Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Posprzatal magazyny u niemcow, oni zadowoleni, ze maja czysto a ten tu chce 65k pln za ten syf, malo tego bo to co najlepsze powybieral

Edytowane przez jimmi

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

większość tych sprzętów vintage w "chorych" cenach (to tylko moja opinia ;) ) będzie latami wisieć (wisi) na ale drogo i innych portalach bo nikt tego nie kupi, a wystarczyło by obniżyć do rozsądnej ceny a by schodziły jak świeże bułeczki, jak to mówią chytry dwa razy traci.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/sansui-au-alpha-907dr-i7366542896.html#thumb/2

Sansui za 6300, drobiazg 3 potencjometry nieoryginalne. Powodzenia z taka cena haha

Update. Ten sansui ma jedną końcówkę na nieoryginalnych tranzystorach. No to na pewno za 6300 sprzeda:) nie dość że chytry to nie myśli

Omijac. Grzebany i nieoryginalny

Update. Ten sansui ma jedną końcówkę na nieoryginalnych tranzystorach. No to na pewno za 6300 sprzeda:) nie dość że chytry to nie myśli

Rozmowa w klubie Sansui tyczy sie zupelnie innego sprzetu, ten ma akurat koncowki oryginalne ale potencjometry wymienione

tani Denon co o tym sądzicie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ak się nie chce wtopy, to wartościowy sprzęt zawsze lepiej odbierać osobiście

Nawet jak będzie sprawny to kurierzy mogą zrobić swoje

Wysyłać tez nie lubię żeby później nie było pretensji

Jak wysyłałem ARC na Litwę , to przesyłka zaginęła i odnalazła się po paru dniach w sortowni Warszawie ( dobrze ze była w oryginalnym kartonie i odnaleźli po opisie ) bo tak to szukaj wiatru w polu

Innym razem jak sprzedawałem lampe Cary to zaznaczyłem tylko odbiór osobisty z możliwością sprawdzenia na miejscu

Gościu uparł się na przesyłkę na jego odpowiedzialność , a po tygodniu od dostarczenia pisze ze chce zwrotu bo coś mu brumi w wzmacniaczu słuchawkowym

Nigdy nie mialem problemow ani z mojej ani z niczyjej strony. Kupowalem wiele zewszad-naturalnie w sensie kontrolowanym.

Osobiscie uwazam, ze jesli sprzedajacy i wzajemnie maja dobre intencje to nie ma opcji zeby sie cos nie powiodlo.

Poza tym wierze w cos co nazywa sie karma-a ta mnie nigdy nie zawiodla. Raz mnie w ciula zrobiono na allegro i nie otrzymalem zakupionego orbiteka, ale allegro oodalo by mi pieniadze gdybym zglosil sprawe na policje. Mnie osobiscie szkoda bylo czasu jak obliczylem.

Pakowanie dobre=niezawodne!

Moj tuner Creek destiny 2 przylecial z Finlandii, uwazam go za supr sprzet bo jes nietuzinkowy juz nie wspomne o tym ze polowalem na dziada 2 lata.

Dla mnie sprawa jest zerojedynkowa.

aha morawka na wschodzie nie kupowalem i nie wysylalem, poprotu sie boje w tym kontencie wszystkiego. Dlaczego?

Bo nie znam mentalnosci poprostu.

Generalnie morawka to nie jest jakis wywod do Twojego wpisu, jeno przyklad ze sie da bez kolizji robic wymiany na wysokim poziomie :)

Edytowane przez jimmi

W pierwszym przypadku zawaliła firma kurierska( uszkodzenie nalepki adresowej ) bo jeśli chodzi o pakunek to Litwin sam napisał ze to był tank

W drugim jako ze to była lampa przyłożyłem się do pakowania i nie wierze żeby coś się stało z przesyłka ( konduktorska z reszta )

Po prostu kupujący był niepoważny , i potraktował Allegro jak wypożyczalnie ( poza tym po dostarczeniu wszystko w porządku , a tu po paru dniach wiadomość ze wzmacniacz słuchawkowy brumi i chce zwrotu zgodnie z zasadami serwisu )

Zależy na kogo się trafi

Ale poza tymi dwoma przypadkami kupowałem i wysyłałem do/ z całej Europy i USA i było ok

Choć nadal uważam ze odbiór osobisty to najlepszy sposób dla stron na uniknięcie niedomówień i problemów

Ilu ludzi tyle opinii

tani Denon co o tym sądzicie

Ukryta Zawartość

Dziwne trochę, ale zaryzykowalem i kupiłem 2 hehe. Zobaczymy

Ukryta Zawartość

Omijac. Grzebany i nieoryginalny

W tych Sansui te tranzystory padają aż miło o awaryjności tych wzmacniaczy można poczytać hehhe później handlarzyna wlutuje jakiś chiński podrutuje przy końcówkach i też gra z tyłu to ma napisane z 1000Watt a ma problem z napędzeniem kolumn i się pali :P jelonek zaślepiony legendą i tak to kupi :)

Choć nadal uważam ze odbiór osobisty to najlepszy sposób dla stron na uniknięcie niedomówień i problemów

Zgoda pelna, nie dyskutuje sie z tym poprostu bo nie da sie lepiej

a właściwie nic nie wyczytałem o żadnej wadzie. Aukcja była wystawiona chyba dziś rano i już jest sprzedanych 29szt w tym dwie moje chyba że to oszustwo to i tak ebay chroni kupujących.

Panowie, prosze o wiecej powagi i szacunku do siebie.. O takich rzeczach wypada wspomniec, powtarzam wspomniec po udanej transakcji i tylko tyle...

Ja właściwie nic nie wyczytałem o żadnej wadzie. Aukcja była wystawiona chyba dziś rano i już jest sprzedanych 29szt w tym dwie moje ������ chyba że to oszustwo to i tak ebay chroni kupujących.

Wygląda na okazje, pewnie wycofali partie. Może wada jest ukryta, lub objawia się później.

Nie żebym źle życzył ale w przyrodzie nic nie ginie ;-)

edit: jimmi wytłumacz mi czemu o oszustwach należy tylko wspominać?

Edytowane przez cygaret

Musica curat cor meum et animam meam delenit

czekam

Zatem opisz swoje chimeryczne uzasadnienie odnosnie wlasnej wypowiedzi:

edit: jimmi wytłumacz mi czemu o oszustwach należy tylko wspominać?

Tutaj mam problem

Edytowane przez jimmi

Straszysz mnie sądem, a teraz chcesz żebym pomógł ci myśleć.

Kolego jimmy, cofnij się do postu nr 25808

Zapraszam do lektory #25801 na tej samej stonie tylko kilka postow wyzej-to jest moje stanowisko oficjalne wczesiejsze przed Twoim wywodem oskarzenia

Nie mnie nauczac myslenia ani osadzac.

Edytowane przez jimmi

Jimmi zostawmy dziecinadę na bok. Nikt nie sprzedaje nowych sprawnych sprzętów po cenie złomu.

Tam jest jakiś wic. I tak jak napisałem, może być to wada lub nie. Wywalili cała partie bo tak się robi.

Nikt tego nie będzie przebierał. A ty piszesz, że o tym należy tylko wspomnieć po jakimś tam czasie.

Czy to ty opychasz te denony?

edit: może inaczej, ile kupiłeś tych denków?

O losie, przeczytałem ten twój post 25801.

Niech karma będzie z Tobą!

Edytowane przez cygaret

Musica curat cor meum et animam meam delenit

Dziwne trochę, ale zaryzykowalem i kupiłem 2 hehe. Zobaczymy

Daj znać jak dojdzie czy wszystko ok. Piszą, że dostawa 4-5 dni więc na początku przyszłego tygodnia powinieneś mieć.

I do tego jeszcze darmowa przesyłka.

O losie, przeczytałem ten twój post 25801.

Niech karma będzie z Tobą!

Prawde mowiac od tego nie da sie uciec cygaret..

Generalnie wole czytac o pewnych i sprawdzonych aukcjach i udanych oczywiscie w sensie pelnego zadowolenia obu stron.

Czy to ty opychasz te denony?

edit: może inaczej, ile kupiłeś tych denków?

W zyciu z denonem mialem stycznosc raz w zyciu-stalem obok w media markt

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jimmi

Te Sansui za 5tysi wisiało z 2 miesiące i pies z kulawą nogą tego nie chciał teraz nagle obniżył na 3,4tyś :) jelonków zabrakło?? za kolejne 2 miesiące obniży o 2tyś i wyjdzie realna wartość 30 letniej budżetówki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Te Sansui za 5tysi wisiało z 2 miesiące i pies z kulawą nogą tego nie chciał teraz nagle obniżył na 3,4tyś :) jelonków zabrakło?? za kolejne 2 miesiące obniży o 2tyś i wyjdzie realna wartość 30 letniej budżetówki.

http://allegro.pl/sansui-au-x-901-i7104087179.html

Sprzęt jest po tuningu czyli grzebany przez jakiegoś Janusza. Jak już pisałem ludzie nie lubią nieoryginalnych grzebanych sprzętów. Za 3 też tego nikt nie kupi

Sprzęt jest po tuningu czyli grzebany przez jakiegoś Janusza. Jak już pisałem ludzie nie lubią nieoryginalnych grzebanych sprzętów. Za 3 też tego nikt nie kupi

To jest warte ledwo połowę z tych 3tyś wystarczy przejrzeć archiwum allegro było wystawiane za 1,5tyś wszystko dopóki nie postał klub naganiaczy z czubkiem na czele :) a handlarzyny powoli zaczynają wystawiać te wzmacniacze za więcej niż kosztowały 30 lat temu jako nowe.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

To jest warte ledwo połowę z tych 3tyś wystarczy przejrzeć archiwum allegro było wystawiane za 1,5tyś wszystko dopóki nie postał klub naganiaczy z czubkiem na czele :) a handlarzyny powoli zaczynają wystawiać te wzmacniacze za więcej niż kosztowały 30 lat temu jako nowe.

Jakiś jeleń to weźmie za tyle. Warto zerknąć na opinie tego sansui które nie są dobre. To żaden cud

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.