Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Co któryś bardziej wygadany powołuje się na raport, który rzekomo przeczytał ale najwyraźniej nie zrozumiał.

Czego nie zrozumiałeś? Mogę wytłumaczyć, nie ma problemu.

Pomijając już względy logiczne to nie jednokrotnie "ludzie z branży" udowadniali że autorzy nie znają przepisów (albo znają i zrobili to z premedytacją)

Którzy to ludzie z branży i jakiej branży? Których dokładnie przepisów nie znają autorzy raportu?

Ci co mają wiedzieć i tak wiedzą

No w końcu. I nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe.

Wesołych Świąt!

nikt się na niczym nie zna, jest nawiedzony a co gorsza z PiS'u

Wklejono tu film pokazujący sylwetki tych patriotycznych ekspertów - każdy leming powinien ten film obejrzeć OBOWIĄZKOWO.

Może wówczas przestanie jeden leming z drugim ruskim trollem popychać pierdoły i kłamstwa Millera/Anodiny oraz Laska Smoleńskiego.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie żartuj sobie, poważnie rozmawiajmy. :)

Pomalowałeś już jajka? Ja wiem, że oficer prowadzący takiego rozkazu nie wydał, ale chyba jednak pomalowałeś.

I to chyba toksyczną farbą, sądząc po jakości wpisów.

jajka.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Którzy to ludzie z branży i jakiej branży? Których dokładnie przepisów nie znają autorzy raportu?

nie lubię tak odpowiadać, zwłaszcza że sam wielokrotnie wytykałem to pewnemu userówi z hasiorem w awatarze.. ale tu zrobię wyjątek "było". (nie szukaj po moją ksywką)

No w końcu. I nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe.

skoro Twoja paleta barw to faktycznie tylko dwa kolory to się nie dziwie że nie potrafisz tego zrozumieć.

Między innymi ze względu na takie wypowiedzi nie mam zamiaru się wysilać i przytaczać / udowadniać wam cokolwiek. Nie mój cyrk nie moje małpy i jakąś mi to nie przeszkadza.

Oj fetek, od innych wymagasz dowodów to powinieneś takie same standardy stosować wobec siebie. Inaczej nikt cię poważnie nie będzie traktować.

Aero- Proszę wyjaśnij mi tak dokladna analize traseologiczna cial pilotow wyłącznie z okresleniem co który trzymal w dloni oraz na jakim pedale mial noge biorac pod uwage rozpizdziel dziobowej czesci statku oraz fakt ze na zadnym zdjeciu włącznie z tym wrakiem nie ma niczego wiekszego niz kawalki 20cm z przedniej czesci samolotu. Mi to po prostu nie pasuje.

Strona 107 (bodajze) raportu mak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Coraz gorzej to wygląda niestety.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Coraz gorzej to wygląda niestety.

Typowa wrzutka medialna WSI, panie mopowy.

Bredzisław usiłuje zagrać Smoleńskiem przed wyborami, wg oklepanego schematu "pijany Błasik w kokpicie".

To ohydne postępowanie - wykorzystywać Smoleńsk do celów wyborczych.

Oczywiście w tym zapisie niema ani jednego słowa prawdy, bo wszystkie nagrania zmanipulowano w Moskwie.

Ukryta Zawartość

Nie można się nie zgodzić!

Oczywiście w tym zapisie niema ani jednego słowa prawdy, bo wszystkie nagrania zmanipulowano w Moskwie.

Oczywiście.

Niestety po tej pełowskopałacowej urwie chyba można było się spodziewać takiego zagrania.

Dzień po Świętach na tydzień przed 5 rocznicą.

Abstrahując od poglądów na sprawę katastrofy zagranie godne niezłego sk***ysyna.

Swoją drogą za ten przeciek do RMF ktoś powinien odpowiedzieć karnie.

Do tej pory każdy tylko nie PO i prezydent był oskarżany o podsycanie awantury smoleńskiej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

63-trójka - tu nie chodzi o Macierewicza i jego "pozyskanych" tu chodzi o k**ewstwo pałacowe wydalone poprzez RMF.

"Po raz pierwszy mówi o szczegółach przesłuchania w Moskwie, w czasie którego doszło do próby zwerbowania jej przez agentkę rosyjskich służbę".

O kurczę próba zwerbowania tak wybitnej osobistości jak M. Wassermann :-). To naprawdę szok !!! Powinna za to dostać sowite odszkodowanie.

Odszkodowanie oczywiście od polskiego rządu.

Jestem Europejczykiem.

Odszkodowanie oczywiście od polskiego rządu.

To przecież oczywiste :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Niestety po tej pełowskopałacowej urwie chyba można było się spodziewać takiego zagrania.

Dzień po Świętach na tydzień przed 5 rocznicą.

Abstrahując od poglądów na sprawę katastrofy zagranie godne niezłego sk***ysyna.

Swoją drogą za ten przeciek do RMF ktoś powinien odpowiedzieć karnie.

Do tej pory każdy tylko nie PO i prezydent był oskarżany o podsycanie awantury smoleńskiej.

Hihihi...

Ale PiSowcy dostali histerii...

Dziwię się, że nie dołożyłeś rocznicy śmierci papieża.

Jak można publikować coś takiego w 10 rocznicę świerci naszego ukochanego Papieża, Ojca wszystkich Polaków? Przecież ten haniebny czyn to element walki z religią katolicką!

Jestem Europejczykiem.

Rocznica śmierci JP2 już była, misiu.

Poza tym histeria to raczej w szeregach POpałacowych skoro takich metod się chwytają.

ZGODA BUDUJE.

Typowa wrzutka medialna WSI, panie mopowy.

Bredzisław usiłuje zagrać Smoleńskiem przed wyborami, wg oklepanego schematu "pijany Błasik w kokpicie".

obejrzenie służb specjalnych bardzo Ci się przydało :))

Pełniejszy zapis rozmowy :

Ukryta Zawartość

''Po prostu lepiej odsłuchano wszystkie zapisy z kabiny, o co wielokrotnie wnioskowałem - mówił na antenie TVN24 płk Edmund Klich.''

Ukryta Zawartość

I trafny komentarz :

''jaki biegły taki odczyt !!!!!!!''

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

buhahaha, no to niektórzy mają problem! Macierewicz do wariatkowa razem ze swoimi expertami !

Ale najpierw wszyscy tajni współpracownicy SB na zieloną trawkę. Wtedy sejm opustoszeje i będzie można głosować na młodych.

Rocznica śmierci JP2 już była, misiu.

Poza tym histeria to raczej w szeregach POpałacowych skoro takich metod się chwytają.

A rocznica katastrofy dopiero będzie.

W Polsce zawsze coś albo się wydarzyło, albo się wydarzy, jakaś rocznica albo była, albo będzie misiu.

Jestem Europejczykiem.

Ale najpierw wszyscy tajni współpracownicy SB na zieloną trawkę. Wtedy sejm opustoszeje i będzie można głosować na młodych.

Może kiedyś się doczekamy, a przynajmniej nasze dzieci.

"W kabinie pilotów, do samego końca, przebywała osoba opisana przez biegłych jako DSP, czyli Dowódca Sił Powietrznych. DSP nie opuszcza kokpitu mimo wezwania stewardessy do zajęcia swoich miejsc, wydaje także polecenia członkom załogi.

Dowódcy Sił Powietrznych eksperci z dużym prawdopodobieństwem przypisują słowa: "Faktem jest, że my musimy to robić, do skutku". Niewykluczone, że chodzi o próby podejścia do lądowania.

Według odczytu biegłych DSP uciszał inne osoby przebywające w kokpicie. Po pierwszym "TERRAIN AHEAD" oczekiwał od załogi "Po-my-słów", a na wysokości 300 metrów zachęcał pilota "Zmieścisz się śmiało".

Ukryta Zawartość

Wynika z nowego odczytu zapisów czarnych skrzynek. Podobno dokładniejszy odczyt można było to zrobić od razu po katastrofie. Manipulowano śledztwem? Jeśli tak, to dlaczego? Z nowego odczytu wynika także, że decydujący głos należał do prezydenta, a na pokładzie samolotu panowała wyjątkowo luźna atmosfera.

Komisja Milera i NPW nic nowego, nic to nie zmienia. Czy rzeczywiście?

Ukryta Zawartość

Wiadomo było, że manipulowano,. Dlatego trzeba tych ludzi odsunąć od władzy. Zarówno PIS jak PO. Dla własnych celów manipulowali materiałem dowodowym. Bydlaki bez sumienia.

Druga rzecz, że te taśmy, stenogramy to powinny byc od dzisiaj relikwie, dowód nieogarniętej ludzkiej głupoty na szczytach władzy, tak jak pisałem lata temu. Dowód przeżarcia agenturą aparatu władzy i wojska, te głupie Basie, kazany, dowodcy sił zbrojnych. To wszystko jest po jednych pieniądzach, zdebilały Kaczyński i jego kamanda w powietrzu, gruby kacap Komorowski i jego drużyna w Japonii.

Teraz wystarczy poczekac bo z 'sowa i przyjaciele' jakieś rżnięcie z prostytutkami wypłynie czy cos w tym stylu...i tak w kółko....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Czy Błasikowa i Kazanowa już oddały kasę która poszła z naszych portfeli jako "odszkodowanie"?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wiadomo było, że manipulowano,. Dlatego trzeba tych ludzi odsunąć od władzy.

Ponoć spora część naszej historii też jest utajniona, pamiętam wywiad z gościem z IPN-u (tak około 10 la temu) który powiedział że spora część bardzo istotnych faktów z naszej nowszej historii jest całkowicie utajnione, ponieważ odtajnienie tego spowodowałoby najprawdopodobniej rozruchy społeczne na ogromną skalę z trudnym do przewidzenia skutkiem. No i że wtedy wiele rzeczy wyglądałoby zupełnie w innych kontekstach niż to co teraz nam się wydaje. Tak że najprawdopodobniej duża część jest podana tak aby to dobrze wyglądało a nie tak jak to rzeczywiście było, dlatego aby uciąć te spekulację powinni to wszystko całkowicie odtajnić bez względu na to co tam faktycznie jest.

[...] pamiętam wywiad z gościem z IPN-u (tak około 10 la temu) [...]

Akurat wierzyć propislamskim ciulom z ipn-u byłoby dość ryzykowne. Szczególnie wtedy, kiedy do władzy dochodziły ....e na kaczych łapach :(

(...)

Teraz wystarczy poczekac bo z 'sowa i przyjaciele' jakieś rżnięcie z prostytutkami wypłynie czy cos w tym stylu...i tak w kółko....

Raczej na zapisy rozmów przez telefony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.