Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki telefon komórkowy? NOWOŚCI - TOP 10

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwnie brzmią słowa uprzedzenia poprzez klawiaturę, jak mniemam dojrzałego mężczyzny :)

Jak lubisz wyzwania to polecam Nokia N9 z systemem MeeGo. Rewelacja, mimo mojego wcześniejszego sceptycyzmu wyrażonego jakiś czas temu parę postów wyżej. Żona nie chce się zamienić nawet na S-trójkę:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mój teść lubi Nokię. Ma po kolei wszystkie wychodzące modele i co rusz prosi mnie o ustawienie jakiejś funkcji. O ile dosyć biegle poruszam sie po różnych OS to Nokia zawsze mnie czymś zaskoczy i zadziwi. Nie chcę, dziękuję.

• 1 rok później...
  • 9 miesięcy później...

Dawn tu nikt, nic nie pisal, wiec dam linka do marki ktora cenie i uzywam:

Dzis wysyp recek BlackBerry Priv. Niemal kazda podkresla ze to najlepszy smartphone na Andka, i jeden z najlepszych jaki ukazal sie tego roku. Trzeba go pomacac, gdyz a) jest dosc spory b) widze wciaz braki wzgledem BB10OS. Z kolei Passport tanieje, i hmmm..

Ponizej co lepsze:

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

trudno porównywac telefony w różnych eko sytemach , osobiście mam 640 LTE ( to drugi tel w Win ) i jestem zadowolony . Huawei ma opinie mocno fabrycznie zawirusowanych telefonów...

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

na S4 bądź htc one , przyzwoite telefony , organoleptycznie htc one lepiej się prezentuje , obudowa z aluminium (ale jak upadnie ...) S4 też całkiem ładny , ładniejszy od S3 , troszkę szybszy od niego , ma pare bajerów , dobrze złożony , nie trzeszczy nic nie odstaje....

HTC One nie ma wymiennej baterii (niestety).

Jest i tak na mojej liście życzeń (wersja M9, bo mój obecny M7 już ma osłabioną baterię) ale waham się bo na rynek wszedł nowy Soniacz z fajnym aparatem. Xperia Z5 jest jednak gorzej wykonana, nie ta klasa obudowy, no i ma gorsze głośniki.

Także hiba HTC.

Do Szajsunga jakoś nie mogę się przekonać. Ten Galaxy z krzywym ekranem jest śliczny, jednak mimo wszystko...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja jednak wybrałem s6. Wersję zwykła. Myślałem jeszcze nad Motorola nexus. Tez ok i tańszy.

chwilowy brak działalności w audio.

bawiłem się wczoraj s6 edge- normalnie mały komputr. ale cena 3600zł mnie zwaliła.

Jest ok, ale i tak wziąłbym iphona( prościej już nie można) :)

Mam S6 Edge. Telefon rewelacja, wyświetlacz bije wszystkie inne telefony. Jednak zakrzywiony ekran jest nieporęczny, tego telefonu nie ma po prostu jak złapać. Jeśli ktoś ma tendencję do upuszczania telefonu to Edge nie przeżyje tygodnia u niego. No i czuły jest bardzo na tych krawędziach co skutkuje wywoływaniem przypadkowych funkcji - np. wali zdjęcia seryjne. Ale poza tym telefon super..

Ja też dołączę do powyższego pytania . Jest coś nowego fajnego na rynku ?

ZTE Axon

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ZTE Axon

Faktycznie świetna konfiguracja ale odkąd mama notebooka Lenovo to już nie chcę chińskich produktów . Straszna tandeta . Głośniki rzężą , karta sieciowa zrywa połączenie a obudowa poprostu pęka .

...there is no spoon...

mam telefon od ZTE--to nie jest tani plastic od Xiaomi,Meizu,Lenovo.

Axon ma ok30 patentów firmy,w tym force touch.jedyny rywal to iPhone+.

ten model ma dystrybucję międzynarodową.

Ja czekam na międzynarodową wersję Axon mini-bo 5,5`` to jest zbyt dużo

na zdjęciu mój ZTE v5.3pro

• Moderatorzy

Rozważam S5 mini duos, nie lubię przepłacać zobaczę ile stanieje po świętach.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Bez przesady z tą adoracją chińskich telefonikow. Taki ZTE będzie żył technologicznie jakieś pół roku. Tyle będzie wsparcia androidowego. Potem permanentny brak aktualizacji.

Bez przesady z tą adoracją chińskich telefonikow. Taki ZTE będzie żył technologicznie jakieś pół roku. Tyle będzie wsparcia androidowego. Potem permanentny brak aktualizacji.

na podstawie czego tak twierdzisz?

Ten telefon(Axon) jest adresowany na rynki międzynarodowe-w tym amerykański.

Jest oficjalnym telefonem kilku klubów NBA.

No niestety taka prawda.

Btw. zona ma aktualnie Lg g2 mini. Jak byl na adnku 4.4.2 bylo ok. Teraz jej sie zauktualizowal do lolipopa i moze go sobie odstawic na polke, nie jest zbyt uzywalny a przeciez podzespoly ma w miare mocne.

Przyklad pomijajacy komorke. Odtwarzacz sieciowy Measy b4s brak wsparcia, tablet ainol ( brak wsparcia - po roku do kosza poszedl)

Samsung galaxy Advance - brak wsparcia czyt. bezuzyteczny.

Teraz mam Iphone 4 i mimo ze nie ma juz aktualizacji ios jestem z niego mega zadowolony ( fanboyem apple nie jestem zaznaczam) Na dzien dzisiejszy jedyny sluszny wybor to jablko, jak ktos nie ma zamiaru co pol roku zmieniac fona to bedzie zadowolony.

wybierz formę pomocy ze strony:

Ukryta Zawartość

Nie chcę nikogo przekonywać ani namawiać.

W przyszłym roku wraca na rynki Nokia.Telefony dla niej produkować będzie prawdopodobnie Xiaomi.

Prototypy wyglądają ciekawie.

Ukryta Zawartość

No niestety taka prawda.

Btw. zona ma aktualnie Lg g2 mini. Jak byl na adnku 4.4.2 bylo ok. Teraz jej sie zauktualizowal do lolipopa i moze go sobie odstawic na polke, nie jest zbyt uzywalny a przeciez podzespoly ma w miare mocne.

Przyklad pomijajacy komorke. Odtwarzacz sieciowy Measy b4s brak wsparcia, tablet ainol ( brak wsparcia - po roku do kosza poszedl)

Samsung galaxy Advance - brak wsparcia czyt. bezuzyteczny.

Teraz mam Iphone 4 i mimo ze nie ma juz aktualizacji ios jestem z niego mega zadowolony ( fanboyem apple nie jestem zaznaczam) Na dzien dzisiejszy jedyny sluszny wybor to jablko, jak ktos nie ma zamiaru co pol roku zmieniac fona to bedzie zadowolony.

Co za bełkot. Telofony do wyrzucenia? Nie da się już przez nie rozmawiać?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co za bełkot. Telofony do wyrzucenia? Nie da się już przez nie rozmawiać?

Pewnie ze sie da. Tylko jaka przyjemnosc korzystania ze smartfona jak wiesza sie i laguje? To chyba mija sie z celem. Gdybym chcial tylko i wylacznie rozmawiac to bym kupil sobie nokie 3210, zapewne tak zrobila by wiekszosc.

LG się nie kupuje bo zaczyna lagować po jakimś czasie. Sprawdzone. Jedyne wyjście to regularne czyszczenie pamięci z nagromadzonego syfu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.