Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, kiza napisał:

Czyli ciekawe znalezisko, ze składu złomu ... ??

Ciekawe czy na skupie płacą więcej za złom z napisem "Krell"? ?

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, Fashi napisał:

Ciekawe czy na skupie płacą więcej za złom z napisem "Krell"?

Na pewno tyle samo, zabawa się zaczyna dopiero przy odsprzedaży ... ?

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Warto kupić tego Qed po tanim kablu Wireworld Luna 8?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

17 minut temu, kiza napisał:

Czyli ciekawe znalezisko, ze składu złomu ... ??

No tak jeden guru napisał i tak jest. 

Cyt "jak tak pisze, to tak jest". Ja już nie będę mówił kto, znany konserwator sprzętu na S. 

?👈

W ramach przerywnika proponuję piosenkę :

Teraz, Audio.Japan napisał:

Druciarz powinien 

Zrobić Tobie upgrade mózgu ?

Wybacz , musiałem ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Godzinę temu, Dune napisał:

Warto kupić tego Qed po tanim kablu Wireworld Luna 8?

Lepiej Qed Silver Spiral

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Twój sprzęt w rozliczeniu ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głośniki Klipsch RF-82 :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, rafal735r napisał:

No tak jeden guru napisał i tak jest. 

Cyt "jak tak pisze, to tak jest". Ja już nie będę mówił kto, znany konserwator sprzętu na S. 

W przeciwienstwie do ciebie wielokrotnie mialem ten model, Ty widziales go tylko na obrazkach, ze ci nie wstyd takich glupot pisac

wejdz sobie do tego watku i przeczytaj co wlasciciel napisal, ale rafalek wie lepiej bo widzial na obrazku ze sprzet sie nie grzeje

56 minut temu, klecha napisał:

Lepiej Qed Silver Spiral

Z tego co widzę to stary kabel może mieć ok 15 lat,  jest jeden na alle... gość pisze, że nowy ciekawe niby jak, ciekawe czy to oryginał?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oryginał, ale nie po tej cenie.

Czy nowy ? Zdarzają się.

Ja kupiłem ze dwa lata temu, tyko, że mój był w zamkniętym opakowaniu. No i w UK.

Tu masz taniej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

21 minut temu, klecha napisał:

Oryginał, ale nie po tej cenie.

Czy nowy ? Zdarzają się.

Ja kupiłem ze dwa lata temu, tyko, że mój był w zamkniętym opakowaniu. No i w UK.

Tu masz taniej:

Ukryta Zawartość

Właśnie ja potrzebuję 1m :-( w ogóle czy kupowanie tak starych kabli ma sens? kiedyś dużo dobrego można było wyczytać o qed qunex 2 a to chyba te same lata, czy ten silver spiral ma dobrą wypełnioną średnicę i czy nie jest za jasny?

Ukryta Zawartość

18 minut temu, Dune napisał:

w ogóle czy kupowanie tak starych kabli ma sens?

Mam 4 pary i tylko na jednym widać upływ czasu (lekko zmienił kolor pancerz), żadnej patyny czy innych "objawów starości" nie dostrzegłem ;-))

QED Qunex2 - również bardzo dobry.

Co do brzmienia. Każdy musi to przetestować na własnej skórze. Mi podeszły. Wpięte między Rotel/T+A/Dynaudio/PMC.

Natomiast z tej samej serii głośnikowe - Qed Genesis Silver Spiral odpadły (nie tylko ze względu na zgranie z resztą toru).

Edytowane przez klecha

Godzinę temu, Bumpalump napisał:

W przeciwienstwie do ciebie wielokrotnie mialem ten model, Ty widziales go tylko na obrazkach, ze ci nie wstyd takich glupot pisac

Już Ci pisałem. Jak ty się podniecałes padłem sony 830ES ja dawno miałem z nim styczność. 

Jeszcze dorzuć tekst o zimnych lutach w nowym denonie PMA-2500 jak ostatnio i będzie komplet głupot. 

?👈

Fajne, ale coś drogo ?

Monitor audio gs20 :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cena fajna, a co z dźwiękiem?

Ukryta Zawartość

IMG_20200526_152321.png

Ktoś słuchał?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tonsil Altus 300 :

Ukryta Zawartość

?

Ukryta Zawartość

Już było, ale to licytacja, zobaczcie co się dzieje !!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, kiza napisał:

Już było, ale to licytacja, zobaczcie co się dzieje !!

Coś podobnego! Ktoś to kupi za 5k zł!! Albo i lepiej...

14 minut temu, Fashi napisał:

Coś podobnego! Ktoś to kupi za 5k zł!! Albo i lepiej...

Szał niebieskich ciał, trzeba monitorować tą aukcję, zobaczymy za ile pójdzie. Za tą cenę co jest teraz można kupić nawet nowego CD dziesięć razy lepszego od tego grata.

8 minut temu, kiza napisał:

Szał niebieskich ciał, trzeba monitorować tą aukcję, zobaczymy za ile pójdzie. Za tą cenę co jest teraz można kupić nawet nowego CD dziesięć razy lepszego od tego grata.

Albo sprzedawca podbija cene z kilku kont. 

Wieza STEREO Technics :)

20 godzin temu, Huberto1984 napisał:

Ja tam nic do sansui nie mam. Pelno linkow do sprzetu z cenami z kosmosu tutaj... odnosze sie tylko do opinii kogos kto tego sluchal, bo mi nie bylo dane. Jezeli z dosc zywych i ostrych kolumn wzmacniacz robi kluche to nie moze byc dobry wzmacniacz. Przynajmniej nie pod moje gusta. Co by bylo gdyby podpiac do tego jakies Harbeth albo electrostaty... 

20 godzin temu, Huberto1984 napisał:

Napisales wczesniej, ze konkretny model focal zmiekcza I zaokragla dzwiek. Te kolumny tak nie graja z naim, roksan, leema I pewnie wieloma innymi wzmakami. Jesli tak graja z sansui to nie jest opinia o kolumnach tylko ewentualnie o wzmacniaczu, ktory nawet z takich kolumn zrobi bule. I to wcale dobrze o takim wzmacniaczu nie swiadczy. 

I tak się rodzą legendy, zasłyszane od kogoś i na tej podstawie wróżenie z fusów. Powodów takiego a nie innego dźwięku może być 10, ale winny oczywiście Sansui.. jakiś tam model, może to x201, nieważne, dla bezpieczeństwa zdyskredytujmy całą markę. 

47 minut temu, Huberto1984 napisał:

Najbardziej prawdopodobny scenariusz ?  Januszerka handlu pełną gębą...

Godzinę temu, Huberto1984 napisał:

Tylko kto mu to kupi, jak sam podbija a chętnych w tym wypadku może być "niet".

10 godzin temu, margaryna85 napisał:

Po pierwsze to nie chłopie, jestem z dużego miasta ?

A moja wypowiedź nie miała na celu jakiegoś ataku w twoją stronę tylko pokazaniu jak to działa. Ci sami handlarze którzy kupują te rupiecie na bazarze jak opisałeś próbują się zareklamować na różnych forach jak to ich sprzęt gra, jak jest fantastycznie zbudowany ( nowy by nie wytrzymał jazdy za samochodem ? ) lub mój ulubiony tekst do 10 x droższego nic nie ma szans :). Swoją drogą ciekawe czy sami na tym słuchają. 

Przepraszam , może Ja Cię żle  odebrałem , akurat Ja swoją mieścinę nazywam wiochą , a wracając do rynku to widzę jak te niektóre sprzęty leżą na deszczu bez przykrycia , a handlarz Mi mówi (poleży trochę na słońcu to wyschnie)  a póżniej sprzedawca na OLX zachwala że sprzęt od pasjonata , zadbany( wymyty w środku ) za cene x10

53 minuty temu, don111 napisał:

Powodów takiego a nie innego dźwięku może być 10, ale winny oczywiście Sansui.. jakiś tam model, może to x201, nieważne, dla bezpieczeństwa zdyskredytujmy całą markę. 

A co ? Dla bezpieczeństwa udawajmy, że to gra :-))))) ?

1 godzinę temu, porlick napisał:

Cena fajna, a co z dźwiękiem?

Raczej prorokiem być nie trzeba, żeby domyśleć się, iż wkładka za 100 zł to raczej dupy nie urywa........

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

4 minuty temu, SynSama napisał:

to gra :-))))) ?

I to jeszcze jak!

Nie musze dodawać nic o walcowaniu , koszeniu , zgniataniu , miażdżeniu itd?  ???

Będzie Pan zadowolony ?

1 minutę temu, Fashi napisał:

Będzie Pan zadowolony

Dziękuję - postoję :-)))).

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.