Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

.Metoda ubecka

Kolega oczernił kiedyś moją skromną osobę, czy wydawało mi się tylko, że coś przyczepiało się niemal do wszystkich moich postów w pewnym czasie pisanych w hi end?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Kolega oczernił kiedyś moją skromną osobę, czy wydawało mi się tylko, że coś przyczepiało się niemal do wszystkich moich postów w pewnym czasie pisanych w hi end?

Kolega ma świetną pamięć, co w związku z tym?

znowu burdel....

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Wszyscy moderatorzy powinni być usunięci...Za co? za to co teraz dzieje się na forum......Jak prezes mówił o dyktaturze to wszyscy krzyczeli demokracja!!!!!!!!!!!!!A widzisz błąd ..musi ktoś rządzić bo jak nie to dzieją się takie chocki..A moderatorowie nie dają rady...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nie wyszedł mu jego blog, kasy na nim z reklam nie zarobił to teraz wymyślił sobie nowy biznes. Żałosne, ohydne!!!

Jedno sprostowanie, ponieważ nie zniżę się do dyskusji na tym poziomie.

Blog http://belfer.one.pl zawsze był i jest prywatny i niekomercyjny. Strona http://hi-fi.info.pl powstała jako miejsce publikacji tematów audio, które nie interesowały czytelników mojego blogu i też nigdy nie była i nie jest komercyjna.

Z jednym się tylko zgodzę. Żałosne, ohydne!!!

PS. Gdybym to ja napisał taki tekst miałbym już bana dożywotnio. To jest kolejny dowód, że na audiostereo są równi, równiejsi i najrówniejsi.

Pieniądze brzęczą, pieniądze nie śmierdzą, ale pieniądze nie grają.

Nie wszyscy jednak mają tę świadomość

Cóż. Można odgrodzić się od biedniejszego świata nawet drutem kolczastym i uzbrojonymi ochroniarzami, ale trzeba być przygotowanym na to, że będą bogatsi, którzy też będą się chcieli odgrodzić. Zapewne zakładka hi-end to wtedy byłoby za mało. Powinna powstać druga ultra hi-end i trzecia extreme hi-end, a potem jeszcze ultimate hi-end.

Niektórym się wciąż wydaje, że jak mają kasę na Stradivariusa to zostaną Wieniawskim, gdy tylko sobie go kupią.

Niektórzy z nas czegoś się w tym minionym tygodniu nauczyli. Niektórzy nie.

Komu te kity żenisz? To, że kilku naiwnych tobie uwierzyło to nic nie znaczy, farbowany lisie!! Swoją demagogia zostaw dla głupszych od siebie. Dobrze ciebie poznałem przez ostatnie lata twojej bytnosci na forum. Nie chodzi o kasę ani o odcinanie się od innych. Chodzi o twój fałsz, zakłamanie i nienawiść, która siałeś w około. A teraz co? Masz swoje forum? I do tego audio? To kpiny. Jak poczuje się np masza z którym jechałeś jak z g..., zresztą inni podobnie! Za chamstwo i zakłamaną, podłą retorykę powinni ciebie już dawno stąd usunąć. Brzydzę się takimi szujami. Może innym brak odwagi by powiedzieć tobie prawdę!!

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Żeby nie było, że nie potrafię rozróżnić co jest a co nie jest dozwolone na forum proszę o usunięcie wpisów z fotografiami świadczącymi o dewiacjach w kierunku zoofilii ich autorów (chodzi oczywiście o wpisy i fotografie zamieszczone przez audiograde i kickdown'a), nie sądzę aby pozostałych szczególnie rajcowały tego rodzaju fotografie, we mnie budzą po prostu obrzydzenie.

Dlaczego to robisz ? puszczają nerwy tyle że- no właśnie Ty >cir< masz pod ręką guzik ,co pokozałeś ?!.....

moje nerwy nie maja nic do rzeczy , wrzucenie takiej foty do dyskusji -kończy tą dyskusje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Witajcie po przerwie przyjaciele.

Oto moje propozycje w kwestii uzdrowienia forum.

Przede wszystkim, wnoszę o usuniecie WSZYSTKICH klonów z przestrzeni forum.

Proponuję odsuniecie od funkcji moderatorów wszystkich użytkowników związanych profesjonalnie z branżą audio. A to ze względu na przejrzystość intencji ich działań.

Proponuję odebranie możliwości samodzielnego banowania przez założycieli wątków, oraz możliwości banowania prewencyjnego.

To jedyne powody mojego udziału w proteście.

Widzisz dokładnie niektórym o te lub podobne rzeczy chodzi. Jakoś nikt nie bardzo chce uwierzyć . Wcześniej pisałem o jakichś chorych banach , bo nie musi mi się to podobać , przykład kolejny

Wpis po którym zostałem zbanowany bodajże wczoraj :

"Dlaczego uważasz że się czepiam? Poza tym chodziło o kontekst, ale tłumaczył nie będę. A daty doskonale widzę i nie mam problemów z refleksem, raczej to drobna sugestia że cała sytuacja świadczy że z refleksem ma kto inny problem , bo dwóch mogów może sobie napisać co chce , nazwać forumowicza jak chce , a od dwóch lat jak słusznie zauważyłeś nie ma na to reakcji. Oczywiście modowi mogą puścić nerwy jak to słusznie gdzieś chwilę temu zauważyłeś.

Ale jak chcesz tak bardzo to wkleję Ci tekst o forumowiczach jednego z modów który nie był odpowiedzią na prowokację , tylko treścią samą z siebie. Oczywiście reakcja nie była tylko moja a iwelu użytkowników którzy jasno skomentowali że za takie obraźliwe zdania o userach powinien pójść na urlop /zgadnij o kogo chodzi/ Raz jeden jedyny rok temu odniosłem się po trzech latach na forum do tego komentarza nazywając moda po imieniu. I nigdy wcześniej. Masz może w tym miejscu wątpliwości o nasze "utarczki" ? Jak pamiętam w jednej popełniłeś gafę która tłumaczyłeś przecinkami i czepianiem się słówek. Fajnie ,niech i tak będzie.

Druga sprawa , często piszesz o manipulacji i socjotechnice. Za co zostałem jak to się pochwaliłeś wystrzelony na marsa przez Ciebie? Za nazwanie Cię wprost ........

Twój tok myślenia jest godny politowania, można napisać cokolwiek ale skomentować to już nie. Równie dobrze mogłeś zastosować cytowaną socjotechnikę i nie napisałeś o mnie wprost tylko zacytowałeś mój post ironicznie jako trollingu. No tak , w ten sposób wolno. Brawo. A o co chodziło kilka postów wcześniej jak nie o pytanie o kolejną twoją "gafę " o ostrzeżeniu za całokształt i cudnym trafem chwilę /dłuższą/ potem odnalezieniu przez ciebie paragrafu?

Pisz sobie co chcesz , trochę za dużo "gaf' i za dużo moralizowania jednocześnie. Byłoby łatwiejsze do przełknięcia albo jedno albo drugie , ale nie razem."

Po tym wpisie pojawił się ban:)

A oddychać można?

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Dlaczego to robisz ? puszczają nerwy tyle że- no właśnie Ty >cir< masz pod ręką guzik ,co pokozałeś ?!.....

Rydz po prostu cir zrobił to o co ja prosiłem, widok psich odbytów nie jest obrazem który należy do najwdzięczniejszych obiektów do podziwiania na forum, uświadom sobie również iż tytuł tego wątku brzmi "Propozycje i uwagi dotyczące Forum" a nie jest to forum dla osobników obciążonych dewiacjami w kierunku zoofilii, w związku z tym zamieściłem prośbę o usunięcie wyżej wymienionych postów.

Powtórzę zatem jeszcze raz.

Dla większości biorących udział w sporze, jedynym jego powodem była patologia działań niektórych moderatorów!

Tylko tyle i aż tyle.

Włodek.

Sorry, to w ramach odpowiedzi do Risto.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Rydz po prostu cir zrobił to o co ja prosiłem, widok psich odbytów nie jest obrazem który należy do najwdzięczniejszych obiektów do podziwiania na forum, uświadom sobie również iż tytuł tego wątku brzmi "Propozycje i uwagi dotyczące Forum" a nie jest to forum dla osobników obciążonych dewiacjami w kierunku zoofilii, w związku z tym zamieściłem prośbę o usunięcie wyżej wymienionych postów.

No to podziekowania, on dwa razy już te dziwne rzeczy zamieszczal. Ludzie to mają, he he, hobby.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

O jaką fotę chodzi ?

Chodzi o fotografie które zamieścili najpierw audiograde a ślad za nim podobną kickdown, co moim zdaniem było po prostu obrzydliwe niezależnie od intencji autorów tych postów.

Już wiem o co , k....a nie zwracalem na foty nawet uwagi , i kto je zamieścił

No to teraz gdy już wiesz o co kaman masz okazję przeprosić cir'a.

Proponuję odsuniecie od funkcji moderatorów wszystkich użytkowników związanych profesjonalnie z branżą audio

Tu bardzo się zgadzam :).

Proponuję odebranie możliwości samodzielnego banowania przez założycieli wątków, oraz możliwości banowania prewencyjnego

A tu nie bardzo się zgadzam ;).

Bo niby dlaczego,jeśli ktoś rozpierdziela mi wątek,nie mogę go od razu zbanować,by jego pierwszy wpis był zarazem ostatnim,zanim moderacja się zbierze do działania,to może trochę czasu minąć :).

Banowanie prewencyjne?

Proszę bardzo,jeśli kogoś nie lubię,ktoś mi zalazł za skórę,nie mam ochoty z nim dyskutować,to zrozumiałe,

że nie będę go tolerował w swoim własnym,osobistym wątku ;).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

cir dalej robi swoje - zbanował człowieka za zdjęcie psiego odbytu ? komiks ...to naprawdę jest grupa kolesi o inteligencji i moralności nauczycieli z wiejskiej podstawówki .

...there is no spoon...

To jakie są planowane reformy forum? To, że powinno ono być zreformowane nie ulga wątpliwości. Zmiany z czasem zawsze są konieczne. Czas ucieka i zawsze po jakimś okresie wymusza zmiany. Mimo pewnych niedociągnięć to forum jest fajne. Nic ani nikt nie jest doskonały. Ale chyba warto poprawić co nieco.

poczucie humoru to jednak wyjątkowa zdolność

dla niektórych Monthy Python to coś kompletnie niepojętego...

:)

To jakie są planowane reformy forum? To, że powinno ono być zreformowane nie ulga wątpliwości. Zmiany z czasem zawsze są konieczne. Czas ucieka i zawsze po jakimś okresie wymusza zmiany. Mimo pewnych niedociągnięć to forum jest fajne. Nic ani nikt nie jest doskonały. Ale chyba warto poprawić co nieco.

Sly - propozycje są wyżej w wątku

możesz przeklejać te, które uważasz za ważne

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość vittorio

(Konto usunięte)

cir dalej robi swoje - zbanował człowieka za zdjęcie psiego odbytu ? komiks ...to naprawdę jest grupa kolesi o inteligencji i moralności nauczycieli z wiejskiej podstawówki .

Jeśli Cię bawią tego rodzaju fotki to możesz je sobie wydrukować i powiesić na ścianie w swoim pokoju ale nie każ wszystkim forumowiczom je oglądać bo nie wszystkim sprawia to przyjemność a raczej wręcz przeciwnie budzi obrzydzenie, poza tym czy zamieszczanie tego rodzaju fotografii było śmieszne ?, dla mnie nie i jak przypuszczam nie tylko dla mnie.

Gość rydz

(Konto usunięte)

No to teraz gdy już wiesz o co kaman masz okazję przeprosić cir'a.

Kolega nie rozumie.

W kontekscie tego postu

Wszyscy moderatorzy powinni być usunięci...Za co? za to co teraz dzieje się na forum......Jak prezes mówił o dyktaturze to wszyscy krzyczeli demokracja!!!!!!!!!!!!!A widzisz błąd ..musi ktoś rządzić bo jak nie to dzieją się takie chocki..A moderatorowie nie dają rady...

i mojej niewiedzy o foto , a w odpowiedzi na ten post

dlatego kickdown dziekujemy za udział , sa granice

mój był normalną reakcją.

3

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Rydz, czy stanowi to aż tak wielką ujmę na honorze, że przepraszamy za coś czego nie powinniśmy zrobić ?

Zwłaszcza, że nie wiedzieliśmy o powodach działania kogoś kogo postanowiliśmy skrytykować ?

Mam nadzieję, że nie.

psiego odbytu

Obraz ptakiem wyleci a wróci wołem..

Nie tylko takie obrazki dziś poginęły, nawet zniknął videoklip z zapowiedzią wyborów w Korei, podany jako przykład dbania o frekwencję wyborczą w nawiązaniu do nadchodzących u nas wyborów, gdzie władza ocenia na dziś, frekwencję na poziomie poniżej 30%.

Żenada.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

No tak, klip wideo o propagandzie w Korei Płn. tak przecież dużo wnosił do rozmowy toczącej się w tym wątku, był po prostu na skroś przesiąknięty "merytoryką".

Teraz dopiero zaczynam rozumieć Twoje inklinacje w kierunku Korei, biedaczysko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.