Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

To w takim razie jak ktoś mi wyrwie portfel z ręki na drodze i krzyknę :

Łapać złodzieja!

To też mi mogą koło dupy zrobić?

Trzeba krzyczeć : Łapać portfel :)

Czy simon84 pójdzie do pierdla zależeć będzie wyłącznie od sądu.

Na przykład wystarczy, że w przeszłości wnuczek lub syn orzekającego sędziego natknął się na podobnego forumowego cwaniaka ............

:)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Czy simon84 pójdzie do pierdla zależeć będzie wyłącznie od sądu.<br />

Zapewne nie pójdzie,orzeczenie sadu zapewne będzie,zwrot kwoty na rzecz pokrzywdzonego w terminie takim to a takim,oraz zwrot kosztów postępowania sądowego.

a grzywna, a nawiązka choćby na schronisko dla psów? :)

Czym Ty się w końcu zajmujesz jesteś SĘDZIOM :(,POLICJANTEM :( ,czy Makgajwerem ,bo ciężko Cię nie zauważyć , wszędzie Cię pełno...

Pozdrawiam

Tomasz

Prawdopodobnie również padłem ofiarą tego samego oszusta na 300zł. Było to jakieś 4-5 lat temu i machnąłem na to ręką, jak na złość miałem do wczoraj dokumenty i jego "niby" wyjaśnienia na papierze jak kto ktoś się posłużył jego kontem celem wyłudzenia ode mnie kasy. Szkoda bo bym się przyłączył do ścigania tego osobnika, dzisiaj z nudów czytam wątek a to pamiętny "Szymon Grabowski".

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Dlatego jebie na tak małe kwoty, ale robi to często licząc, że człowiek da sobie spokój i odpuści za taką kwotę, a cwaniaczek ma kasę. Jakby mu ktoś raz drugi z ryja tatar zrobił za to, może by odpuścił sobie :)

Czym Ty się w końcu zajmujesz jesteś SĘDZIOM :(,POLICJANTEM :( ,czy Makgajwerem ,bo ciężko Cię nie zauważyć , wszędzie Cię pełno...

Ja? Ja jestem tylko zwykłym bandytą.

Dlatego jebie na tak małe kwoty, ale robi to często licząc, że człowiek da sobie spokój i odpuści za taką kwotę, a cwaniaczek ma kasę.

Gdyby gliniarze się postarali i dowalili parę spraw koleś niechybnie miałby sanki i wyrok pw na bank.

Lać w mordę nie ma sensu, gość w kilku kawałkach byłby niewypłacalny.

Prawdopodobnie również padłem ofiarą tego samego oszusta na 300zł. Było to jakieś 4-5 lat temu i machnąłem na to ręką, jak na złość miałem do wczoraj dokumenty i jego "niby" wyjaśnienia na papierze jak kto ktoś się posłużył jego kontem celem wyłudzenia ode mnie kasy. Szkoda bo bym się przyłączył do ścigania tego osobnika, dzisiaj z nudów czytam wątek a to pamiętny "Szymon Grabowski".

Gostek latami dyma jak popadnie, ale nie wolno go nazywać oszustem, bo ci zaraz "prawniczek" pogrozi paluszkiem :D

Pieniądze zostaną zwrócone przed rozprawa bo nie jestem złodziejem nie życzę sobie juz komentowania mej osoby oraz używania mojego imienia i nazwiska a każda osoba dla której mam zobowiązania otrzyma zwrot. Usuwam konto na tym portalu z zaleceń post zostanie usunięty po rozprawie

Pieniądze zostaną zwrócone przed rozprawa bo nie jestem złodziejem.

Obiecujesz czy straszysz? Tyle razy już się twoich obiecanek cacanek nasłuchałem że powtórzę JESTEŚ OSZUSTEM !!! Możesz mnie pozwać.

A czy jesteś złodziejem to się okaże po rozprawie.

Wreszcie ktoś za 2 złote zaszarga ci nazwisko na całe życie. I tak powinno być. I będzie się za tobą jak smród po gaciach ciagneło w życiorsysie: K A R A N Y !!!

BTW łaskawie zamyka konto tutaj (mam nadzieję że administracja pozostawi jako dowody w sprawie) bo wie, że więcej jeleni juz tutaj nie znajdzie.

Możesz się dołączyć, z powództwa cywilnego nie ulega przedawnieniu w takim okresie.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gostek latami dyma jak popadnie, ale nie wolno go nazywać oszustem, bo ci zaraz "prawniczek" pogrozi paluszkiem :D

Tu muszę się zgodzić z Zyziem co zdarza się niezwykle rzadko.

Oszust to oszust.Gdyby był uczciwy to w ogóle by nie doszło do takich sytuacji a nawet

jeśli doszło z takich czy innych przyczyn to człowiek honorowy już dawno by załatwił sprawę

i nie dopuścił do problemów!!

Oszust to oszust i wyroki sądów potrzebne nie są żeby nazywać rzeczy po imieniu!!

Prawo i Sądy a Sprawiedliwość to dwaj kuzyni którzy się nawet nie za bardzo lubią.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Pieniądze zostaną zwrócone przed rozprawa bo nie jestem złodziejem nie życzę sobie juz komentowania mej osoby oraz używania mojego imienia i nazwiska a każda osoba dla której mam zobowiązania otrzyma zwrot. Usuwam konto na tym portalu z zaleceń post zostanie usunięty po rozprawie <br />

Zbliżają się święta,więc oszczędę ci poniżenia,:))))

Idż się wybracdzluj,tłuku!! WONT NA WIEKI STĄD.

Pieniądze zostaną zwrócone przed rozprawa bo nie jestem złodziejem

Komu? Przed rozprawą możesz oddać i 10x tyle, i tak nic cię gnojku nie uratuje. Dostaniesz grzywnę, koszta, zwrot kosztów procesowych i być może nawiązkę. Pamiętaj że ten wyrok nie zakończy twojej kariery jako osoba podejrzana. Za pazurami masz dużo. Na pewno gliniarze mają inne wnioski o ściganie, wielu ludzi czyta ten wątek i kojarzy. To tylko kwestia czasu, gdy wpłyną nowe, a po wyroku przed następną sprawą jest wielka szansa że powiozą cię na sanki. Posiedzisz kilka miechów do sprawy aż zbiorą kolejny materiał. No i nie będzie im się spieszyć.

Ty w tym czasie będziesz mógł w pierdlu pohandlować.

Tylko siedzieć na tyłku nie będziesz mógł zbyt komfortowo.

Pieniądze zostaną zwrócone przed rozprawa bo nie jestem złodziejem

Nie no to chyba jakieś jaja. Przez tyle czasu nie oddawać, migać się i nagle przed rozprawą chcesz zrobić dobry uczynek. Teraz już po ptakach kolego, tyle czasu grałeś na nerwach ludzi, zwodziłeś ich za nos. Teraz oni zagrają z tobą w sądzie.

nie życzę sobie juz komentowania mej osoby oraz używania mojego imienia i nazwiska

Ale to nie jest koncert życzeń!

Panowie, widze wątek rozgorzał na dobre, powiem szczerze, nie spodziewałem się takiego odzewu, uwierzcie mi, na elce temat zanikł prawie. Specjalnie nieraz dorzucam coś nowego by szedł na góre.

Napisze tak, posłałem pismo wyjaśniajace do sądu ( na rozprawie mnie nie będzie,ale podałem wiele nowych informacji wykrytych w międzyczasie od przesłuchań aż po finał w sądzie, numery kont, adresy, imiona i nazwiska, telefony itp). Mam mnóstwo wiadomości obiecujacych zwrot pieniędzy, mam nawet sfałszowany przelew (jak tylko dostałem, juz śmierdział), mam sporo tego.

Jedni moga mysleć że sie uwziąłem na gościa, nie, poprostu nie lubie być dymany, a kto kuśwa lubi. Wykonałem mnóstwo róznych dziwnych i nie dziwnych biznesów zawsze z pozytywnymi skutkami, zarówno jako kupujący i jako sprzedajacy. I powiem wam jedno, jak ma klient mi sie burzyć o przysłowiową złotówke to wolę dac mu 10 złotych by tylko mieć świety spokój. Czyli nie dorabiam chamskimi zagraniami, nieraz wole finansowo stracic a zachowac dobre imię. Konto na alegównie mam 100% poztywów a zbliżam sie do tysiaka. Nigdy nikogo nie oszukałem, jedynie co można mi zarzucić to to że jestem uparty, upierdliwy i jak sie zawezmę to za uja nie popuszczę.

Dane.........hmmmm o jakich danych tu mówimy, jak to juz przede mną wyszlo, tylko nikt tego nie obtrąbił na szeroką skalę. Kolegom oszukanym radzę zgłosić swoje kłopoty odpowiednim organom, im wiecej tym lepiej.

Mam nadzieje że temat nie zniknie, niech wisi dla potomnosci. Niech zgłaszają sie kolejni poszkodowani, bo jak sie okazuje świat sieci nei jest wcale taki rozległy. Nie daję sobie reki uciąć jaki wyrok zapadnie w tej sprawie, wiadomo jak u nas jest, ale powiem wam ze mam w uj informacji i jeżeli zajdzie potrzeba to upublicznie wszystko. Poświeciłem troche czasu na szperanie w sieci i niestety stwierdzam ze jest sporo informacji, trzeba tylko umieć je odnaleźć.

Im więcej takich "wyrzutków" wyeliminujemy z grona uczciwych ludzi tym lepiej, temu ma służyć ten post i inne moje tutaj. Sam robie interesy nie na takie pieniądze i nigdy w życiu sie nie naciąlem, mam nadzieję ze to mój ostatni raz, oraz ze postępuję w tej sprawie słusznie.

Dla tego sad to wyjaśni a osób związanych z moja osoba więcej nie ma i nie będzie >chyba ze ktoś wie lepiej np pan sittek i wiele innych tutaj wypowiadających się

Teeee, simon miałeś sie juz nie odzywać i konto usuwać!Boli chłopie że wpadłes?Już cię tu nie ma

Prawdopodobnie również padłem ofiarą tego samego oszusta na 300zł. Było to jakieś 4-5 lat temu i machnąłem na to ręką,

spokojnie możesz złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na najbliższej Komendzie. Ściganie oszustwa jako przestępstwa zagrożonego do 8 lat pozbawienia wolności jeszcze nie ustało, i jeszcze długo się nie przedawni.

spokojnie możesz złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na najbliższej Komendzie. Ściganie oszustwa jako przestępstwa zagrożonego do 8 lat pozbawienia wolności jeszcze nie ustało, i jeszcze długo się nie przedawni.

To samo ja panu odpisałem ze ma takie prawo jesli mowa tu o oszustwie. Czekam aż pan mi opisze ta sytuacje pisałem juz wiadomość łącznie z podaniem danych osobowych z kim mam przyjemność. Jesli będą jakieś nieścisłości od tego jest policja. Wiec czekam na wyjaśnienia tego oskarżenia ale nie na forum

Właśnie dzisiaj dostałem od osobnika maila, oto on i moja odpowiedź:

simon84

Użytkownicy

77 postów

Wysłano dziś, 21:37

Jako ze sam nie wiem czy pisać pryv dzwonić czy pisać na poście . chciałbym cos wyjaśnić bo muszę do kilku osob pisać z osobna .gdzie mam pisac?

pmcomp

Użytkownicy

606 postów

0 punktów ostrzeżeń

Miejscowośćwieś pod Warsiawą

Wysłano dziś, 21:54

Nic nie trzeba wyjaśniać. Wystarczy przesłać odpowiednią kwotę na moje konto. Moje dane i konto znasz.

Dopóki tak sie nie stanie sprawa będzie ciągle podbijana na forum i wszędzie gdzie tylko można.

Mnie żadne wyjasnienia nie interesują.

Panowie pmcomp i adas23 do 10stycznia będą mieć zwrot na konto lub dane adresowe . Numer konta akurat pana pmcomp miałem na nieistniejącym już prywatnym koncie a dane osobowe były na forum na które się nie logowałem do czasu powstania tego postu co dowiedziałem sie od znajomego> Czas i zwłoka która doprowadziła do sytacji patowej nie odkręcę a szczegóły sa inne nisz dosadne znaczenie słowa oszustwo . Myślę ze kontakt przez to forum juz nie ma sensu każdy kto miałby taka potrzebę wyżej wymienionych osób niech kontaktuje sie w sposób zapewniający mu pewna i rzetelna odpowiedz dane adresowe itd. Osoby ktore ucierpiały poprzez moja niekompetencje przepraszam >Jako ze w najbliższym czasie są święta życzę wszystkim Wesołych Świąt

Panowie pmcomp i adas23 do 10stycznia będą mieć zwrot na konto lub dane adresowe . Numer konta akurat pana pmcomp miałem na nieistniejącym już prywatnym koncie a dane osobowe były na forum na które się nie logowałem do czasu powstania tego postu co dowiedziałem sie od znajomego> Czas i zwłoka która doprowadziła do sytacji patowej nie odkręcę a szczegóły sa inne nisz dosadne znaczenie słowa oszustwo . Myślę ze kontakt przez to forum juz nie ma sensu każdy kto miałby taka potrzebę wyżej wymienionych osób niech kontaktuje sie w sposób zapewniający mu pewna i rzetelna odpowiedz dane adresowe itd. Osoby ktore ucierpiały poprzez moja niekompetencje przepraszam >Jako ze w najbliższym czasie są święta życzę wszystkim Wesołych Świąt

Chłopie ... nie wkurwiaj mnie przed Świętami.

Moje dane i konto masz na przelewie, który ode mnie dostałeś. Skontaktuj się ze swoim bankiem. Jak będziesz dalej tak pogrywał to ja się w styczniu do tego Sądu osobiście wybiorę i rozszerzę pozew. I z wielką przyjemnością zeznam jako świadek, pokrzywdzony, oskarżyciel posiłkowy, pełnomocnik, co tam tylko chcesz i ... przeczytam potem wyrok ... z przyjemnością. Będzie: K A R A N Y = przejebane do końca życia. Zostanie Ci tylko czarna i szara strefa bo nikt Cię nie zatrudni. A nie zddziwię się jak ci ktoś jeszcze pod salą sądową gębę przeora. Należy się.

A tą stówkę z ogonkiem to sobię w doopę wsadź !!!

Ja mam pana dane numer konta i nie oto mi chodziło w wypowiedzi a pisałem do pana tylko o numer telefonu. ponieważ do czasu 10stycznia będę poza dostępem do internetu albo ograniczonego. I chciałem potwierdzić w tym terminie otrzymanych pieniędzy

jestes zero gowniane- masz szczescie, ze mnie nie oszukales bo majac personalia to bym przejechal cala polske, zeby to byl ostatni raz- jaki rodzic takie dziecko czy odwrotnie- powiedz zlodzieju?

koleś coś za mocno obawia się rozgłosu, trzeba podbijać wątek, pewnie ma sporo przekrętów na koncie i boi się, że się zgłoszą inni pokrzywdzeni i odsiadka go nie minie. Już jak się wpisze w googla "szymon grabowski" i "oszust" to się pojawia ten wątek, i bardzo dobrze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.