Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

"IV Konferencja Smoleńska ma się odbyć 14 listopada w Warszawie. Organizuje ją prof. Piotr Witakowski, a w komitecie naukowym jest także przyszły wicepremier prof. Piotr Gliński. Ma to być konferencja podsumowująca poprzednią i - najpewniej - ostatnia."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trochę szkoda, tyle było wesołości. Parówki, puszki, parada cudaków. Nie zabierajcie nam tego!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

??????

Który (którzy) z pasażerów jest (są) odpowiedzialny (odpowiedzialni) za "steroryzowanie" załogi do lądowania w warunkach takich jakie panowały w Smoleńsku. To kluczowe pytanie pomocne w próbie dojścia do współwinnych śmierci ponad 95 osób.

Pasażerowie podczas lądowania siedzą w fotelach zapięci pasami.

Trochę szkoda, tyle było wesołości. Parówki, puszki, parada cudaków. Nie zabierajcie nam tego!

Pewnie przekształci się w jakąś inną formę, oficjalną z poparciem Rządu RP.

Pasażerowie podczas lądowania siedzą w fotelach zapięci pasami.

Ale nie są zakneblowani a jak jeszcze mają władzę, są np. zwierzchnikami sił zbrojnych, brak im wyobraźni i do tego śpieszą się na imprezę "marketingową" swojej osoby (wybory) to nieszczęście gotowe.

P.S. Myśli Kolega że generał B. w feralnym locie siedział w fotelu zapięty pasami ? Zresztą takie pytanie można zadać w stosunku do paru innych pasażerów tego lotu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Przyczyna katastrofy jest od dawna znana...

Wybuchła parówka w puszce po coca coli.

Dodam jeszcze że to była parówka wypełniona trotylem ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gdyby ówczesna partie władzy interesowały przczyny katastrofy, gdyby czuli sie odpowiedzialni za prowadzenie polityki i gdyby potrafili te polityke prowadzić, to sledztwo byłoby prowadzone efektywnie, polscy prokuratorzy mieliby zagwarantowane odpowioednie narzedzia i nie byoby gruntu do tworzenia teorii spiskowych a religia smoleńska sama by dawno przyschła.

Zamiast tego jednak woleli zrobic spektakt z identyfikacja ofair (jakby nie było wiadomo kto leciał i sie zabił) i udzielac sie na uroczystych pogrzebach oraz podczas wyjasniana na "metr w głab" i czyja noga z czyja ręka w grobie leży.

PO nie musiało prowadzić polskiej polityki i reprezentowac polskich interesów ani nawet uczyć się jak ją prowadzic. Bo miało chłopca do bicia w postaci PIS. Zawsze mogli pokazać palcem "złego Piotrusia" i to im wystaczało do wygrania wyborów. Jak się wyborców odpowiednio stumani, to władza się nie musi wysilać. "Ciemny lud to kupił", a reszta Polski to "ch*j, dupa i kamieni kupa".

Piękna masakra! :)

144706738910959272751.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Piękna masakra! :)

Teraz PIS wyrwie z gardła Rosjanom te czarne skrzynki razem z wrakiem i okaże się dlaczego na taśmach nie ma śladu po wybuchach. Jak nie będą chcieli oddać to Antoni M. poprowadzi zastępy wojsk pisowskich na Smoleńsk i Moskwę.

A w drodze powrotnej (po sutym obiedzie, rzecz jasna), niech Lwów zabierze do Macierzy.

Co godocie? Że mu nie po drodze?

Macierew nie takie śtuki potrafi...

Antoni do boju!!!

Na Smoleńsk !!! ;-).

Na konferencji prasowej Prezes stwierdził, że w sprawie Smoleńska nie będzie żadnych nadzwyczajnych komisji.

Będzie jedna - zwyczajna.:)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Szkoda, ze nie lecial zaden kelner ...

Po tylu latach, ze wszystkimi istotnymi dowodami rzeczowymi w rekach Rosjan jaka jest szansa na odkrycie "innej" prawdy?

Zreszta, nie potrafimy nawet wydobyc od naszych bliskich sojusznikow z Nato dokumentow na temat smierci Gen.Sikorskiego.

Osobiscie ,w zaden zamach nie wierze z powodu tego,ze nasz kraj acz strategicznie polozony byli i jest slaby ,kiepsko rzadzony i latwo go destabilizowac za pomoca korupcji.Nie trzeba sie babrac z ryzykownymi zamachami na niepopularnego we wlasnym kraju prezydenta ,ktorego de facto nikt juz nie wspomina oprocz prezesa.

to już kurna przestaje być smieszne......wybrali czuba na ministra

Ojtam, ojtam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polski rząd zaczyna twardo bronić polskiego interesu i pamięci ofiar zamachu smoleńskiego. BRAWO!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na 402 strony dyskusji nie padły poważne opinie na temat tej katastrofy, oprócz napieprzanki zwolenników wybuchu vs przeciwników Macierewicza.

W związku z tym ja mam jedno pytanie: czy możecie przedstawić choćby 1 (jeden) sensowny argument wyjaśniający / objaśniający / tłumaczący / usprawiedliwiający fakt, że Polska (mówiąc to mam na myśli wszelkie instytucje do tego powołane) w tak nieudolny, opieszały i bezjajeczny sposób próbuje wyjaśnić to zdarzenie?

A w zasadzie z jednej strony podbija się bębenek narodowy, z drugiej zaś neguje fakty w świetle przyjętej polityki poprawności. Jako obywatel nie mogę tego pojąć.

Na 402 strony dyskusji nie padły poważne opinie na temat tej katastrofy, oprócz napieprzanki zwolenników wybuchu vs przeciwników Macierewicza.

W związku z tym ja mam jedno pytanie: czy możecie przedstawić choćby 1 (jeden) sensowny argument wyjaśniający / objaśniający / tłumaczący / usprawiedliwiający fakt, że Polska (mówiąc to mam na myśli wszelkie instytucje do tego powołane) w tak nieudolny, opieszały i bezjajeczny sposób próbuje wyjaśnić to zdarzenie?

A w zasadzie z jednej strony podbija się bębenek narodowy, z drugiej zaś neguje fakty w świetle przyjętej polityki poprawności. Jako obywatel nie mogę tego pojąć.

W związku z tym ja mam jedno pytanie: czy możesz przedstawić choćby 1 (jeden) sensowny argument wyjaśniający / objaśniający / tłumaczący / usprawiedliwiający twierdzenie, że Polska (mówiąc to mam na myśli wszelkie instytucje do tego powołane) nie wyjaśniła tego zdarzenia? A w zasadzie z jednej strony podbija się bębenek narodowy, z drugiej zaś neguje fakty w świetle przyjętej polityki poprawności. Jako obywatel nie mogę tego pojąć.

Ciekawe spostrzeżenie, albo czytałeś jakiś inny wątek, albo masz problemy ze zrozumieniem tego, co czytasz.

>>W związku z tym ja mam jedno pytanie: czy możecie przedstawić choćby 1 (jeden) sensowny argument wyjaśniający / objaśniający / tłumaczący / usprawiedliwiający fakt, że Polska (mówiąc to mam na myśli wszelkie instytucje do tego powołane) w tak nieudolny, opieszały i bezjajeczny sposób próbuje wyjaśnić to zdarzenie?

Większość zagadnień została wyjaśniona.

Ty masz zupełnie inny problem broy, więc o nim napisz zamiast umieszczać takie dziwne wpisy.

Jestem Europejczykiem.

Z tego wynika że Kolega nie przeczytał całego wątku i jak to jest w przypadku aktywistów PIS-u rzuca ogólnikami bez podstaw. Możliwe też że fundamentalizm i ślepa wiara w Antoniego i jego "ekspertów" nie pozwala Koledze trzeźwo ocenić tego tragicznego zdarzenia.

Większość zagadnień została wyjaśniona.

Typowe rozdwojenie jaźni POprawnych - jesteście niesamowici!

(...) jak to jest w przypadku aktywistów PIS-u rzuca ogólnikami bez podstaw. Możliwe też że fundamentalizm i ślepa wiara w Antoniego i jego "ekspertów" nie pozwala Koledze trzeźwo ocenić tego tragicznego zdarzenia.

Nie zaliczam siebie do żadnych aktywistów żadnej partii ani do wyznawców Antoniego, oprócz Św. Antoniego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.