Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Gość partick

(Konto usunięte)

Nuda panie wszystko gra tak samo....to miejsce probuja zawlaszczyc wrogowie, audio zeby choc byli ciekawi.... redakcja postepuje jak mawial pewien dawny amerykanski general.....>>>>.lepiej miec wrogow w namiocie bo szczaja na zewnatrz<<<< ... tymczasem ci nasi raczej leja bez pardonu w namiocie.....to tak w skrocie...

....aktualnie UK....

mentalnie nadal we Włocławku.

To, "ze cały czas tu zaglądam" byłoby kolejnym kłamstwem. W ciagu ostatnich 2-3 dni zobaczyłem wystarczająco nic. To trochę tak kiedy pamiętając częste wizyty we wspaniale i bogato wyposażonym budynku, wracamy do jego bistro, jednak tym razem po wielu latach i juz po inwazji sowieckiej. Wszystkie dekoracje zostały zerwane, toalety sa gorsze, pisaury nabrały innego koloru, nawet sam kelner nie ma w sobie codziennego uklonu, nikt nam nie otwiera drzwi, restauracja zamieniła się w samoobslugowy bar z mucha w grochowce, która zastąpiła pamiętnym wywar z trufli...

Nuda panie wszystko gra tak samo....to miejsce probuja zawlaszczyc wrogowie, audio zeby choc byli ciekawi.... redakcja postepuje jak mawial pewien dawny amerykanski general.....>>>>.lepiej miec wrogow w namiocie bo szczaja na zewnatrz<<<< ... tymczasem ci nasi raczej leja bez pardonu w namiocie.....to tak w skrocie...

To ciekawe bo ja znam powiedzenie że "lepiej mieć wrogów w namiocie niż poza nim" ale to powiedzenie arabskie i ma zupełnie inny sens.

Chyba nie muszę tłumaczyć jaki?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja ich nie traktuję jako wrogów.

Coś bardziej na kształt pensjonariuszy, którzy nie zażyli na czas przepisanych tabletek i niekontrolowanie rozpierzchli się poza oddział zamknięty.

• 2 tygodnie później...

z innej beczki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

w normalnym kraju dostał by uścisk prezesa i jakiś mały upominek np snikersa a u nas dostał zjebe

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Bo to nie jest normalny kraj...

Wypraszam sobie

w normalnym kraju dostał by uścisk prezesa i jakiś mały upominek np snikersa a u nas dostał zjebe

Jak JK będzie wreszcie tym premierem, to każden jeden dostanie batonika

Ciekawe, że Żydzi jakoś siedzą cicho?

Gdyby taka reklama poszła w Polsce, to byłby news na cały świat

A co mają do odzyskania w Estonii??? 80% bezrobocie, gastarbaiterów z Finlandii i szlaki przerzutowe narkotyków?

Oni tam mieli jeszcze lepszego specjalistę niż nasz balcerek, co i m taki dobrobyt uczynił.

z innej beczki

Ukryta Zawartość

"uczciwych znalazców powinno się pozamykać w psychiatrykach"

Ten klient jakiś szkodliwy jest. Mógł oszwabić cwaniaczków to im jeszcze pokazał błąd żeby mogli dalej oni łoić innych z kasy.

Oni to robią zawodowo, ich obowiązkiem jest zachowanie profesjonalizmu od czego są jak d... od srania. A jak nie potrafią, to niech wezmą się za prostsza robotę która im nie będzie sprawiała takich trudności.

Wiesz głąbie ,że nie o to chodzi.

Straszny z Ciebie tuman.

A o co chodzi sknerek???

pewnie

SPISEK ?

Ukryta Zawartość

Ciekawe, czy nikogo nie przeraża ilość zebranych klocków do pokoju DIY - ciekawe, czy piątek wystarczy, zdecydowanie za mało czasu....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak, nadal i jestem z tego dumny! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W wątku nadal nie mogę pisać, ale pokój DIY to raczej nie słuchanie, ale dumne stanie... podparte swoim ego. Nawet czapkowemu konstruktorowi już odbija. Faktycznie lepiej niech pokój 608 zbiera krwawe żniwo.... żenada i podejście 5 latka!

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Tak, nadal i jestem z tego dumny! :D

Nie jesteś osamotniony w swojej chwale :)

A to, o czym wczoraj rozmawialiśmy działa.

I wcale nie musiałem czekać 20 minut :)

Zarąbiste są!

Ciekawe, czy nikogo nie przeraża ilość zebranych klocków do pokoju DIY - ciekawe, czy piątek wystarczy, zdecydowanie za mało czasu....

Post zdaje się juz nie być aktualny. Przecież wczoraj na kolejnym tajnym posiedzeniu wybór został dokonany ;)

Chyba, że coś pozmienialiście jak wyszedłem?

Nie, na spotkaniu było ustalone i nic nie zmieniamy. Swoją drogą też się zastanawialiśmy nad drugą opcją, ale ta pierwsza jest zdecydowanie na tak!

Stary przytaszczy Mace :)

Zapomnij-mam w tym roku funkcje-jestem jurorem i w ogóle moge też nawet przylutować jakby ktoś se życzył-tak od serca))

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.