Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Prof. Paweł Artymowicz to najbardziej medialny uczony atakujący ekspertów, którzy śmieli podważać wiarygodność rosyjskiego oraz polskiego – oficjalnego – smoleńskiego śledztwa. Jest autorytetem u Lisa, Sekielskiego czy na łamach „Faktów i Mitów”. Jego brat Andrzej Artymowicz zasiada w zespole ekspertów powołanym przez Wojskową Prokuraturę. Ojciec obu braci Artymowicz, jak sam napisał, „walczył z bandami NSZ”. Natomiast dziadek należał do Komunistycznej Partii Zachodniej Białorusi i siedział w II RP w więzieniu za antypolską działalność

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Prof. Paweł Artymowicz

Kaczyńscy też resortowi. Za komuny wszystko po znajomosci załatwiane. No i co z tego? Bardzo duzo takich ludzi jest przy władzy. Kaczyńscy na szczytach władzy od 89roku. Bez poglądów, bez kręgosłupa moralnego. Też mi sie nie podobali, ale nie odmawiałem ludziom prawa zagłosowania na nich. Tomuś, ten samolot musiał spaść na ziemię...nic nie poradzisz...Trumna nie ma kieszeni i nie dało się nikogo przekupić tak jak za komuny, że bliźniaki pokończyły szkoły, wykształciły się, porobiły tytuły naukowe i porobiły stanowiska...OD POCZATKU DO KONCA RESORTOWO...bez żadnego meczenstwa - kiedy każdy porzadny człowiek miał duze problemy żeby zwiazac koniec z koncem...Zejdz na ziemie czlowieku, wierzysz w fałszywych proroków...

“O dwóch takich…”, Kraków 2006, str 70

1975 r. 'Dostałem dzięki protekcji pracę w Zakładzie Badań nad Szkolnictwem Wyższym. Załatwił mi ją mąż przyjaciółki mamy, poseł ZSL, wtedy wiceminister oświaty.'

'Dzięki interwencji Jadwigi i jej kontaktom w Międzynarodowym Czerwonym Krzyżu Lech z obozu internowania został przeniesiony do szpitala.'

tyle znalazłem na szybko, a wiadomo, że śladów wielkich w internecie nie ma, bo tworzy się tym ludziom jakąś martyrologię teraz i onic przez kilkadziesiąt lat tak jakby w powietrzu zwisli, nic o nich nie wiadomo, rodzice pomagali jak mogli i chyba dzieki temu ten ich żelazny charakter sie wykuwał

za Wałęsę się juz wzieli historycy, tutaj nie ma za bardzo o czym pisać, ale mysle, że za ten polski fenomen Kaczynskich też sie ktoś wezmie, z tego ładny doktorat mogłby być....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Prof. Paweł Artymowicz to najbardziej medialny uczony atakujący ekspertów, którzy śmieli podważać wiarygodność rosyjskiego oraz polskiego – oficjalnego – smoleńskiego śledztwa. Jest autorytetem u Lisa, Sekielskiego czy na łamach „Faktów i Mitów”. Jego brat Andrzej Artymowicz zasiada w zespole ekspertów powołanym przez Wojskową Prokuraturę. Ojciec obu braci Artymowicz, jak sam napisał, „walczył z bandami NSZ”. Natomiast dziadek należał do Komunistycznej Partii Zachodniej Białorusi i siedział w II RP w więzieniu za antypolską działalność

Ukryta Zawartość

AA to wszystko jasne... i takie coś śmie nazywać się profesorem? :)

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ludzie dajcie juz spokoj z tym Smolenskiem... flaki sie juz wywracaja. 10000 wpisow o czyms co i tak nigdy nie zostanie do konca wyjasnione.

no i nie spodziewaj się że zostanie wyjaśnione dopóki "drugi" i jego świta robi na tym biznes polityczny i finansowy, na tym forum jest kilku "niezależnych" komentatorów którzy umiejętnie temat aktualizują zgodnie z wytycznymi z KC...

Byłą sztuczna mgła, bomby wszelkiego rodzaju, porwanie i podmiana Tu, ziuuuuu, bziuuuuu, jak będzie trzeba to i UFO się wkręci..."show must go on"

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Przecież są dowody, niezbite! O takie o na przykład :-)))

767ea5c3f2e545e5cec9a134b1d3fc87,641,0,0,0.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gimbaza i tyle...

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zajmij się swoimi pacjentami na wyspie. My tu bez ciebie damy radę,

Po prostu wypad z naszego kraju.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To samo jest na konsylium. Najwiecej do powiedzenia mają polscy lekarze z zagranicy, Merytorycznie cieniutko chociaż wielkie mniemanie o sobie, ale rozpolitykowani strasznie. Na moim oddziale też jeden sobie wyraźnie nie radził od stażu podyplomowego, a ile sie nafilozofował, ze za TAKIE pieniadze on robil nie bedzie, pomagali koledzy jak mogli, uczyli, ale manualnie cienki i do tego idiota, nic nie wydusisz. Emigrował do Niemiec, jakoś tam dał radę, utrzymał się, ZADOWOLONY. My też zadowoleni, ordynator zadowolony...Tutaj na tego burka forumowego mam już ignora, a w życiu musielibyśmy się z takim folksdojczem przez całą jego specjalizację na oddziale męczyc, dobrze , że granice otwarte.....tyle, ze nie każdy idiota chce wyjechac....

AA to wszystko jasne... i takie coś śmie nazywać się profesorem? :)

Ty doktorek to już jawny bolszewik-stalinista sie zrobiłeś i rozliczasz wnuki za to, co robili dziadowie. Masz na ścianie portret Stalina?

Przecież są dowody, niezbite! O takie o na przykład :-)))

767ea5c3f2e545e5cec9a134b1d3fc87,641,0,0,0.jpg

No tak, ten "naoczny" dowód przekonuje mnie jako absolutnie niepodważalny.

Jestem Europejczykiem.

To samo jest na konsylium. Najwiecej do powiedzenia mają polscy lekarze z zagranicy, Merytorycznie cieniutko chociaż wielkie mniemanie o sobie, ale rozpolitykowani strasznie. Na moim oddziale też jeden sobie wyraźnie nie radził od stażu podyplomowego, a ile sie nafilozofował, ze za TAKIE pieniadze on robil nie bedzie, pomagali koledzy jak mogli, uczyli, ale manualnie cienki i do tego idiota, nic nie wydusisz. Emigrował do Niemiec, jakoś tam dał radę, utrzymał się, ZADOWOLONY. My też zadowoleni, ordynator zadowolony...Tutaj na tego burka forumowego mam już ignora, a w życiu musielibyśmy się z takim folksdojczem przez całą jego specjalizację na oddziale męczyc, dobrze , że granice otwarte.....tyle, ze nie każdy idiota chce wyjechac....

Taki burek jak ty na Zachodzie mógłby leczyć co najwyżej psy i koty. A i co do tego nie mam pewności.

Nadajesz się do wykonywania usług na poziomie ambulatorium obozu koncentracyjnego a o współczesnej medycynie masz pojęcie jak krowa o gwiazdach.

To są skutki pracy dla NFZ.

Jakbyś popracował w normalnym kraju za normalne pieniądze na normalnym poziomie to byś zobaczył, ile lat świetlnych dzieli cię od zachodniej medycyny.

Póki co - siedź burku cicho, jak przyjeżdżają mądrzejsi koledzy z zachodnich krajów, nie hoduj kompleksów, nie zazdrość i nie siej polackiego jadu na forum.

Może jak drugi raz się urodzisz to Bozia da ci tyle talentu i wiedzy, że i ty się będziesz nadawał do pracy za normalną kasę.

Najlepsi wyjechali, zostali łapówkarze i nieuki - pierwsi nie chcą a drudzy nie mogą wyjechać.

Tak wygląda sytuacja w polskiej medycynie na dzisiaj.

Troche niezlych lapiduchow zostalo. Starej daty, ustawieni, po co maja dupska ruszac?

Mlodym tez lepiej musza placic a to ze o hipokratesie zapomnieli to nikogo nie interesuje. Kasiorka ma byc i koniec! Wyjechali ci ktorzy mogli - moim zdaniem caly przekroj spoleczny. Debile i blyskotliwi. Po rowno. Nie ma sensu generalizowac

Zajmij się swoimi pacjentami na wyspie. My tu bez ciebie damy radę,

Po prostu wypad z naszego kraju.

Z naszego, tzn. z którego foksik? Twojego? A który to twój kraj?

To samo na konsylium. Tak samo buractwo szczeka. Wyznacznik patriotyzmu to leczenie byłych SS-manów, żołnierzy Wermachtu i ciapatych. Tym ludziom coś sie w głowach poprzestawiało. Nie wiem co tam 'patriota' nagryzmolił, ale Polska jest dosyć dziwnym krajem przewartościowania wszelkich wartości. Bardzo często gnida, która z premedytacją opuszcza swój kraj siedzi później na polskim forum i daje dobre rady. Kiedys jak jeszcze czytałem konsylium było dokładnie to samo. Jakieś pachołki siedziały przed wyborami cały czas na łączu i agitowały na kogo głosować, w koncu ktos przytomnie zauważył , że jak taki 'niezastąpiony fachowiec' juz jednak sobie leczy w innej rzeczywistości, a my za to leczymy w tym 'bagnie' jego rodziców czy dzieci to moze niech on w swoim pięknym nowym kraju wybiera swoich pięknych polityków. Wrzawa się podniosła niemożebna , ze prawa obywatelskie chce się im odbierać. Nie wiem co ich ciągnie na polskie fora, ale czym innym jest praca za granicą, a czym innym jest opluwanie własnego kraju, zaprzedanie się i patrzenie tylko przez pryzmat kasy itd. Bo pracowac za granicą moze kazdy, a materiałem na forumową gnide po prostu trzeba sie urodzic. Tacy ludzie mają specyficzny typ pisania i łatwo było ich rozpoznać, było obojętne czy pisza z USA, Niemiec czy innych krajów. Przestałem czytac konsylium własnie po katastrofie smolenskiej jak zauważyłem, ze fakt bycia lekarzem niestety nie oznacza, że automatycznie nie wierzy się w mgłe, hel itd. Wiedzialem, ze wsród lekarzy są debile, ale nie wiedziałem o skali zjawiska....

Najsmieszniejsze u takich szmondaków jest to ciagle podkreslanie jak to w ich nowym raju jest dobrze, jak sa szczesliwi. Tak? to czemu gamoniu przesiadujesz na polskim forum? siedz sobie na forum szczesliwych ludzi czyli na forum polonijnym z innymi cudownymi Polakami , ktorym sie udało z 'bagna' uciec, z tego piekła....

Bo dla mnie ktos teoretycznie ' wykształcony', który cały czas podkresla, że w kraju w ktorym nie było 50 lat komuny jest LEPIEJ niz w Polsce, to jest człowiek ograniczony umysłowo. Nikt normalny się nie dziwi , że w zachodnich niemczech było lepiej niz we wschodnich i nadal są duze różnice. Nie wynika to z genetycznej przewagi niemców z zachodniej strony tylko charakteru ustrojowego niemiec wschodnich. Niby proste, ale nie do ogarnięcia....

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

..........

Taki burek jak ty na Zachodzie mógłby leczyć co najwyżej psy i koty. A i co do tego nie mam pewności.

Nadajesz się do wykonywania usług na poziomie ambulatorium obozu koncentracyjnego

..........

Zgodnie z netykietą, wszelkie odwołania się i porównania do totalitaryzmu i nasizmu, w celu ubliżenia adwersarzowi w personalnej pyskówce, traktowane są jako najniższy możliwy poziom "rynsztoka" dyskusji do jakiego można upaść. I są piętnowane jeszcze bardziej niż wulgaryzmy. I to niezależnie od temperatury samej dyskusji, prowokacji, formy itd.

W związku z tym informuję, że il Dottore otrzymał ostrzeżenie i udał się na trzydniowy urlop od możliwości tworzenia nowej zawartości. Proszę wpsółdyskutujących o uwzględnienie tego faktu i nie odwoływanie się, przez ten czas, do Jego wypowiedzi w żaden sposób i prób dyskusji z Nim, gdyż nie ma możliwości odpowiedzieć.

Wpisów tego człowieka nie widzę, pisałem ogólnie. Niemniej nie będę już się na ten temat wypowiadał.

Może się weźmie teraz chłopina za robote w końcu, zamiast agitować do kontynuowania "genialnej" misji Orbana na polskim gruncie, za dobrą radą wybitnych patriotów z zielonej krainy tysiące km od Polski ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

no i nie spodziewaj się że zostanie wyjaśnione dopóki "drugi" i jego świta robi na tym biznes polityczny i finansowy, na tym forum jest kilku "niezależnych" komentatorów którzy umiejętnie temat aktualizują zgodnie z wytycznymi z KC...

Byłą sztuczna mgła, bomby wszelkiego rodzaju, porwanie i podmiana Tu, ziuuuuu, bziuuuuu, jak będzie trzeba to i UFO się wkręci..."show must go on"

Dokladnie. Odpowiednie organy rzadowe "dbaja" o odpowiednia ilosc informacji na ten temat, dlatego tez uwazam ten temat za wyczerpany. Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich trzezwo myslacych.

Płk Karol Kopczyk, główny referent śledztwa smoleńskiego, ma wiele wątpliwości co do ekspertyzy Centralnego Laboratorium Kryminalistycznego Policji, którego biegli stwierdzili, że na wraku tupolewa rzekomo nie ma śladów substancji wybuchowych. Opinia CLKP jest niespójna i w wielu punktach sprzeczna - pisze Cezary Gmyz na łamach tygodnika "Do Rzeczy".

Ukryta Zawartość

,,Czy spadający z niewielkiej wysokości na podmokły grunt samolot może rozpaść się na co najmniej 20 tys. kawałków? Według oficjalnych instytucji państwa polskiego nie ma w tym nic dziwnego i nie należy taką informacją się przejmować.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pisze Cezary Gmyz na łamach tygodnika "Do Rzeczy".

Niestety pisze "od rzeczy" ;-).

,,Czy spadający z niewielkiej wysokości na podmokły grunt samolot może rozpaść się na co najmniej 20 tys. kawałków?

Tak, ponieważ w momencie spotkania z ziemią jego prędkość postępowa wynosiła ~250km/h. Niech Kolega obejrzy sobie w sieci zdjęcia motocyklowych (i nie tylko) wypadków przy dużej prędkości.

Niestety beton smoleński pozostanie betonem. Pewnie w celach marketingowych bo tak niedouczonymi to chyba nie są (?).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Jakbyś popracował w normalnym kraju za normalne pieniądze na normalnym poziomie to byś zobaczył, ile lat świetlnych dzieli cię od zachodniej medycyny.

201%5C5031021751201%5CIDShot_225x225.jpg

Jak widać, do kupienia w markecie bez recepty.

Hihihi...

Powrót redaktora Gzymsa. Ciężko napisać jakąś sensowną odpowiedź.

Pewnie według naszej gwiazdy prawackiego oszołomstwa samolot nie może rozbić się uderzając o powierzchnię wody, bo niby jakim cudem? Gzyms skakał do wody i nic mu się nie stało, więc tym bardziej nie może ucierpieć wielki i solidny samolot.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Prawie jak Protasiuk :)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.