Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądając mecz (główną kamerę obsługiwał "profesjonalista") doszedłem do wniosku że wystarczy naszych przycisnąć i tracą głowę. Jak to możliwe że większość gra z zagranicznych klubach - chyba chodzi o kasę bo wygląda to tak jakby zapomnieli jak się gra w piłkę z dnia na dzień. I jeszcze coś : chciałbym aby się nie zakwalifikowali.

Edytowane przez witek_z

Ostatni mecz pokazał oprócz znanych od lat wad naszych reprezentantów jeszcze jedną .To po prostu idioci są .

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To po prostu idioci są .

Wg twojej skali, idioci są wszędzie, poza debilami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez YunnanTEA

W ciemnych barwach widzę komunikację i normalną współpracę na linii Santos - PZPN.

Kilka dni temu (przed katastrofą z Mołdawią) Santos stwierdził, że mecz z Niemcami do niczego nie był potrzebny, nie interesuje go, bo np. takie spotkania nie przynoszą punktów - a czytając między wierszami - przeszkadzają.

Ale nie mógł nic zrobić, bo to PZPN zorganizowało spotkanie, wydało niemałą kasę i nakręciło całą resztę. Jak znam życie musiało się to odbywać w wysoce nieprofesjonalnym trybie i niemiłej atmosferze. Pewnie Santos dostał SMS-a typu "za kilka dni gramy z Niemcami, zrób listę".

Zaczyna mi tu śmierdzieć powtórką z Benhakkera, który o tym, że nie jest już trenerem dowiedział się w trakcie wywiadu telewizyjnego z ówczesnym prezesem PZPN Grzegorzem Lato...

16 godzin temu, cezar1972 napisał:

A najsmutniejsze jest to że polscy kibice dalej śpiewaliby "nic się nie stało..."

Chyba nie teraz. Poziom żenady tego co się stało w Kiszyniowie przeszło wszystkie możliwe granice. Najgorsze , że oprócz braku chciejstwa oni nie mają jaj. Lepiej by było, żeby poobrazali wszystkich , rozwalili szatnie, Zieliński wrócił bez zębów np. To byłaby jakaś reakcja. Oczywiście , że naganna, ale jakaś adekwatna do wysiłku sportowego. To dawałoby jakąś nadzieję na sportową złość w przyszłosci i brak powtórki. A tak... Ja im nie ufam i nie wierzę w jakikolwiek sukces. Niestety ...tępe faje kompletnie bez jaj

8 godzin temu, konradskala napisał:

W ciemnych barwach widzę komunikację i normalną współpracę na linii Santos - PZPN.

*przeczytać to głosem Gomółki:

Cezary Kulesza
@Czarek_Kulesza

Emocje po wczorajszym meczu powoli opadają. Rozmawiałem z trenerem Santosem, obaj jesteśmy bardzo rozczarowani jego wynikiem. Mamy świadomość ciężkiej sytuacji w grupie eliminacyjnej, ale obaj również wierzymy, że stać nas na zwycięstwa jesienią i bezpośredni awans do EURO 2024. W historii polskiej piłki były już trudne momenty, ale zawsze działając razem wchodziliśmy z tych kryzysów.

🤣😂😅

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

ludzie was to jeszcze interesuje? nasza piłka skończyła śię w 1982r może w 1986,teraz mamy pajaców którzy zarabiają wagony pieniedzy w zagranicznych klubach a reprezentacja to im zwisa i powiewa.

Cały ten burdel do likwidacji i zapomnieć na zawsze.

• 2 tygodnie później...

W PZPN normalnie i stabilnie:

Ustawił dziesiątki meczów. PZPN zaprosił go na wyjazdowy mecz kadry
Jeden z głównych bohaterów afery korupcyjnej w polskiej piłce został zaproszony przez prezesa PZPN na mecz reprezentacji Polski w Mołdawii. Były działacz piłkarski był wcześniej skazany przez sąd i zdyskwalifikowany przez... PZPN.

- Gdy zobaczyłem, jak Mirosław Stasiak wsiada na lotnisku w Warszawie do samolotu z reprezentacją i działaczami PZPN, to ze zdumieniem przecierałem oczy. Kolega zażartował, że na kolejny mecz z Albanią powinniśmy zabrać Ryszarda Forbricha, czyli słynnego "Fryzjera", szefa mafii ustawiającej mecze w Polsce

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

14 minut temu, Tadeiro napisał:

Kolega zażartował, że na kolejny mecz z Albanią powinniśmy zabrać Ryszarda Forbricha, czyli słynnego "Fryzjera", szefa mafii ustawiającej mecze w Polsce

Sami piłkarze nie dają rady i potrzebują wsparcia

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• 2 tygodnie później...

Według saudyjskiego źródła Fernando Santos jest już jedną nogą w Al-Shabab. Już w niedzielę lub w poniedziałek portugalski selekcjoner ma zostać zaprezentowany jako nowy szkoleniowiec tego klubu

Ta informacja zaskoczyła dosłownie wszystkich. Z Polskim Związkiem Piłki Nożnej na czele, który dowiedział się o niej z mediów. Jeśli Fernando Santos rzeczywiście odejdzie do saudyjskiego Al-Shabab, federacja będzie mogła liczyć na wielomilionowe odszkodowanie. Wyższe nawet od tego, które na rzecz związku musiał zapłacić Paulo Sousa. Nie tylko z tego tytułu nikt tak naprawdę w reprezentacji Polski i w PZPN-ie za Portugalczykiem płakał nie będzie. Co istotne, udało się nam zweryfikować wiarygodność człowieka, który podał sensacyjne informacje na temat trenera Biało-Czerwonych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Che molto guadagna chi putana perde

Ważne, że ekstraklasa nam się polepszyła. I nie chodzi tylko o ostatnie wyniki w europie. Ale np o bramki jakie padają - co drugi mecz jest bramka - stadiony świata - w poprzednim sezonie było tego multum

Serio...zawsze jak przełączałem to miałem wrażenie spowolnienia tempa jak w matrixie na ekstraklapie 🤣

Kiedyś nawet poszedłem na mecz, bo mnie znajomy namówił to po 30 minutach zacząłem grzebać w telefonie z nudów 😋

Edytowane przez Ajothe

Dla mnie siatkówka jest nudna - zbyt mała liczba możliwości zdobycia punktu. Ale wiadomo jak grają nasi to adrenalina rośnie a w ręcznej to już w ógóle można dostać palpitacji serca

Można, do ostatniej minuty, a czasem sekundy nie można być pewnym wygranej. 

Byłem na wielu meczach ligi Europejskiej i widziałem wszystkie najlepsze zespoły po kilka razy, niezapomniane chwile gdy Kielce ogrywają Barce czy PSG lub Vesprem 😁

Ale to trzeba pójść na taki mecz, żeby się wciągnąć, znajomego wsyslo po jednym meczu. 

Jak byłem mały to ojciec zabierał mnie na mecze łódzkiej Anilany, która wtedy walczyła w czołówce ligi razem z Wybrzeżem Gdańsk. Szymczak. Przybysz, Krygier, Kuchta...pamiętacie te nazwiska?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.