Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, Bumpalump napisał:

chyba nigdy nie pojme skad w was tyle jadu,

To widać niestety w wielu tematach na forum, że są osoby, które nic merytorycznego nie piszą, a ich posty mają tylko za zadanie dowalić komuś. Jestem też aktywny od wielu lat na dwóch forach związanych z motoryzacją i takie sytuacje są tam rzadkością. A czasami co się dzieje na tym forum, aż mnie zaskakuje. Na "Bocznica" wchodzę jedynie do wątku o humorze, bo w reszcie to już w ogóle jazda bez trzymanki?

W dniu 7.10.2020 o 18:42, Prewwit napisał:

To coś z tą licytacją nie poszło, bo ten sam sprzedawca wystawiał potem za 3k na OLX, widać na hifishark.

Może ktoś kupił podpiął do 2x60W i nie zagrało? . To są kolosy i aby to ruszyć to trzeba mieć czym .

4 minuty temu, Prewwit napisał:

. Na "Bocznica" wchodzę jedynie do wątku o humorze, bo w reszcie to już w ogóle jazda bez trzymanki?

Oj tak, na bocznicy jest ogień.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

16 minut temu, Fashi napisał:

Oj tak, na bocznicy jest ogień.

Bocznica ? raczej zbocznica , 

może się podobać 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  pewnie z ceny też by urwał 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Klon Accuphase

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

24 minuty temu, kiza napisał:

Klon Accuphase

Ukryta Zawartość

Tak myslę, czy widzialem kiedyś brzydszy klocek....?

Ukryta Zawartość

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

W dniu 30.09.2020 o 07:42, p-a-b-u napisał:

Przecież jakiś czas temu sam chciałeś kupić canto grand z tego co pamiętam.

Swoją drogą to fajne kolumny ale akurat moim zdaniem trochę jazgotu na górze by im się właśnie przydało ?

Nie mam zamiaru kupować 16h. Mam o niebo lepszy monitor w zestawie od lat (zanim powstały canto grand) ?

W dniu 7.10.2020 o 17:51, Fashi napisał:

Nawet taki autorytet jak Szymon Faber szanuje i darzy sympatią Sansui nie to co nasze forumowe trolle. 

Twoja fiksacja na punkcie "one & only" Sansui zaczyna budzic we mnie podejrzenia o kondycje...itd ;-))))

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

3 minuty temu, SynSama napisał:

Twoja fiksacja na punkcie "one & only" Sansui zaczyna budzic we mnie podejrzenia o kondycje...itd ;-))))

Akurat Twoje zdanie mnie nie interesuje. Dziękuję za troskę.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Advance Acoustic MAP-306, sprzęt forumowicza, dużo ładniejszy i wycieraczki na wyposażeniu? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, SynSama napisał:

Jak nic innego się nie słyszało i jeszcze odpowiednie osoby nawinely dwa kilo makaronu na uszy to tak jest. 

Teraz, Prewwit napisał:

Advance Acoustic MAP-306, sprzęt forumowicza, dużo ładniejszy i wycieraczki na wyposażeniu? 

Ukryta Zawartość

Te niebieskie podświetlenie to zawsze kojarzy mi się z jakimiś chińskimi wzmacniaczami karaoke za 200zl.

Ukryta Zawartość

?👈

19 minut temu, Fashi napisał:

Akurat Twoje zdanie mnie nie interesuje. Dziękuję za troskę.

Mylisz troskę z podejrzeniem :-))))))))))))))

41 minut temu, quatross napisał:

Nie mam zamiaru kupować 16h. Mam o niebo lepszy monitor w zestawie od lat (zanim powstały canto grand) ?

Mówisz o Impuls Audio Norte? Miałeś chyba kiedyś w zakładce "o mnie" że je posiadasz.
Fakt postarali się Panowie z Poznania. Miałem je u siebie kilka dni i podobało mi się ich brzmienie. 

Edytowane przez robert19091990
20 minut temu, Riczi75 napisał:

Denon

Ukryta Zawartość

Rysio, ile to wychodzi na nasze PLN? Wklejałem takiego w cenie 4900pln...

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Fashi napisał:

4100 przed negocjacjami .

8 minut temu, Riczi75 napisał:

Jest i tańszy 

https://www.finn.no/191525251

17 minut temu, Riczi75 napisał:

Jest i tańszy 

Ukryta Zawartość

Ten pierwszy ma oryginalne pudełko. Pewnie dlatego jest ciut drożej. 

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Fashi napisał:

Sprzęt kupowany na wagę...a tak seria to niezła maszyna.

De gustibus non est disputandum

17 minut temu, rafal735r napisał:

Z przewalonym i bułowatym basem. 

To pewnie także zasługa tego, co jest (było wówczas) przed przetwornikami. Nawet dobre przetworniki będą bułowate, jeżeli napędza się je "bułą". Grają tak, jak prowadzi tor. 

Edytowane przez LJ3
7 godzin temu, robert19091990 napisał:

Mówisz o Impuls Audio Norte? Miałeś chyba kiedyś w zakładce "o mnie" że je posiadasz.
Fakt postarali się Panowie z Poznania. Miałem je u siebie kilka dni i podobało mi się ich brzmienie. 

Masz na zdjęciu jak już skwapliwie zaglądasz. Norte za małe.

A na wsi mam jeszcze potężniej grający monitor  - większa przestrzeń w pomieszczeniu (na Seasie x3p i Morelach, wlaczone w Brajta) ? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, LJ3 napisał:

To pewnie także zasługa tego, co jest (było wówczas) przed przetwornikami. Nawet dobre przetworniki będą bułowate, jeżeli napędza się je "bułą". Grają tak, jak prowadzi tor. 

On zawsze ma przewalonym bas. Słuchałem go na różnych kolumnach, w różnych konfiguracjach. Do tego taki gesty charakter brzmienia. Słaba rozdzielczośc, mało powietrza. Ale tez kiedyś byłem nim zachwycony. Przecież tak ładnie zrobiony i taki wielki to musi grać świetnie. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

Mini-monitory SB Acoustics ALU

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

43 minuty temu, desperado napisał:

Mini-monitory SB Acoustics ALU

Ukryta Zawartość

I to jest dobra oferta jeśli chodzi o DIY bo jest wrzucony podgląd pomiaru i przynajmniej wiadomo, że jest to technicznie dopracowany projekt. 

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Prewwit napisał:

Accuphase E-270

Ukryta Zawartość

a tu nie miały być ZNALEZISKA? nie widzę nic specjalnego w zwykłym accu w dosyć normalnej cenie za używkę. No może trochę za drogi, jak na używkę to fakt, ale do znaleziska to tu daleko.

Ukryta Zawartość

????

Vincent

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Godzinę temu, dekoracja napisał:

a tu nie miały być ZNALEZISKA? nie widzę nic specjalnego w zwykłym accu w dosyć normalnej cenie za używkę. No może trochę za drogi, jak na używkę to fakt, ale do znaleziska to tu daleko.

Nie narzekaj, jakieś tam znalezisko? Rzadko się pojawia, obecnie jedyna oferta w necie E-270. Lepsze niż dużo postów w tym wątku, które nie są merytoryczne, a atakuję inne osoby.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.