Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co jak co , bez Bartka byłoby nudno ?

Rafał , daj spokój.  Naciągasz historie 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, Fashi napisał:

Zdaje się , że za etykietę z tamtego forum Cię wyproszono...

Zapytaj swojego guru czubsiego i pygara. Choć wątpię by napisali prawdę. Zresztą czy nie obraziliscie się właśnie na te forum? Tam już skończyła się klientela czy też już moderacja miała dość mimo że klaskala głosno waszym wybrykom. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Ludzie którzy zarabiali na tych wynalazkach przescigali się w festiwalu głupoty żeby tylko złapać kolejnego chętnego. 

Przecież wystarczy zajrzeć na te ich klubiki by przekonać się i skali handlu. 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Ale co jak co , bez Bartka byłoby nudno ?

Rafał , daj spokój.  Naciągasz historie 

Ten cały wasz klubik chyba jeszcze tam wisi. Każdy może poczytać. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Zapytaj swojego guru czubsiego i pygara. Choć wątpię by napisali prawdę. Zresztą czy nie obraziliscie się właśnie na te forum? Tam już skończyła się klientela czy też już moderacja miała dość mimo że klaskala głosno waszym wybrykom. 

Jedno trzeba przyznać moderację mieli tam w kieszeni. I myśleli że tu też tak bedzie 

39 minut temu, przemak napisał:

Czy ja żyję w matrixie? Moderator forum pisze otwartym tekstem, że klonów jest sporo? Przecież jak widać wyżej" konta zostaną zablokowane"... Jaja sobie robicie?

Realia są takie, że blokowanie klonów to walka z wiatrakami. Założenie nowego klona zajmuje ze dwie minuty.

29 minut temu, Audio.Japan napisał:

A ty co się mnie czepiasz?? Czy to ja piszę z kilku kont i naganiam na sansuje? Nie. Robią to kloniki z klubiku sansui.Czy to ja odpowiadam bajki ze sansuj za 3tys kosi wszystko do 40 tys?? Takich bajek nie odpowiadam na tylko wy. 

Jak zwykle czepiasz sie nie tego co trzeba ? spojrz na kogoś innego

Oczywiście że jesteś multikontowcem. Ten pajac prowokator BartoszXXX (jakiś numerek) to niby ktoś inny był? Założyłeś nowe konto i rżniesz bezstronnego głupa, wielkiego znawcę miłośnika audio-japan. 

Pytanie do moderacji, co ten klon dalej robi na forum? Mamy odszukać stary nick? 

3 minuty temu, Audio.Japan napisał:

Jedno trzeba przyznać moderację mieli tam w kieszeni. I myśleli że tu też tak bedzie 

Dlatego z tamtego forum tak naprawde wywalilem się sam. Najpierw czubsi czy który tam (już nie pamiętam) nakręcił któregoś moderatora przeciw mnie. Raptem dostałem jakąś blokadę. Nie wiadomo z kad, bez żadnych pkt, ostrzenia. Dziwna była ta blokada, nie mogłem dodać żadnego wpisu. Administrator nie miał pojęcia o co chodzi. Nie mógł sobie z tym poradzić. Moje prośby do moderatora który mi to założył spełzly na niczym. Napisałem kilka PW z zapytaniem. Bez skutku. Trwało to kilka dni aż sam im nawrzucalem i tak się zakończyła cała historia. Ogólnie ubaw po pachy. 

?👈

7 minut temu, McGyver napisał:

Realia są takie, że blokowanie klonów to walka z wiatrakami. Założenie nowego klona zajmuje ze dwie minuty.

Wiadomo. Ale moderacja nie powinna się tym chwalić, zwłaszcza w stylu "wiem ale nie powiem". 

nagrywamy.com

3 minuty temu, don111 napisał:

Oczywiście że jesteś multikontowcem. Ten pajac prowokator BartoszXXX (jakiś numerek) to niby ktoś inny był? Założyłeś nowe konto i rżniesz bezstronnego głupa, wielkiego znawcę miłośnika audio-japan. 

Pytanie do moderacji, co ten klon dalej robi na forum? Mamy odszukać stary nick? 

I nie trafiłeś :) pisalem kim jestem w gigantach sansui. Żadnego glupa nie udaje :) czekam na połączenie kont. 

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Dlatego z tamtego forum tak naprawde wywalilem się sam. Najpierw czubsi czy który tam (już nie pamiętam) nakręcił któregoś moderatora przeciw mnie. Raptem dostałem jakąś blokadę. Nie wiadomo z kad, bez żadnych pkt, ostrzenia. Dziwna była ta blokada, nie mogłem dodać żadnego wpisu. Administrator nie miał pojęcia o co chodzi. Nie mógł sobie z tym poradzić. Moje prośby do moderatora który mi to założył spełzly na niczym. Napisałem kilka PW z zapytaniem. Bez skutku. Trwało to kilka dni aż sam im nawrzucalem i tak się zakończyła cała historia. Ogólnie ubaw po pachy. 

Przecież tam nie można było napisać słowa złego na sansui! Wszedł ktoś kto pisał że wokale lepiej mu grają na lampie niż sansui. Za to został zbluzgany przez ich guru , zwyzywany ze w d.... był. Moderacja usuwala wszelkie negatywne zdania

13 minut temu, rafal735r napisał:

Zapytaj 

Rafał, proszę nie obrażaj... Ja mam swój rozum i wiem co kupuje , nie potrzebuje jakiejś pomocy z niczyjej strony przy wyborze wzmaka.

Oprócz pomocy Mariusza żeby wszystko grało i hulało przez długie lata...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, Audio.Japan napisał:

Przecież tam nie można było napisać słowa złego na sansui! 

Zwłaszcza kiedy się nie słyszało żadnej Alphy, tak jak Ty to robisz...

Teraz, Fashi napisał:

Zwłaszcza kiedy się nie słyszało żadnej Alphy, tak jak Ty to robisz...

Ten który został zbluzgany przez waszego guru miał sansui. :) wiec jak zwykle odwracasz uwagę od problemu. 

Czy Szanowna Moderacja może zagonić wreszcie panów od sansuja do ich zagrody w Klubach?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

6 minut temu, rochu napisał:

Czy Szanowna Moderacja może zagonić wreszcie panów od sansuja do ich zagrody w Klubach?

A czy Pan Rochu może zachowywać się z kulturą i swoją trzode zaganiać do własnej zagrody? ? ?

Nie przypominam sobie żebym Cię obrażał, po co teksty o zagrodach etc? 

12 minut temu, Fashi napisał:

czy Pan Rochu może zachowywać się z kulturą i swoją trzode zaganiać do własnej zagrody? ? ?

Nie przypominam sobie żebym Cię obrażał, po co teksty o zagrodach etc? 

Akurat Pan Rochu jako jedyny ma takie prawo. To jemu we wlasnym domu fan krzywdę chciał zrobić. U mnie taki twardziel skaczyl by w garażu pod nową wylewka nad nowymi płytkami. 

7 minut temu, margaryna85 napisał:

Akurat Pan Rochu jako jedyny ma takie prawo. To jemu we wlasnym domu fan krzywdę chciał zrobić. U mnie taki twardziel skaczyl by w garażu pod nową wylewka nad nowymi płytkami. 

Byłem obecny przy tym wydarzeniu.

Tylko to nie byłem ja i nie pozwolę żeby mnie ktoś z bydłem porównywał choćby nie wiem jakie miał źle doświadczenia. Taka mała sugestia żeby nie mierzyć wszystkich jedną miarą...

3 minuty temu, Fashi napisał:

Tylko to nie byłem ja i nie pozwolę żeby mnie ktoś z bydłem porównywał choćby nie wiem jakie miał źle doświadczenia. Taka mała sugestia żeby nie mierzyć wszystkich jedną miarą...

Miej choć trochę wstydu i nie kłam w żywe oczy, bo nikt cię tu od bydła nie porównywał. Za to ty pozunąłeś się do zwyzywania oponentów od trzody. Zatem od tego momentu każdy kto nazwie cię kłamcą nie dopuści się żadnej obrazy tylko szczerą prawdę powie.

5 minut temu, McGyver napisał:

Miej choć trochę wstydu i nie kłam w żywe oczy, bo nikt cię tu od bydła nie porównywał. 

Pewnie , a do zagrody to się kanarki zagania.  Daj Pan spokój i nie pozuj na szeryfa forum. Jak widać też lubisz manipulować , a jak dobrze wiesz między wierszami można powiedzieć wiele i to właśnie zrobił Rochu. Ale co tam, ważne żeby Sansui czy właściciela czy nawet sympatyka sprowadzić niżej niż parter. 

Taka piękna kariera na forum Panie Mc proszę nie rozmieniaj się na drobne , troszkę szkoda... bez urazy ☺

Pozdrawiam serdecznie, 

8 minut temu, Fashi napisał:

między wierszami można powiedzieć wiele i to właśnie zrobił Rochu.

Właśnie to porównanie do bydła żeś pan sobie między wierszami wyczytał. Ale to co żeś pan wyczytał między wierszami nie upoważnia do tego byś pan pozwalał sobie wyzywać rozmówców od trzody.

8 minut temu, Fashi napisał:

ważne żeby Sansui czy właściciela czy nawet sympatyka sprowadzić niżej niż parter. 

Tym samym sam żeś się pan sprowadził niżej niż parter, do poziomu gruntu a nawet i mierzwy. 

9 minut temu, Fashi napisał:

Taka piękna kariera na forum Panie Mc proszę nie rozmieniaj się na drobne , troszkę szkoda... bez urazy ☺

Nie zmieniaj pan tematu bo to i tak nie przykryje pańskiego grubiaństwa. Takie próby odwrócenia uwagi są naprawdę słabe.

5 minut temu, McGyver napisał:

Brawo! Świetna retoryka! Grunt żeby wszystko obrócić na własną korzyść. Mistrz manipulacji! 

41 minut temu, Fashi napisał:

Tylko to nie byłem ja i nie pozwolę żeby mnie ktoś z bydłem porównywał (...)

Wybacz - ja tego słowa nie użyłem.

Natomiast skoro się poczuwasz do bycia jednym z elementów zbioru desygnatów tego określenia, to twój problem.

Widocznie tak postrzegasz właśnie samego siebie.

Użyłem słowa "zagroda".

Gdybyś zajrzał do Wikipedii, przeczytałbyś, że zagroda to "okół, obejście – zespół budynków gospodarskich i mieszkalnych niewielkiego gospodarstwa wiejskiego wraz z podwórzem i otoczeniem."

Czyli raczej neutralne i niewinne określenie.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

1 minutę temu, Fashi napisał:

Brawo! Świetna retoryka! Grunt żeby wszystko obrócić na własną korzyść. Mistrz manipulacji! 

Wypraszam sobie. Żadnej nieprawdy nie napisałem. A jeżeli uważasz inaczej, to udowodnij cytatem. Kłamczuchu.

Zresztą po co się zniżać

9 minut temu, McGyver napisał:

Właśnie to porównanie do bydła żeś pan sobie między wierszami wyczytał.

Godzinę temu, rochu napisał:

Oczywiście tutaj wcale nie chodzi o to o czym napisałem...

Szkoda słów , to tylko o was świadczy jakie macie podejście. Cóż jakoś to przeżyje jednak panowie pokazaliście klase!

1 minutę temu, Fashi napisał:
Godzinę temu, rochu napisał:

Oczywiście tutaj wcale nie chodzi o to o czym napisałem...

Powszechnie znanym jest powiedzonko "Szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie". 
Należy zatem uznać, że Rochu niezasłużenie was nobilitował swoją sugestią że posiadacie zagrodę ?

6 minut temu, Fashi napisał:

Szkoda słów , to tylko o was świadczy jakie macie podejście. Cóż jakoś to przeżyje jednak panowie pokazaliście klase!

Raczej mi o klasie nie pisz.

Widziałem klasę fanbojów sansuja we własnym domu.

Krzyki i machanie łapami bo ktoś się nie zgadzał by podłączyć ich bożka do prądu elektrycznego.

3 minuty temu, McGyver napisał:

Powszechnie znanym jest powiedzonko "Szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie". 
Należy zatem uznać, że Rochu niezasłużenie was nobilitował swoją sugestią że posiadacie zagrodę ?

W dawnej Rzeplitej była warstwa tzw. szlachty zagrodowej (bo ich włości ograniczały się do zagrody i spłachetka pola) zwanej "szaraczkami" a czasami "gołotą" ?

Edytowane przez rochu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.