Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Pedros napisał:

Szału nie było. Ciekaw jednak jestem czy znów ,,znafcy" będą mówili że Lewandowski nic nie daje reprezentacji. 

O czym ty mówisz? Z Andorą? 

Inna sprawa to opaska kapitana. Nosi ją Lewandowki, pilkarz wysunięty 30m do przodu. Kontakt z Glikiem to on ma co najwyźej w szatni. Nie ma reźysera, nie ma druźyny. W ogóle, szkoda gadać. Dać sobie spokój z Ekstraklasą. Wrócić do I ligi, II ligi i tak dalej. 

Godzinę temu, YunnanTEA napisał:

O czym ty mówisz? Z Andorą? 

No i uderz w stół...jak by nie Lewandowski i jego bramki to i z Andorą mogło by być krucho. Nie pierwszy raz zresztą wyciągał drużynę z opałów w teoretycznie łatwym do wygrania meczu. Niestety, z potęgami futbolu sam meczu nie wygra ale do niektórych wciąż to nie dociera.

33 minuty temu, costa brava napisał:

i było Morawieckiemu dzwonić do Merkel ? 🙂

a może to właśnie to ustalili, że Lewy odniesie kontuzję 3 dni wcześniej  i wróci do Reichu ? 🙂

Oczywiście. Przecież wiadomo, że Morawiecki jest sterowany z Berlina.

Jestem Europejczykiem.

Obraz nędzy i rozpaczy. 3 gole umęczone w meczu z Andorą. Wszystkie 3 bramki  to zwykłe farfocle. Pierwszą bramkę strzeliły plecy obrońcy, przy drugiej bramce nasz odznaczony  artysta futbolu chyba się nabawił kontuzji bo w pokraczny sposób się po prostu machnął nie umiejąc przyjąć/strzelić z pierwszej piłki. trzeci gol to muśnięcie trzecim palcem w prawej nodze piłki co wystarczyło by zmylić amatorskiego bramkarza.

Brak elementarnego wyszkolenia tych piłkarzy jest po prostu porażający. Jak to możliwe, że Krychowiak grał w PSG i Sevilli  ??? - niebywałe. On dobrze prostej piłki przyjąć nie potrafi, nie wspominając o celnym podaniu na 30m. Zieliński jako jedyny ma potencjał piłkarski ale w reprezentacji gra po prostu bardzo słabo.

Reszta to pokraki jakich mało - nie da sie oglądać tego  braku jakiejkolwiek jakości piłkarskiej. Kopanina jak na podwórku. Lewy jest lewy ale ma instynkt mordercy pola karnego i przynajmniej bezlitośnie strzela te bramki z 2, 5 czy 8 metrów.

Reszta to totalne dno - jak w ogóle oni ten remis uratowali z Węgrami to jakiś cud.  Te 3:0 z Andorą to za wysoki wynik jak na to co grali. A juz panowie ekspercie w tzw. studio to się kompromitują - z Maciejem Szczęsnym na czele - typował minimum 6:0 - bez pojęcia facet jest. Najpierw niech syna nauczy podstaw bramkarskich - ( czyli chronimy bliższy słupek i nie schodzimy ze światła bramki.)

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

jakbym miał wybór, nie zagrać z powodu kontuzji albo nie zagrac bo mnie szefowie z Bayernu nie puszczą, to byc może 

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

A mnie mecz z Węgrami bardzo się podobał. Dawno tak się nie uśmiałem.

a ja chciałem sie pośmiać na meczu z Andora ale ten Lewy mi zepsuł zabawę  🙂

Edytowane przez costa brava
3 minuty temu, costa brava napisał:

a ja chciałem sie pośmiać na meczu z Andora ale ten Lewy mi zepsuł zabawę  🙂

PiSiory zawsze maja dziwaczne problemy.

Jestem Europejczykiem.

48 minut temu, costa brava napisał:

akurat potrzebuje 5 dni rehabilitacji mowili....czyli w Bayernie juz zagra ...trafilbys tak z kontuzją? 🙂

Niczego wykluczyć się nie da. Ten świat jest tak pełen kłamstwa i korupcji, że w nic już nie można wierzyć.
A może zwyczajnie obawia się mutacji brytyjskiej świrusa, która mogłaby go wykluczyć z ataku na rekord Gerda Mullera. 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Już zaczyna się mataczenie. Może najprościej będzie mecz oddać walkowerem.

Ukryta Zawartość

A ja jeszcze na temat umiejętności piłkarskich i gry naszych zawodników.

Ostatnie dwa mecze oglądałem sobie kompletnie na luzie i bez emocji.

Moja uwagę zwróciła jedna rzecz. Nasi piłkarze jak dostawali piłkę od kolegi to najpierw pracowicie ją przyjmowali a następnie rozglądali się kto gdzie stoi i komu podać.

Przecież ci panowie byli w pracy, wykonywali swój świetnie opłacany zawód a zachowywali się tak, jakby na boisko zesłał ich jakiś dziwny wybryk losu. Zawodowy piłkarz jak biegnie po boisku to w jakimś celu. Wie co chce za chwile zrobić i patrzy gdzie są partnerzy z drużyny i przeciwnicy. A u naszych ten proces oceny sytuacji zaczynał się dopiero po otrzymaniu podania. Nie dziwota, że byli wiecznie spóźnieni a atak pozycyjny był z tego powodu tragikomedią.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Któryś z wcześniejszych trenerów (nie pamiętam, czy to był Fornalik, czy Nawałka) wbił naszym kopaczom do głów styl gry polegający na szanowaniu piłki, dokładności podań i precyzji przyjęcia piłki. Stąd ten schemat...można nie wiedzieć kto gra, ale po tym charakterystycznym stylu można się domyśleć, że to gra reprezentacja Polski.
Efektem tego jest groteskowy sposób budowania akcji ofensywnej - dziesiątki asekuracyjnych podań, które nic nie wnoszą i nie posuwają akcji do przodu, a głównym celem jest podać do partnera i nie popełnić błędu.

Problem jest!
"Nie wiem, czy klękniemy wraz z Anglikami. Na razie na zgrupowaniu ten temat się nie pojawił. Anglicy klękają w ramach ruchu BLM."
🤣😂🖤

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

i kolejni zakażeni...czy aby cały zespół nie powinien pojsc na kwarantanne? 

Ukryta Zawartość

drugi test Krychowiaka i tym razem negatyw...powtorka z rozrywki, piękna ta nasza plandemia 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12 godzin temu, soundchaser napisał:

Któryś z wcześniejszych trenerów (nie pamiętam, czy to był Fornalik, czy Nawałka) wbił naszym kopaczom do głów styl gry polegający na szanowaniu piłki, dokładności podań i precyzji przyjęcia piłki. Stąd ten schemat...można nie wiedzieć kto gra, ale po tym charakterystycznym stylu można się domyśleć, że to gra reprezentacja Polski.
Efektem tego jest groteskowy sposób budowania akcji ofensywnej - dziesiątki asekuracyjnych podań, które nic nie wnoszą i nie posuwają akcji do przodu, a głównym celem jest podać do partnera i nie popełnić błędu.

Gdzie widzisz u naszych piłkarzy dokładność podań i precyzję przyjęcia piłki ?

10 godzin temu, Tadeiro napisał:

Problem jest!
"Nie wiem, czy klękniemy wraz z Anglikami. Na razie na zgrupowaniu ten temat się nie pojawił. Anglicy klękają w ramach ruchu BLM."
🤣😂🖤

Ukryta Zawartość

Klękną w czasie meczu .

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, costa brava napisał:

drugi test Krychowiaka i tym razem negatyw...powtorka z rozrywki, piękna ta nasza plandemia 

Ukryta Zawartość

To raczej zła niż dobra wiadomość. Krychowiak od dłuższego czasu gra słabo, bez pomysłu, wolno, niepewnie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale nikogo lepszego nie mamy .On przynajmniej powalczy .

Co kończyć sie będzie faulami i rzutami wolnymi, a moze i karnym. Przeciez Anglicy już go maja rozpracowanego i będą grać na niego.

Jestem Europejczykiem.

no nic,  będzie te 0:8 a potem telefon Bonka do Brzeczka ...:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.