Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Ale dzięki paru niezłomnym odkrywcom "prawdy" audiofile mają swobodny dostęp do informacji. Dziwię się, że międzynarodowa mafia pozwala na to i że serwery audiostereo jeszcze nie zostały zniszczone bronią elektromagnetyczną.

Jestem Europejczykiem.

Czyli wystąpienie autyzmu w kilka godzin po zaszczepieniu dziecka nie ma ze sobą związku? Dodam, że takich zdarzeń jest dużo więcej.

A szczepiłeś już swoje dziecko ?

Osobiście myślę, że możliwy jest pewien kompromis. Niech rodzice dzieci chorych na choroby na które nie zostały zaszczepione płacą za ich leczenie z własnej kieszeni. Co oczywiście nie wyklucz powództw cywilnych rodziców innych dzieci które w tym zakresie powinny być wspierane przez Państwo.

Jestem Europejczykiem.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Masz jakieś badania i to reprezentatywne? Skąd bierzesz takie kłamstwa i pomówienia? Ja jestem za demokracją nie dyskryminacją. Takie przepisy niech wprowadzają na Białorusi.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Na temat zdrowotnych skutków szczepień. Bo jeżeli nie to jaką umysłową przypadłość trzeba posiadać by ryzykować zdrowiem dzieci?

To, że hobbyści szczepionkowi nie posiadają żadnej wiedzy na ten temat to widać. Z tąd ta żałłosna wasza postawa.

Na temat zdrowotnych skutków szczepień. Bo jeżeli nie to jaką umysłową przypadłość trzeba posiadać by ryzykować zdrowiem dzieci?

Przeczytaj i ustosunkuj się do tego zamiast bredzić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość A&T

(Konto usunięte)

Przeczytaj i ustosunkuj się do tego zamiast bredzić.

Epidemiologiczne_badanie_efektywnosci_szczepien.pdf

Gdybyś czytał co zamieszczasz to byś wiedział, źe ta praca nie zwiera żadnych badń odnośnie stosowanych obecnie szczepień. Mówi o badaniach ale ich NIE ZAWIERA!

Edytowane przez A&T

Mówi o badaniach ale ich NIE ZAWIERA!

Tak ktoś sobie wymyślił nieistniejące badania i potem opisał metodologie, która nikomu do niczego nie jest potrzebna.

Zwrócił kolega uwagę na piśmiennictwo?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Przemysław_51508

Przykro mi. To nie są badania aktualnych szczepień. Konkretne szczepionki wywołują konkretne problemyzdrowotne. BADAŃ ICH BRAK.

Powiedz mi jak to jest?

Wierzyć w ufo po przeczytaniu wynurzeń byle wariata w internecie.

Bać się szczepionek bo jakiemuś wariatowi skojarzyła się zdiagnozowany autyzm z wcześniejszym szczepieniem.

Węszyć wszędzie spisek.

Wychodzisz jeszcze z domu bez obawy że ktoś palnie Cię w łeb za krzewinie "prawdy"?

Przecież koncerny wszędzie mają swoich ludzi pewnie nawet tu ;)

Gość A&T

(Konto usunięte)

No cóż. Zacznij uważniej czytać co zamieszczasz a nie jak popadnie. Problemy są fizycznie stwierdzone przez rodziców. UFO przez naocznych świadków.

Edytowane przez A&T

To jest planeta grzeszników skazańców i nie ma się co dziwić że dyrygenci nie pozwalają nam być zdrowymi. Szczepionki ratują życie ale osłabiają zdrowie i pokutujemy za grzechy z poprzednich wcieleń. Sam mam problemy zdrowotne i pokutuję- taki los.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Gość A&T

(Konto usunięte)

Wiedza na tej planecie jest na żenującym poziomie. Świadomość jeszcze miższa. Niektórzy z inteligencją poziomu pustaka. Wstyd mi. Poprzednie cywilizacje miały przeciętną długość życia wielokrotnie większą od naszej. Zgadnijcie czy stosowali szczepionki? :-)

Edytowane przez A&T

Wiedza na tej planecie jest na żenującym poziomie. Świadomość jeszcze miższa. Niektórzy z inteligencją poziomu pustaka. Wstyd mi. Poprzednie cywilizacje miały przeciętną długość życia wielokrotnie większą od naszej. Zgadnijcie czy stosowali szczepionki? :-)

To się powinno dać wyleczyć ;)
Poprzednie cywilizacje miały przeciętną długość życia wielokrotnie większą od naszej.

Jakie cywilizacje? Starożytne (Egipt/Grecja/Rzym), gdzie nieliczni przekraczali 40-tkę, a 60-latek był sędziwym starcem?

A odnośnie obowiązku szczepień, żadnych obowiązków nie powinno być. Ale jeżeli ktoś zachoruje na chorobę, przed którą mogło uchronić szczepienie, niech ponosi konsekwencje swojego wyboru, niech leczy się za własne pieniądze, traci prawo do renty z tytułu inwalidztwa będącego skutkiem choroby, niech płaci odszkodowania, jeżeli kogoś zarazi. Głupota musi wreszcie zacząć słono kosztować.

To jest planeta grzeszników skazańców i nie ma się co dziwić że dyrygenci nie pozwalają nam być zdrowymi. Szczepionki ratują życie ale osłabiają zdrowie i pokutujemy za grzechy z poprzednich wcieleń. Sam mam problemy zdrowotne i pokutuję- taki los.

Możesz zmienić swój los.

Jakie cywilizacje? Starożytne (Egipt/Grecja/Rzym), gdzie nieliczni przekraczali 40-tkę, a 60-latek był sędziwym starcem?

A odnośnie obowiązku szczepień, żadnych obowiązków nie powinno być. Ale jeżeli ktoś zachoruje na chorobę, przed którą mogło uchronić szczepienie, niech ponosi konsekwencje swojego wyboru, niech leczy się za własne pieniądze, traci prawo do renty z tytułu inwalidztwa będącego skutkiem choroby, niech płaci odszkodowania, jeżeli kogoś zarazi. Głupota musi wreszcie zacząć słono kosztować.

A co z tymi, którzy zapadną na chorobę, na którą się szczepili?

Thrak

Tu problem jest w tym, że szczepionkowom system ogranicza dostęp do informacji, poprzez narzucone przekonania.

Nie ma czegoś takiego :-) informacje można zdobyć na własną rekę, nie tylko czekać co podadzą w tv i prasie i łykać to jak pelikan. Ściekomedia mają opóźnienie w podawaniu prawdy jakieś +/- 50 lat jak poniższy przykład pokazuje ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Np. ulotka szczepionki MMR ale nie ta dla pacjenta z okrojonymi informacjami o niepożądanym działaniu, chorobach które mogą wystąpić po szczepieniu itd. Ta która jest dołączona do opakowania zbiorczego dla "lekarza" ;-)

16996493_278197049284043_7023533452402854803_n.jpg?oh=5172b911bd2b9dc7f6d06d9685d92650&oe=59292AB5

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Takie totalitarne poglądy. Nie sądzisz?

Bardzo proszę.

Niech antyszczepionkowcy nie płacą podatków.

Pasuje?

A za zarażenie odpowiadać musi zarażony, wszak nie zaszczepił się... ;-D

Oprócz totalitarnych poglądów również brak logiki...

Ile razy już zaszczepiłeś się w życiu?

Bo z ilości dostępnych niezbędnych szczepionek i dawek powtarzających powinieneś co miesiąc być szczepiony...

No to ile razy?

Edytowane przez Grzegorz7

Link do strony producenta szczepionki MMR II firmy Merck

Ukryta Zawartość

ADVERSE REACTIONS

The following adverse reactions are listed in decreasing order of severity, without regard to causality,

within each body system category and have been reported during clinical trials, with use of the marketed

vaccine, or with use of monovalent or bivalent vaccine containing measles, mumps, or rubella:

Body as a Whole

Panniculitis; atypical measles; fever; syncope; headache; dizziness; malaise; irritability.

Cardiovascular System

Vasculitis.

Digestive System

Pancreatitis; diarrhea; vomiting; parotitis; nausea.

Endocrine System

Diabetes mellitus.

Hemic and Lymphatic System

Thrombocytopenia (see WARNINGS, Thrombocytopenia); purpura; regional lymphadenopathy..

No no, jest przepiękny dupochron, szczepionka od odry wywołała taką niby odrę ;-) oczywiście rodzic podpisujący kwit że lekarz zapoznał go ze wszystkim w ciągu 1 min. w gabineciku nie ma pojęcia co szczepionka może wywołać u biednego dzieciaka. I takim papierkiem machnie obrońca w trakcie procesu o oskarżenie że szczepionka teoretycznie mająca chronić przed odra właśnie tę chorobę wywołała ;-) tylko lekarz nie zakwalifikuje tego jako odra, tylko SZKARLATYNA ;-) no patrz pan jeden z drugim, ostatnio wysyp szkarlatyny u dzieciarów znajomych szczepiących ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.