Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile Bielsko-Biała

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Witam serdecznie wszystkich, z chęcią dopiszę się do klubu jako, że Gród Oświęcimski, z którego się wywodzę o rzut beretem od Bielska ;)

Jestem powiedzmy na początku swojej "sprzętowej" drogi audio... ;)

Muzyka była, jest i będzie ważną częścią mojego życia a wspomnienia chwil minionych odżywają wzbogacane emocjami utworów towarzyszących owym momentom...

To ja również się melduję ;)

ps. jakaś posiadówa zapoznawcza przy piwq by się zdała, co myślicie?

Jestem jak najbardziej za! Fajnie byłoby rozszerzyć audiofilskie znajomości i spotkać się od czasu do czasu w zgranym gronie ;)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jestem jak najbardziej za! Fajnie byłoby rozszerzyć audiofilskie znajomości i spotkać się od czasu do czasu w zgranym gronie ;)

Zapraszam w wolnej chwili do siebie. Też słucham rocka;-) Radkowi i Kostropatemu nawet się podobało;-)

Zapraszam w wolnej chwili do siebie. Też słucham rocka;-) Radkowi i Kostropatemu nawet się podobało;-)

Bardzo chętnie :) ja i Sajmon77 dosyć często organizujemy wspólne "posiedzenia muzyczne", dobrze by było się spotkać tym bardziej, że BB to przecież rzut beretem ;).... Rock to miód na nasze uszy :) ale nie stronimy również od innych gatunków ;)

Gość Michał Szczechura

(Konto usunięte)

Tomek, mieszkamy nieopodal, a mi jeszcze nie udało się do Ciebie dotrzeć... mam nadzieję, że to się wreszcie zmieni, choć okres przedświąteczny to akurat dla mnie najcięższy moment w roku :(

Jeśli chodzi o grono miejscowych audiomaniaków, mam ogłoszenie duszpasterskie: jako że chcę sprzedać cały mój bardzo skromny tor analogowy (gramofon, preamp i kilkanaście płyt winylowych), a boje się to wysyłać ze względu na delikatność, gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam na priv.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Tomek ja też się wproszę jeżeli mogę? Mieszkam ciut dalej ale chętnie przyjadę.

Zapraszam serdecznie. Najlepszy motyw jest z Michałem, bo mieszka 500m ode mnie, a jeszcze nie był;-)

Witam, jako że obecnie uczę się ojcostwa ;) ( 5 miesiąc po narodzinach potomka ), to z czasem dosyć krucho. Na pewno wygospodaruję trochę wolnego początkiem stycznia... :-)

Muzyka była, jest i będzie ważną częścią mojego życia a wspomnienia chwil minionych odżywają wzbogacane emocjami utworów towarzyszących owym momentom...

to trza się zgadać :)

Zgłaszam się i pozdrawiam!

Mnie się bardzo podobało...

kostropaty napisz coś o swoim systemie.

szału ni ma :)

kolumny to castle harlech s1 i dynaudio contour 1

pre arcam alpha 9 i końcówka 10

cd marantz cd 5004

kable kimber i cardas

Widzę że pomysł spotkania górno-ślązoków się reaktywował. No ja już lata temu byłem na tak, sęk w tym że jakoś łatwiej się ustawić z Krakowem, Sosnowcem lub Wrocławiem żeby czegoś posłuchać niż tutaj, ciekawy jestem co z tego wyjdzie.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• 1 miesiąc później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Bardzo dziękuję forumowiczom i tym spoza forum, których miałem przyjemność gościć w piątek i sobotę w moich skromnych progach. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy.

Szczególnie dziękuję byłemu forumowiczowi @ Papierwoleju vel audiosynergia za wiedzę i umiejętności którymi zechciał się z nami podzielić, forumowiczowi @ panerai_47 który jechał do mnie ponad 720 km przez Berlin (!) i @ Bobonerkowi bez którego do tego spotkania by nie doszło. On był kierownikiem tego ,, zamieszania''.

Dzięki koledzy. Oby częściej.

Edytowane przez HQ150
  • 1 miesiąc później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.