Skocz do zawartości
IGNORED

Co myslicie n/t postytutek?

KrzysztofŁukasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa byłaby prosta gdyby było takie miejsce, gdzie facet, który chce się bzykać mógłby spotkać kobietę, która chce się bzykać. Oczywiście za darmo. Możecie mi tu napisac, że są chaty, sympatia, facebook czy inne portale. Problem polega na tym, że aby dorwać taka oto kobietkę, która akurat będzie miała na Was ochotę, trzeba się od cholery napisac, nabajerować, naprosić, postawic kawę, powozić, iść do kina, poopowiadac jaka jest piękna.

Gdyby istniał taki system z dobrymi zdjęciami, wymiarami, upodobaniami, do którego sie logujemy każdego dnia - jak kto woli - i zaznaczamy sobie osoby na które mamy ochotę ( i tu mozna by było zaznaczyć: mam ochote na kino, spacer, piwko, knajpe, seks)... było by prościej.

Druga płeć wchodząc dostawałaby informację:

- Dzisiaj: Tomek ma ochotę z Tobą na kino, Jarek na piwo a Krzychu na seks.

Wybieram: Krzychu na seks.

Oczywicie osoby nie widzą, kogo sobie wybierasz... albo dostaja info typu: dzisiaj nie wyszło.

Druga płeć musi zaznaczyć to samo.. i może akurat trafi się, że też ma ochotę na seks z Krzychem...

Chodzi mi o taki portal z bardzo dobrymi algorytmami, gdzie każdy logujący się zaznacza, odznacza, widzi wybory innych odnośnie swojej osoby...

Matko.. chyba jestem Genialna... hehe..

Dzięki temu nie ma głupiego pytania sie, proszenia, domyślania się czy niezręcznych sytuacji. Wszystko jest jasne... mamy więcej czasu dla siebie.. i znajomych. Gdyby cos takiego było.. prostytucja zostałaby w jakims stopniu ograniczona..

Bo sa faceci, którzy wola iść do agencji, załatwić sprawe w godzinę niż siedzieć na chacie, prosic jakąś babe przez 3 godziny o podanie koloru włosów, rozmiaru stopy czy w końcu o seks.. i dostać bana od Niej..

Kobiety z drugiej strony wstydzą się czasem powiedzieć wprost, że mają ochotę jedynie na seks.. Bo taka co daje za doładowanie czy spodnie.. się nie wstydzi, ale to qwa a nie kobieta.. a taka, która chce to zrobić z przyjemności.. według facetów jej nie wypada, bo przeciez Ona powinna się szanowac, być wzorem i powinna odegrać przynajmniej kilka scenek rodzajowych, żeby i tak doszło do tego do czego miało dojśc od razu.

Tak sobie myślę o tym wszystkim.. przy okazji prostytutek.. choć zrobiła się z tego malutka dygresja

Oczywiście nie ma tu romantyzmu.. ale na pewno jest to lepszy system niż agencje, prostytutki, chaty czy sympatia... gdzie romantyzmu albo brak albo jest mega udawany.

Jak lody na patyku, co dzień inny smak...ale po jakimś czasie zauważysz, że się powtarzasz jak danie na wczasach zakładowych w czasie PRL-u.

Najgorsze przyjdzie, kiedy Ty stracisz smak i...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Problem polega na tym, że aby dorwać taka oto kobietkę, która akurat będzie miała na Was ochotę, trzeba się od cholery napisac, nabajerować, naprosić, postawic kawę, powozić, iść do kina, poopowiadac jaka jest piękna.

No chyba żartujesz. :D

Matko.. chyba jestem Genialna... hehe..

Prawie... mogłaś zakończyć na:

Sprawa byłaby prosta gdyby było takie miejsce, gdzie facet, który chce się bzykać mógłby spotkać kobietę, która chce się bzykać. Oczywiście za darmo.

I to jest piękna myśl.

Az mi sie przypomnial jeden dowcip.

Maz wybiera sie na wyjazd sluzbowy. Żona pakuje mu rozne, potrzebne rzeczy itp itp. i mowi:

- I pamietaj, nie płać za to, co w domu masz za darmo.

?👈

dio.. Ty tu sie nalewasz a kasa z biznesu ucieka.

Jestem pewna, że taki portal miałby wzięcie i na pewno w pierwszych latach zarobiłby niezłą kasę.

Niestety potrzebna jest ogromna kasa na oprogramowanie, dobre algorytmy, serwer i marketing..

wszystko juz jest.trzeba sie tylko rozgladnac.mam nawet kolege ktory poznał ,za drugim razem skorzystał a za rok ..ozenił sie.z rozwódkom.troche tam herbaty i koniaku poszło.

ponizej kosztów przecietnej tirówki z usluga- w paszczu za 40 zł.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W dobie nowoczesnych autostrad i ekspresówek budowanych przez PO prostytutki mają gorzej niż politycy. Bariery energochłonne utrudniają im przejście z lewa na prawo albo i odwrotnie. W polityce PO barier nie stawia, każdy polityk z lewa może przejść na prawo albo z prawa na prawo też.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy według was żona prostytutka to aż taki obciach? Moja zona jest prostytutka od 10 lat a jednoczesnie jest wspaniałą kochająca zoną i cudowna mama dwóch chłopców. Na boga przeciez to jaki ktos wykonuje zawód nie determinuje tego jakim jest czlowiekiem.

To po co założyłeś ten wątek ?

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ja wlasnie krece z dziewczyna ktora zajmuje sie tym samym i Ona zaproponowala mi za chce byc ze mna , jest to naprawde fajna dziewczyna i bardzo dobrze sie z Nia czuje, jeszcze nic miedzy nami nie bylo a jesli bedzie to napewno prywatnie. Dziewczyna jest młodziutka i siedzi w tym pol roku , chętnie bym Ja wyciągnal z tego bagna bo sie tam marnuje .

Moja b. ukochana była zastepczą partnerką. Tez nie wiedziałem o tym, i gdy odkryłem, że w pracy ma seks z facetami (ma ok 33 lat), to zrobiłem jej scenę. Ona njpierw mnie przeprosiła ale potem rozbroiła mnie pytaniem: cy jak bym nie mial kobiety wiele miesiecy, to bym normalnie funkcjonował? Mam ok. czterdziestki i bez seksu trudno mi wytrzymac kilka dni...

Okazalo się, że uczestniczy w terapii mlodych facetów, ktorzy mają problemy z seksem. I w trakcie tego okazało się , że dobrze na nich wpływa, bo normalnie tolerowała ich pożądanie, fascynacje. Kiedyś została na dłużej w pracy i stalo się...

Ona odnalazła w tym swoje powołanie a jak robiłem jej sceny, to poprosiła minie, żebym był przy tym. Raz byłem...I to było piekne, jak moja pani rozbierała się przed gościem, jaka on ja pragnął, jak...

To było silne przeżycie, bolesne ale piekne!

Swietnie ! Wyciagnij ja z tego bagna i otworzcie swoj wlasny interes. Bedzie zajebiscie. Pozniej, jak sie dorobicie,

to wiesz - dzieci, rodzina, calkowita sielanka. Zawsze marzylem o takiej dziewczynie i o wspolnej spoldzielni :)

Tak trzymaj misiek !

Parker's Mood

Temat tym bardziej się ciekawie rozwija że są wśród nas, Forumowiczów, takie persony, które uważają prostytuowanie się, lub puszczanie dla przyjemności, za coś bardzo "oczywistego" i normalnego, w sensie moralności.

A to takie oczywiste i normalne nie jest.

Człowiek różni od zwierzęcia posiadaną świadomością, sama prokreacja ma na celu głównie przedłużenie gatunku.

Sex, z jednym partnerem, nie jest jakimś wynaturzeniem, zatraceniem tego człowieczeństwa, ale ... jeśli tych partnerów jest więcej, to taki sposób życia, zaniża wartość człowieka, który bazuje tylko na podstawowych instynktach zwierzęcia, do poziomu tego zwierzęcia.

Brakuje tylko picia z wiadra, jedzenia z koryta i srania pod siebie.

Typowe zachowania samca i samicy - zwierzęcych.

To bezradność życiowa i kalectwo umysłowe tych ludzi powoduje to, że nie potrafią w inny sposób osiągnąć właściwy status społeczny.

Takich ludzi powinno się leczyć na tle zaburzeń seksualnych, bo to podobne zaburzenia jak pedofilia.

Zwłaszcza tych co bardzo lubią ..., a ci co popierają takie zachowania, dorabiają tylko własną filozofię, aby uspokoić sumienie i przekonać resztę do tej "normalności".

Ja się taką "normalnością" po prostu brzydzę.

Czy według was żona prostytutka to aż taki obciach? Moja zona jest prostytutka od 10 lat a jednoczesnie jest wspaniałą kochająca zoną i cudowna mama dwóch chłopców. Na boga przeciez to jaki ktos wykonuje zawód nie determinuje tego jakim jest czlowiekiem. Jeżeli tyllko wykonuje swoja pracę uczciwie, nikogo nie krzywdzi i jest w zgodzie sama z soba to nie widze problemu. Ja ja bardzo kocham i wspieram w tym co robi a nasza miłość w ogole na tym nie ucierpiała. Wręcz przeciwnie to doświadczenie nawet zblizyło nas do siebie.

Skąd ta pogarda i nienawiść społeczeństwa do tego zawodu. Przeciez te kobiety nic złego wam nie robią. Nikt przeciez chyba nie jest zmuszany żeny do nich chodzić. Żyjcie i dajcie żyć innym to jest mój apel do wszystkic

Krzysztof jak bedziesz tak dalej pajacowal to pewnie niedlugo ktos cie porzegna z tego froum.

?👈

Czy według was żona prostytutka to aż taki obciach? Moja zona jest prostytutka od 10 lat a jednoczesnie jest wspaniałą kochająca zoną i cudowna mama dwóch chłopców. Na boga przeciez to jaki ktos wykonuje zawód nie determinuje tego jakim jest czlowiekiem. Jeżeli tyllko wykonuje swoja pracę uczciwie, nikogo nie krzywdzi i jest w zgodzie sama z soba to nie widze problemu. Ja ja bardzo kocham i wspieram w tym co robi a nasza miłość w ogole na tym nie ucierpiała. Wręcz przeciwnie to doświadczenie nawet zblizyło nas do siebie.

Skąd ta pogarda i nienawiść społeczeństwa do tego zawodu. Przeciez te kobiety nic złego wam nie robią. Nikt przeciez chyba nie jest zmuszany żeny do nich chodzić. Żyjcie i dajcie żyć innym to jest mój apel do wszystkic

cudowna mama dwóch chłopców - i tylko patrzeć jak (o ile nie zmieni się opcja polityczna) będą szli w pierwszym szeregu marszu równości.

Powinno się odbierać prawa rodzicielskie i opiekuńcze takim rodzicom/opiekunom.

Okazalo się, że uczestniczy w terapii mlodych facetów, ktorzy mają problemy z seksem. I w trakcie tego okazało się , że dobrze na nich wpływa, bo normalnie tolerowała ich pożądanie, fascynacje. Kiedyś została na dłużej w pracy i stalo się...

Ona odnalazła w tym swoje powołanie

dobry tekst

i kazda zdradzajaca kobieta teraz powie że nie zdradza a pomaga facetowi z problemami z seksem i odnalazła w tyms woje powołanie i mąz jak chce może popatrzec

dowcip mi się przypomniał

dlaczego mężczyźni zdradzają zony ? - bo mężczyźni to dwulicowe świnie

dlaczego żony zdradzają mężów ? - bo mężczyźni to dwulicowe świnie

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

cudowna mama dwóch chłopców - i tylko patrzeć jak (o ile nie zmieni się opcja polityczna) będą szli w pierwszym szeregu marszu równości.

Powinno się odbierać prawa rodzicielskie i opiekuńcze takim rodzicom/opiekunom.

Daj spokoj. Gosc sobie robi jaja.

?👈

Ja wlasnie krece z dziewczyna ktora zajmuje sie tym samym i Ona zaproponowala mi za chce byc ze mna , jest to naprawde fajna dziewczyna i bardzo dobrze sie z Nia czuje, jeszcze nic miedzy nami nie bylo a jesli bedzie to napewno prywatnie. Dziewczyna jest młodziutka i siedzi w tym pol roku , chętnie bym Ja wyciągnal z tego bagna bo sie tam marnuje .

Moja b. ukochana była zastepczą partnerką. Tez nie wiedziałem o tym, i gdy odkryłem, że w pracy ma seks z facetami (ma ok 33 lat), to zrobiłem jej scenę. Ona njpierw mnie przeprosiła ale potem rozbroiła mnie pytaniem: cy jak bym nie mial kobiety wiele miesiecy, to bym normalnie funkcjonował? Mam ok. czterdziestki i bez seksu trudno mi wytrzymac kilka dni...

Ona odnalazła w tym swoje powołanie a jak robiłem jej sceny, to poprosiła minie, żebym był przy tym. Raz byłem...I to było piekne, jak moja pani rozbierała się przed gościem, jaka on ja pragnął, jak...

To było silne przeżycie, bolesne ale piekne!

zajebiscie, przeciez to nie mydło i sie nie wymydli - a mozna prosic o namiary i fotkę, bo napewno tez mam takie problemy.

jest jakiś cennik czy moze pro publico bono?

generalnie zdaje sie autor kce byc w samym srodku zainteresowania.a jego funkcja powszechnie brzmi...alfons.czy to jezd...dyskutowalne???

nie alfons, a aaalfons, aaalfred i inne aaarbuzowate kreatury.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.