Skocz do zawartości
IGNORED

Urodziny teściowej - co kupić by ją ''skręciło''

byca

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliżają się urodziny mojej chytrej, samolubnej teściowej - żona nalega by coś kupić, ja myślę o czymś, co by ją skręciło - pisze poważnie! Jest tak dobroduszna aż miło - ostatnio dała dla mojej córy (wnuczki) dwa złote i zapytała na co je wyda? Do tego jest tyranem, znęca się nad teściem! Co proponujecie?

?

kup rzemyk,przewierć dwuzłotówkę i podaruj kochanej tesciowej-jako talizman!!!

Jeszcze popros ,aby CI napluła na tors,bo lekarz CI powiedział,abys się smarował jadem węża)))))

• Redaktorzy

Nie musisz przewiercać, wystarczy wybić centralny krążek, miałem kiedyś takie kółeczko zrobione z dwuzłotówki.

Tej baby nikt i nic nie zmieni, taka będzie do końca swego życia.

Nic nie kupuj.

Też nad tym myślałem?

Stringi?

A kto by ją w nie wpakował? Gabaryty XXXXXXXXXXXL

?

Kup jej coś, co ją polepszy. Bilet na Bali na przykład.

Moderatorzy to mają jednak wyobraźnie.

Na taką babę to tylko "klin", taki sam jak ona.

Mozna gdzie kupic makiete "Rudego" 102 ? Taka mala "zaluzja" ... Do rozmiaru dosc oczywista, ale nie pozwoli zapomniec, ze najlepsza Tesciowa, to Tesciowa na 102 - 100 metrow od domu, 2 metry pod ziemia ;)

Primodium. Medium. Finis.

Kup jej coś, co ją polepszy. Bilet na Bali na przykład.

Szkoda kasy. Ostatni zamach na turystów był tam osiem lat temu. Chyba że coś się szykuje ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Ee, poleci, spodoba jej się i zostanie.

Zapragnie na przykład żyć z kupczenia własnym ciałem wśród smagłych tubylców.

Ee, poleci, spodoba jej się i zostanie.

Zapragnie na przykład żyć z kupczenia własnym ciałem wśród smagłych tubylców.

Myslisz, ze tam czcza Rubensa ;) ?

Primodium. Medium. Finis.

"Dobrze idzie!"- powiedzial ziec kiedy spuszczano tesciowa do grobu.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nie no ja tez mialem fajna.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ja mam kumpla - normalnie bardzo grzecznego spokojnego faceta, który jak się podpije traci pohamowania i robi niesmaczne rzeczy. Na przykład pokazuje gołą dupę albo próbuje wkładać fiuta obcym ludziom do buzi. Ogólnie wyjątkowa alkoholowa obleśność. Potem zasypia i nic z tych zejść nie pamięta i nie wierzy opowiadaniom umierając ze wstydu.

Mogę podać namiar - bo idealny gość na imprezę urodzinową teściowej. :D

Zbliżają się urodziny mojej chytrej, samolubnej teściowej - żona nalega by coś kupić, ja myślę o czymś, co by ją skręciło - pisze poważnie! Jest tak dobroduszna aż miło - ostatnio dała dla mojej córy (wnuczki) dwa złote i zapytała na co je wyda? Do tego jest tyranem, znęca się nad teściem! Co proponujecie?

W północno-zachodniej Afryce (u Tuaregów i plemion Maurów) grube babska są więcj niż mile widziane. Jak jest na prawdę gruba wyślij ją tam. Zostanie żoną wodza, a może nawet wodzem i jeszcze Cię dofinansuje. ;)

Żeby ją prawdziwie skręciło, to trutka na szczury albo cyjanek ;-) Skręcanie (z bólu) gwarantowane.

Powrót po dłuższej przerwie...

hmmm a tego drugiego Tu-154M nie beda jakos sprzedawac?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.