Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Rumuni są słabi. Gubią się w obronie, nie potrafią piłki porządnie wyprowadzić pod naciskiem.

Trzeba ich cisnąć cały czas i zdobyć drugą bramkę, by znów nie doszło do tej znanej obrony Częstochowy.

Polacy nie potrafią utrzymać korzystnego wyniku.

Należą się wielkie gratulacje dla Reprezentacji Polski za wygraną zwłaszcza w takich warunkach i walkę do samego końca.

BRAWA :-)

♪ ♪ ♫  ♪  Najważniejsza jest muzyka i przyjemność jej słuchania  ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ 

Niezły mecz naszej drużyny. Narzuciliśmy im styl gry i tańczyli jak im zagraliśmy.Cała drużyna grała dobrze

Grosicki z golem-przepiękna akcja.

Piszczek moim małym bohaterem

Dużym Lewy

Dla takich chwil się żyje :)

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Pan Lewandowski to wiadomo.

Zwróciłbym uwagę jak ważny jest boczny obrońca... i to na przykładzie Piszczka.

Nie widziałem tak grającego Piszczka w reprezentacji.

W zasadzie można się tylko przyczepić trenera, dlaczego wstawił Linettego. Od początku był do zdjęcia...

Kilka meczy temu zrozumiałem fenomen Zielińskiego. Jak tak dalej pójdzie to na MŚ będzie w 11. turnieju na swojej pozycji...

No i cichy bohater Teodorczyk

Zmazał plamę

Noo.. nareszcie widziałem wczoraj.. tą naszą prawdziwą reprezentację w piłce.. grali jak na Euro 2016.. wielkie gratulacje dla Orłów!!!

:))

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Rumunia jest chyba najsłabszą druzyna w naszej grupie. Bym się tak za bardzo nie podniecał tym zwycięstwem.

Poza tym, mamy grupę eliminacyjną na miarę "naszych" możlwiości, wiec byłoby dużą wpadką, gdybyśmy się nie zakwalifikowali na MS.

Edytowane przez jar1

Noo.. nareszcie widziałem wczoraj.. tą naszą prawdziwą reprezentację w piłce.. grali jak na Euro 2016.. wielkie gratulacje dla Orłów!!!

Ja widziałem zupełnie inną grę.

Przełamali się w drugiej połowie i ponownie przejęli inicjatywę.

Mniej było niecelnych, panicznych podań. Widać było w każdym zdarzeniu boiskowym chęć zwycięstwa...

Dlatego oglądało się to z przyjemnością.

Nawet postawa Lewandowskiego była godna gladiatora.

Mógł udać, że nie jest w stanie kontynuować gry i byłoby 3:0 dla Polski...

Takiej drużyny chcę, walczącej, myślącej...

Wówczas wyniki nie będą ważne. Będą pozytywne tak przy okazji...

Przełamali się w drugiej połowie i ponownie przejęli inicjatywę

No i ta petarda. W idealnym momencie , zauważcie, że właśnie wtedy Rumuni odzyskiwali inicjatywę i wtedy ... no normalnie prezent od jakiegoś głupola z trybun. Lewy troszkę przyaktorzył i była przerwa na parę minut to naprawdę wybija z rytmu i dobrze dla nas

No i ta petarda.

To nie petarda. To Samsung Galaxy Note 7.

;)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

11 listopada ,11 miesiąca zawodnik z numerem 11 (Kamil Grosicki) strzelił gola w 11 minucie :)

Pan Lewandowski to wiadomo.

Zwróciłbym uwagę jak ważny jest boczny obrońca... i to na przykładzie Piszczka.

Nie widziałem tak grającego Piszczka w reprezentacji.

W zasadzie można się tylko przyczepić trenera, dlaczego wstawił Linettego. Od początku był do zdjęcia...

Kilka meczy temu zrozumiałem fenomen Zielińskiego. Jak tak dalej pójdzie to na MŚ będzie w 11. turnieju na swojej pozycji...

W sumie to samo chciałem napisać.

• 2 tygodnie później...

Najlepsze, że Legia nic nie potrafi a mało nie wyrównała na 3:3.

Komentatorzy nic nie rozumieją, jak sami przyznali...

Oczywiście przez nic nie potrafienie Legii, żółto-czarni na stojaka wklepali czwartą...

Przepraszam, piątą...

Zwariowany mecz pełną gębą... 8:4 Borussi z Legią - inne wyniki przy tym bledną. Wielki bang-bang a bramki nie strzelił Aubameyang... Hokej na trawie, czekamy na Sporting w Warszawie! Może padnie bramek 15 i kolejny rekord trzaśnie...

Panowie. Przecież był remis, bo bramki na wyjeździe liczą się podwójnie.

;)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

A mi się podobało. Mimo że Legii a szczególnie jej kibiców nie lubię.

Wolę taką przegraną przy odważnej grze niż jakieś 0:2, czy 0:3 przy rozpaczliwej obronie Częstochowy.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.