Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  215 członków

Pro-Ac Klub
IGNORED

Klub marki ProAc

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich.prYpadkiem znalazłem ten fanklub wiec jak wlasciciwl d18 chcialem zapytqc jaki wzmacniacz polecacie najbardziej.obeznie mam hegla h80 z którego jestm zadowolony ale moze ktos z was ma inne propozycje.moj cd to marantz sa 15s2 .kabel glosnikowy tellurium q black.rca to tez seria black .kabel zadilajacy russ andrews power cord 300 +listwa zasilajaca russ andrews power block.

Masz całkiem niezły wzmacniacz i równie smaczne paczki, jakimi są D18.

Nie masz z Heglem problemu na wysokich częstotliwościach? Gwizdek w D18 do najbardziej wysublimowanych niestety nie należy. To już lepszy jest w D28 i D2.

Tak, czy owak, polecam zawsze dobrą lampę na EL34, ewentualnie KT88. Spokojnie napędzi D18.

Bez podania budżetu nic konkretnego nie podam.

Z gwizdkami wszystko jest ok.jestem zadowolony z tego polaczenia.narazie nie planuje zadnych zmian, tylko z ciekawości cchialem zapytać co dobrze gra z d18.myslisz ze d20r spisza sie lepiej niz d18???

Nie zamieniłbym D18 na D20R, a dopiero na nowe D30S. Pomiędzy tymi pierwszymi jest zbyt mała różnica. Trzeba jednak przyznać, ze wstęga jest całkiem dobrze zaaplikowana w D20R i dopiero D48R robią kolejny krok do przodu, brzmiąc jednocześnie bardzo gładko i nienatarczywie. Naprawdę szacunek dla konstruktorów.

Nie zamieniłbym D18 na D20R, a dopiero na nowe D30S. Pomiędzy tymi pierwszymi jest zbyt mała różnica. Trzeba jednak przyznać, ze wstęga jest całkiem dobrze zaaplikowana w D20R i dopiero D48R robią kolejny krok do przodu, brzmiąc jednocześnie bardzo gładko i nienatarczywie. Naprawdę szacunek dla konstruktorów.hoho nie stać mnie na d 30.w UK takie cacka uzywane to wydatek 3000. Mozesz mi wytłumacz ten wątek z wstęga??? Bo nie moge zrozumieć.dzieki

• 4 tygodnie później...

Witam żegnam się ze swoimi proac r1sc są chętni pytania- propozycje na priv , sprzedaje tylko dlatego że kupiłem podłogówki AP sitara 25 kolumny bez standów widocznych na foto

https://www.olx.pl/oferta/proac-r1sc-legenda-fornir-CID99-IDr0oYx.html

Edytowane przez freju

Woohoo, cóż za zmiana! Z niewielkich monitorów od razu na podłogę :)

Oby SC1 służyły innemu melomanowi już, a Tobie dzielnie grały AP’ki.

Napiszesz, co było głównym powodem takiej decyzji?

Ja wiem może chęć zmiany juz samej w sobie ,po za tym stęskniłem sie za podłogówką a że sie wpasowały bo są oszczędne na basie to zostały :)

Jak coś to cena jest do małej negocjacji :( pudła są orginalne więc gwarantuje dobre zabezpieczenie do wysyłki

Edytowane przez freju
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Może jakieś foty podeślesz . Jaki stan i cena ?

stan bdb - technicznie wszystko świetnie, wizualnie wymienione pianki przy wysokotonowych - bo wiadomo, że to trzeba zrobić i małe otarcie na jednym boku. w komplecie kolumny z oryginalnymi kartonami, płyty granitowe, bardzo solidne i stabilne standy z regulacją, podkładki Acoustic Revive, w sumie dość starannie wszystko dobrane i dopasowana.....

post-11828-0-37775500-1526545855_thumb.jpg

post-11828-0-74403700-1526545899_thumb.jpg

post-11828-0-18820600-1526545927_thumb.jpg

post-11828-0-19356800-1526545953_thumb.jpg

Fajny zestawik , standy nie są oryginalne ? Mój znajomy szuka ProAców ( nie jest na forum AS ) i to pod jego kątem zapytanie . Jesteś pierwszym włascicielem ? Ile mają lat ? Cena ? W razie czego może być na priva. Zamieniasz na inny brand ?

post-11828-0-30508700-1526548714_thumb.jpg

jak widać nie;-)

reszta na pw.

Witold , nieźle , naprawdę nieźle - doceniam Twoje ucho bo kto jak kto ale grający zawodowo muzyk musi je mieć ! ! !.

W wolnej chwili pochwal się który to model ma zastąpić aktualne 2S. Tak na marginesie to nic nie dostałem na priva. Pozdrawiam

albo masz zapełnioną skrzynkę, albo jakiś inny problem, bo pokazuje się komunikat, że nie można do Ciebie wysłać wiadomości....

piąteczki;-)

Ojej , chyba mam zapchaną skrzynkę . Postaram się ją opróznić.

Ojej , chyba mam zapchaną skrzynkę . Postaram się ją opróznić.

Super , gratulacje i mam nadzieję że napiszesz kilka lub więcej zdań jak grają.

Skrzynka prawie pusta , mozesz wysyłać.

• 2 tygodnie później...

Moon 240i, Klipsch Heresy III, Mini PC, M2Tech HiFace Evo + Tomanek ?

nie wiem czy już czas, bo za wiele nie słuchałem - robota;-(

Jednak są to wysokiej klasy kolumny, wspaniale muzykalne, wciagające, ujmujace..... średnica z ATC - dość blisko prawdy, a to nieczęsto się zdarza....

do tego polubiły się od razu z pomieszczeniem i elektroniką, a to nie zawsze się zdarza, zwłaszcza, że ani jedno, ani drugie to nie jest koniec drogi;-)

Z drugiej strony Response 2S naprawdę nie mają się czego wstydzić.... chyba nawet są efektowniejsze, bo to genialmu podstawkowiec, jednak musiał uznać wyższość piąteczek.... praktycznie w każdym aspekcie

A bas i rozmach..... mniam...

tyle na teraz... i wiem, że to nie jest ich ostatnie słowo;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.