Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Cywilną kontrolę nad armią sprawuje się nie zwierzchnikami lecz budżetem

Ale Zwierzchnik chyba też ma coś do zaproponowania ? Oczywiście mam na myśli propozycję idące w kierunku porządku a nie takie jakie proponował w czasie lotu do Tbilisi. O ile pamiętam to po tym locie chciał zrobić "porządek" z dowódcą tego lotu (dowódca zachował się wtedy bardzo profesjonalnie) w sposób promujący zwiększanie bałaganu.

PO miała wpływ na budżet.

Myślisz że duży budżet da sobie radę z polskim bałaganem ? Wątpię.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

U was tam w Wolsce jaka wersja obecnie obowiązuje? Mgła, magnes czy wybuchy?

żadną..

Mgła, magnes czy wybuchy? A może atak promieniami śmierci?

dla mnie to nie jest śmieszne, zginęło ~100 osób a to co się wyczynia wokół tego (bez względu na stronę) jest godne pożałowania. Dla mnie ludzie piszący takie teksty są zwykłymi dupkami

Jak widać biedny fetorek nie ma nic do powiedzenia.

mowa jest srebrem, a milczenie złotem.. nie każdy lubi trzepać jęzorem dla zasady.

Antoni ogarnie :)

Antoni ogarnie

Ale najpierw leczenie. To jest konieczne. Bez tego nie ogarnie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

...dla mnie to nie jest śmieszne, zginęło ~100 osób a to co się wyczynia wokół tego (bez względu na stronę) jest godne pożałowania. Dla mnie ludzie piszący takie teksty są zwykłymi dupkami...

Masz na myśli Antoniego i całą sektę? Bo "Mgła, magnes czy wybuchy? A może atak promieniami śmierci?" to tylko przywołanie enuncjacji Antka i sekty. I dziwne, że jakoś to cię nie boli, ten chocholi taniec na grobach setki osób uprawiany od sześciu lat.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ale Zwierzchnik chyba też ma coś do zaproponowania ? Oczywiście mam na myśli propozycję idące w kierunku porządku a nie takie jakie proponował w czasie lotu do Tbilisi. O ile pamiętam to po tym locie chciał zrobić "porządek" z dowódcą tego lotu (dowódca zachował się wtedy bardzo profesjonalnie) w sposób promujący zwiększanie bałaganu.

W ten sposób udowodniłeś, że państwo rządzone przez POPiS był nieudolne i niewydolne i ponosi winę za te katastrofę.

W ten sposób udowodniłeś, że państwo rządzone przez POPiS był nieudolne i niewydolne i ponosi winę za te katastrofę.

Każdy wyciąga takie wnioski na jakie go stać.

Widzę, że założyłeś kapok.

Kapok służy do ratowania się, ja nie muszę się jeszcze ratować. Chyba że PiS sprowadzi Polskę do symbolu "Grecji".

da mnie to nie jest śmieszne, zginęło ~100 osób a to co się wyczynia wokół tego (bez względu na stronę) jest godne pożałowania. Dla mnie ludzie piszący takie teksty są zwykłymi dupkami

Bardzo się cieszę, że w końcu nazwałeś dupkami Antoniego Macierewicza i jego zbieraninę pseudospecjalistów, bo to przecież ich pomysły, wielokrotnie zresztą powtarzane.

W sprawie pomysłu z zaprzestaniem przez ciebie pisania idiotyzmów gorąco popieram.

Jestem Europejczykiem.

zastanawiam się od dłuższego czasu jaki jest tok myślenia zwolenników raportu milera i dochodzę do wniosku (ja nie chcę nikogo obrażać) że oni mają ograniczoną wyobraźnię.

zastanawiam się od dłuższego czasu jaki jest tok myślenia zwolenników raportu milera i dochodzę do wniosku (ja nie chcę nikogo obrażać) że oni mają ograniczoną wyobraźnię.

Zastanawiam się od dłuższego czasu jaki jest tok myślenia zwolenników Antoniego M. "smoleńskiego" ? Nie chcę nikogo obrażać, ale świat widzi co ten osobnik z obłędem w oczach wyprawia. Ten osobnik jest też ministrem od wojska. Obłęd w oczach jest ten sam.

Zastanawia mnie tok myślenia zwolenników Macierewicza i jego teorii. Pytani, na jakiej konkretnie podstawie i w jakich punktach podważają ustalenia raportu Millera nie mają wiele do powiedzenia (patrz np. fetek). Pytani o własne ustalenia i ichpodstawy do powiedzenia mają jeszcze mniej.

Znaczyło by to, że wyobraźnię może mają, ale wiedzy i umiejętności już im nie starcza.

Jestem Europejczykiem.

Znaczyło by to, że wyobraźnię może mają, ale wiedzy i umiejętności już im nie starcza.

Pewnie im starcza, ale partia nie pozwala myśleć w innych kategoriach jak jedynie słusznych.

Pewnie im starcza, ale partia nie pozwala myśleć w innych kategoriach jak jedynie słusznych.

Takie myślowe niewolnictwo. W dodatku dobrowolne.

Jestem Europejczykiem.

ja mam w tyle... macierewicza a jednak ciągle nurtuje mnie ten brak wyobraźni - wiecie o których mi chodzi, i niestety te cztery wpisy nie rozwiewają moich wątpliwości.

jedź do Smoleńska, weź łopatkę i kop! tak do 2m wgłąb! masz szanse na duże odkrycie!

a nie mówiłem! wszystko już odkryte i podane na tacy - ja pier**leeeeeeeeeee

wiecie o których mi chodzi,

Brakiem wyobraźni wykazał się na pewno Generał i Pierwszy (nalegali - chyba). Załoga samolotu przyjęła z obojętnością ten brak wyobraźni więc się w niego też wpisała. Poza tym nie reagowali na ostrzeżenia systemu TAWS. Wyszło jak wyszło. 97 mogił. Smutno.

co tak wrzeszczysz, odkryłeś już cuś? łuski jakie? sztuczną mgłę?

kto wrzeszczy!? jaaaaaaaa :) chyba żartujesz - odkryłem tylko ograniczenia w myśleniu, zresztą co się dziwić jak od dwóch tysięcy lat ludzie o różnym wykształceniu i intelekcie wierzy w bajkę.

Brakiem wyobraźni wykazał się na pewno Generał i Pierwszy (nalegali - chyba). Załoga samolotu przyjęła z obojętnością ten brak wyobraźni więc się w niego też wpisała. Poza tym nie reagowali na ostrzeżenia systemu TAWS. Wyszło jak wyszło. 97 mogił. Smutno.

jest masa niewiadomych i nikt z nas nie wie jak było naprawdę i już się nie dowie choćby ułamka prawdy poprzez zaniedbania ludzi bez wyobraźni.

a nie mówiłem! wszystko już odkryte i podane na tacy - ja pier**leeeeeeeeeee

Bredzisz synku. Tylko debil może stwierdzić, że "wszystko już odkryte", a tym bardziej "podane na tacy".

Ale zasadnicze wiadomości mamy, w dodatku wytłumaczone tak, że nawet ty powinieneś zrozumieć.

Bajki o których piszesz, to jak rozumiem pierdoły, które wygaduje Macierewicz i jego grupa amatorów?

Jestem Europejczykiem.

Bredzisz synku.

ja jestem twoim synkiem - ooooooooo nie wiedziałem, zatem cześć tato, co u ciebie słychać? co się z tobą tyle czasu działo? może miałeś jakiś wypadek z urazem głowy albo dopadł cię Alzheimer i nie umiesz trafić do domu?

Bajki o których piszesz, to jak rozumiem pierdoły, które wygaduje Macierewicz i jego grupa amatorów?

bajki które miałem na myśli to: chrześcijaństwo - tak samo jest ze zwolennikami anodiny

Ale najpierw leczenie. To jest konieczne. Bez tego nie ogarnie.

chciałbyś brać jego pyle :P

Bardzo się cieszę, że w końcu nazwałeś dupkami Antoniego Macierewicza i jego zbieraninę pseudospecjalistów, bo to przecież ich pomysły, wielokrotnie zresztą powtarzane.

W sprawie pomysłu z zaprzestaniem przez ciebie pisania idiotyzmów gorąco popieram.

nie jego, nie ich tylko Ciebie i kilku innych na tym forum

Masz na myśli Antoniego i całą sektę? Bo "Mgła, magnes czy wybuchy? A może atak promieniami śmierci?" to tylko przywołanie enuncjacji Antka i sekty. I dziwne, że jakoś to cię nie boli, ten chocholi taniec na grobach setki osób uprawiany od sześciu lat.

j.w.

Pomysły Antoniego nie są fanaberią i niczym irracjonalnym, każda z nich mogła być prawdą. Nikt z tej strony nie tworzy chorych memów, wyzwisk, nie nabija się. To wy obrażacie innych w tym rodziny zmarłych, tworzycie głupie i niesmaczne żarty, tak samo jak magnesy, brzozy czy inwazję obcych. Wszystkie kretyńskie (nie realne) pomysły są waszym dziełem.

Dla was to co jest w powszechnym użyciu jest czymś niemożliwym (sztuczna mgła), poszatkowany wrak i wskazania detektorów jedną wielką bujda (wybuchy) ale pancerna brzoza (a właściwie cały las) czy też błąd pilota na który nie ma dowodu prawie że świętym galem.

wymyśl coś nowego ? zmień lekarza..leki.. cokolwiek..

rodziny zmarłych,

a wiesz, gdzie ja mam niektóre rodziny? zwłaszcza te, które postuluja nowe wykopaliska. w imię czego? twojego guru Antoniego, należy zamknąć do Tworek i do końca zycia nie wypuszczać .

Pomysły Antoniego nie są fanaberią i niczym irracjonalnym, każda z nich mogła być prawdą. Nikt z tej strony nie tworzy chorych memów, wyzwisk, nie nabija się. To wy obrażacie innych w tym rodziny zmarłych, tworzycie głupie i niesmaczne żarty, tak samo jak magnesy, brzozy czy inwazję obcych. Wszystkie kretyńskie (nie realne) pomysły są waszym dziełem.

Ale nie próbujemy wyjaśniać tej katastrofy przy pomocy parówek i puszek po napojach. Takich działań nie uważasz za obraźliwe dla zmarłych ? To obrażanie trwa już parę ładnych lat.

Lud smoleński.

Witusia to czasem w ogóle nie można zrozumieć, fetek powtarza PiSowski kit. Jednym słowem dramat, kłamstwa i wmawianie, że ktoś w coś wierzy.

To nie kwestia wiary, jak u was, tylko faktów.

Jak macie jakieś nowe fakty to nie mędzić, tylko dawać je na stół!

Na razie faktów zero, null.

Jestem Europejczykiem.

Lud smoleński.

Witusia to czasem w ogóle nie można zrozumieć

tato gdzie jesteś przyjedziemy

Jak macie jakieś nowe fakty to nie mędzić, tylko dawać je na stół!

jest ich dużo i nie zostały ujęte w raportach - dlaczego?

a co ma piernik do wiatraka ? gdzie w tym jakaś logika ?

Logika jest taka, że logicznie mój wpis jest kopią Twojego, obydwa są takimi samymi absurdami logicznymi, co niniejszym potwierdziłeś.

Wyobraźnia to się przydaje przy tworzeniu scenariusza do kolejnego odcinka przygód 007. Do wyjaśnienia katastrofy wystarczy ustalić fakty. Zwłaszcza że to była, w kwestii przyczyn, nad wyraz banalna katastrofa.

Co Wy tak domagacie się faktów? Przecież to temat o teoriach spiskowych, niech chłopaki się wysilą i wstawia jakieś nowinki od Antoniego i spółki, ciekawe co jeszcze można oryginalnego wymyślić, bo tak naprawdę temat stał się dość nudny.

Co Wy tak domagacie się faktów? Przecież to temat o teoriach spiskowych, niech chłopaki się wysilą i wstawia jakieś nowinki od Antoniego i spółki, ciekawe co jeszcze można oryginalnego wymyślić, bo tak naprawdę temat stał się dość nudny.

Święta prawda, może jakieś pozaziemskie promienie grawitacyjne, albo egzogenna hipnoza pilotów... Tyle jeszcze fajnych pomysłów leży odłogiem, ludu smoleński, a Wy nic. I za co maciorkowi eksperci zainkasuja, no za co, pomysły, jak mawiał pewien generał, pomysły!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.