Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Sami eksperci. a to kolumny z aluminium, a to super zestaw z monitorkami grającymi od 80Hz, a to sprzęt jest raz dobry (jak się chce go sprzedać), a raz zły (jak się go już sprzedało). Do tego moderacja, nad którą nikt nie panuje, jakieś dziwne rozgrywki, tajemnicze głosowania. Wszystko jest, tylko rzetelnej informacji coraz mniej.

Czy mozna prosic moderacje o przyciecie krzakow u mnie w ogrodzie skoro tak jej dobrze idzie z cieciem postow w tym watku ?

Ryzykant z Ciebie, wytną Ci wszystko w pień a później będziesz szukał kogoś żeby Im skopał ogródek ;'))

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Tracić twarz? Żeby ją stracić trzeba ją wpierw mieć. Człowiek który zapiera się publicznie swoich słów używając jeszcze do tego obraźliwych określeń typu "zmień tabletki" albo "przestań pić" nie ma twarzy ani za grosz honoru. I nie chodzi tu o jakiś DAC, transport czy w ogóle firmę audio. Chodzi o zasady międzyludzkie, które są ponad audio czy innymi hobby.

Kolejną ważną sprawą poruszoną przez kolegę jamówię jest publiczna pogarda i szydera z wyborów innych osób i to przez wielkiego organizatora audio show. Kpina i kolejne chamstwo.

Mógłbym tu podać kilka przykładów z czego mógłbym drwić w przypadku adama m. Ale podaruję sobie.

Jest taka mądrość ludowa o której zapominamy.

Jak już jesteś taki Wielki, Wspaniały to oglądaj się za siebie i wyglądaj tego ko cię kopnie w dupę.

Tracić twarz? Żeby ją stracić trzeba ją wpierw mieć. Człowiek który zapiera się publicznie swoich słów używając jeszcze do tego obraźliwych określeń typu "zmień tabletki" albo "przestań pić" nie ma twarzy ani za grosz honoru. I nie chodzi tu o jakiś DAC, transport czy w ogóle firmę audio. Chodzi o zasady międzyludzkie, które są ponad audio czy innymi hobby.

Kolejną ważną sprawą poruszoną przez kolegę jamówię jest publiczna pogarda i szydera z wyborów innych osób i to przez wielkiego organizatora audio show. Kpina i kolejne chamstwo.

Mógłbym tu podać kilka przykładów z czego mógłbym drwić w przypadku adama m. Ale podaruję sobie.

Czytamy czytamy i nawet moderacja nie daje rady pomóc Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Mam propozycję. Proszę zmienić nazwę wątku z Rozmóm na luzie na Śmietnik albo Kosz. Przecież przenoszenie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi powoduje chaos, trudno połapać się o co chodzi. A może właśnie o chaos chodzi?

Jaki autor wątku taka jego zawartość.

, trudno połapać się o co chodzi. A może właśnie o chaos chodzi?

No zajarzyłeś w końcu!

W mętnej wodzie grube ryby się łowi.

• Użytkownicy+

O!

Znowu były tu nożyce!

Ale zapomniały dokladnie wyczyścić wszystkie ślady :-)))

Róbcie tak dalej panowie, niedługo zostaną tu tylko wielbiciele Reimyo, Magico i moderatorzy.

Ciekawe kogo będą moderować, samych siebie - zresztą już w teje chwili się kłócą.

Panie Robercie z Inowrocławia!!

Może mnie Pan zbanować, wyasować wszystkie moje wpisy. I tak ci co mają wiedzieć, wiedzą jaki z Pana człowiek.

Czytanie ze zrozumieniem to sprawa prosta, ale moderowanie ze zrozumieniem chyba już nie bardzo.

Ma Pan przewagę wpostaci nadużywanego przez Pana guzika.

Nie upoważnia to Pana do niehonorowego zachowania.

To co Pan robi to zwykle przekroczenie uprawnień.

Niehonorowe zachowanie z mojej strony? Pisanie bez DOWODÓW na takie twierdzenie, jest nieetyczne i to zwykłe draństwo, które zasługuje na potępienie.

Proszę przedstawić/udokumentować administratorowi moje przekroczenie uprawnień, oraz niehonorowych zachowań. Będę wnioskował o zawieszenie Twojego konta do czasu ujawnienia owych dowodów, lub przeprosin na łamach forum. Zobaczymy kto ma honor.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Palton, powiedz szczerze - warto było w obronie wątpliwej cnoty jednego mazgaja rozpieprzyć fajny wątek o DAC'ach?

Na miejscu J&A też bym go w takiej sytuacji zamknął.

Tym bardziej, że innym jak widać wolno kontrolować swój temat.

nie wiem, być może tego jeszcze nie zauważyłeś, ale to jest mój osobisty watek, opisujący mój system i moje przygody z audio, i będę go prowadził w taki sposób, jaki uznam za stosowny.

Tu byś się nie odważył, nie?

W moim wątku "Kupno/Sprzedaż LP" zostało skasowane moje ogłoszenie dot. myjki do winyli a w powyższym... nic. Nuda aż się chce z kina wyjść... Księciuniowi :) wolno nawet polówkę ze sprzętem rozłożyć na środku Jerozolimskich. Nikt go nie odsyła do właściwego tematu. Bo to jego wątek i mu wszystko wolno.

Żenada Palton, żenada...

Gość

(Konto usunięte)

Ale jaja!

Teraz już wszyscy, nie wyłączając z tego Administratorów, Redaktorów i Moderatorów, urządzają sobie publiczną pyskówkę na forum - AUDIOFILSKIM forum przecież, jak to niektórzy podkreślają...

Ja wymiękam, idę się napić, bo jeszcze dodatkową okazją jest to, że dziś obchodzimy urodziny - płyta CD oraz ja ;)

PS Tylko niech już nikt nie wmawia mi, że to wszystko przez StaregoM i przez to, że onegdaj założył "Klub ateistów Audio-Voodoo"! ;)

masza>

a nie sądzisz że ta masa została już osiągnięta, a teraz "spijamy ten nektar"

spójrz na analog :(

był taki moment że można było zatrzymać przyczepę gnoju lecącą na rozkręcony wiatrak, co zrobiła moderacja czy właściciel( jak zwał tak zwał):

-zmienił kierunek obrotów-

mało światowy jestem ale dało mi to możliwość podróży po innych zachodnich forach o tematyce audio i nasuwa mi się jedno pytanie;

jak można było doprowadzić do takiego "burdelu" na audiostero?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

fubb, w pełni się z Tobą zgadzam.

Czy nie można zamiast tułać się po wirtualnym świecie skrzyknąć paru chłopa i postawić coś normalnego?

Może Frantz i umka coś by pomyśleli?

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Z dużą przykrością czytam pana ostatnie wpisy.

może należy ich przekonać ;)

patrząc na ten dział tutaj odnoszę wrażenie ,że jest miejsce do zagospodarowania w temacie analogu na naszym małym rynku

-gdzie nie koniecznie będę zmuszany do czytania wątków która wersja krążka jest lepsza melodi czy eterny bo oba masakrują DG

-gdzie cały złomiarsko -ruchlowy światek zostanie wrzucony do jednego worka i tam się będzie utylizować

-gdzie pytania o najlepszy gramofon do 300zł i igle do 50 będzie można zadawać na innym forum :)

a takich tematów jak gramofon -używany czy stary- nie zobaczę

no i nikt nie będzie wyzywał drugiego forowicza od chama, a troglodyci będą wysyłani w kosmos po 5 minutach

natomiast chciałbym poczytać na takim forum o -ANALOGU- nie koniecznie śmieciowym, bo tutaj raczej nie ma na to szans :(((((

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Jak rozumiem uważa Pan, iż to co wypisuje Pan Elb jest Ok. Tym razem więc mnie jest przykro.

Nasze wpisy świadczą przede wszystkim o nas samych.

W tym momencie jest mi obojętne co pisze ktoś inny. Nie jego wpisy pana określają.

Nasze wpisy świadczą przede wszystkim o nas samych.

W tym momencie jest mi obojętne co pisze ktoś inny. Nie jego wpisy pana określają.

Wiesz kolego JAudio czasem jak to mówią ręce opadają!

Wpisy mogą być spokojne kulturalne ale pod warunkiem ze obie strony stosują podobne sposoby argumentacji.

W sumie jak byś to całe forum ogarnął to merytoryczność i rzetelność recenzentów zeszła tutaj na samo dno i czuć tylko parcie na zarobienie jak największej ilości kasy nie licząc się z niczym i nikim!

Dla tego musimy wrócić do starych metod czyli iść do miejsca gdzie jest coś co nas interesuje, posłuchanie tego i użycia własnego rozumu bo na opiniach tutaj pisanych to można się tylko nabawić w najlżejszym przypadku czkawki.

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Rozumiem że przeciwstawianie się przeze mnie takim chamskim wpisom jest niewłaściwe? Należy to tolerować i milczeć?

Rozumiem, że spotykając się z chamstwem mamy być chamscy, spotykając się z brutalnością mamy być brutalni, spotykając się z nieuczciwością may być nieuczciwi......

To co chamskiego było w moim wpisie krytykującym....chamstwo?Czytał Pan uważnie?

To o zachowaniu twarzy tak? Ktoś kto wypisuje takie rzeczy dla mnie nie ma twarzy nie może jej więc stracić.

Rozumiem, że spotykając się z chamstwem mamy być chamscy, spotykając się z brutalnością mamy być brutalni, spotykając się z nieuczciwością may być nieuczciwi......

Ty tak serio? dał byś sobie nawet w twarz strzelić i byś nie oddał?

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Wiesz kolego JAudio czasem jak to mówią ręce opadają!

Wpisy mogą być spokojne kulturalne ale pod warunkiem ze obie strony stosują podobne sposoby argumentacji.

W sumie jak byś to całe forum ogarnął to merytoryczność i rzetelność recenzentów zeszła tutaj na samo dno i czuć tylko parcie na zarobienie jak największej ilości kasy nie licząc się z niczym i nikim!

Dla tego musimy wrócić do starych metod czyli iść do miejsca gdzie jest coś co nas interesuje, posłuchanie tego i użycia własnego rozumu bo na opiniach tutaj pisanych to można się tylko nabawić w najlżejszym przypadku czkawki.

Używanie własnego rozumu powinno być obowiązkowe - dlaczego więc jakiekolwiek wpisy co do których mamy tak duże zastrzeżenia wywołują jakąkolwiek naszą reakcję?? "nawracanie na jedynie słuszną prawdę" ???

Palton, powiedz szczerze - warto było w obronie wątpliwej cnoty jednego mazgaja rozpieprzyć fajny wątek o DAC'ach?

Na miejscu J&A też bym go w takiej sytuacji zamknął.

Tym bardziej, że innym jak widać wolno kontrolować swój temat.

Tu byś się nie odważył, nie?

W moim wątku "Kupno/Sprzedaż LP" zostało skasowane moje ogłoszenie dot. myjki do winyli a w powyższym... nic. Nuda aż się chce z kina wyjść... Księciuniowi :) wolno nawet polówkę ze sprzętem rozłożyć na środku Jerozolimskich. Nikt go nie odsyła do właściwego tematu. Bo to jego wątek i mu wszystko wolno.

Żenada Palton, żenada...

Masza dlaczego się czepiasz Palantona, przecież on nic nie może. Przepraszam za ponownie, pisze z iPhone
Gość JAudio

(Konto usunięte)

Ty tak serio? dał byś sobie nawet w twarz strzelić i byś nie oddał?

Sztuką jest "nie dać sobie" a nie "oddać"

To co chamskiego było w moim wpisie krytykującym....chamstwo?Czytał Pan uważnie?

To o zachowaniu twarzy tak? Ktoś kto wypisuje takie rzeczy dla mnie nie ma twarzy nie może jej więc stracić.

Przepraszam, że zabrałem głos. Pomyliłem się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.