Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co to puszki już były ?

"

Tytuł: Reklama piwa browaru "Szczyrzyc" E. Czernego

Data: 1935/01

Miejsce: Warszawa

Opis obrazu: Reklama piwa browaru "Szczyrzyc" E. Czernego.

Autor: Nieznany "

narodowe-archiwum-cyfrowe-1-g-6104.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Wesołych

Rozumiem, że już świętujesz i jesteś w pozycji "leżakującej". ;-)

Również spokojnych i pełnych piwa świąt wszystkim życzę. :)

Dominic2509

Chrystus pijał piwo? ;)

taaa .... z apostolami , zwlaszcza na swoich urodzinach ....,

no chyba obchodzil swoje urodziny co nie ??

:)

Właśnie otworzyłem rye ris od wrocławskiego browaru sto mostów. 10 dni temu minął mu termin ważności i jest pycha!!! Piłem go dobry rok temu gdy kupowałem i było tak See. Teraz super.

Drugi strzał na dzisiejszy wieczór to ris od browaru restauracyjne PiwoWarownia. Termin ważności grudzień '16. Równie dobre. Mocniejsze. Intesywniejsze mniej owoców więcej kawy ale jeszcze nie za dużo, tak że się ze smakiem pije.

Dobranoc wracam do lektury

Rozumiem, że już świętujesz

Świętowanie zaczęło się, gdy poszedłem do piwnicy :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 5 tygodni później...

Takie piwo piłem . Kupione w Carrefour Białystok . Cena 4 coś tam PLN .

Za taką cenę rewelacyjne , tylko trochę za słodkie , ale to kwestia przyzwyczajenia .

Ukryta Zawartość

80146.jpg

Trochę wali bananem , ale pozytywnie .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez czester15.30

Polecam stosunkowo nowy browar Osowa Góra z Bydgoszczy, robi niezłe piwka, wczoraj testowałem Horneta - Imperial IPA - esencjonalne, aromatyczne, ze sporą mocą...

• 4 tygodnie później...

Browar Gosciszewo 55 niebieskie w stylu Kolonskim.

Jasne i lekkie dobrze nachmielone o zawartosci alkoholu 4,4%.

Pyszota :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• 1 miesiąc później...

Właśnie sobie popijam Fest Bubę od browaru Szałpiw/Wąsosz z datą przydatnosci Marzec '17. Cholernie dobry quad. Piłem gorsze belgijskie quady. Jest szał!!! Odleżakował blisko dwa lata. Ułożony. Piękny aromat. Piana szybko opada, ale mniejsza o to. Smak pełny. Quad!!! Rewelacja. Przy najbliższej okazji kupię z 4 sztuki i do piwnicy. Polecam

Dzis kolejny quad ale tym razem belgia. Data ważności kwiecień '18. Straffe hendrik quadrupel 11.

Cudo. Gęsta kremowa piana. Aromat bardzo dojrzałej śliwki, czekolady oraz drożdży. Pełny smak. Pierw słodkawy potem wytrawny.

Wybaczcie te gadaninę (jest takie słowo?) ale jestem po 2 mocnych piwach...

Aha w porównaniu z bubą jest lepiej ułożone. Bubie "brakowało" tej wytrawności na końcu języka mimo że dojrzewała w lepszych warunkach: pół lyyytra

• 2 tygodnie później...
Gość A&T

(Konto usunięte)

A wiesz to samo dziś piłem. Uważam Trybunał za przyzwoity. Do niedawna preferowałem Trybunał Expertowe ale się popsuło. Trójsłodowe jest wyjątkowe w nasyceniu szeroko rozumianym w swej klasie.

W sobote wybieram sie do Pragi na tygodniowy urlop, wiec bedzie okazja napic sie dobrego czeskiego piwa. Po powrocie nie omieszkam podzielic sie wrazeniami.

Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.