Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

OŚWIADCZENIE

Watek polityka moderator Frantz wział do domu juz o 2315 bo nie wie na kogo głosować teraz ma go pod poduszką

Takżejutro bedzie raczej nie dysponowany-bo musi sie gruntownie przygotować do wyborów i teraz go wertuje

nieustająco w domowych pieleszach.Ta nadgorliwośc w/w jest smieszna i graniczy z warcholstwem.

To ja (zgodnie z zapowiedzią) o północy schowałem ten wątek. Wróci w niedzielę wieczorem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

To ja (zgodnie z zapowiedzią) o północy schowałem ten wątek. Wróci w niedzielę wieczorem.

Sprawa nie dotyczy tego, że o 24. zniknął wątek tak jak było to zapowiedziane, tylko nieodpowiedzialnego gamonia który go zablokował/zamknął o 23.15

Moderacja na tym forum ma naprawdę prze...

Tylu jęczących, narzekających absolutnie na wszystko osobników nie spotyka się często. Za mało moderacji, za dużo moderacji, nic nie robią, robią za dużo, śpieszą się, działają za wolno, itd. Ludzie narzekają nawet na narzekanie.

Szacun Panowie za pracę w ciężkich warunkach :)

Audiophools - goo.gl/NJkF8

drogowcom za dziury w drogach też "szacun" za ciężką pracę?

panowie moderatorzy zakpili z piszących i jest problem

o 21 czy też wyznacznikiem jest samopoczucie ?

Upominanie się o to aby moderator wiedział, która jest godzina, nie jest jakimś wydumanym narzekactwem.

Ale jak widzę liza w tyłek nie zabrakło, zatem i laurki też są a nie same narzekania.

• Administratorzy

– Informacje wyborcze zawieszone w internecie do piątku są legalne, ale osoby zamieszczające informacje wyborcze na stronach internetowych po godzinie 24 w piątek podlegają tej samej karze co osoby ukarane za rozrzucanie ulotek

http://prawo.gazetaprawna.pl/wywiady/321961,cisza_wyborcza_obowiazuje_takze_w_internecie.html

Nie ma potrzeby chowania wątku, może pozostać jako dostępny, ale zamknięty do jutra godz. 21.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie ma potrzeby chowania wątku, może pozostać jako dostępny, ale zamknięty do jutra godz. 21.

Zatem jesli chodzi o powrót watku,to nalezy stwierdzić czemu Frantz schował watek-oraz czy

-ma zepsuty zegarek komunijny

-czy sie zna na zegarku

-czy nie ma zegarka wcale

-czy żyje w innym wymiarze czasu

Napisz zatem coś w zakładkach tematycznych. Bardzo frapuje mnie twoje ponad 30-letnie doświadczenie w zagadnieniach dotyczących szeroko pojętego audio.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

czyli tu na forum cisza wyborcza rozpoczęła się o godzinie 23:15, to chyba niezgodne z prawem, a mlb pisze że się nic nie stało, dobrze że nie mamy atomu bo gdyby pan prezydent niechcący trącił czerwony guziczek i gdzieś tam wszystko by wyparowało z powierzchni ziemi a potem tłumaczyłby: cyt."ale przecież nic złego się nie stało.".

Zatem jesli chodzi o powrót watku,to nalezy stwierdzić czemu Frantz schował watek-oraz czy

-ma zepsuty zegarek komunijny

-czy sie zna na zegarku

-czy nie ma zegarka wcale

-czy żyje w innym wymiarze czasu

Chcesz wyjaśniać coś co jest jasne?Przecież jest oczywistym,że nie zna się na niczym co wymieniłeś a może nawet na czymś więcej.

Wynika to z tego co zrobił i nie ważne jest czy pół godziny wcześniej czy godzine.Zrobił źle a pytanie jest czy za swoje błędy zapłaci.

czyli tu na forum cisza wyborcza rozpoczęła się o godzinie 23:15

Może Frantz planuje jakiś wpis polityczno-wyborczy na niedzielę o 20:15, coś w rodzaju expose moderacji na nowy ład polityczny na forum.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 9 Października 2011 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 9 Października 2011 - Wpis obraźliwy.

Frantza tu tylko sprzata.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Najtrudniejszy pierwszy krok.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak się nie uda, tu ratunek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Franca zegarek naprawiła, Irlandczyk wyprowadziła pieska na spacer, został nam tylko pożyteczny...

A lenin leży w mauzoleum, długa droga przed forum.

• 1 miesiąc później...

Nie ograniczajcie wolności słowa, albowiem to co wyprawia moderacja to nic innego jak wycinanie wszelkich niewygodnych postów - odmienne opinie uważane są za spam, totalnie rozbijanie wątków, po których pozostają zgliszcza bez ładu i składu....wycinane powinny być tylko i wyłącznie wulgarne wyzwiska ad personam, a nie zwyczajne pytania np. o dystrybutora Hegla, chamskie banowania w tematach, bo ktoś komuś się nie spodobał też nie powinny mieć miejsca..... Musicie też zdać sobie sprawę, ze dyskusja nie może być zawsze sucho-merytoryczna, że są dopuszczalne wybiegi wokół tematu czy nawet poza nim, bo nie sposób sensownie dyskutować stricte w jednym kierunku z klapkami na oczach....a wy tępicie w zasadzie wszystko co nie jest po waszej myśli - a już przejawy inteligentnego humoru doprowadzają was wręcz do spazmów agresji...zaczynają się złośliwe bany, blokowanie wpisów w danym wątku, wycinka postów....nie tędy droga.....

Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego odrębnie założony wątek został sprowadzony do rangi posta, którego nikt nie zauważy ???

Naprawdę to co wyprawiacie to czyste chamstwo......brak jakiegokolwiek szacunku do myśli wyrażanej przez userów....

• Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :

3.Unikaj powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony.

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ukryta Zawartość

Tylko zapytam grzeczniutko...

Czy jak wchodziliscie na tegoroczne AS razem z Elbem o godz 9 minut 20....to który którego wprowadzał jako specjalnego gościa?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Idiotę ze mnie robisz czy z siebie ? Wątek nosił tytuł "Apel" - miał swoisty wydźwięk mówiąc górnolotnie orędzia. Gdzie ja cokolwiek powieliłem ?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.