Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

audiostereo.pl, no to powinniscie sie w firmie powaznie zastanowic nad tym ktory te bany rozdaje, bo to nie jest odosobniony przypadek.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

terror niestety osoby z charyzmą ktore mają konflikty personalne- czesto nie potrafia wywazyc tego co piszą - to napędza niekonczące sie skargi do moderacji i koło sie zamyka

"pić jak i pisać trzeba umić"

Dlatego ja bym zaczął od banowania uporczywych donosicieli.

A wiesz dlaczego, bo to potencjalne zagrożenie dla istniejących moderatorów - to natępni chetni, by wygryźć tych co są i ich zastąpić , Tak to działa...

Tak a propos, "definitywny ban" to mam skojarzenie z eksterminacją. A czy wirtualna cokolwiek rózni się od realnej jesli chodzi o cel?

Sugeruję, żeby moderator, który dał SA "definitywnego bana", rozpędził się i p...dolnął pustym łbem w jakąś ścianę. Bo zimny prysznic to chyba w tej sytuacji za mało...

twonk, moze jesli wiecej userow o tak dobrej opinii jak Ty wypowie sie w podobnym tonie, to ktos nareszcie pomysli co z tym fantem zrobic.

Bo przeciez gdy pisza takie trole jak ja to se moga pisac.... bo to przeciez trole...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Cenzor (przepraszam - moderator) powinien być kulturalnym człowiekiem ze śladowym choćby poczuciem humoru. Trollowanie zupełnie mi nie przeszkadza, o ile jest zabawne. Wprowadza trochę luzu w niektóre napuszone enuncjacje rozmaitych tutejszych "guru". ;-) Nie rozumiem natomiast wycinania postów za użycie "grubszego" słowa, podczas gdy skrajnie chamskie wypowiedzi (w tym wycieczki osobiste), tyle że napisane "kulturalnym" językiem, przechodzą zupełnie bez reakcji - tak jakby ważna była "melodia" słów, nie ich treść. W wątku "brak humoru na forum" przez 3 dni wisiały np. dowcipy o paleniu i gazowaniu Żydów i jakoś nikomu z cenzury nie przeszkadzały, dopóki szlag mnie nie trafił i nie zgłosiłem ich do moderacji.

Cenzor (przepraszam - moderator) powinien być kulturalnym człowiekiem ze śladowym choćby poczuciem humoru. Trollowanie zupełnie mi nie przeszkadza, o ile jest zabawne. Wprowadza trochę luzu w niektóre napuszone enuncjacje rozmaitych tutejszych "guru". ;-) Nie rozumiem natomiast wycinania postów za użycie "grubszego" słowa, podczas gdy skrajnie chamskie wypowiedzi (w tym wycieczki osobiste), tyle że napisane "kulturalnym" językiem, przechodzą zupełnie bez reakcji - tak jakby ważna była "melodia" słów, nie ich treść. W wątku "brak humoru na forum" przez 3 dni wisiały np. dowcipy o paleniu i gazowaniu Żydów i jakoś nikomu z cenzury nie przeszkadzały, dopóki szlag mnie nie trafił i nie zgłosiłem ich do moderacji.

Ale o jakiej moderacji my tu mówimy? Zeby była, to moderatorzy powinni czytać wszystkie posty w swoojej, przydzielonej działce. A przecież sami piszą, ze tego nie robią tylko czekają na "zgłoszenia" . Zasada działania, jak u Anioła z Alternatywy 4. Ten, kto donosi jest faworyzowany.

A za przeproszeniem, wziąć się samemu do roboty, wziąc miotłę i sprzątać. A jak się nie podoba, to nie brać się za zajęcie, Tak to jest bezhołowie.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Cześć Lassalowi, Marksowi sława,

Precz z burżuazją, ludowi cześć!

Niech do szeregu każdy z nas stawa,

by ich naukę wszędy nieść!

Młoty w dłoń...

Hańba więc carom, panom - naszym zdziercom,

co dziś się z nędzy naigrywać śmią,

hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,

co lud tumanią i z niego drwią.

Bo to jest forum publiczne?

to dlaczego pisze :moja zawartość?

a tutaj jest twoja:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dlaczego każda osoba może przeglądać ``moją zawartość`` w profilu? nie wystarczy info ``o mnie``?

Bo każda osoba może czytać te wpisy normalnie, w wątkach.

o każda osoba może czytać te wpisy normalnie, w wątkach.

lubisz ekshibicjonizm?to twoja reputacja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niektórzy się widać wstydzom. Proponuje dodanie w ustawieniach profilu ustawienia umożliwiającego widoczność wpisów i dossier "tylko dla znajomych"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lepiej uważać, można się sparzyć: -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wyobrażasz to sobie - dałem ci plusika. Ów link powinieneś dedykować muls-owi - ostatnio w dyskusji pozdrowił mnie tradycyjnym "heil".

Szczególnie to: "(...)działania zapobiegające propagowaniu faszyzmu są bardzo pożądane społecznie, ale nie oznacza to, że nie podlegają one żadnym ograniczeniom. Krytyka musi być rzetelna, rzeczowa i adekwatna do działań podmiotu krytykowanego - wskazała sędzia w uzasadnieniu orzeczenia."

Z tym, że ja nigdzie nie propaguję faszyzmu, a mimo to z braku argumentów muls zasugerował.

• Administratorzy

Panowie to jest temat przeznaczony do zgłaszania błędów na forum, jeśli chcecie dyskutować na inne tematy to przenieście się chociażby do:

http://www.audiostereo.pl/o-czym-jest-forum-audiostereo_101664.html

Porządek w tym wątku znacznie ułatwi pracę administratorom.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Sugeruję, żeby moderator, który dał SA "definitywnego bana", rozpędził się i p...dolnął pustym łbem w jakąś ścianę. Bo zimny prysznic to chyba w tej sytuacji za mało...

Nie można sie z tym nie zgodzić :) Dla odwagi można walnąć kielicha...

To Stary dostał dożywotniego bana?

Ludzie, ganiacie Go po całym forum szukając "haka" i za pierdoły robicie z nim wypad, a jeden kolega w co drugim wpisie straszy wszystkich "ayranem" to jest ok. Trochę wyrozumiałości, SA jaki jest każdy wie. Jeśli ktoś uważa Go za "trola", to najprostszym sposobem jest nie karmić odpowiedziami na zaczepki.

Dodam, że nie konsultowałem tego posta z Piotrkiem. Znam Go trochę, a o definitywnym banie wyczytałem we wpisie Twonka. Trochę przegięliście. Szkoda.

pozdr. Jacek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.