Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, soundchaser napisał:

Ja wciąż najbardziej lubię Szpakowskiego. Inni komentatorzy mnie wkurzają.

Mnie Szpakowski wkurzał powtarzanymi w kółko schematami i niezliczoną ilością pomyłek.

Ale jak zmuszony byłem słuchać komentarzy duetu krzyczący-stękający czyli Borek/Węgrzyn to mecz który komentował Szpakowski pierwszy raz od dawna obejrzałem z przyjemnością.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

duetu krzyczący-stękający czyli Borek/Węgrzyn

Borek stara się wrzaskiem zrobić widowisko z każdego piłkarskiego gniota i stać się najlepszym komentatorem sportowym w naszej historii, ale robi to bardzo nieudolnie.
Tak go odbieram.

Teraz, soundchaser napisał:

Borek stara się wrzaskiem zrobić widowisko z każdego piłkarskiego gniota i stać się najlepszym komentatorem sportowym w naszej historii, ale robi to bardzo nieudolnie.
Tak go odbieram.

Dokładnie. Jakie by patałachy nie grały facet sztucznie się podnieca i krzyczy w zasadzie przez pierwsze pół godziny każdego meczu. A tandem z Kaziem jest wręcz groteskowy.

Jestem Europejczykiem.

Pamiętam mecz hokejowy w TV w czasach PRL`u. 

Komentował go Stefan Rzeszot. Uznawany za eksperta w hokeju.

I owemu ekspertowi dopiero w 10 minucie coś przestało grać na lodowisku. Dłuższe chwile ciszy i po następnych 5 minutach odwrócił kota ogonem; proszę państwa, a więc Finowie grają  w ciemnych strojach a Szwedzi w jaśniejszych (telewizja była wówczas czarno-biała)... i dalej gadał swoje. Był wybitnym nudziarzem... ale jak widać zapadł w pamięć. 

Borka nie zapamiętam. 

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Ja wciąż najbardziej lubię Szpakowskiego. Inni komentatorzy mnie wkurzają.

ja tez, zwlaszcza Laskowski wkurza jak z byle powodu podnosi głos 

Nie ma drużyny, która spełniłaby oczekiwania, tak jak nie ma komentatorów w typie Jan Ciszewski.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Londyn, przed meczem, nie chce myśleć co będzie później.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, 747 napisał:
2 godziny temu, soundchaser napisał:

Nie zawsze wygrywa lepiej grająca drużyna.

To prawda, ale dobra drużyna pozostawia dobre wrażenie.

Takie jak np. Polska po wygranym meczu z Niemcami 2:0?

Racja.

Można było odnieść wrażenie że, nie to był mecz finałowy. Pierwsza połowa gorzej niż przeciętna.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Anglicy zagrali świetne pierwsze pół godziny (może trochę dłużej). Włosi zagrali przyzwoicie może też z pół godziny, ale później. Anglikom chyba za dobrze poszło na początku i chyba trener przegapił moment na zmiany.

Szczerze mówiąc nawet nie chce mi się jakoś specjalnie to analizować bo mecz mocno przeciętny poza emocjami w karnych. Jedna z niewielu rzeczy wartych zapamiętania to radość Włochów i miny Anglików. Borys przemówieniem które przygotował na okoliczność wygranej będzie mógł sobie tyłek podetrzeć. Albo zebrać kupę psa z trawnika.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bydło z tych angoli chyba najgorsze w Europie. Dekoracja Włochów odbyła się przy prawie pustym stadionie, na wyspach nastąpił totalny upadek kultury przynależnej do cywilizacji łacińskiej

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.