Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

komplemenciarze..;)

Obiecuję wpaść na kawę przy pierwszej nadarzającej się okazji.A moje zainteresowanie audio nie istniałoby bez takich audiofilów i zapaleńców jak wy:)

No, ale wystarczy tego cukru, żeby się nikomu w głowie nie przewróciło;)

• Użytkownicy+

komplemenciarze..;)

Obiecuję wpaść na kawę przy pierwszej nadarzającej się okazji.A moje zainteresowanie audio nie istniałoby bez takich audiofilów i zapaleńców jak wy:)

No, ale wystarczy tego cukru, żeby się nikomu w głowie nie przewróciło;)

Jeszcze cukruuuuuuuu, ja też trochę chcę ;)

• Użytkownicy+

Dziś słyszałem, że ktoś w kampanii częstował potencjanych

wyborców właśnie krówkami...

Myślę, że Palton stworzył nową, świecką tadycję DIY ;)

Ja myślałem o słodyczach, ale nie konkretnie o krówkach. To Teo wymyślił i kupił krówki.

• Użytkownicy+

W high fidelity mała wzmianka o naszym pokoju :

"Bardzo fanie było w pokoju audiostereo.pl, bo to były prawdziwe emocje, pokazy stawały się na naszych oczach – DIY w najlepszym wydaniu."

Na tyle pokoi, fajnie że nas ktoś zauważył.

Ps. Nie komentujcie już tego "pokoju audiostereo.pl" .

Mysioperz to nie było tak z tym granitem, ja chciałem ale uznano, że to mniej wygodne i nawet nie próbowalismy jak na granicie gra. A co do brzmienia to nie zagrały jak mógłbym się tego spodziewać a przynajmniej nie do końca. Dlaczego to tylko domysły. Wpadnij do mnie o usłyszysz zupełnie coś innego.

Mysioperz to nie było tak z tym granitem, ja chciałem ale uznano, że to mniej wygodne i nawet nie próbowalismy jak na granicie gra. A co do brzmienia to nie zagrały jak mógłbym się tego spodziewać a przynajmniej nie do końca. Dlaczego to tylko domysły. Wpadnij do mnie o usłyszysz zupełnie coś innego.

LULU

Nigdzie się nie wypowiadałem na temat brzmienia Twoich kolumn w pokoju DIY-bo po co to mam robić właściwie-prawda???

Lecz gdy ma się pokój do dyspozycji,który przypomina wagon kolejowy [z drzwiami jako przeciąg]-to o dobrym brzmieniu nie ma mowy.)))

Zastanawiam się tylko nad dwiema sprawami-

1.Kto wybierał Wam ten pokój....bo pokój Elberotha sąsiadujący byłby lepszy[miałbyć tam Struss]

2.Jak będzie wyglądał pokój DIY na przyszły rok-o to trzeba walczyć i zabiegać.

Biorąc pod uwagę przypadkowy dobór urządzeń-to muszę powiedzieć,że gdyby było lepsze pomieszczenie-grałoby jeszcze lepiej.

Nie możecie sie mimo to wstydzić dżwieku,prędzej to tylko obycia niektórych forumowiczów.....ale to już historia))

LULU

Nigdzie się nie wypowiadałem na temat brzmienia Twoich kolumn w pokoju DIY-bo po co to mam robić właściwie-prawda???

Lecz gdy ma się pokój do dyspozycji,który przypomina wagon kolejowy [z drzwiami jako przeciąg]-to o dobrym brzmieniu nie ma mowy.)))

Zastanawiam się tylko nad dwiema sprawami-

1.Kto wybierał Wam ten pokój....bo pokój Elberotha sąsiadujący byłby lepszy[miałbyć tam Struss]

2.Jak będzie wyglądał pokój DIY na przyszły rok-o to trzeba walczyć i zabiegać.

Biorąc pod uwagę przypadkowy dobór urządzeń-to muszę powiedzieć,że gdyby było lepsze pomieszczenie-grałoby jeszcze lepiej.

Nie możecie sie mimo to wstydzić dżwieku,prędzej to tylko obycia niektórych forumowiczów.....ale to już historia))

• Użytkownicy+

Dziwię się że zrezygnowałeś z granitów. Sądzę że byłoby jeszcze lepiej, ja nie byłem im przeciwny.

\Ale tak naprawdę czepiamy się szczegółów, było naprawdę super i nie trzeba się wstydzić. Niech tłumaczą się wielcy tej wystawy, którzy byli daleko za nami.

Lulu, widocznie źle Cie zrozumiałam. Dzięki za zaproszenie,musimy się jakoś umówić , bo powiem szczerze bardzo jestem ciekawa brzmienia tych podłogówek, prawdziwego brzmienia:)

A wracając do AS, to uważam że słusznym pomysłem jest rozwinięcie nazwy DIY, żeby pokazać, że Polak potrafi i to niekoniecznie za ciężka forsę, a niejednokrotnie duużo lepiej:)

Moim zdaniem kolumny Lulu świetnie by się zgrały z Ugodami.

Niestety zabrakło czasu na eksperymenty...

Dla mnie każde zestawienie w pokoju było eksperymentem-lepszym bądż gorszym,ale nie było tzw.wpadek-czyli ogólnie oceniam dość dobre prezentacje

przeważały,aczkolwiek było bez fajerwerków,bo pomieszczenie.......i niestety mała znajomość poszczególnych konfiguracji,lecz to zrozumiałe.

Kolumny lulu grały z Ugodami w niedzielę.

Widzę,że byłeś dobrym obserwatorem zarówno sprzetu grającego.....jak i forumowiczow!!! Częstowałeś też krówkami.

A przypadkiem z Harendy możesz zdac relację,czujesz się na siłach....tzn.pamiętasz wszystko)))))

• Użytkownicy+

Widzę,że byłeś dobrym obserwatorem zarówno sprzetu grającego.....jak i forumowiczow!!! Częstowałeś też krówkami.

A przypadkiem z Harendy możesz zdac relację,czujesz się na siłach....tzn.pamiętasz wszystko)))))

To nie wątek o spotkaniu w Harendzie !!!

Kolumny lulu grały z Ugodami w niedzielę.

Potwierdzam, szkoda tylko że pre było inne niż w sobotę.

• Użytkownicy+

No tak, w niedziele mnie już nie było.

Jak taka konfiguracja zagrała? z jakim pre?

Grało pre Zagra Kulesza, które przyniósł lulu. Trudno mi powiedzieć lepsze czy gorsze dźwiękowo. Dziwiło mnie że z większości płyt, żeby nagłośnić pomieszczenie trzeba było robić potencjometr na godzinę 14-15. Trafiło się kilka przegrywanych płyt, podanych przez odwiedzających gdzie na max wychylona gałka nie zapewniała odpowiedniej głośności - szczególnie klasyka która w cichszych momentach była słabo słyszalna . Zapewne to wynik niedopasowania urządzeń.

Grało pre Zagra Kulesza, które przyniósł lulu. Trudno mi powiedzieć lepsze czy gorsze dźwiękowo. Dziwiło mnie że z większości płyt, żeby nagłośnić pomieszczenie trzeba było robić potencjometr na godzinę 14-15. Trafiło się kilka przegrywanych płyt, podanych przez odwiedzających gdzie na max wychylona gałka nie zapewniała odpowiedniej głośności - szczególnie klasyka która w cichszych momentach była słabo słyszalna . Zapewne to wynik niedopasowania urządzeń.

nie trzeba zwracać uwagi na połżenie strzałki na gałce, ustawienie zupełnie przypadkowe, bo się dobrze nie trzymała ale w rzeczywistości przy zerze na godz 7-8 wysterowanie na 12 :)

A wracając do AS, to uważam że słusznym pomysłem jest rozwinięcie nazwy DIY, żeby pokazać, że Polak potrafi i to niekoniecznie za ciężka forsę, a niejednokrotnie duużo lepiej:)

To się zgadza, za rok będziemy mieli najlepszy system i sprawimy sobie kostiumy zwierzaków z turkusową dupką :)))))

• Użytkownicy+

To się zgadza, za rok będziemy mieli najlepszy system i sprawimy sobie kostiumy zwierzaków z turkusową dupką :)))))

Piotr, możesz rozwinąć TĄ myśl ;) ?

• Użytkownicy+

Moje wypociny :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Można się czegoś więcej dowiedzieć o tej konstrukcji zaznaczonej na fotce ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To wzmacniacz lampowy dinka, w moim odczuciu grał znakomicie... ja o nim zbyt wiele nie wiem, musiałbyś rozmawiać z autorem, grał tylko w sobotę, atmosfera była bardzo napięta i doszło do małej kłótni, także dink się obraził. W końcu każdy z nas jest trochę przeczulony na punkcie własnego sprzętu ;)

• Użytkownicy+

W miesięczniku "Audio" ukazał się dziwny artykuł, "antyreportaż audio show 2010" na dole jest zdjęcie pokoju DIY, mam nadzieję że się odkryjemy(odkryjecie) za miesiąc:P

Może zdradź nam trochę szczegółów, co to za dziwny artykuł? Czytałeś grudniowe Audio w wersji elektronicznej, czy inne źródło?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.