Skocz do zawartości
IGNORED

"Chcę stanąć przed Trybunałem Stanu"

toptwenty

Rekomendowane odpowiedzi

- Jeżeli tego rodzaju decyzja zapadnie, czyli będzie zgłoszenie i 115 podpisów, to ja przyjmę to z radością - powiedział dziennikarzom prezes PiS Jarosław Kaczyński. To komentarz do zapowiedzi złożenia przez PO wniosku o postawienie jego i Zbigniewa Ziobry przed Trybunałem Stanu.

Kaczyński podkreśliła, że "nie ma zamiaru wyznaczać obrońcy ani stawiać się na posiedzeniach komisji odpowiedzialności konstytucyjnej". - Chcę natomiast stanąć przed Trybunałem Stanu i tam móc skorzystać z praw oskarżonego, a oskarżony ma prawo powiedzieć wszystko. Ja bym chciał być w takiej sytuacji, żeby móc powiedzieć wszystko - podkreślił szef PiS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8303-0-33878900-1331813578_thumb.jpg

post-8303-0-33592000-1331813665.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

to niech Jarek sam zbierze podpisy i zgłosi wniosek lub poprosi kogoś by zrobił to w jego imieiu.

to tak jakby ktoś nawoływał by rzcano w niego kamieniami , a potem wołał au....

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Moderatorzy

Będzie siedział w jednej ławce ze Zbysiem czy siądą osobno?

raczej powinien to być klęcznik , a zamiast garniturów włosiennica, a po szczęścliwym uniewinnieniu wyjadą z sądu na osiołku z okrzykiem alleluja

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

to tak jakby ktoś nawoływał by rzcano w niego kamieniami , a potem wołał au....

Stench, nie rozumiesz, że o to chodzi - ten typ tak ma@! Jedyny przesladowany, cierpiący za prawdę, Polskę, Naród i miliony. Jak go będą bili to będzię mógł krzyczeć. W rzeczywistości to taki sam warchoł jak uczestnicy lepperiady na drogach - chodzi o zadymę. A że tym razem ewentualnie prze TS a nie na drodze.. phi - 'zboże' wysypać można i tu i tam.

Powrót po dłuższej przerwie...

Jak to miło tak wespół zespół prorządowo kopać leżącego, wiadomo poprawna elita forumowiczów ładuje akumulatory prorządową wazeliną. Kto jest nie z wodzem Tuskiem temu kopa dokopa poprawić po trybunale.

Aktywiści SA robili to z większym wdziękiem.

Tłenti a wklej jeszcze więcej obiektywnych zdjęć karykatur rechotliwy chamie, żeby pokazać jakimi uczciwymi metodami bije się w kaczora jakieś nieudane wpółmigawki jedna wiekszy maszkaron od drugiej wklej, usłuzni "bezstronni" reporterzy dostarczyli tego do agencji masę.

Ale obawiam się że i tak nie doznasz obsrywackiej satysfakcji, tego uczucia chamo-spełnienia.

Jak to miło tak wespół zespół prorządowo kopać leżącego, wiadomo poprawna elita forumowiczów ładuje akumulatory prorządową wazeliną. Kto jest nie z wodzem Tuskiem temu kopa dokopa poprawić po trybunale.

Aktywiści SA robili to z większym wdziękiem.

A Ty się z choinki urwałeś? Widzisz tu gdzieś prorządową propagandę? Chyba fanatyzm Cie zaślepił.

Gogusiu wazeliniarzu czyim oponentem jest Kaczyński?

Gogusiu podlizusie, ty kopaczu na zamówienie poprawności.

Brzydzę się takimi śliskimi gnidami jak ty.

Ja Ciebie też po chrześcijańsku pozdrawiam, Bracie w Wierze.

Nasz biedny Rysiu w temacie chronienia pedofilów przez Kościół zrobił z siebie głupka i poległ z kretesem więc postanowił przerzucić się na politykę :-).

P.S.

Nie zauważyliście że biedak ma fiksację analną?

Jestem Europejczykiem.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jak to miło tak wespół zespół prorządowo kopać leżącego, wiadomo poprawna elita forumowiczów ładuje akumulatory prorządową wazeliną. Kto jest nie z wodzem Tuskiem temu kopa dokopa poprawić po trybunale

Dlaczego tak dziwnie się składa, że miłośnicy Kaczyńskiego są jednocześnie miłośnikami PRL?

Dlaczego tak dziwnie się składa, że miłośnicy Kaczyńskiego są jednocześnie miłośnikami PRL?

To jest właśnie ciekawostka warta jakiejś analizy (chyba złe słowo wybrałem, Rysiu sie nam podnieci).

Może kolejny dowód na to, że PiS to narodowi socjaliści?

Jestem Europejczykiem.

w dupie mam Kaczyńskiego, tylko mnie bardziej zastanawia, co was on tak strasznie jara, miłośników Leszka B.???? Nie macie ważniejszych tematów, niż kopać leżącą opozycję?

w dupie mam Kaczyńskiego, tylko mnie bardziej zastanawia, co was on tak strasznie jara, miłośników Leszka B.???? Nie macie ważniejszych tematów, niż kopać leżącą opozycję?

Jakie kopanie??? Przecież to delikatne pieszczoty. A poza tym opozycja leży bo sama sie połozyła. Dwuletnie rządzenie tak ją wyczerpało :-).

Jestem Europejczykiem.

Święte słowa!

Obecna działalność PiS to jak scenka spod Giewontu.

Wojowie przybywają budzić Jarosława:

-Wstawaj Wodzu, Ojczyzna w niebezpieczeństwie!

A Jarosław:

- Po ch... mam wstawać? Ja tu sobie leżę a licznik bije i emeryturka rośśśnie. Nie wiecie dziady jakie męczące jest rządzenie, jakie dołujace są negocjacje z Pawlakiem.

P ch... się męczyć, niech męczą sie Wehrmachtowcy i inni zaprzańcy.

- Jakże to Wodzu, a Ojczyzna, a Naród?

- Przetrzymali ruska przetrzymają Tuska!

Jestem Europejczykiem.

Jak to miło tak wespół zespół prorządowo kopać leżącego

A gdzie on leży?Też bym mu zasadził.

Jak to miło tak wespół zespół prorządowo kopać leżącego

A gdzie to on leży...sobie?Też bym mu zasadził...kopa.

No to dużo sobie na bary wziąłeś.

- czy naprawdę "jara"?

- czy naprawdę "miłośników" Leszka B.

- jakie nam tematy wybrać, aby Tobie się podobały?

Zastanawiania będzie, że ho ho! Do "bulu" !

Co to znaczy , że Jarek powie wszystko ????? Czy tylko ,to co będzie mu wygodne lub , co byśmy chcieli usłyszeć , czy jak mu Rydzyk zasugeruje ???? To jest mały człowiek i nie tylko wzrostem , do tego zajadły , cyniczny i bezwstydny , o honorze i godności to pewnie tylko czytał .

Nawet karykatura jego twarzy nie odzwierciedla karykatury jego charakteru .

Piotr

ile dni myślałeś,podobny post wymaga wytężonej pracy umysłowej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.