Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, kiza napisał:

Czyżby nie prezentował klasy wynikającej z ceny ?? Nie obracam się kręgu tej klasy sprzętu. Pozdrawiam.

Nie wiem. Ale 28tys wydaje sie cena zbyt wysoka. Realnie z 23tys mozna dac z karta dac. 

Wieza STEREO Technics :)

1 godzinę temu, Tal napisał:

Bardzo dobra cena Primare nad którą można jeszcze po negocjować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taka sobie. Swojego chyba za 2800 sprzedałem i wisiał dość długo. 

Ukryta Zawartość

?👈

Fashi  stolik już masz może Ciebie zainteresuje

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Huberto1984 napisał:

Ex demo do wziecia za ok £4000

4940 to około, ale 5000. Tak mnie na matematyce uczyli.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Teraz, Jacchusia napisał:

4940 to około, ale 5000. Tak mnie na matematyce uczyli.

Roznica miedzy Toba a mna jest taka, ze ja sie pytalem togo sklepu kilka miesiecy temu za ile by to sprzedali, bo bylem zaintetesowany. Ktos inny to kupil za 4tys a pozniej oddal. Ja w tym czasie kupilem Gryphona. Wiec zostaw swoja matematyke i nauki dla siebie. 

Sory, tamta byla srebrna. Co nie zmienia sedna wypowiedzi. Na poczatku sierpnia chyba kupilem diablo a pozniej ta audia wrocila do sklepu. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, Huberto1984 napisał:

Wiec zostaw swoja matematyke i nauki dla siebie. 

Swoją matematykę masz ty, ta przedstawiona przeze mnie jest jedynie prawdziwa i uniwersalna.

Jak się cytuje, zamieszcza linki trzeba wykazać minimum rzetelności, w końcu twoje wypowiedzi świadczą o tobie.

Edytowane przez Jacchusia

Focal-Micro Utopia        

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Ciastka Oreo, antywibracyjne ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Teraz, rafal735r napisał:

Ciastka Oreo, antywibracyjne ?

Ukryta Zawartość

Ja to jestem w ciężkim szoku, że ludzie dają się nabierać na tego typu podkładki i czy też podstawki pod kable.
Zastanawiam się jak wielki ubaw po pachy z ludzkiej naiwności muszą mieć producenci tego typu gadżetów. Na pewno oprócz ubawu muszą mieć satysfakcję z dobrego zarobku ?

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
37 minut temu, robert19091990 napisał:

Ja to jestem w ciężkim szoku, że ludzie dają się nabierać na tego typu podkładki i czy też podstawki pod kable.
Zastanawiam się jak wielki ubaw po pachy z ludzkiej naiwności muszą mieć producenci tego typu gadżetów. Na pewno oprócz ubawu muszą mieć satysfakcję z dobrego zarobku ?

Byłbyś w jeszcze większym szoku, jakbyś widział moją skrzynkę PW jak napisałem, że mogę oddać za free zatyczki na gniazda RCA i XLR, które dostałem wraz zakupem preampu. ????

Monitory DIY, na dobrych głośnikach, za rozsądne pieniądze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

9 minut temu, paul klacska napisał:

zatyczki na gniazda RCA i XLR, które dostałem wraz zakupem preampu. ????

Potrzebuje parę zatyczek XLR ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

12 minut temu, paul klacska napisał:

Byłbyś w jeszcze większym szoku, jakbyś widział moją skrzynkę PW jak napisałem, że mogę oddać za free zatyczki na gniazda RCA i XLR, które dostałem wraz zakupem preampu. ????

Mam takich parę. 199zl za parę, tylko poważne oferty ?

2 minuty temu, Fashi napisał:

Potrzebuje parę zatyczek XLR ?

A co internety zamkneli? 

?👈

Haha. Fashi jak chcesz mogę Ci załatwić za 199 XLR też ?

Audiofilskie, pozłacane. Nie będziesz mógł oderwać wzroku, codziennie będziesz odsuwał swoje święte Sansui żeby popatrzeć. 

?👈

10 minut temu, rafal735r napisał:

A co internety zamkneli? 

Chyba lepiej kupić od forumowicza niż od kogoś obcego z internetu? ? ?

8 minut temu, paul klacska napisał:

Chyba byłeś w tej grupie?

Nie byłem w żadnej grupie. Pierwsze słyszę , że miałeś takie rzeczy na zbyciu...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

13 minut temu, rafal735r napisał:

Haha. Fashi jak chcesz mogę Ci załatwić za 199 XLR też ?

Od Ciebie nie chciałbym nawet nic za darmo...

Ukryta Zawartość

Znow pojawil sie ultra rzadki technics se a1. Tym razem troche drozej niz w hifi do. Albo to ktos kto kupil to z hifi do I nie podpasowal

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, paul klacska napisał:

To był żarcik?

Ci od S nie znajo. 

Godzinę temu, Fashi napisał:

Od Ciebie nie chciałbym nawet nic za darmo...

Przecież jak bym Ci sprzedał za 199 to przebije wartość twojego wzmaka, mimo że kolor skoczył na skupie. Też było by mi głupio. 

?👈

Godzinę temu, Fashi napisał:

Chyba lepiej kupić od forumowicza niż od kogoś obcego z internetu? ? ?

A jaka to różnica ?

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

4 godziny temu, Jacchusia napisał:

Swoją matematykę masz ty, ta przedstawiona przeze mnie jest jedynie prawdziwa i uniwersalna.

Jak się cytuje, zamieszcza linki trzeba wykazać minimum rzetelności, w końcu twoje wypowiedzi świadczą o tobie.

Wiec raz jeszcze...w praktyce ten wzmacniacz mozna kupic za 4tys. Tak tez napisalem, ze do wziecia za ok 4tys. Wynika to z wiedzy, ktora posiadalem na temat zamieszczonego linku. Mysle, ze to latwe do zrozumienia? To tak jak w sklepie wzmaciacz kosztuje 5tys,ale kazdy wie, ze dostaje sie rabat x%, wiec w praktyce kosztuje mniej. 

3 godziny temu, tomek7776 napisał:

nie dowalaj z grubej rury osobie,ktora nie potrafi wejsc na dach i zabezpieczyc komina.

badz tolerancyjny.

Nie potrafie, nie mam kwalifikacji i sprzetu. Wlasnie miedzy innymi dzieki takim, ktorzy by na kazdy dach weszli bez zadnych zabezpieczen czy nawet dachowej drabiny duze firmy placa mi mnostwo pieniedzy by temu zaradzic. Niestety kultura bezpieczenstwa przy pracy w Polsce jest tylko w duzych zagranicznych firmach a wiekszosc wciaz mysli tak jak Ty. Nie ma czym sie chwalic publicznie...chociaz zdaje sobie sprawe, ze pewnie sporo osob z tego forum by sprobowalo chociaz wejsc na moj dach...ale to wywodzi sie z kultury o ktorej pisalem wczesniej i nie ma nic wspolnego ze zdrowym rozsadkiem. 

Edytowane przez Huberto1984

21 godzin temu, szpotek73 napisał:

Ukryta Zawartość

fajny preamp z tej końcówki?

Jak rozdawali urodę, był widocznie akurat na piwie ;-).

Ukryta Zawartość

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

4 minuty temu, SynSama napisał:

A jaka to różnica ?

Kuipl wzmaka od forumowicza, co to osobiscie sprowadzil go z JP i przyciął se pare tysiaczków na nim po znajomości ?

?👈

4 godziny temu, rafal735r napisał:

Kuipl wzmaka od forumowicza, co to osobiscie sprowadzil go z JP i przyciął se pare tysiaczków na nim po znajomości ?

Czego się nie robi dla lajka ? 

5 godzin temu, Huberto1984 napisał:

Wiec raz jeszcze...w praktyce ten wzmacniacz mozna kupic za 4tys. Tak tez napisalem, ze do wziecia za ok 4tys. Wynika to z wiedzy, ktora posiadalem na temat zamieszczonego linku. Mysle, ze to latwe do zrozumienia? To tak jak w sklepie wzmaciacz kosztuje 5tys,ale kazdy wie, ze dostaje sie rabat x%, wiec w praktyce kosztuje mniej. 

Wiec jeszcze raz...i po raz ostatni. Tam nie ma co rozumieć. Skoro zamieszczasz link  ze sprzętem i ceną, to powinieneś to od razu zaznaczyć, albo zamieścić samo zdjęcie. I po sprawie. Zamieszanie nie sprzyja rozmowie i ogólnie rzecz biorąc, zrozumieniu.

W sumie nic się przecież takiego nie stało, tylko niepotrzebnie sie unosisz kiedy ktoś ci zwróci uwagę.

Edytowane przez Jacchusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.