie tego wątku na bocznicę w fatalnym świetle stawia administrację AS popierającą niejako oszustów i nie dającą możliwości ochrony wielu osobom przed tym oszustem, który nadal może naciągać nowe ofiary ! Wątek ten istniał w dziale stereo od sierpnia i jakoś nikomu nie przeszkadzał, podczas gdy nagle 2 dni temu bezzasadnie przeniesiono go na bocznicę.....

Czy istnieje jakaś możliwość, żeby mi co chwilę nie wyskakiwały te paski reklam na dole ekranu? Wqrwia mnie to ścierwo niemożebnie... nie nadążam zwijać. W moim przypadku to akurat antyreklama - bo jestem gotów kupić wszystko i wszędzie, byle nie z tego cholernego paska... ;-)

Popieram, tam są zawarte informacje które mogą pomóc wszystkim, nie tylko zarejestrowanym "maniaką".

Zróbcie wszystkim prezęt na Gwiazdkę, i przywróćcie wątek do działu Stereo, tam wszyscy zaglądają?Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Popieram, tam są zawarte informacje które mogą pomóc wszystkim, nie tylko zarejestrowanym "maniaką".

Przeniosłem wątek do Stereo, w kontekście przedświątecznych zakupów ma to sens.

Proszę postarać się by dyskusja trzymała się tematu, inaczej siłą rzeczy wróci na Bocznicę...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.