Skocz do zawartości
IGNORED

Kto najbardziej szkodzi PIS-owi?

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchając wypowiedzi Prezesa to szkodzą szkoły, gazety, artyści, pisarze, lekarze, studenci, menadżerowie. Sądziedztwo Niemiec. Plamy na słońcu.

Jednak po chwili namysłu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No ciekawy jestem czy Prezes odda stołek czy zatopi PIS.

Dzisiaj Dorn spotkał się z Ziobro, a były poseł pis Marek Jurek ma partię która miała poparcie około 4 procent. Myślę że PIS się rozpadnie, bo kaczor nie odda władzy.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

>modrzew47, 12 Cze 2009, 22:39

>Ja też myślę,że POrąbańcy i im POdobni.

Otóż mylisz się całkowicie. Bez PO nie byłoby PiSu, bo ta partia nie może istnieć bez wroga.

Jestem Europejczykiem.

A może w końcu należało by przemyśleć czy chce się być zwolennikiem PIS czy prezesa.

Bo chyba się nasi pisowcy coś pogubili

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Partia, członkowie - pewnie ciągle jeszcze tak

ale zacieki zwolennicy (zakładam, że część potrafi) chyba powinni już zacząć myśleć

>Redaktor, 13 Cze 2009, 00:16

>Zaciekły i myśleć?

Rozważają problem czyimi właściwie są zaciekłymi zwolennikami, Prezesa czy Partii :-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

My tutaj o duperelach w gruncie rzeczy, a tam prawdziwe życie kraju mknie:

"Uroczysta Droga Krzyżowa rozpoczęła dziś w Rokitnie dwudniowe obchody 20. rocznicy koronacji obrazu Matki Bożej Rokitniańskiej, czyli Cierpliwie Słuchającej. Główne uroczystości religijne związane z tym jubileuszem odbędą się w sobotę.

Sanktuarium Maryjne w tej niewielkiej wsi jest duchową stolicą diecezji zielonogórsko-gorzowskiej, której patronką jest Matka Boża Rokitniańska. Jej wizerunek znajduje się w tamtejszym kościele.

W piątek odbyło się prawykonanie "Kantaty Rokitniańskiej" autorstwa prof. Marka Jasińskiego. 35-minutowe, monumentalne dzieło na orkiestrę symfoniczną, chór i mezzosopran powstało specjalnie z okazji jubileuszu. Kantata to hołd ku czci cudownego obrazu. Tekst utworu jest po łacinie - to przesłanie o mądrości, składające się z pięciu części."

I co, łyso wam? Tam koronacja, a my tutaj o d. Maryni.

Proponuję, aby Matkę Boską Cierpliwie Słuchającą uczynić patronką tego forum.

Zaprawdę godne to będzie i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne.

Jestem Europejczykiem.

Ale wracając do tytułu wątku PiSowi najbardziej szkodzą nasi forumowi pisowscy harcownicy ponieważ wyniki wyborcze są odwrotnie proporcjonalne do ich aktywności na Forum.

Jaro_747, 13 Cze 2009, 20:59 >Oraz samobiczowanie tymi kablami przez nawróconych kablosceptyków ;-).

Zatęskniliśmy za XYZ ?

...

Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział jak wiele pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.