Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

lemingi forumowe wraz z zimą poszły spać...a tu nowości mamy....

w programie sekielskiego (uprzedzając tok rozumowania zwolenników jarka - sekielski zrobił to na zlecenie tuska)...ujawniono, iż MISZCZUNIO CIESZEWSKI najprawdopodobniej był TW o pseudonimie NIL.

ciekawe czy jarek to oglądał???

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Mnie to lata kompletnie, ale na prawakach może zrobić wrażenie. Z drugiej strony lud smoleński to sekta więc reakcja będzie zaprzeczenie i wyparcie.

I kolejny raz usłyszymy: "Nic sie nie stało Smolacy, nic sie nie stało".

Jestem Europejczykiem.

lemingi forumowe wraz z zimą poszły spać...a tu nowości mamy....

w programie sekielskiego (uprzedzając tok rozumowania zwolenników jarka - sekielski zrobił to na zlecenie tuska)...ujawniono, iż MISZCZUNIO CIESZEWSKI najprawdopodobniej był TW o pseudonimie NIL.

ciekawe czy jarek to oglądał???

Bzziiiuuuu.

W takich ludziach PiS ma upodobanie.

Prokurator w stanie wojennym, członek PZPR, członek egzekutywy też im dziś miły (zastępca Antka w jego kumisji brzozowej).

A i jaruzelowego sędziego w stanie wojennym - Kryże też trzeba przypomnieć (w randze ministra czy sekretarza stanu w rządzie kaczosława).

Penis is going around me jeśli chodzi o TW. Mogli go zarejestrować tylko dlatego, że chłopina chciał spieprzyć na zachód. Przecież tak było- chciałeś zasmakować w świecie, musiałeś podpisać lojalkę i pozmyślać jak to źle na tym zdegenerowanym zachodzie.

Gorzej, jeśli donosił.

Myślę, że dość szybko się o tym dowiemy.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Bzziiiuuuu.

W takich ludziach PiS ma upodobanie.

Prokurator w stanie wojennym, członek PZPR, członek egzekutywy też im dziś miły (zastępca Antka w jego kumisji brzozowej).

A i jaruzelowego sędziego w stanie wojennym - Kryże też trzeba przypomnieć (w randze ministra czy sekretarza stanu w rządzie kaczosława).

to wkońcu z kim po której stronie stoi jarek;-p

Katolik wybacza, tylko dlaczego selektywnie?

Ten katolik to niby kto?

Właśnie obejrzałem rozmowę Antka z dziennikarką. Straszny buc z niego. Żałosny mitoman i tyle.

Jestem Europejczykiem.

(za onet.pl)

Czyli - nic tam nie było a teraz jest!

Chłopaki się napracowali i znowu kulą w płot! :)

Ubeckie fałszywki nie przejdą.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

pier**lisz doktorek jak otruty i sam tego nie widzisz. Jak udawało się ustrzelić wroga to kwity były cool, jak dostaje swój człowiek to kwity są be. Czysta bolszewia w prawackim wykonaniu.

Jestem Europejczykiem.

Ja nie wierzę w profesora, ja wierzę w Macierewicza - możesz być 100% pewien, że Pan Antoni sprawdził Cieszewskiego przed podjęciem współpracy. Szczególnie, że Układ na pewno wielokrotnie usiłował wprowadzić do Zespołu swoich ludzi by Macierewicza skompromitować.

Czyli: skoro Antek papierów nie znalazł a Sekielski - i owszem, to mamy 2 możliwości:

1/ papiery stworzono dopiero teraz by skompromitować Cieszewskiego, który jest Bogu ducha winnym niezależnym naukowcem

2/ Cieszewski od początku był podstawiony Macierewiczowi przez spadkobierców SB, z którą ów Cieszewski współpracuje od 1981. Cel - skompromitowanie Zespołu.

Muszę uczciwie przyznać,że za hipotezą nr. 2 przemawia fakt, że Cieszewski ponoć sam prosił Pana Antoniego, by ów go sprawdził.

Skoro był niewinny to po co prosił? Czemu tak zależało mu na uwiarygodnieniu się? Uczciwy człowiek tak nie robi.

A teraz tak to wygląda, jakby wtedy owe papiery miały się nie znaleźć, dopiero dla potrzeb Sekielskiego nastąpiła ich cudowna materializacja.

Wnioski: kolejna gra komunistycznych służb - albo fałszywka albo podstawili Antkowi swojego starego agenta, by skompromitować Zespół Parlamentarny.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja p..., co za oszołomstwo!

Tak jak mówiłem - odpowiedzią będzie zaprzeczenie i wyparcie. Co za kosmiczne kombinacje - nawet 747 wysiada. Gratulacje, tak trzymać!

Jestem Europejczykiem.

Ja p..., co za oszołomstwo!

Tak jak mówiłem - odpowiedzią będzie zaprzeczenie i wyparcie. Co za kosmiczne kombinacje - nawet 747 wysiada. Gratulacje, tak trzymać!

A jak to widzisz?

Bo możliwości są dwie: albo jest kapusiem SB albo nim nie jest. Mam rację?

Skoro jest kapusiem SB to po cholerę się zgłaszał do Zespołu w innym celu niż prowokacja? Zapomniał że kapował? :) I czemu Antoni nie znalazł papierów?

A skoro nie jest - to o czym my tu rozmawiamy?

Jakoś nikt tego nie zauważył i nie skomentował, a temat nadzwyczaj interesujący i związany z katastrofą w Smoleńsku.

"Niewiarygodna nonszalancja wojskowych, ignorowanie zasad i braki w wyszkoleniu załogi – to tylko część ustaleń komisji badającej wypadek śmigłowca z premierem Leszkiem Millerem na pokładzie, do którego doszło 10 lat temu. Ukrywane przez wojsko dokumenty wykazują, że była to "przygrywka przed Smoleńskiem" – donosi "Polityka". MON odmówił udostępnienia raportu. "To ewenement. Nawet raporty z największych katastrof ostatnich lat – w tym samolotu CASA i Tu-154 – były podane do publicznej wiadomości."

Mówiąc w skrócie okazało się, że śmiglowiec był sprawny ale w ogóle nie powinien wyjecieć ze względu na pogodę. W 36 pułku panował totalny burdel, piloci byli koszmarnie przepracowani, nie zwracali uwagi na ostrzeżenia meteo i nie przestrzegali procedur.

Czy czegoś to nie przypomina?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bo cywilna kontrola na armia to fikcja. Śmieszą mnie ostatni POPiS-owi ministrowie ON: Szczygło, Klich i Siemoniak, także ci wcześniejsi Szmajdziński, Komorowski, Onyszkiewicz., Dobrzański, Okoński czy Milewski. Cywilna kontrolę nad armia sprawuje się poprzez budżet. Ministrem ON powinien być czynny generał.

jaro, a mowi, mowi... dlatego trzeba odsunac pis od wladzy... tyle lat rzadza i co?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Wychodzi na to że jednak fałszywka - IPN blokował Macierewiczowi dostęp do kluczowych papierów, zanim nie pokaże ich w TV Sekielski.

Jest też prawdopodobieństwo,że kwitów w IPN wówczas jeszcze fizycznie nie było a teraz wyciągnięto je z szafy Lesiaka.

I sfałszowano.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Macierewiczem bym się nie podpierał ;) Poczekamy zobaczymy, fake jest oczywisty, cel jest natomiast zagadką.

Taak?

No ale Wałęsa Bolkiem jest i basta...

No baaa......

Taaa...

Kto teczkami wojuje ten od teczek ginie.

Sluchałem rozmowy Antka z dziennikarką - rewelacja. Na proste pytania słowotok okraglych, nic nie znaczących zdań. Przyciśniety do ściany Antek stracił udawany spokój. Wypisz-wymaluj doktorek i reszta smoleńskiej sekty.

Jestem Europejczykiem.

(za onet.pl)

Czyli - nic tam nie było a teraz jest!

Chłopaki się napracowali i znowu kulą w płot! :)

Ubeckie fałszywki nie przejdą.

A nóżkami przy pacjentach w swej bezsilności - też tupiesz?:))

Taaa...

Kto teczkami wojuje ten od teczek ginie.

Sluchałem rozmowy Antka z dziennikarką - rewelacja. Na proste pytania słowotok okraglych, nic nie znaczących zdań. Przyciśniety do ściany Antek stracił udawany spokój. Wypisz-wymaluj doktorek i reszta smoleńskiej sekty.

najlepiej jego słowotok wychodzi w Tv republika.jest wówczas wiarygodniejszy niż encyklopedia pwn.

ot co, taka to propaganda

dla przypomnienia numerek

ładnego foto jeszcze nie było :)?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ładnego foto jeszcze nie było :)?

Ukryta Zawartość

Piękne (!), ale niestety już było. I co to znaczy ? Że "ciemnogród" stara się wzmocnić wszystkimi możliwymi sposobami ? "Profesorowie" Antoniego nie wystarczyli (skompromitowali się) to macamy następną ścieżkę (może się uda). Byle tylko mieszać (cecha charakterystyczna dla chłopców od rozpierduchy).

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Taak?

No ale Wałęsa Bolkiem jest i basta...

Na to są dowody.

Antoni Macierewicz poinformował o wstrząsającej podmianie depesz wysłanych do Rosji w związku ze zmianą procedury przygotowania lotu Lecha Kaczyńskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Antoni Macierewicz poinformował o wstrząsającej podmianie depesz wysłanych do Rosji w związku ze zmianą procedury przygotowania lotu Lecha Kaczyńskiego.

Ukryta Zawartość

"Na antenie TV Republika Antoni Macierewicz oświadczył, że zgodnie z jego wiedzą, ... "

No, zgodnie z poprzednimi oświadczeniami i wiedzą tego pana, to mamy stan wojny z Rosją, zamach, sztuczną mgłę, magnetyczną bombę, dobijanie rannych, trzy osoby, które przeżyły katastrofę itd, itp.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.