Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Wolalbym kupic sterte cd playerow za 200zl z tym laserem i sobie wyjąć.

Ty ekshibicjonisto! :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Wolalbym kupic sterte cd playerow za 200zl z tym laserem i sobie wyjąć.

Jaki sprawny odtwarzacz z KSS 151A kupisz za 200zl? pytam bo jedzie do mnie Sony CDP-338ESD i jak sie jakis trafi to bede chcial kupic na "zapas"

Ten laser z ebaya niby ma zworke ale styki wygladaja jakby 10lat siedzialy w gniezdzie ;p

gadanie :-) ten z Al... można przecież wziąć na raty, co za problem robicie?;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Jaki sprawny odtwarzacz z KSS 151A kupisz za 200zl? pytam bo jedzie do mnie Sony CDP-338ESD i jak sie jakis trafi to bede chcial kupic na "zapas"

Ten laser z ebaya niby ma zworke ale styki wygladaja jakby 10lat siedzialy w gniezdzie ;p

Chociażby DCD 1500MKII

?👈

Kolega chyba zapomnial ze zbudowanie kolumn to nie tylko poukładane obudowy i wkrecenie glosnikow...ale projekt zwrotnicy ktory czasem trwa miesiacami.

No chyba ze mówimy o takim diy do którego jest caly projekt dostępny

Kolego Sony :) , ja dokładnie wiem co piszę i pamięć mam jak stary słoń

Dobrze by było gdyby świat się składał z DIY-iowców i takich co się nie dotykają bo wiedzą że spieprzą. Niestety jest jeszcze trzecia kategoria - majsterkowicze nazywani przez mojego przyjaciela Antymidasami.

Definicja Antymidasa - czego się nie dotknie to zamieni w g..wno.

Niestety jest ich cała armia, a w głośnikach szczególnie dlaczego? Ano dlatego, że tego się po prostu nie da spieprzyć - jak nie podłączysz to i tak będzie grało W przeciwfazie ze zwrotnicą lub bez póki nie ma zwarcia lub urwanego przewodu to zagra.

Antymidas kranu nie przykręci, sandałka dziuni nie sklei, ale głośniki zrobi i to na wypasie - pytanie tylko czy nie smażył lutownicą po stykach godzinami i czy głośnika nie wpychał do dziury paluchami trzymając za membranę - trzeba to brać pod uwagę przy zakupie

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Antymidas kranu nie przykręci, sandałka dziuni nie sklei, ale głośniki zrobi i to na wypasie - pytanie tylko czy nie smażył lutownicą po stykach godzinami i czy głośnika nie wpychał do dziury paluchami trzymając za membranę - trzeba to brać pod uwagę przy zakupie

Dlatego "masowka" zawsze jest bezpieczniejsza. Tak tu krytykowane dali ikon sprzedalem bardzo szybko bez opisów jak to walcuja wszystko!do 10 tys itd :)

Sprzedaje z powodu zmiany filozofii życiowej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

myślałem, że AP tp tylko kolumny, a tu proszę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xatt

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Ukryta Zawartość

OKAZJA!

Nie wiem czy to wszystko razem jest warte chociaż 500zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ja jeszcze powciskalbym głodne kawałki!jaki to dziś plastik w sklepach i jak ta UNITRA walcuje wszystko do 10 tysięcy ( oprócz Sony oczywiście :))) i poszlaby za 50 tys

Ukryta Zawartość

Za 500 to sam bym wziął dla sentymentu, jak to przeszło 30 lat temu jako nastolatek śliniłem się na widok tej wieży będąc u starszego brata mojego kolegi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

Warto dać za monitory B&W CDM1 NT 2500zł . Grają przyzwoicie i są w dobrym stanie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Warto dać za monitory B&W CDM1 NT 2500zł . Grają przyzwoicie i są w dobrym stanie.

http://olx.pl/oferta/b-w-cdm1nt-marmurowe-standy-cnt-centralny-kolor-czarny-CID99-IDbwzrh.html

Prawie 3 razy drozej niż za granicą. Można je kupić za 2000. Wiadomo u Polaka jak zwykle najdrozej :)

Mogę samą parę cdm 1nt kupić za 2500zł. Czy to jest 3 razy drożej bo się zgubiłem. Cena podana jest za parę, standy i centralny.

Edytowane przez daniel-de
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

http://archiwumallegro.com.pl/wie%C5%BCa_unitra_diora_msh_101_tsh_113_ws_303-1_2053382632.html

To zależy czy z punktu widzenia kolekcjonera czy kogoś kto szuka dźwięku. Kolekcjoner da więcej a ktoś kto szuka dźwięku nawet nie zwróci uwagi.

Ja kiedyś robiłem porządki w piwnicy i taką składaną diore z szufladą wyniosłem pod smietnik,Jak wróciłem po reszte to w tym czasie złomiarze rozpracowywali te sprzety kamieniem by oddzielic metal od aluminium.To było kiedyś a kilka lat temu znajomemu ktory prowadzi punk złomu też ktoś przywiozł skladanke unitry ,dostał za nią 14zł podziękował i pojechał.

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

Czy spotkał się ktoś z takimi kolumnami? Bo jakoś nie umiem nic o nich znaleźć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Luxman hi end, igła

Chyba spod gruzowiska po jakimś trzęsieniu ziemi wyjęty, bo niemożliwe że można tak doj..ć sprzęt w warunkach domowych...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Luxman hi end, igła

Lekko przechodzony ten Luxman...

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.