Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

Volvo w rozliczeniu nie chcę;-)

Miałem CDP-777, bardzo muzykalne źródło.

Coś mi się tam zepsuło,

Reimyo się spsuło, Volvo też - daje do myślenia:) Nad Waścią klątwa jakowaś krąży:))

Melexa sprzedam :)

Prostota, minimum obsługi, dobry AC do ściany i śmigasz.., a Rafaell podpowie jak go szybciej naładować :))

Edytowane przez piano

U mnie zagrał zdecydowanie ciekawiej od Siltech Ruby Hill

Mozesz napisać czego , co ma Wile zdecydowanie brakuje Siltechowi, do czego podlaczales te kable i gdzie pożyczałeś Siltecha oraz której gen. był ten kabel?

I nastała cisza jak po śmierci organisty ...

Amen.

Edytowane przez Axolotl

W zasadzie,oprócz Synergistic Research przyszedł mi do głowy kabel:

Oyaide Black Mamba(epsilon)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak szukasz w stanach,to zainteresuj sie virtual dynamics z serii master lub revelation,o genesis nie wspominam:)

sa upierdliwe ciezkie i sztywne ale graja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez piotr112

Bóg was w końcu...pokarze... :-)

Sylwester, i Ty jeszcze ? No proszę cię , jak na razie to Japończykom udał się jedynie nalot na Pearl Harbour.......

Słyszałem ,że ten odtwarzacz należy ustawić na stoliku w kształcie pentagramu , inaczej nie zagra.

Niektórzy mówią że należy nalać trochę czerwonego wina aby dostał wigoru.:-)

Pearl Harbour...

Meguś,

Jarka prostujesz, a sam w błędy popadasz.

Pisze się Harbor, nie Harbour :))

Edytowane przez piano

Rafael zamiast się śmiać, to lepiej zorganizuj odsłuch swoich produktów, będziesz miał ekstra tanią reklamę, bo recenzja z każdego spotkania KTS-u to norma, zresztą w poczytnym magazynie, a przy odrobinie szczęścia również w wersji anglojęzycznej !

Do tego degustacja dobrych trunków gratis i miłe chwile spędzone w zacnym gronie potencjalnych kupców, których stać na najlepsze kable bez oglądania się na cenę.

Nie rozumiem, czemu szydzisz zamiast łapać wiatr w żagle i ruszyć z promocją swojej marki na cały kraj, a może i świat ?

Pozdrawiam

Pygar

Ty dalej nie rozumiesz że z kablami bawię się dla sportu tylko że inni potrafią tylko wypinać i wpinać kolejny a ja jeszcze potrafię takie kable wykonać i stroić pod system zamiast znów wypinać :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Nie wiem o co chodzi z tym Reimyo? Wg.mnie sprzęt gra dobrze, jest bardzo muzykalny. Co do sprzętów z Japonii to mają trochę dobrych klamotów. Nowe modele Accuphase są rewelacyjne, Luxman też fajny, Kondo też dobrze gra.

Nie wiem o co chodzi z tym Reimyo? Wg.mnie sprzęt gra dobrze, jest bardzo muzykalny.

Czy dałbyś radę z nim żyć ? Muzykalność to ważny atut , ale trochę za mało do nirvany........

Chyba nie mówisz serio.

Ale dlaczego miałbym być poważnym skoro inni nie są ?

P.S.

Z kablem Wile spędzę każdą wolną chwile ...

Z kablem Wile spędzę każdą wolną chwile ...

To mogę uszczęśliwić kolegę.......tak na serio warte posłuchania , zwłaszcza ic xlr - siwy DYM.

To mogę uszczęśliwić kolegę.......tak na serio warte posłuchania , zwłaszcza ic xlr - siwy DYM.

Nie miałem okazji posłuchać ale wierzę ,że to dobre kable.

Obecnie słucham za to na kablu xlr firmy Stealth ale nic się nie dymi.

P.S.

Z kablami Siltecha nie ma muzyki i jest deprecha ...

Edytowane przez Axolotl

Obecnie słucham za to na kablu xlr firmy Stealth.

No, no Jareczku moje szczere gratulacje, sięgnąłeś po Audio HEAVEN , który model metacarbon, Indra v.10 czy Sakra v.12 ?. Napisz co nim połączyłeś ,doradzę najlepiej jak bedę mógł.To niesamowicie wyważone

interkonekty w całym paśmie jakie miałem okazje posłuchać i bardzo równe......przynajmniej tak je odbieram.

Edytowane przez Magnepan

Mam xlr i głośnikowe jakieś Sakra - mencko drogie ;)

Średnica przewodów jak butelka po Coca - Coli.

Napisz co połączyłeś Sakramenckim xlr'em i który ma v........głośnikowych nie znam ale napisz jak to gra twoim zdaniem.

Ale są miękkie i można je swobodnie ułożyć...

Edytowane przez Magnepan

Ty dalej nie rozumiesz że z kablami bawię się dla sportu tylko że inni potrafią tylko wypinać i wpinać kolejny a ja jeszcze potrafię takie kable wykonać i stroić pod system zamiast znów wypinać :)

A nie chcesz się skonfrontować, żeby móc porównać kilka swoich modeli pod innymi klockami i z zacnymi kablami.

Wg. mnie takie doświadczenia są bardzo cenne, mogą pokazać kierunek w którym warto podążać, na co zwrócić uwagę itd.

Słuchając stale na tym samym człowiek się nie rozwija i zamyka na inne punkty widzenia.

A nóż widelec w innej konfiguracji usłyszysz na swoich kablach coś czego wcześniej nie było Ci dane.

Pisze w dobrej wierze, a nie z przekąsem.

Pozdrawiam

Pygar

A nie chcesz się skonfrontować, żeby móc porównać kilka swoich modeli pod innymi klockami i z zacnymi kablami.

Wg. mnie takie doświadczenia są bardzo cenne, mogą pokazać kierunek w którym warto podążać, na co zwrócić uwagę itd.

Słuchając stale na tym samym człowiek się nie rozwija i zamyka na inne punkty widzenia.

A nóż widelec w innej konfiguracji usłyszysz na swoich kablach coś czego wcześniej nie było Ci dane.

Pisze w dobrej wierze, a nie z przekąsem.

Pozdrawiam

Pygar

Sporadycznie to robię jak na razie mnie to bawi i o to chyba chodzi?

I jak te Sakry grają?

Jest tylko jedna możliwość ... sakramencko :)

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Może to skrót od sarkyfagu, ja bym jednak najpierw posłuchał ;)

Po to żeby czasami się pośmiać ........

Najczęściej z Ciebie.

Dobra , dobra, czas pokarze.

Ciebie czas karze non-stop ,bo im wiecej Twoich wpisow tym wiecej w głowach ludzi kołomyja,albo nawet banja luka.

Musi,to jest we krwi. Buraczyć i pluć. Do tego wszystkiego kreować się na znawcę. Znawcę,który udaje,że miał to i owo a nie miał/ nie ma nic z rzeczy,które tak chętnie opisuje. Pamiętasz Stefan jego opisy Extremy?ja też:) wszystko z gazet. Jedyne co potrafi to wleźć do wątku,zrobić bardach i cieszyć się,że inni muszą taplać się w syfie. Jedyna rada:ignorować i prewencyjnie banować w założonych wątkach.

Nie jestem w tym stwierdzeniu odosobniony.....jak widać)

Najczęściej z Ciebie.

Ciebie czas karze non-stop ,bo im wiecej Twoich wpisow tym wiecej w głowach ludzi kołomyja,albo nawet banja luka.

Nie jestem w tym stwierdzeniu odosobniony.....jak widać)

Gdyby poczytać propozycje sprzętowe z twojej strony można by się otrzeć o totalny brak wiedzy i wtopić zarazem kupę kasy.

Tak już masz że życzysz wszystkim najlepiej i chcesz aby grało u innych tak dobrze jak u Ciebie.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Gdyby poczytać propozycje sprzętowe z twojej strony można by się otrzeć o totalny brak wiedzy i wtopić zarazem kupę kasy.

Tak już masz że życzysz wszystkim najlepiej i chcesz aby grało u innych tak dobrze jak u Ciebie.

Od dłuższego czasu,Twoje wpisy świadczą tylko o frustracji i braku szczęścia w audio ....

Pogadaj ze Starym , moźe czegoś się dowiesz ...

Tymczasem borem lasem....

• Pokaż nowe odpowiedzi