Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

uuu,juz taki zaklad proponowales,moze 1zł?

nie jestem pewny,takie dywagacje,troche ze Sztokholmu :)

jesli masz takie przeboje z producentem i sprzedawca(sa odpowiednie kodeksy),rozebrales obudowe i nie zrobiles zdjec?

moze odesle Ci cos calkiem innego?

ten watek zrobil bardzo duzo dla polskiego rynku "konstruktorów".

pozdrawiam i zycze pozytywnego zakonczenia sprawy (bo to juz powinna byc sprawa)

proszę nie rób z człowieka wariata, i tak się już wystarczająco się nadenerwował...

nasuwa się pytanie - jak Pan Darek sprawdza sprzęt przed wysyłką, założę się, że mówił HQ150, że wszystko gra jak ta lala, ...baju baju

teraz HQ150 znowu się naczeka na swoją końcówkę, aby do lata...

Przy takiej konstrukcji sprzętu, proponuję watką dokładnie obłożyć całą elektronikę na czas transportu. To bardzo wrażliwa konstrukcja ....

Edytowane przez Rambo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

ja robie z czlowieka wariata?

juz producent,sprzedawca,gwarant (!) zrobili z autora watku... .

niestety mam 2 kolegow,ktorzy wdepneli w podobne problemy,nie u tego producenta,sprzedawcy,gwaranta.

sprawy zakonczone.

ja robie z czlowieka wariata?

juz producent,sprzedawca,gwarant (!) zrobili z autora watku... .

niestety mam 2 kolegow,ktorzy wdepneli w podobne problemy,nie u tego producenta,sprzedawcy,gwaranta.

sprawy zakonczone.

chodziło mi o to, że w mawiasz HQ150, że sprzętu nie dostał i zmyśla, to trochę nie fair

"taki" sprzęt wysyła pocztą ?? jaja normalnie jakieś.

Jak coś nie zadziała to będzie wymówka, że poczta uszkodziła.

Déjà vu ???

----------------------------------------------------

Przesyłka dotarła.

Podłączyłem i niestety w pre coś jest nie tak. Coś nie kontaktuje. Podczas regulacji coś przerywa. Jak nacisnę płytkę z elektroniką to raz coś łączy a raz nie.

Coś jak zimny lut. Może coś poszło podczas transportu.

Końcówka z moim pre działa chyba O.K ale z tym pre szwankuje.

Więc przesyłka została wysłana do Darkula. Tyle było radości.

Ten gość robi ci to chyba specjalnie, albo nie wiem :)

Kto pokrywa te wysyłki ty czy Darkul?

Swoją drogą tyle czekałeś i już musisz odsyłać hmm, to kolejny czas oczekiwań przed tobą, powodzenia.

Edytowane przez malikali

Oczywiście ze mam to na własne życzenie. Przecież mnie nikt nie zmuszał. Myślisz że tego nie wiem?

Odebranie tej przesyłki było błędem , kolejnym dociskanie czegokolwiek i pisanie tego na forum a następnym błędem było jej odesłanie w ramach gwarancji.

Teraz pilka po stronie wykonawcy a jak wszyscy zauwazyli ma on inwencje.

Drogi Panie zlec sprawe adwokatowi i koncz Pan ten watek, wstydu oszczedz.

i sobie i nam

Zabierz pieniądze! jeśli tego nie zrobisz, to w najlepszym przypadku dostaniesz gówno zaprojektowane i złożone na kolanie „na odczepne” - w nic innego nie można wierzyć.

Szkoda, że się ziściło

Oj coś ten dźwięk się strasznie broni żeby się obronić ...Ze tak powiem- lutami i przerwami ...

Nawet jak ZAGRA zagra to IMO i tak nawet mniej jak polowa sukcesu.

Przecież to-to trzeba jeszcze zestroić , a to nie będzie ani łatwe ani szybkie....

Pan Darek zawsze powtarza "dobry dźwięk sam się obroni" ale on to tak utrudnia już, że nie wiem! Nie daje najmniejszych szans na obronę, czyli nie ZAGRA bo niby co ma grać, chyba tylko na nerwach, ale ja bym nie wytrzymał już dawno...

Może to taka taktyka, wyczeka gościa, wyczeka jeszcze.... potem klient za cholerę nie odda towaru reklamacji żadnej nie napiszę, bo się będzie bał! A ile wrażeń z każdego jednego włączenia takiego sprzętu jest, słuchasz sobie, a w myślach k..a żeby się tylko nie zepsuło żeby tylko nie.... o ja pi..ę tylko nie to, znowu rok czekania beczy.gif

Edytowane przez malikali

Ma być zmieniona i jutro ma Darkul wysłać do mnie klocki.

No, w końcu muszą być na środę - tą, czy przyszłą, albo następną po przyszłej ! :)

Myślę, że w takiej sytuacji manie (mienie?) trzech kciuków to żadna przesada a wręcz godna polecenia przezorność ;-).

Aha - jutro środa! Może to będzie TA mityczna środa?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Do trzymania za HQ .

Sprawa jest poważna to i kciuk nie byle-jaki ;-)

+ , świetny ten KCIUK , zresztą to najwspanialszy palec pośród pozostałych palców naszej dłoni , jedyny wyposażony w staw siodełkowy , prawdziwy majstersztyk funkcjonalności !

Piotr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.